mspant Δημ. Χθες στς 07:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:37 πμ 14 ώρες πριν, challenge143 said: Συγνώμη για να αλλάξεις την μπαταρία λογικά η συσκευή σου έπεφτε πολύ γρήγορα η απόδοση της. Τώρα με την καινούργια πως την βλέπεις την συσκευή; άσε τους κύκλους φόρτισης, κρατάει η μπαταρία ή όχι. ; Καλημέρα, είναι νωρίς να πω, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι η διάρκεια στα ίδια επίπεδα , θα περιμένω να δω αν φτάσει πάλι το accubattery στο 93% όπως η παλιά . 15 ώρες πριν, galactob said: Μόνο άμα το ανοίξεις .που πιστεύω δεν αξίζει ο κόπος κ να χάσεις κ την αδιαβροχοποιηση. καλημέρα, είδα το παρακάτω , θα το δοκιμάσω να δω ότι όντως φαίρνει η/μ https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fsharing-methods-to-check-battery-health-of-samsung-phones-v0-28tlsv8mia3e1.png%3Fwidth%3D1920%26format%3Dpng%26auto%3Dwebp%26s%3Dfc602dce7011458a26b3a75e46c0e03c4f9a49db Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 14 ώρες πριν, jim2019 said: Όντως με vodafone δεν έχω ιδιαίτερα καλό σήμα όπως πριν με την cosmote. Δυστυχώς και έκανα πριν 1 μήνα αίτημα φορητοτητας. Εγώ έχω φτιάξει μια ρουτίνα στα 2 μέρη που είμαι συνέχεια με κακό σήμα. Καντο κ εσύ κ θα με θυμηθείς ποτέ δεν θα χάσεις κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Καλησπέρα,γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να βάλουμε κάποια ρουτίνα ώστε οταν έχουμε συνδεδεμενα ενσυρματα ακουστικά να απαντάει αυτόματα σε εισερχόμενη κλήση 58 minutes ago, tasos1977 said: Καλησπέρα,γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να βάλουμε κάποια ρουτίνα ώστε οταν έχουμε συνδεδεμενα ενσυρματα ακουστικά να απαντάει αυτόματα σε εισερχόμενη κλήση Μόλις το βρήκα,υπάρχει επιλογη χωρις ρουτίνα μεσα απο το μενού (τηλεφωνο-ρυθμίσεις-απαντηση κ' τερματισμος κλησεων) να γινεται αυτοματη απαντηση αν υπαρχουν συνδεδεμενα ασυρματα ή ενσυρματα ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Παιδιά με το τελευταίο update Φεβρουαρίου, έχετε εντοπίσει ζητήματα ή όλα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darknangel_20 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 44 minutes ago, jim2019 said: Παιδιά με το τελευταίο update Φεβρουαρίου, έχετε εντοπίσει ζητήματα ή όλα οκ? Απο την πρώτη στιγμη αντιμετωπιζω battery drain που μεχρι πριν το update δεν υπηρχε,και απο οτι εχω διαβασει δεν ειμαι ο μονος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 ώρες πριν, jim2019 said: Παιδιά με το τελευταίο update Φεβρουαρίου, έχετε εντοπίσει ζητήματα ή όλα οκ? Μέχρι στιγμής, όλα καλά από δικής μου πλευράς Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Τελευταία μέρα χθες με την κινητάρα το 23 που το είχα δύο χρόνια. Το πούλησα και πραγματικά έχει πολλή ζωή μπροστά του. Το οικοσύστημα της Samsung μαζί με τις αναβαθμίσεις που υπόσχεται είναι πια μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, costsa41 said: Τελευταία μέρα χθες με την κινητάρα το 23 που το είχα δύο χρόνια. Το πούλησα και πραγματικά έχει πολλή ζωή μπροστά του. Το οικοσύστημα της Samsung μαζί με τις αναβαθμίσεις που υπόσχεται είναι πια μονόδρομος. Ωραία τα καλά λόγια για να αισθανθεί καλύτερα ο αγοραστής, που θα δει κάποτε αυτό το ποστ. Σαν πωλητης ομως, για να πάρεις τι; Το σκέφτομαι και εγώ να το δωσω και οι μόνες ελπίδες εκεί έξω είναι το Xiaomi 15 ultra , ίσως και ένα φημολογουμενο realme που θα έχει 10x οπτικο ζουμ. Δεν μου κανει αίσθηση πλέον ούτε s25 ultra, ούτε oneplus 13, ουτε oppo find x8 pro. Να δώσω 1300 μέσο όρο και να εχω τα ίδια πράγματα με κινητο που μπορεί να πουληθεί πλέον στα 600 το πολύ, να χάσω 600 ευρώ χωρίς λόγο.. Η μόνη ελπίδα οπως είπα, η μόνη πραγματική ναυαρχίδα του 2025 είναι το 15 ultra, και το μενού της Xiaomi είναι πραγματικά επισης μια χαρά χωρίς διαφημίσεις, όταν το στήνεις από την αρχή μπορείς να τις βγάλεις, οπως το carousel πχ . Ελπίζω να διόρθωσαν το θέμα με την μπαταρία που ειχε το 14 ultra, και να μην αντιμετωπίσουμε φαινόμενα fogging φακου όταν εχει υγρασία έξω, που είδαμε σε πολλά μοντέλα και απο άλλες εταιρίες, οπως oppo. Ανυπομονώ για την εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας. Η Samsung εχει να φάει πολύ σκονη στο τομέα του Android ως προς τις κάμερες τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Εγώ σκέφτομαι να πάω για αλλαγή μπαταρίας.να το κρατήσω και να το ρουταρω τον Απρίλη που λήγει η εγγύηση.για s25 δε το σκέφτομαι προς το παρόν. Λόγω έλλειψης χρημάτων και από μια ματιά που έριξα σε φωτογραφίες δε μου άρεσε το πίσω μέρος και οι στρογγυλές γωνίες.απο κοντά δε το έχω δει δε ξέρω.δε θα πάω κιόλας να το δω μη μπει ο διαολος μέσα μου 😂😂😂και δε το έχω χαρεί κιόλας το 23αρι. Από τη πρώτη μέρα σε θήκη.αλλη αίσθηση χωρίς θήκη. Το ευχαριστιεσαι...γενικά είμαι ικανοποιημένος από το κινητό.ειναι το μόνο κινητό που δε μου έχει κολλήσει ποτέ...να κρασαρει πχ κάποια εφαρμογή και να θέλει ρεσταρτ Edited 2 ώρες πριν by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts