Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

32 minutes ago, theopanatha13 said:

Sot εννοούμε screen on  time . Δηλαδή ανοιχτή οθόνη! Αν δεν ξέρεις μην τρελενεσαι .

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση , ήμουν άσχετος και μου άνοιξες τους ορίζοντες με την τρελή σου γνώση.

Άρα όλα κλειστά , sot 9 ώρες social , προφανώς με αναμένη οθόνη 🙂

Να σε ενημερώσω ότι σε περιοχές με κακό σήμα κινητής , η μπαταρία αδιάζει για πλάκα.

13 minutes ago, mspant said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση , ήμουν άσχετος και μου άνοιξες τους ορίζοντες με την τρελή σου γνώση.

Άρα όλα κλειστά , sot 9 ώρες social , προφανώς με αναμένη οθόνη 🙂

Να σε ενημερώσω ότι σε περιοχές με κακό σήμα κινητής , η μπαταρία αδιάζει για πλάκα.

Είπα εγώ όλα κλειστά? Σου είπα οθόνη ανοιχτή με ότι ρυθμίσεις έχει κάνει ο καθένας! Εγώ μπορεί με όλα ανοιχτά να εχω 9 ώρες οθόνης ανοιχτής!

On 4/5/2025 at 4:51 ΜΜ, Andreaszel said:

Δε γίνεται να αλλάξει. Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα μπαταρίας να έχεις στη status bar να βλέπεις...κ βγάλε αυτό το στοκ με το goodlock 

καλησπερα, μπορεις να μου πεις πως βγαινει το stock εικονιδιο με το goodlock ?

4 minutes ago, Sleep said:

καλησπερα, μπορεις να μου πεις πως βγαινει το stock εικονιδιο με το goodlock ?

Μέσα από το goodlock κατέβασε το quick star. 

Screenshot_20250505_181547_QuickStar.jpg

Screenshot_20250505_181558_QuickStar.jpg

27 minutes ago, theopanatha13 said:

Είπα εγώ όλα κλειστά? Σου είπα οθόνη ανοιχτή με ότι ρυθμίσεις έχει κάνει ο καθένας! Εγώ μπορεί με όλα ανοιχτά να εχω 9 ώρες οθόνης ανοιχτής!

Για του λόγου το αληθές το print screen, με μπαταρία 10 εβδομάδων41248630_Screenshot_20250505_181328_Devicecare.thumb.jpg.5d8350d960d6d6ca467d6cddd549e5a9.jpg

ότι και να λέτε , από την στιγμή που δεν αναρτάτε πχ ένα print screen , είναι να είχαμε να λέγαμε για να γεμίσει το θέμα

Edited by mspant

55 minutes ago, konakis said:

5g δεν παίζει στην περιοχή μου,  data bluetooth όλη μέρα ανοιχτά κάνα δίωρο Κλήσεις, τοποθεσία κλειστή μόνο στα ταξίδια, το κινητό πυροβολάει καμία σχέση με τους 3 πρώτους μήνες του 25 έχει σημαντική βελτίωση, τώρα πόσο θα κρατήσει με τα επερχόμενο updates θα δείξει στην πορεία....η επισήμανση μου έχει να κάνει με το πόσο καλά έκατσε το ones Ui 7 κάτι που δεν το περίμενα...όμως και τα παιδιά του 25 ούλτρα βλέπω ότι αναφέρουν ειδικά τότε που πρώτο λανσαρίστηκε η σειρά ότι είδαν εξαιρετική μπαταρία κάτι που διαπιστώνω κι εγώ στο 23αρι μου 

Το πρωί βγήκε από ασύρματη φόρτιση στο 75 τοις εκατό τώρα είμαι στο 52 τοις εκατό...

Screenshot_20250505_172347_Samsung Internet.jpg

Έχω δουλέψει ίντερνετ κάνα δίωρο Κλήσεις γύρω στην μιάμιση ώρα και βγήκε από τον φόρτιση στις 9 κ μισή το πρωί 

Screenshot_20250505_172707_BatteryBot.jpg

Από 5G γύρισε 4G ούτε καν 4G+. Αν επιτρέπεται πάροχος και περιοχή; για να γίνεται αυτό πρέπει να υπάρχει μη αναβαθμισμένη και σε συνδέει σε αυτή. 

@elkons νόβα έχω σε επαρχιακή πόλη, 5g ούτε για αστείο φυσικά για αυτό και η επιλογή μου σε δίκτυο στο κινητό όχι 5g για να μην ψάχνει άσκοπα... συνήθως 4g+ παίζει με καλές ταχύτητες ανεξαρτήτως ώρας και τουριστών από 80Mbps μέχρι και 200+ το χειμώνα είχα δει... δεν με πολύ απασχολεί το θέμα αυτό αφού και τα 5γιγα+ του update 15 android το κατέβασε πολύ γρήγορα θυμάμαι.... γενικά δεν έχω πρόβλημα με το σήμα ούτε είμαι απαιτητικός χρήστης όσον αφορά τις μέγιστες ταχύτητες....

* υποσημείωση.... έχει 6 μποφόρ αέρα σήμερα πιθανόν και το ασταθές σήμα δικτύου 

Konakis.

Αφού σε καλύπτει ακόμα το 4G μια χαρά, απλός χρήστης. Ισα ίσα εξοικονόμηση μπαταρίας.

Γενικά πιστεύω πως η μπαταρία επηρεάζεται σημαντικά από την χρήση του 5g και φυσικά της κάμερας όπου και θερμοκρασία ανεβάζει και την μπαταρία ρουφάει,αν δε βάλουμε και την χρήση χαρτών GPS κλπ ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έρχεται είναι θέμα για όλες τις συσκευές,το τηλέφωνο πάντως κλείνει δύο χρόνια σε δύο μήνες (αρχές Ιουλίου) και σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για την δική του εργοστασιακή μπαταρία με το 90 τοίς εκατό τών φορτίσεων να έχουν γίνει ασύρματα! 

Konakis.

Κάθε μέρα εργάσιμη έφτανα σπίτι με 40% ξεκινώντας από 100%. Τώρα φτάνω με 30%. Προφανώς ίδιο pattern χρήσης και εφαρμογές. 

Αν φτάσαμε στο 2025 android 15 και συζητάμε σε κινητά των 1500Ε αν "έκατσε" ένα update καλά (δε συζητώ καν τα αδιανόητα περί ανάγκης reset) τότε καλά θα κάνουν να το κλείσουν το μαγαζί εκεί στη Samsung. 

Τελευταίο μου Samsung (όχι μόνο για αυτό το λόγο) και ενδεχομένως Android. Μεγάλωσα πολύ για να ασχολούμαι με το πότε θα έρθει ένα update και τα προβλήματα που θα βγάλει. 

21 minutes ago, yorgos00 said:

Κάθε μέρα εργάσιμη έφτανα σπίτι με 40% ξεκινώντας από 100%. Τώρα φτάνω με 30%. Προφανώς ίδιο pattern χρήσης και εφαρμογές. 

Αν φτάσαμε στο 2025 android 15 και συζητάμε σε κινητά των 1500Ε αν "έκατσε" ένα update καλά (δε συζητώ καν τα αδιανόητα περί ανάγκης reset) τότε καλά θα κάνουν να το κλείσουν το μαγαζί εκεί στη Samsung. 

Τελευταίο μου Samsung (όχι μόνο για αυτό το λόγο) και ενδεχομένως Android. Μεγάλωσα πολύ για να ασχολούμαι με το πότε θα έρθει ένα update και τα προβλήματα που θα βγάλει. 

Οι αναβαθμίσεις έρχονται και μη βλέπεις το 0,01% που μπαίνουμε εδώ το τι λένε.  Όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν ασχολείται τόσο πολύ και δεν το ψειριζει.  Να παίρνεις ενημερώσεις ασφαλείας είναι το ζητούμενο για ότι τραπεζικό έχεις στο τηλέφωνο σου.  Μη νομίζεις ότι πηγαίνοντας στο αντίπαλο στρατόπεδο θα έχεις τις τέλειες αναβαθμίσεις χωρίς προβλήματα.  Εννοείται το ποσό εύκολα παραμετροποιείς το τηλέφωνο σου για να έχεις μια εύκολη πρόσβαση στην  καθημερινότητα.  Αυτό θα πρέπει να σε απασχολεί και όχι να ικανοποιείς τα καπρίτσια του τηλεφώνου σου γιατί δε γίνεται αυτό, γιατί έτσι είναι εδώ κι αν σου αρέσει....

Καλησπέρα παιδιά ! Έπειτα από την αναβάθμιση στο νέο android δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του ξυπνητηριού δίπλα στη μπαταρία και στο wifi πάνω δεξιά. Μου το εμφανίζει μόνο αν κατεβάσω την μπάρα με τα υπόλοιπα εικονίδια. Υπάρχει τρόπος να είναι μόνιμα επάνω όταν έχω βάλει ξυπνητήρι ? Ευχαριστώ !

CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra

1 ώρα πριν, costsa41 said:

Οι αναβαθμίσεις έρχονται και μη βλέπεις το 0,01% που μπαίνουμε εδώ το τι λένε.  Όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν ασχολείται τόσο πολύ και δεν το ψειριζει.  Να παίρνεις ενημερώσεις ασφαλείας είναι το ζητούμενο για ότι τραπεζικό έχεις στο τηλέφωνο σου.  Μη νομίζεις ότι πηγαίνοντας στο αντίπαλο στρατόπεδο θα έχεις τις τέλειες αναβαθμίσεις χωρίς προβλήματα.  Εννοείται το ποσό εύκολα παραμετροποιείς το τηλέφωνο σου για να έχεις μια εύκολη πρόσβαση στην  καθημερινότητα.  Αυτό θα πρέπει να σε απασχολεί και όχι να ικανοποιείς τα καπρίτσια του τηλεφώνου σου γιατί δε γίνεται αυτό, γιατί έτσι είναι εδώ κι αν σου αρέσει....

10% μείωση μπαταρίας δεν είναι μικρό καπρίτσιο τηλεφώνου πάντως για να μην ασχοληθείς 

26 minutes ago, XristosKom said:

Καλησπέρα παιδιά ! Έπειτα από την αναβάθμιση στο νέο android δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του ξυπνητηριού δίπλα στη μπαταρία και στο wifi πάνω δεξιά. Μου το εμφανίζει μόνο αν κατεβάσω την μπάρα με τα υπόλοιπα εικονίδια. Υπάρχει τρόπος να είναι μόνιμα επάνω όταν έχω βάλει ξυπνητήρι ? Ευχαριστώ !

Όχι δε γίνεται να είναι όπως πριν

7 ώρες πριν, stamatis3133 said:

Δες πως τα πας απο σήμα κινητής. 

Δεν ξερω αν είναι θέμα του Android 15 ή του One UI αλλα μετά την ενημέρωση το σήμα κινητης χάλασε για εμενα (s23) και βλεπω στο internet οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρήσει. 

Μέσα στο σπίτι αν κλεισω wifi εχω δυο γραμμές σημα που εναλλασσεται καθε 3 λεπτά μεταξυ 4G και 5G, πριν την ενημέρωση δεν ειχα τέτοιο θεμα. 

οχι μια χαρα ειμαι.οκ δεν εχω σημα καμπανα αλλα το δουλευω μονιμα 4G .και πλεον ολη μερα μονιμα δεδομενα ανοιχτα και γυρναω σπιτι με 50% ενω με την προηγουμενη ημουν στα 20 και ηθελε φορτιση.επισης εχω παρατηρησει οτι οταν χρησιμοποιω wifi6 εχω καλυτερη αποδοση της μπαταριας.το ανφερω γιατι εχω 20 μερες που εχω αλλαξει ρουτερ γιατι εβαλα οπτικη και το κινητο συμπεριφερεται περιφημα.το γεναρη το ειχα για πουλημα..αλλα τωρα εστρωσε.ο μονος λογος που θα το εδεινα ειναι το βαρος και ο ογκος.

my old profile -----> RAVER

35 minutes ago, yorgos00 said:

10% μείωση μπαταρίας δεν είναι μικρό καπρίτσιο τηλεφώνου πάντως για να μην ασχοληθείς 

Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Τα καπρίτσια του μήλου, αν μπορείς να ανεχθεις, εννοούσα μπορείς να αλλάξεις τηλέφωνο.  Το 25 για να στρώσει η μπαταρία στα σημερινά επίπεδα περασε ένας μήνας!! Όχι ότι δεν ήταν καλή αλλά έγινε αυτή που είναι με τον καιρό.  Από εμπειρία έτσι δουλεύει το λειτουργικό  μετά από κάθε αναβάθμιση.  

29 minutes ago, Andreaszel said:

Όχι δε γίνεται να είναι όπως πριν

Καλά τι fail είναι αυτό ? Δεν μπορείς να δεις με ένα κλικ αν έβαλες ξυπνητήρι. Υπάρχει κάποια σοβαρή εφαρμογή που να το κάνει? Ευχαριστώ πολύ !

CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra

23 ώρες πριν, ST7250 said:

ισχυει οτι εχουμε εγγραφη κλησεων; εγω δεν βλεπω αυτο το κουμπι που δειχνει το βιντεο...

εγω ανεβασα link σχετικα με την υγεια της μπαταριας....κ επιβεβαιωσα το οτι οταν κατεβαζεις την κουρτινα φαινεται το εικονιδιο του Volte