ilka71 Δημ. May 4, 2025 Δημ. May 4, 2025 4 minutes ago, Andreaszel said: Με το Gsam battery monitor...πάνω αριστερά το βγάζει συγκεκριμένα.θα υπάρχουν κ άλλες εφαρμογές σίγουρα. Ειπε και μια ο φίλος πιο πισω α ναι νόμιζα ότι μπορούμε να το βάλουμε δεξιά Παράθεση
jim2019 Δημ. May 4, 2025 Δημ. May 4, 2025 10 ώρες πριν, elkons said: Στη κουρτίνα φαίνεται ή όχι; Ναι ναι. 1 Παράθεση
elkons Δημ. May 4, 2025 Δημ. May 4, 2025 (edited) 6 minutes ago, jim2019 said: Ναι ναι. Ε τότε μια χαρά το έχεις. Απλά η Samsung το έκρυψε να μην φαίνεται εκτός κουρτίνας να είναι πιο άδειο (όπως η apple..) αισθητικό κομμάτι. Edited May 4, 2025 by elkons 1 Παράθεση Hlias.
ST7250 Δημ. May 4, 2025 Δημ. May 4, 2025 7 ώρες πριν, BillKein21 said: ισχυει κ κατι που ειχε ζητηθει βρηκα λυση..... για να δειτε την υγεια της μπαταριας ακολουθηστε τα βηματα απο εδω ( https://youtube.com/shorts/jqHXnZTUZeo?si=javpZk3X4MZ5kSFt) ισχυει οτι εχουμε εγγραφη κλησεων; εγω δεν βλεπω αυτο το κουμπι που δειχνει το βιντεο... Παράθεση
DjTony Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 Πως γίνεται να μη βλέπετε το ποσοστό μπαταρίας βρε παιδιά; αντιθέτως έχει γίνει μεγαλύτερο από πριν, πιο ευδιάκριτο Παράθεση
super_f Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 Αθάνατη Sammy. Έφερε στο update το πολύ χρήσιμο και καθόλου ενοχλητικό feature του να μην μπορείς να κάνεις dismiss την ειδοποίηση για το κλείδωμα του secure folder μετά από κάθε reboot. Ευχαριστούμε ρε Sammy που μας σκέφτεσαι έτσι! 1 Παράθεση
yorgos00 Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 Πάντως μετά από μια εβδομάδα σχεδόν εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι χειρότερη κατά 10% περίπου. Δε ξέρω αν συμβαίνει σε μένα μόνο. Παράθεση
ktikti Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 2 ώρες πριν, yorgos00 said: Πάντως μετά από μια εβδομάδα σχεδόν εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι χειρότερη κατά 10% περίπου. Δε ξέρω αν συμβαίνει σε μένα μόνο. εγω μετα απο μια βδομαδα χρησης εχω να πω οτι η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα.2 μερες καθημερινη χρηση ,"εκατσε" καλα αυτο το update και νομιζω οτι και η καμερα εγινε καλυτερη. 2 Παράθεση my old profile -----> RAVER
ioannis ioannis Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 4 ώρες πριν, yorgos00 said: Πάντως μετά από μια εβδομάδα σχεδόν εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι χειρότερη κατά 10% περίπου. Δε ξέρω αν συμβαίνει σε μένα μόνο. me too 1 Παράθεση
konakis Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 Πραγματικά η μπαταρία του επανήλθε στις παλιές καλές μέρες όπως ήταν πριν κάνα ενάμιση χρόνο περίπου ...απολύτως ευχαριστημένος κι εγώ απ το 7αρι 1 1 Παράθεση Konakis.
stamatis3133 Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 2 ώρες πριν, ktikti said: εγω μετα απο μια βδομαδα χρησης εχω να πω οτι η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα.2 μερες καθημερινη χρηση ,"εκατσε" καλα αυτο το update και νομιζω οτι και η καμερα εγινε καλυτερη. Δες πως τα πας απο σήμα κινητής. Δεν ξερω αν είναι θέμα του Android 15 ή του One UI αλλα μετά την ενημέρωση το σήμα κινητης χάλασε για εμενα (s23) και βλεπω στο internet οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρήσει. Μέσα στο σπίτι αν κλεισω wifi εχω δυο γραμμές σημα που εναλλασσεται καθε 3 λεπτά μεταξυ 4G και 5G, πριν την ενημέρωση δεν ειχα τέτοιο θεμα. Παράθεση
challenge143 Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 1 hour ago, stamatis3133 said: Δες πως τα πας απο σήμα κινητής. Δεν ξερω αν είναι θέμα του Android 15 ή του One UI αλλα μετά την ενημέρωση το σήμα κινητης χάλασε για εμενα (s23) και βλεπω στο internet οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρήσει. Μέσα στο σπίτι αν κλεισω wifi εχω δυο γραμμές σημα που εναλλασσεται καθε 3 λεπτά μεταξυ 4G και 5G, πριν την ενημέρωση δεν ειχα τέτοιο θεμα. Εγώ αυτό το θέμα το είχα κ έχω στο 24αρι. Χαμηλό σήμα χωρίς βέβαια να παρουσιάζει πρόβλημα. Παράθεση
theopanatha13 Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 1 ώρα πριν, konakis said: Πραγματικά η μπαταρία του επανήλθε στις παλιές καλές μέρες όπως ήταν πριν κάνα ενάμιση χρόνο περίπου ...απολύτως ευχαριστημένος κι εγώ απ το 7αρι Δλδ βγάζεις 9 ώρες sot με λίγα λόγια? Παράθεση
mspant Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 Μια ερώτηση γιατί θα τρελαθούμε, όταν αναφέρετε sot , μιλάτε για χρήση με αρκετά κλειστά services ,όπως bluetooth , 4g αντί 5g και κομμένα mobile data, και χρήση internet αποκλειστικά μέσω wifi ; Και τι είδους χρήση , internet browse , social ή games ; Παράθεση
elkons Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 1 ώρα πριν, stamatis3133 said: Δες πως τα πας απο σήμα κινητής. Δεν ξερω αν είναι θέμα του Android 15 ή του One UI αλλα μετά την ενημέρωση το σήμα κινητης χάλασε για εμενα (s23) και βλεπω στο internet οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρήσει. Μέσα στο σπίτι αν κλεισω wifi εχω δυο γραμμές σημα που εναλλασσεται καθε 3 λεπτά μεταξυ 4G και 5G, πριν την ενημέρωση δεν ειχα τέτοιο θεμα. Μήπως το 5G disconnected (δηλαδή 5G με το κουτάκι ) πλέον το δείχνει 4G+; Υποθέσεις κάνω. Παράθεση Hlias.
theopanatha13 Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 9 minutes ago, mspant said: Μια ερώτηση γιατί θα τρελαθούμε, όταν αναφέρετε sot , μιλάτε για χρήση με αρκετά κλειστά services ,όπως bluetooth , 4g αντί 5g και κομμένα mobile data, και χρήση internet αποκλειστικά μέσω wifi ; Και τι είδους χρήση , internet browse , social ή games ; Sot εννοούμε screen on time . Δηλαδή ανοιχτή οθόνη! Αν δεν ξέρεις μην τρελενεσαι . Παράθεση
konakis Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 5g δεν παίζει στην περιοχή μου, data bluetooth όλη μέρα ανοιχτά κάνα δίωρο Κλήσεις, τοποθεσία κλειστή μόνο στα ταξίδια, το κινητό πυροβολάει καμία σχέση με τους 3 πρώτους μήνες του 25 έχει σημαντική βελτίωση, τώρα πόσο θα κρατήσει με τα επερχόμενο updates θα δείξει στην πορεία....η επισήμανση μου έχει να κάνει με το πόσο καλά έκατσε το ones Ui 7 κάτι που δεν το περίμενα...όμως και τα παιδιά του 25 ούλτρα βλέπω ότι αναφέρουν ειδικά τότε που πρώτο λανσαρίστηκε η σειρά ότι είδαν εξαιρετική μπαταρία κάτι που διαπιστώνω κι εγώ στο 23αρι μου Το πρωί βγήκε από ασύρματη φόρτιση στο 75 τοις εκατό τώρα είμαι στο 52 τοις εκατό... Έχω δουλέψει ίντερνετ κάνα δίωρο Κλήσεις γύρω στην μιάμιση ώρα και βγήκε από τον φόρτιση στις 9 κ μισή το πρωί 2 Παράθεση Konakis.
mspant Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 32 minutes ago, theopanatha13 said: Sot εννοούμε screen on time . Δηλαδή ανοιχτή οθόνη! Αν δεν ξέρεις μην τρελενεσαι . Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση , ήμουν άσχετος και μου άνοιξες τους ορίζοντες με την τρελή σου γνώση. Άρα όλα κλειστά , sot 9 ώρες social , προφανώς με αναμένη οθόνη 🙂 Να σε ενημερώσω ότι σε περιοχές με κακό σήμα κινητής , η μπαταρία αδιάζει για πλάκα. 1 Παράθεση
theopanatha13 Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 13 minutes ago, mspant said: Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση , ήμουν άσχετος και μου άνοιξες τους ορίζοντες με την τρελή σου γνώση. Άρα όλα κλειστά , sot 9 ώρες social , προφανώς με αναμένη οθόνη 🙂 Να σε ενημερώσω ότι σε περιοχές με κακό σήμα κινητής , η μπαταρία αδιάζει για πλάκα. Είπα εγώ όλα κλειστά? Σου είπα οθόνη ανοιχτή με ότι ρυθμίσεις έχει κάνει ο καθένας! Εγώ μπορεί με όλα ανοιχτά να εχω 9 ώρες οθόνης ανοιχτής! Παράθεση
Sleep Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 On 4/5/2025 at 4:51 ΜΜ, Andreaszel said: Δε γίνεται να αλλάξει. Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα μπαταρίας να έχεις στη status bar να βλέπεις...κ βγάλε αυτό το στοκ με το goodlock καλησπερα, μπορεις να μου πεις πως βγαινει το stock εικονιδιο με το goodlock ? Παράθεση
Andreaszel Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 4 minutes ago, Sleep said: καλησπερα, μπορεις να μου πεις πως βγαινει το stock εικονιδιο με το goodlock ? Μέσα από το goodlock κατέβασε το quick star. Παράθεση
mspant Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 (edited) 27 minutes ago, theopanatha13 said: Είπα εγώ όλα κλειστά? Σου είπα οθόνη ανοιχτή με ότι ρυθμίσεις έχει κάνει ο καθένας! Εγώ μπορεί με όλα ανοιχτά να εχω 9 ώρες οθόνης ανοιχτής! Για του λόγου το αληθές το print screen, με μπαταρία 10 εβδομάδων ότι και να λέτε , από την στιγμή που δεν αναρτάτε πχ ένα print screen , είναι να είχαμε να λέγαμε για να γεμίσει το θέμα Edited May 5, 2025 by mspant 1 Παράθεση
elkons Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 55 minutes ago, konakis said: 5g δεν παίζει στην περιοχή μου, data bluetooth όλη μέρα ανοιχτά κάνα δίωρο Κλήσεις, τοποθεσία κλειστή μόνο στα ταξίδια, το κινητό πυροβολάει καμία σχέση με τους 3 πρώτους μήνες του 25 έχει σημαντική βελτίωση, τώρα πόσο θα κρατήσει με τα επερχόμενο updates θα δείξει στην πορεία....η επισήμανση μου έχει να κάνει με το πόσο καλά έκατσε το ones Ui 7 κάτι που δεν το περίμενα...όμως και τα παιδιά του 25 ούλτρα βλέπω ότι αναφέρουν ειδικά τότε που πρώτο λανσαρίστηκε η σειρά ότι είδαν εξαιρετική μπαταρία κάτι που διαπιστώνω κι εγώ στο 23αρι μου Το πρωί βγήκε από ασύρματη φόρτιση στο 75 τοις εκατό τώρα είμαι στο 52 τοις εκατό... Έχω δουλέψει ίντερνετ κάνα δίωρο Κλήσεις γύρω στην μιάμιση ώρα και βγήκε από τον φόρτιση στις 9 κ μισή το πρωί Από 5G γύρισε 4G ούτε καν 4G+. Αν επιτρέπεται πάροχος και περιοχή; για να γίνεται αυτό πρέπει να υπάρχει μη αναβαθμισμένη και σε συνδέει σε αυτή. Παράθεση Hlias.
Sleep Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 4 minutes ago, Andreaszel said: Μέσα από το goodlock κατέβασε το quick star. σ ευχαριστω πολυ Παράθεση
konakis Δημ. May 5, 2025 Δημ. May 5, 2025 @elkons νόβα έχω σε επαρχιακή πόλη, 5g ούτε για αστείο φυσικά για αυτό και η επιλογή μου σε δίκτυο στο κινητό όχι 5g για να μην ψάχνει άσκοπα... συνήθως 4g+ παίζει με καλές ταχύτητες ανεξαρτήτως ώρας και τουριστών από 80Mbps μέχρι και 200+ το χειμώνα είχα δει... δεν με πολύ απασχολεί το θέμα αυτό αφού και τα 5γιγα+ του update 15 android το κατέβασε πολύ γρήγορα θυμάμαι.... γενικά δεν έχω πρόβλημα με το σήμα ούτε είμαι απαιτητικός χρήστης όσον αφορά τις μέγιστες ταχύτητες.... * υποσημείωση.... έχει 6 μποφόρ αέρα σήμερα πιθανόν και το ασταθές σήμα δικτύου 1 Παράθεση Konakis.
Recommended Posts