losting Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 Περισσότερα από δύο χρόνια έχουν περάσει, κι αυτό το κινητό παραμένει πολύ δημοφιλές. Ακόμα και τώρα, πολλοί το κρατούν όταν πηγαίνουν σε συναυλίες, λέγοντας ότι η κάμερά του είναι πολύ σταθερή — ακόμα και σε λήψεις με ζουμ οι φωτογραφίες βγαίνουν καθαρές. Είμαι πολύ δελεασμένος από ένα τόσο παλιό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 Για το s26 ultra ακούγεται μπαταρία 5500 και 65w φόρτιση...αν έρθει και φακός μιας ίντσας και επανέλθει το Bluetooth στο πενακι ίσως είναι λόγος μετάβασης από το s23 ultra μας... θεωρώ ότι τα 24 και 25 δεν έχουν κάτι το αμάν για αυτό παρέμεινα εδώ... εξάλλου οι ουσιαστικές αναβαθμίσεις ποτέ δεν έρχονται μέσα σε μια ή δύο χρονιές... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 47 minutes ago, Konstantine73 said: Για το s26 ultra ακούγεται μπαταρία 5500 και 65w φόρτιση...αν έρθει και φακός μιας ίντσας και επανέλθει το Bluetooth στο πενακι ίσως είναι λόγος μετάβασης από το s23 ultra μας... θεωρώ ότι τα 24 και 25 δεν έχουν κάτι το αμάν για αυτό παρέμεινα εδώ... εξάλλου οι ουσιαστικές αναβαθμίσεις ποτέ δεν έρχονται μέσα σε μια ή δύο χρονιές... Πολύ σωστά, αλλά αν το s26u δεν έχει όσα προανέφερες και που θέλουμε όλοι μας, τότε η αναβάθμιση σε s24u για μένα είναι μονόδρομος μόνο και μόνο για τα 7 χρόνια major updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 (edited) παιδια καλησπερα. Υπαρχει τροπος να φαινεται στο ημερολογιο το εορτολογιο επαφων μας ειτε απο fb ειτε απο επαφες τηλεφωνου ? παλιοτερα εαν θυμαμαι καλα εμφανιζοντουσαν αλλα καπου στην πορεια χαθηκαν Edited July 25, 2025 by Sleep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 12 ώρες πριν, mspant said: Πολύ σωστά, αλλά αν το s26u δεν έχει όσα προανέφερες και που θέλουμε όλοι μας, τότε η αναβάθμιση σε s24u για μένα είναι μονόδρομος μόνο και μόνο για τα 7 χρόνια major updates. Οι γωνίες πλέον μου ενοχλούν πολύ την παλάμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 (edited) Καλησπέρα εχω το κινητο 2 χρονια αξιζει η αλλαγη μπαταριας?με τα προτελευταια update επεσε με το τελευταιο ανεβηκε αλλα και παλι δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος οπως την αρχη . γενικα δεν την προσεχα τα 2 χρονια,.θα δω διαφορα? Edited July 26, 2025 by kostas197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 5 ώρες πριν, kostas197 said: Καλησπέρα εχω το κινητο 2 χρονια αξιζει η αλλαγη μπαταριας?με τα προτελευταια update επεσε με το τελευταιο ανεβηκε αλλα και παλι δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος οπως την αρχη . γενικα δεν την προσεχα τα 2 χρονια,.θα δω διαφορα? Έχεις αργήσει, πριν κλείσει τα δύο χρόνια, σε κάθε Samsung αλλάζω μπαταρία επίσημα, με κόστος γύρω στα 30€. Τώρα θα σου πάει κάνα 60€ τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 33 minutes ago, dgeorge4 said: Έχεις αργήσει, πριν κλείσει τα δύο χρόνια, σε κάθε Samsung αλλάζω μπαταρία επίσημα, με κόστος γύρω στα 30€. Τώρα θα σου πάει κάνα 60€ τουλάχιστον Δεν χάνεις την αδιάβροχοποίηση όμως έτσι; Εμπιστεύεσαι τον καθένα αν θα κλείσει καλά το κάλυμμα της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, dgeorge4 said: Έχεις αργήσει, πριν κλείσει τα δύο χρόνια, σε κάθε Samsung αλλάζω μπαταρία επίσημα, με κόστος γύρω στα 30€. Τώρα θα σου πάει κάνα 60€ τουλάχιστον εννοεις οτι αν την αλλαξεις στην εγγύηση ειναι 30 και εκτός ειναι 60? 4/9/2025 λήγει η εγγύηση μου Edited July 26, 2025 by kostas197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 1 minute ago, kostas197 said: εννοεις οτι αν την αλλαξεις στην εγγύηση ειναι 30 και εκτός ειναι 60? Ω ναι, Smartec Χαϊδάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 (edited) 16 minutes ago, dgeorge4 said: Ω ναι, Smartec Χαϊδάρι οκ προλαβαινω δεν το ηξερα εντος εγγυησης ειμαι.μολις εκανα αιτημα και μου βγαζει αλλαγη μπαταριας δωρεαν.στην smartec εσυ γιατι πληρωσες? Edited July 26, 2025 by kostas197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 1 ώρα πριν, kostas197 said: οκ προλαβαινω δεν το ηξερα εντος εγγυησης ειμαι.μολις εκανα αιτημα και μου βγαζει αλλαγη μπαταριας δωρεαν.στην smartec εσυ γιατι πληρωσες? Αλλαξε την πρώτα και πες μας αν πλήρωσες ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 9 ώρες πριν, EricssonyFan said: Δεν χάνεις την αδιάβροχοποίηση όμως έτσι; Εμπιστεύεσαι τον καθένα αν θα κλείσει καλά το κάλυμμα της μπαταρίας; Κλείσει δε κλείσει καλά το πολύ πολύ να ταλαιπωρηθείς και να ξαναπάς. Την πάτησε ο γαμπρός μου έτσι, το έχω γράψει πιο πάνω. Το πήγε για κάποια εργασία δε θυμάμαι ακριβώς τι και αφού το παίρνει του πέφτει ένα μπουκάλι νερό πάνω στο κινητό. Αδιάβροχο το κινητό έτσι; μιλάμε για ένα μπουκάλι νερό, όχι πισίνες και ιστορίες.. Μετά από 3 ώρες παπαλα το κινητό, μαύρο όλα. Τους το πάει και του άλλαξαν 21 ανταλλακτικά. Καινούριο όλο το κινητό. Όλα από την αρχή καινούρια. Αν ξανά γίνει του είπανε πάμε για αντικατάσταση με το τελευταίο που υπάρχει. Το παίρνει και πάει απέξω και ρίχνει πάνω ένα μπουκάλι νερό 1.5 λίτρο. Όλα καλά εδώ και μια βδομάδα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 18 ώρες πριν, kostas197 said: οκ προλαβαινω δεν το ηξερα εντος εγγυησης ειμαι.μολις εκανα αιτημα και μου βγαζει αλλαγη μπαταριας δωρεαν.στην smartec εσυ γιατι πληρωσες? χαχαχαχαχαχαχα... και εγώ το είχα υπόψη να το πάω για αλλαγή τώρα, λίγο πριν λήξει η εγγύηση. Ήξερα ότ είνια κάπου το Σεπτέμβριο. με αφορμή τα post λέω "δε βλέπεις ακριβή ημερομηνία"... και τι να δω.... 04/09/2023 Φοβερό? Anyway τι και που ακριβώς έκανες αίτημα? Παιδιά εγώ είμαι Θεσσαλονίκη. Πάω Micro Tech (στη Δωδεκανήσου), σωστά? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 (edited) Μπορείς να το στείλεις και Χαϊδάρι που είναι η Smartec αυτό ουσιαστικά λένε και τα παιδιά παραπάνω. Αν θυμάμαι παλιότερα είχε χρέωση δικιά τους η παραλαβή αποστολή τώρα δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει τακτική η εταιρεία όμως κάνουν εξαιρετική δουλειά επιβεβαιωμένο εδώ μέσα κατ' επανάληψη από πολλά μέλη. By the way η συσκευή μου συνεχίζει ακάθεκτη έχοντας κλείσει πια 2 γεμάτα χρόνια και φορώντας της τώρα το καλοκαίρι μια διάφανη θήκη πιο τετραγωνοποιημένη δείχνει πολύ μπάνικη και μοιάζει στο 24αρι και πολλοί γνωστοί μου με 24 και 25 νομίζουν πως έχω 24αρι καί μου λένε καλό το 24αρι; ...23 τους λέω και συνεχίζουμε 🤙 Edited July 28, 2025 by konakis 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 (edited) 14 ώρες πριν, konakis said: By the way η συσκευή μου συνεχίζει ακάθεκτη έχοντας κλείσει πια 2 γεμάτα χρόνια και φορώντας της τώρα το καλοκαίρι μια διάφανη θήκη πιο τετραγωνοποιημένη δείχνει πολύ μπάνικη και μοιάζει στο 24αρι και πολλοί γνωστοί μου με 24 και 25 νομίζουν πως έχω 24αρι καί μου λένε καλό το 24αρι; ...23 τους λέω και συνεχίζουμε 🤙 Ξέρω έναν που πήρε το 25 ultra επειδή μισεί τις γωνίες από τα προηγούμενα, αλλά του φοράει θήκη από 24 ultra για να είναι και καλά πιο ανθεκτικο στις γωνιές... Ότι να ναι... Εγώ πάντως που είμαι geek με τα κινητά μπορώ να καταλάβω αν ο απέναντι μου έχει 23 η 24 25 κλπ, από τις τρυπουλες του μικροφώνου στο πάνω μέρος. Στο 23 πάνω έχει μια , στο 24 δύο αραιές και στο 25 δύο πιο μαζεμένες 😛 Edited July 28, 2025 by EricssonyFan 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) Καλησπέρα έχω το s23plus από τότε που μου έχει έρθει η ενημέρωση oneui7 δεν την έχω κατεβάσει γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα.Εχει στρώσει με κάποιο update μου προτείνετε να την κατεβάσω ή να παραμείνω στο oneui 6; Edited July 29, 2025 by anestisagg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 On 29/7/2025 at 7:01 ΜΜ, anestisagg said: Καλησπέρα έχω το s23plus από τότε που μου έχει έρθει η ενημέρωση oneui7 δεν την έχω κατεβάσει γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα.Εχει στρώσει με κάποιο update μου προτείνετε να την κατεβάσω ή να παραμείνω στο oneui 6; Όταν βγει το oneui 8, για να το περάσεις , πρέπει να κατεβάσεις το 7 πρώτα. Το θέμα είναι, αντέχεις να περάσεις μια ώρα να κάνεις αυτή τη διαδικασία; 😛 ... Σε άλλα νέα, δεν μπορώ να χωνέψω ότι z fold 7 έχει το ίδιο πάχος με το 23 ultra ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 On 29/7/2025 at 7:01 ΜΜ, anestisagg said: Καλησπέρα έχω το s23plus από τότε που μου έχει έρθει η ενημέρωση oneui7 δεν την έχω κατεβάσει γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα.Εχει στρώσει με κάποιο update μου προτείνετε να την κατεβάσω ή να παραμείνω στο oneui 6; Είσαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει τα χειρότερα; σε 21υ κ 24υ παίζουν όλα απροβληματιστα κ ταχύτατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 On 29/7/2025 at 7:01 ΜΜ, anestisagg said: Καλησπέρα έχω το s23plus από τότε που μου έχει έρθει η ενημέρωση oneui7 δεν την έχω κατεβάσει γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα.Εχει στρώσει με κάποιο update μου προτείνετε να την κατεβάσω ή να παραμείνω στο oneui 6; On 1/8/2025 at 10:06 ΠΜ, challenge143 said: Είσαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει τα χειρότερα; σε 21υ κ 24υ παίζουν όλα απροβληματιστα κ ταχύτατα... Και στο S23U απροβλημάτιστα και ταχύτατα παίζουν.... και στο s22 της γυναίκας μου.... Φίλε anestisagg αυτά τα αρνητικά που έχεις διαβάσει είναι στο νήμα του 23plus? (γιατί δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να βλέπεις πως έχει κάτσει το update σε άλλα μοντέλα.....) 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 Καλημέρα τελικά έκανα την αναβάθμιση σε oneui 7 και λειτουργεί άρτια και απροβληματιστα .Εγινε λιγο ποιο γρήγορο πιστεύω.Για την μπαταρία ακόμη δεν έχω σχηματίσει εικόνα αλλά φαίνεται να τα πάει καλά και σε αυτό το κομμάτια Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 8 minutes ago, anestisagg said: Καλημέρα τελικά έκανα την αναβάθμιση σε oneui 7 και λειτουργεί άρτια και απροβληματιστα .Εγινε λιγο ποιο γρήγορο πιστεύω.Για την μπαταρία ακόμη δεν έχω σχηματίσει εικόνα αλλά φαίνεται να τα πάει καλά και σε αυτό το κομμάτια Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Απο ποτε είναι αυτή η εφημερίδα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 2 ώρες πριν, anestisagg said: Καλημέρα τελικά έκανα την αναβάθμιση σε oneui 7 και λειτουργεί άρτια και απροβληματιστα .Εγινε λιγο ποιο γρήγορο πιστεύω.Για την μπαταρία ακόμη δεν έχω σχηματίσει εικόνα αλλά φαίνεται να τα πάει καλά και σε αυτό το κομμάτια Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί δεν κάνετε τις αναβαθμίσεις. Κάποιες φορές απλά υπάρχουν κάποια θέματα που οφείλονται περισσότερο στη εγκατάσταση. Το 23 μου, που το έχει φίλη μου, της την έκανα αμέσως και συνεχίζει απροβληματιστα τη λειτουργία του και μου έχει κάνει εντύπωση ότι δε χρειάζεται και αλλαγή μπαταρίας μετά από τόσο καιρό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leongr188 Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 Έσπασε η οθόνη μου και άλλαξα με καινούργια στην σμαρτεκ. Μετά κανέναν μήνα από την επισκευή εμφάνισε υγρασία στον κύριο φακό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι μέχρι που έβγαζε θολές φωτογραφίες και το βράδυ τα φώτα διαχεονταν πολύ. Το ξαναπήγα να το καθαρίσουν, το πήρα πίσω και με το μάτι φαίνονται όλα καθαρά. Τώρα όμως όταν βγάζω φώτο κυρίως στο μαύρο ή και σε φώτα το βράδυ πάλι, το πρώτο βγαίνει ξεπλυμενο ας το πούμε ή "θολό" και τα φώτα φαίνονται το ίδιο να διαχέονται. Και ερωτώ εγώ τώρα, σε εσάς εμφανίζει τέτοια σημάδια γενικά στις φώτο ή παίζει να έχουν πρόβλημα οι φακοί και να επηρεάστηκαν από την υγρασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 Παιδιά όσοι έχετε και iphone διάβασα οτι οι εφαρμογές βίντεο τύπου tiktok και,instagram είναι λέει πιο optimized σε αυτές τιςπλατφόρμες και ο λόγος που σκέφτομαι πρώτη φορά για iphone είναι κυριως Επαγγελματικος. Καθώς παρατηρώ μείωση της δυνατής ανάλυσης του sgs23ulra. Καλύτερη ανάλυση κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts