Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε αυτό το βίντεο δείχνει ότι έχουμε εγγραφή κλήσης (https://youtu.be/Ps_dMLIpO6c?t=654&si=3zgPrHlEt298O657) και όχι μόνο...

Εγώ δεν το βρήκα στοS23 ultra. Τελικα υπαρχει;

2 ώρες πριν, elkons said:

Στη κουρτίνα φαίνεται ή όχι;

Στην κουρτίνα φενεται

2 ώρες πριν, ST7250 said:

σε αυτό το βίντεο δείχνει ότι έχουμε εγγραφή κλήσης (https://youtu.be/Ps_dMLIpO6c?t=654&si=3zgPrHlEt298O657) και όχι μόνο...

Εγώ δεν το βρήκα στοS23 ultra. Τελικα υπαρχει;

Στην κουρτίνα φενεται

ισχυει

κ κατι που ειχε ζητηθει βρηκα λυση..... για να δειτε την υγεια της μπαταριας ακολουθηστε τα βηματα απο εδω (

https://youtube.com/shorts/jqHXnZTUZeo?si=javpZk3X4MZ5kSFt)

1 hour ago, KOSTAS_K800_CRET said:

Ρε παιδιά, δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα το νέο ποσοστό της μπαταρίας. Πολλές φορές δεν μπορώ να δω πόση μπαταρία έχω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρουμε όπως ήταν πρίν?

Δε γίνεται να αλλάξει. Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα μπαταρίας να έχεις στη status bar να βλέπεις...κ βγάλε αυτό το στοκ με το goodlock 

1 hour ago, Andreaszel said:

Δε γίνεται να αλλάξει. Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα μπαταρίας να έχεις στη status bar να βλέπεις...κ βγάλε αυτό το στοκ με το goodlock 

Έχεις να προτείνεις κάποιο αξιόπιστο?

17 minutes ago, KOSTAS_K800_CRET said:

Έχεις να προτείνεις κάποιο αξιόπιστο?

Βάλε το Gsam battery monitor. Το έχω χρόνια. Εσύ το θες για το ποσοστό επάνω...δείχνει και άλλα...ώρες που έχεις ανοιχτό το wifi δεδομένα κλήσεις κλπ..δεν υπάρχει στο play store

Και το battery bot είναι αξιόπιστο και ελαφρύ το χρησιμοποιώ χρόνια 

Konakis.

On 2/5/2025 at 11:57 ΜΜ, BillKein21 said:
2 ώρες πριν, Andreaszel said:

πως γίνεται να βάλεις ποσοστό μπαταρίας από άλλη εφαρμογή στην status bar ?

5 minutes ago, ilka71 said:

Με το Gsam battery monitor...πάνω αριστερά το βγάζει συγκεκριμένα.θα υπάρχουν κ άλλες εφαρμογές σίγουρα. Ειπε και μια ο φίλος πιο πισω 

Edited by Andreaszel

4 minutes ago, Andreaszel said:

Με το Gsam battery monitor...πάνω αριστερά το βγάζει συγκεκριμένα.θα υπάρχουν κ άλλες εφαρμογές σίγουρα. Ειπε και μια ο φίλος πιο πισω 

α ναι νόμιζα ότι μπορούμε να το βάλουμε δεξιά

6 minutes ago, jim2019 said:

Ναι ναι.

Ε τότε μια χαρά το έχεις. Απλά η Samsung το έκρυψε να μην φαίνεται εκτός κουρτίνας να είναι πιο άδειο (όπως η apple..) αισθητικό κομμάτι. 

Edited by elkons

7 ώρες πριν, BillKein21 said:

ισχυει

κ κατι που ειχε ζητηθει βρηκα λυση..... για να δειτε την υγεια της μπαταριας ακολουθηστε τα βηματα απο εδω (

https://youtube.com/shorts/jqHXnZTUZeo?si=javpZk3X4MZ5kSFt)

ισχυει οτι εχουμε εγγραφη κλησεων; εγω δεν βλεπω αυτο το κουμπι που δειχνει το βιντεο...

Πως γίνεται να μη βλέπετε το ποσοστό μπαταρίας βρε παιδιά; αντιθέτως έχει γίνει μεγαλύτερο από πριν, πιο ευδιάκριτο 

Αθάνατη Sammy. Έφερε στο update το πολύ χρήσιμο και καθόλου ενοχλητικό feature του να μην μπορείς να κάνεις dismiss την ειδοποίηση για το κλείδωμα του secure folder μετά από κάθε reboot.

Ευχαριστούμε ρε Sammy που μας σκέφτεσαι έτσι!

Πάντως μετά από μια εβδομάδα σχεδόν εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι χειρότερη κατά 10% περίπου. Δε ξέρω αν συμβαίνει σε μένα μόνο. 

2 ώρες πριν, yorgos00 said:

Πάντως μετά από μια εβδομάδα σχεδόν εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι χειρότερη κατά 10% περίπου. Δε ξέρω αν συμβαίνει σε μένα μόνο. 

εγω μετα απο μια βδομαδα χρησης εχω να πω οτι η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα.2 μερες καθημερινη χρηση ,"εκατσε" καλα αυτο το update και νομιζω οτι και η καμερα εγινε καλυτερη.

my old profile -----> RAVER

4 ώρες πριν, yorgos00 said:

me too

Πραγματικά η μπαταρία του επανήλθε στις παλιές καλές μέρες όπως ήταν πριν κάνα ενάμιση χρόνο περίπου ...απολύτως ευχαριστημένος κι εγώ απ το 7αρι 

Konakis.

2 ώρες πριν, ktikti said:

εγω μετα απο μια βδομαδα χρησης εχω να πω οτι η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα.2 μερες καθημερινη χρηση ,"εκατσε" καλα αυτο το update και νομιζω οτι και η καμερα εγινε καλυτερη.

Δες πως τα πας απο σήμα κινητής. 

Δεν ξερω αν είναι θέμα του Android 15 ή του One UI αλλα μετά την ενημέρωση το σήμα κινητης χάλασε για εμενα (s23) και βλεπω στο internet οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρήσει. 

Μέσα στο σπίτι αν κλεισω wifi εχω δυο γραμμές σημα που εναλλασσεται καθε 3 λεπτά μεταξυ 4G και 5G, πριν την ενημέρωση δεν ειχα τέτοιο θεμα. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

1 hour ago, stamatis3133 said:

Δεν ξερω αν είναι θέμα του Android 15 ή του One UI αλλα μετά την ενημέρωση το σήμα κινητης χάλασε για εμενα (s23) και βλεπω στο internet οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρήσει. 

Μέσα στο σπίτι αν κλεισω wifi εχω δυο γραμμές σημα που εναλλασσεται καθε 3 λεπτά μεταξυ 4G και 5G, πριν την ενημέρωση δεν ειχα τέτοιο θεμα. 

Εγώ αυτό το θέμα το είχα κ έχω στο 24αρι.  Χαμηλό σήμα χωρίς βέβαια να παρουσιάζει πρόβλημα. 

1 ώρα πριν, konakis said:

Πραγματικά η μπαταρία του επανήλθε στις παλιές καλές μέρες όπως ήταν πριν κάνα ενάμιση χρόνο περίπου ...απολύτως ευχαριστημένος κι εγώ απ το 7αρι 

Δλδ βγάζεις 9 ώρες sot με λίγα λόγια?

Μια ερώτηση γιατί θα τρελαθούμε, όταν αναφέρετε sot , μιλάτε για χρήση με αρκετά κλειστά services ,όπως bluetooth , 4g αντί 5g και κομμένα mobile data, και χρήση internet αποκλειστικά μέσω wifi ;

Και τι είδους χρήση , internet browse , social ή games ;

1 ώρα πριν, stamatis3133 said:

Μήπως το 5G disconnected (δηλαδή 5G με το κουτάκι ) πλέον το δείχνει 4G+; Υποθέσεις κάνω.

9 minutes ago, mspant said:

Μια ερώτηση γιατί θα τρελαθούμε, όταν αναφέρετε sot , μιλάτε για χρήση με αρκετά κλειστά services ,όπως bluetooth , 4g αντί 5g και κομμένα mobile data, και χρήση internet αποκλειστικά μέσω wifi ;

Και τι είδους χρήση , internet browse , social ή games ;

Sot εννοούμε screen on  time . Δηλαδή ανοιχτή οθόνη! Αν δεν ξέρεις μην τρελενεσαι .

5g δεν παίζει στην περιοχή μου,  data bluetooth όλη μέρα ανοιχτά κάνα δίωρο Κλήσεις, τοποθεσία κλειστή μόνο στα ταξίδια, το κινητό πυροβολάει καμία σχέση με τους 3 πρώτους μήνες του 25 έχει σημαντική βελτίωση, τώρα πόσο θα κρατήσει με τα επερχόμενο updates θα δείξει στην πορεία....η επισήμανση μου έχει να κάνει με το πόσο καλά έκατσε το ones Ui 7 κάτι που δεν το περίμενα...όμως και τα παιδιά του 25 ούλτρα βλέπω ότι αναφέρουν ειδικά τότε που πρώτο λανσαρίστηκε η σειρά ότι είδαν εξαιρετική μπαταρία κάτι που διαπιστώνω κι εγώ στο 23αρι μου 

Το πρωί βγήκε από ασύρματη φόρτιση στο 75 τοις εκατό τώρα είμαι στο 52 τοις εκατό...

Screenshot_20250505_172347_Samsung Internet.jpg

Έχω δουλέψει ίντερνετ κάνα δίωρο Κλήσεις γύρω στην μιάμιση ώρα και βγήκε από τον φόρτιση στις 9 κ μισή το πρωί 

Screenshot_20250505_172707_BatteryBot.jpg

Konakis.