ST7250 Δημ. Κυριακή στις 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:42 μμ σε αυτό το βίντεο δείχνει ότι έχουμε εγγραφή κλήσης (https://youtu.be/Ps_dMLIpO6c?t=654&si=3zgPrHlEt298O657) και όχι μόνο... Εγώ δεν το βρήκα στοS23 ultra. Τελικα υπαρχει; 2 ώρες πριν, elkons said: Στη κουρτίνα φαίνεται ή όχι; Στην κουρτίνα φενεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. Κυριακή στις 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:48 μμ 2 ώρες πριν, ST7250 said: σε αυτό το βίντεο δείχνει ότι έχουμε εγγραφή κλήσης (https://youtu.be/Ps_dMLIpO6c?t=654&si=3zgPrHlEt298O657) και όχι μόνο... Εγώ δεν το βρήκα στοS23 ultra. Τελικα υπαρχει; Στην κουρτίνα φενεται ισχυει κ κατι που ειχε ζητηθει βρηκα λυση..... για να δειτε την υγεια της μπαταριας ακολουθηστε τα βηματα απο εδω ( https://youtube.com/shorts/jqHXnZTUZeo?si=javpZk3X4MZ5kSFt) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. Κυριακή στις 01:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:51 μμ 1 hour ago, KOSTAS_K800_CRET said: Ρε παιδιά, δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα το νέο ποσοστό της μπαταρίας. Πολλές φορές δεν μπορώ να δω πόση μπαταρία έχω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρουμε όπως ήταν πρίν? Δε γίνεται να αλλάξει. Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα μπαταρίας να έχεις στη status bar να βλέπεις...κ βγάλε αυτό το στοκ με το goodlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. Κυριακή στις 03:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:12 μμ 1 hour ago, Andreaszel said: Δε γίνεται να αλλάξει. Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα μπαταρίας να έχεις στη status bar να βλέπεις...κ βγάλε αυτό το στοκ με το goodlock Έχεις να προτείνεις κάποιο αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. Κυριακή στις 03:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:34 μμ 17 minutes ago, KOSTAS_K800_CRET said: Έχεις να προτείνεις κάποιο αξιόπιστο? Βάλε το Gsam battery monitor. Το έχω χρόνια. Εσύ το θες για το ποσοστό επάνω...δείχνει και άλλα...ώρες που έχεις ανοιχτό το wifi δεδομένα κλήσεις κλπ..δεν υπάρχει στο play store 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Κυριακή στις 03:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:52 μμ Και το battery bot είναι αξιόπιστο και ελαφρύ το χρησιμοποιώ χρόνια 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Κυριακή στις 04:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:24 μμ On 2/5/2025 at 11:57 ΜΜ, BillKein21 said: 2 ώρες πριν, Andreaszel said: Δε γίνεται να αλλάξει. Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα μπαταρίας να έχεις στη status bar να βλέπεις...κ βγάλε αυτό το στοκ με το goodlock πως γίνεται να βάλεις ποσοστό μπαταρίας από άλλη εφαρμογή στην status bar ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. Κυριακή στις 04:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:27 μμ (edited) 5 minutes ago, ilka71 said: Με το Gsam battery monitor...πάνω αριστερά το βγάζει συγκεκριμένα.θα υπάρχουν κ άλλες εφαρμογές σίγουρα. Ειπε και μια ο φίλος πιο πισω Edited Κυριακή στις 04:31 μμ by Andreaszel 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Κυριακή στις 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:32 μμ 4 minutes ago, Andreaszel said: Με το Gsam battery monitor...πάνω αριστερά το βγάζει συγκεκριμένα.θα υπάρχουν κ άλλες εφαρμογές σίγουρα. Ειπε και μια ο φίλος πιο πισω α ναι νόμιζα ότι μπορούμε να το βάλουμε δεξιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. Κυριακή στις 08:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:41 μμ 10 ώρες πριν, elkons said: Στη κουρτίνα φαίνεται ή όχι; Ναι ναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 08:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:45 μμ (edited) 6 minutes ago, jim2019 said: Ναι ναι. Ε τότε μια χαρά το έχεις. Απλά η Samsung το έκρυψε να μην φαίνεται εκτός κουρτίνας να είναι πιο άδειο (όπως η apple..) αισθητικό κομμάτι. Edited Κυριακή στις 08:47 μμ by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. Κυριακή στις 09:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:10 μμ 7 ώρες πριν, BillKein21 said: ισχυει κ κατι που ειχε ζητηθει βρηκα λυση..... για να δειτε την υγεια της μπαταριας ακολουθηστε τα βηματα απο εδω ( https://youtube.com/shorts/jqHXnZTUZeo?si=javpZk3X4MZ5kSFt) ισχυει οτι εχουμε εγγραφη κλησεων; εγω δεν βλεπω αυτο το κουμπι που δειχνει το βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Δευτέρα στις 04:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:45 πμ Πως γίνεται να μη βλέπετε το ποσοστό μπαταρίας βρε παιδιά; αντιθέτως έχει γίνει μεγαλύτερο από πριν, πιο ευδιάκριτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. Δευτέρα στις 05:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:59 πμ Αθάνατη Sammy. Έφερε στο update το πολύ χρήσιμο και καθόλου ενοχλητικό feature του να μην μπορείς να κάνεις dismiss την ειδοποίηση για το κλείδωμα του secure folder μετά από κάθε reboot. Ευχαριστούμε ρε Sammy που μας σκέφτεσαι έτσι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. Δευτέρα στις 06:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:26 πμ Πάντως μετά από μια εβδομάδα σχεδόν εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι χειρότερη κατά 10% περίπου. Δε ξέρω αν συμβαίνει σε μένα μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. Δευτέρα στις 09:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:03 πμ 2 ώρες πριν, yorgos00 said: Πάντως μετά από μια εβδομάδα σχεδόν εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι χειρότερη κατά 10% περίπου. Δε ξέρω αν συμβαίνει σε μένα μόνο. εγω μετα απο μια βδομαδα χρησης εχω να πω οτι η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα.2 μερες καθημερινη χρηση ,"εκατσε" καλα αυτο το update και νομιζω οτι και η καμερα εγινε καλυτερη. 2 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis ioannis Δημ. Δευτέρα στις 10:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:45 πμ 4 ώρες πριν, yorgos00 said: Πάντως μετά από μια εβδομάδα σχεδόν εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι χειρότερη κατά 10% περίπου. Δε ξέρω αν συμβαίνει σε μένα μόνο. me too 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Δευτέρα στις 11:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:57 πμ Πραγματικά η μπαταρία του επανήλθε στις παλιές καλές μέρες όπως ήταν πριν κάνα ενάμιση χρόνο περίπου ...απολύτως ευχαριστημένος κι εγώ απ το 7αρι 1 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Δευτέρα στις 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:07 μμ 2 ώρες πριν, ktikti said: εγω μετα απο μια βδομαδα χρησης εχω να πω οτι η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα.2 μερες καθημερινη χρηση ,"εκατσε" καλα αυτο το update και νομιζω οτι και η καμερα εγινε καλυτερη. Δες πως τα πας απο σήμα κινητής. Δεν ξερω αν είναι θέμα του Android 15 ή του One UI αλλα μετά την ενημέρωση το σήμα κινητης χάλασε για εμενα (s23) και βλεπω στο internet οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρήσει. Μέσα στο σπίτι αν κλεισω wifi εχω δυο γραμμές σημα που εναλλασσεται καθε 3 λεπτά μεταξυ 4G και 5G, πριν την ενημέρωση δεν ειχα τέτοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Δευτέρα στις 01:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:21 μμ 1 hour ago, stamatis3133 said: Δες πως τα πας απο σήμα κινητής. Δεν ξερω αν είναι θέμα του Android 15 ή του One UI αλλα μετά την ενημέρωση το σήμα κινητης χάλασε για εμενα (s23) και βλεπω στο internet οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρήσει. Μέσα στο σπίτι αν κλεισω wifi εχω δυο γραμμές σημα που εναλλασσεται καθε 3 λεπτά μεταξυ 4G και 5G, πριν την ενημέρωση δεν ειχα τέτοιο θεμα. Εγώ αυτό το θέμα το είχα κ έχω στο 24αρι. Χαμηλό σήμα χωρίς βέβαια να παρουσιάζει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. Δευτέρα στις 01:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:38 μμ 1 ώρα πριν, konakis said: Πραγματικά η μπαταρία του επανήλθε στις παλιές καλές μέρες όπως ήταν πριν κάνα ενάμιση χρόνο περίπου ...απολύτως ευχαριστημένος κι εγώ απ το 7αρι Δλδ βγάζεις 9 ώρες sot με λίγα λόγια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. Δευτέρα στις 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:48 μμ Μια ερώτηση γιατί θα τρελαθούμε, όταν αναφέρετε sot , μιλάτε για χρήση με αρκετά κλειστά services ,όπως bluetooth , 4g αντί 5g και κομμένα mobile data, και χρήση internet αποκλειστικά μέσω wifi ; Και τι είδους χρήση , internet browse , social ή games ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:53 μμ 1 ώρα πριν, stamatis3133 said: Δες πως τα πας απο σήμα κινητής. Δεν ξερω αν είναι θέμα του Android 15 ή του One UI αλλα μετά την ενημέρωση το σήμα κινητης χάλασε για εμενα (s23) και βλεπω στο internet οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρήσει. Μέσα στο σπίτι αν κλεισω wifi εχω δυο γραμμές σημα που εναλλασσεται καθε 3 λεπτά μεταξυ 4G και 5G, πριν την ενημέρωση δεν ειχα τέτοιο θεμα. Μήπως το 5G disconnected (δηλαδή 5G με το κουτάκι ) πλέον το δείχνει 4G+; Υποθέσεις κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. Δευτέρα στις 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:59 μμ 9 minutes ago, mspant said: Μια ερώτηση γιατί θα τρελαθούμε, όταν αναφέρετε sot , μιλάτε για χρήση με αρκετά κλειστά services ,όπως bluetooth , 4g αντί 5g και κομμένα mobile data, και χρήση internet αποκλειστικά μέσω wifi ; Και τι είδους χρήση , internet browse , social ή games ; Sot εννοούμε screen on time . Δηλαδή ανοιχτή οθόνη! Αν δεν ξέρεις μην τρελενεσαι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Δευτέρα στις 02:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:21 μμ 5g δεν παίζει στην περιοχή μου, data bluetooth όλη μέρα ανοιχτά κάνα δίωρο Κλήσεις, τοποθεσία κλειστή μόνο στα ταξίδια, το κινητό πυροβολάει καμία σχέση με τους 3 πρώτους μήνες του 25 έχει σημαντική βελτίωση, τώρα πόσο θα κρατήσει με τα επερχόμενο updates θα δείξει στην πορεία....η επισήμανση μου έχει να κάνει με το πόσο καλά έκατσε το ones Ui 7 κάτι που δεν το περίμενα...όμως και τα παιδιά του 25 ούλτρα βλέπω ότι αναφέρουν ειδικά τότε που πρώτο λανσαρίστηκε η σειρά ότι είδαν εξαιρετική μπαταρία κάτι που διαπιστώνω κι εγώ στο 23αρι μου Το πρωί βγήκε από ασύρματη φόρτιση στο 75 τοις εκατό τώρα είμαι στο 52 τοις εκατό... Έχω δουλέψει ίντερνετ κάνα δίωρο Κλήσεις γύρω στην μιάμιση ώρα και βγήκε από τον φόρτιση στις 9 κ μισή το πρωί 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts