lagoudakis Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 3 minutes ago, panosfx said: Good Guardian σε ευχαριστω πολυ....αμα κολησει το μυαλο αστα😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 19 ώρες πριν, Andreaszel said: Πως το κανω εγω.Το συνδέεις στον υπολογιστή.πατας επανεκκίνηση...power off και το κάτω της έντασης...μόλις μαυρίσει η οθόνη αφήνεις το κάτω πλήκτρο της έντασης και πατάς το πάνω της έντασης και το power of που έχεις ήδη πατημένο από πριν.κρατα τα πατημενα για κάμποσα δευτερα...μετά αφήνεις και λογικά έχεις μπεις recovery. Μετά με το κάτω της έντασης πας στο recovery cache partition και με το power off επιλέγεις https://www.galaxys23usermanual.com/wipe-cache-partition-samsung-s23-series/ Δες κ εδώ αν δεν κατάλαβες κάτι από όσα εγραψα. Μετά το update κάνε wipe cache Πολύπλοκο το έκανες... Με σβηστη την συσκευή power και volume up...εγώ το συνδέω με το ipad μου και το κάνω ... 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Google play system update: February 1 2025...🤔🤔🤔 1 Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Μαρτίου είναι στο δικό μου...κάνε και χειροκίνητα μήπως σου έρθει... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, vassman1974 said: Google play system update: February 1 2025...🤔🤔🤔 Και εμένα το ίδιο και χειροκίνητα που δοκίμασα δεν βγάζει κάτι Edited 2 Μαΐου by Arian13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου υπαρχει τροπος να αναβει η οθονη οταν εχεις στυλ αναδυομενης ειδοποιησης "αναλυτλικες" στο one ui 7 ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) Παιδιά το google play αυτόματα πήγε σε έκδοση Απριλίου 2025. Δεν ξέρω εσάς γιατί όχι. Μόλις έκανα την πολυπόθητη ενημέρωση των 5gb. Και αυτόματα ενημερώθηκε και αυτό. Πρώτη αίσθηση, όντως δείχνει σαν να έχω αγοράσει νέα συσκευή. Γρήγορο κλπ. Επιστρέφω σε λίγες μέρες για πιο ολοκληρωμένη άποψη. Επίσης νομίζω ότι δεσμεύτηκε παραπάνω αποθηκευτικός χώρος από εφαρμογές ή κάτι άλλο. Χάζευα στο google play και βγάζει ότι είναι,σε χρήση 100gb από τα 228gb. Δεν θυμάμαι τώρα πόσο χώρο είχα εκεί πριν το update Edited 2 Μαΐου by jim2019 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Στα τρία προφίλ που έχει στο μενού "ήχοι και δόνηση" δεν έχω καταφέρει στις ειδοποιήσεις να έχω διαφορετικό είδος δόνησης για κάθε προφίλ. Π.χ. στο 1ο προφίλ θέλω να χτυπάει το τηλέφωνο αλλά στις ειδοποιήσεις να μην έχει δόνηση ή στο 2ο προφίλ να έχει δόνηση σε όλα. Μόνο ο ήχος κλήσης μπορεί να διαφοροποιηθεί στα προφίλ αυτά, στις ειδοποιήσεις η δόνηση παρά μένει ίδια σε όλα τα προφίλ, οποία ρύθμιση κάνω στο ένα προφίλ παραμένει ίδια και στα τρία!!! Έτσι θα έπρεπε να είναι ή συμβαίνει μόνο στο δικό μου κινητό;; Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Έχει βρει κάποιος πώς να εμφανιζεται το εικονίδιο της εφαρμογής για την οποία έχει έρθει η ειδοποίηση, στην AOD; Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Παιδιά.. Είμαι με cosmote. Που εξαφανίστηκε το εικονίδιο volte, επανω δεξιά διπλα από το σήμα του wifi? Δεν το δείχνει με την νέα αναβάθμιση. Ψάχνω αλλά δεν έχω βρεί κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 9 minutes ago, jim2019 said: Παιδιά.. Είμαι με cosmote. Που εξαφανίστηκε το εικονίδιο volte, επανω δεξιά διπλα από το σήμα του wifi? Δεν το δείχνει με την νέα αναβάθμιση. Ψάχνω αλλά δεν έχω βρεί κατι. Άστο μη ψάχνεις. Το έχουνε βγαλει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 minute ago, Andreaszel said: Άστο μη ψάχνεις. Το έχουνε βγαλει Αααα. Η cosmote το ειχε, θυμάμαι η vodafone όχι. Κάπου διάβασα ότι πλέον θα δίνει η samsung την δυνατότητα ενεργοποίησης του σε όλους. Μου κάνει εντύπωση. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Αυτή η αλλαγή εφαρμόστηκε από τη Samsung στο Oneui 7.0 να μην φαίνεται ή από τη COSMOTE όμως; (Η Vodafone πάντα δεν το έδειχνε) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 7 minutes ago, jim2019 said: Αααα. Η cosmote το ειχε, θυμάμαι η vodafone όχι. Κάπου διάβασα ότι πλέον θα δίνει η samsung την δυνατότητα ενεργοποίησης του σε όλους. Μου κάνει εντύπωση. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση Να το κάνεις ενεργό η όχι...υπάρχει...το να φενεται όμως...το δείχνει τουλάχιστον στο πίνακα 5 minutes ago, elkons said: Αυτή η αλλαγή εφαρμόστηκε από τη Samsung στο Oneui 7.0 να μην φαίνεται ή από τη COSMOTE όμως; (Η Vodafone πάντα δεν το έδειχνε) Είμαι με wind που δε το δείχνει...άρα είναι θέμα samsung Edited 3 Μαΐου by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) NOVA εννοείς δε νομίζω ακόμα να σου δείχνει το κινητό WIND GR. Όχι και αυτή κανονοικά το δείχνει τουλάχιστον με Oneui 6.1 φαίνεται και σε Cosmote και NOVA(Q) κανονοικά. Με Oneui 6.1 εσύ το έβλεπες με NOVA ή όχι; εάν το έβλεπες λογικά η Samsung κάτι έκανε. Καλού κακού δοκίμασε τουλάχιστον πέρα από του αισθητικού, εάν λειτουργεί ακόμα, δηλαδή εάν περνούν οι κλήσεις μέσω 4G και δε σε πετάει 2g GSM. Edited 3 Μαΐου by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 9 ώρες πριν, Dark_Lord said: Έχει βρει κάποιος πώς να εμφανιζεται το εικονίδιο της εφαρμογής για την οποία έχει έρθει η ειδοποίηση, στην AOD; Αν εννοείς αυτό. Πας ρυθμίσεις ειδοποιήσεις/ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος και επιλέγεις καρτες 9 minutes ago, elkons said: NOVA εννοείς δε νομίζω ακόμα να σου δείχνει το κινητό WIND GR. Όχι και αυτή κανονοικά το δείχνει τουλάχιστον με Oneui 6.1 φαίνεται και σε Cosmote και NOVA(Q) κανονοικά. Με Oneui 6.1 εσύ το έβλεπες με NOVA ή όχι; εάν το έβλεπες λογικά η Samsung κάτι έκανε. Καλού κακού δοκίμασε τουλάχιστον πέρα από του αισθητικού, εάν λειτουργεί ακόμα, δηλαδή εάν περνούν οι κλήσεις μέσω 4G και δε σε πετάει 2g GSM. Ναι ναι σορυ νοβα...ξεχάστηκα και είπα wind....σε 6.1 το έδειχνε ναι...λειτουργεί και τώρα με one ui 7 κ πριν με 6.1 19 ώρες πριν, sb68s said: Στα τρία προφίλ που έχει στο μενού "ήχοι και δόνηση" δεν έχω καταφέρει στις ειδοποιήσεις να έχω διαφορετικό είδος δόνησης για κάθε προφίλ. Π.χ. στο 1ο προφίλ θέλω να χτυπάει το τηλέφωνο αλλά στις ειδοποιήσεις να μην έχει δόνηση ή στο 2ο προφίλ να έχει δόνηση σε όλα. Μόνο ο ήχος κλήσης μπορεί να διαφοροποιηθεί στα προφίλ αυτά, στις ειδοποιήσεις η δόνηση παρά μένει ίδια σε όλα τα προφίλ, οποία ρύθμιση κάνω στο ένα προφίλ παραμένει ίδια και στα τρία!!! Έτσι θα έπρεπε να είναι ή συμβαίνει μόνο στο δικό μου κινητό;; Τώρα το δοκίμασα.ναι η δονηση παραμένει ίδια και στα τρία προφιλ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 7 ώρες πριν, jim2019 said: Αααα. Η cosmote το ειχε, θυμάμαι η vodafone όχι. Κάπου διάβασα ότι πλέον θα δίνει η samsung την δυνατότητα ενεργοποίησης του σε όλους. Μου κάνει εντύπωση. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση Σε s24u Vodafone ποτέ δεν το έδειχνε αλλά ούτε βλέπω κ διακόπτη να το ενεργοποιήσω. Αλλά δουλεύει κανονικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Και σε μένα εμφανίζεται μόνο όταν είναι κατεβασμένη η κουρτίνα και είμαι σε Nova 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 10 ώρες πριν, jim2019 said: Αααα. Η cosmote το ειχε, θυμάμαι η vodafone όχι. Κάπου διάβασα ότι πλέον θα δίνει η samsung την δυνατότητα ενεργοποίησης του σε όλους. Μου κάνει εντύπωση. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση Μόλις το τσέκαρα και εγώ σε cosmote πλέον δεν υπαρχει το volte και ούτε στο goodlock δεν υπαρχει για να το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 3 ώρες πριν, konakis said: Και σε μένα εμφανίζεται μόνο όταν είναι κατεβασμένη η κουρτίνα και είμαι σε Nova Ουπς ναι το δοκίμασα μόλις. Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Διαπιστώνω μεγάλη βελτίωση στην σύνταξη κειμένου μέσω πάντα Samsung keyboard με το One Ui 7...κάτι που ψιλό έπασχε πιστεύω γιατί δουλεύω ως δεύτερο κινητό που έχω ένα xiaomi Mi 11 με google keyboard και υπήρχε εμφανέστατη διαφορά υπέρ του δεύτερου κάτι που τώρα έχει περιοριστεί θεωρώ αρκετά! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 2 ώρες πριν, theopanatha13 said: Μόλις το τσέκαρα και εγώ σε cosmote πλέον δεν υπαρχει το volte και ούτε στο goodlock δεν υπαρχει για να το ενεργοποιήσεις. Στη κουρτίνα φαίνεται ή όχι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, theopanatha13 said: Μόλις το τσέκαρα και εγώ σε cosmote πλέον δεν υπαρχει το volte και ούτε στο goodlock δεν υπαρχει για να το ενεργοποιήσεις. Σε ενα νημα στο Reddit λενε οτι απλα δεν εμφανιζεται συνεχεια το εικονιδιο Volte....googlaρετε γιατι δεν με αφηνει εδω να το ανεβασω Edited 4 Μαΐου by BillKein21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) Για την ενεργοποίηση είναι SMS στο 1333 η λέξη WIFICALL. *Μόνο για COSMOTE ισχύει αυτό. Edited 4 Μαΐου by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Ρε παιδιά, δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα το νέο ποσοστό της μπαταρίας. Πολλές φορές δεν μπορώ να δω πόση μπαταρία έχω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρουμε όπως ήταν πρίν? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts