Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 13/12/2024 at 4:07 ΜΜ, salmador said:

Είχα διαβάσει ότι αφαίρεσαν την Ελληνική από τη μετάφρασή με το πενάκι και δεν πέρασα καμία ενημέρωση από τότε γιατί ήταν κάτι το οποίο χρειαζόμουν πολλάκις μέσα στην ημέρα.
Σήμερα κατά λάθος πέρασα την ενημέρωση του Οκτωβρίου και όπως καταλαβαίνατε η απογοήτευσή ήταν μεγάλη όταν κατάλαβα τι έχασα..  
Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο που να δουλεύει με το πενάκι με την Ελληνική γλωσσά.
Πραγματικά, δεν ξέρω τη σκέφτονται εκεί στη Samsung και αντί να προσθέτουν λειτουργικότητα να την αφαιρούν....

Καλή χρονιά άστα με έχει πεθάνει αυτό μόνο αντιγραφή και επικόλληση γίνεται μεγάλο πρόβλημα και για μένα 

The next evolution of
Galaxy AI

Reserve now and get

$50 Samsung Credit1

Up to $1,250 additional savings

A chance to win $5,000 Samsung Credit2

Exclusively on samsung.com and Shop Samsung App.

Αυτά σύμβαίνουν στην Αμερική του Τράμπ για την προπαραγγελία του νέου S25 Ultra, ενώ στην Eλλάδα του Μητσοτάκη πάρε 50,00 ευρουλάκια (επίδομα ξεφτίλας της ελληνικής Samsung) και πολλά σου είναι....κορόιδο Μουσολίνι κι ας μην σε λένε Μουσολίνι!
Edited by Tips2022

Ναι αμέ....

Trade in στα 340,00 - 390,00 ευρουλάκια, όταν πριν 2 χρόνια το αγόραζες 1.500,00 δηλ.  1500 - 390 = 1.110 /2 χρόνια = 555 σου κόστισε τον χρόνο μέχρι σήμερα, αν αποφασίσεις να το δώσεις τώρα!!!

Εκτός κι αν στραφείς σε Xiaomi και πέσουν οι πωλήσεις της Sams ....

....οπότε κατάλαβες τι κάνεις Samsung Hellas με το να μην δίνεις τις κατάλληλες προσφορές για προπαραγγελίες?

Υ.Γ. Λέω να στείλω και επιστολή στον Μητσοτάκη για την ιδιωτική πρωτοβουλία της Samsung Hellas που διαφημίζει στην καπιταλιστική (πολύ κουμουνιστικό μου ακούγεται αυτό) Ελλάδα!!

Edited by Tips2022

21 ώρες πριν, Tips2022 said:

Ναι αμέ....

Trade in στα 340,00 - 390,00 ευρουλάκια, όταν πριν 2 χρόνια το αγόραζες 1.500,00 δηλ.  1500 - 390 = 1.110 /2 χρόνια = 555 σου κόστισε τον χρόνο μέχρι σήμερα, αν αποφασίσεις να το δώσεις τώρα!!!

Εκτός κι αν στραφείς σε Xiaomi και πέσουν οι πωλήσεις της Sams ....

....οπότε κατάλαβες τι κάνεις Samsung Hellas με το να μην δίνεις τις κατάλληλες προσφορές για προπαραγγελίες?

Υ.Γ. Λέω να στείλω και επιστολή στον Μητσοτάκη για την ιδιωτική πρωτοβουλία της Samsung Hellas που διαφημίζει στην καπιταλιστική (πολύ κουμουνιστικό μου ακούγεται αυτό) Ελλάδα!!

Η απαξίωση αυτή είναι αδιανόητη ακόμα και για Ελλάδα. Η Apple δίνει πολύ καλύτερες προσφορές. Το τραγικό και λυπηρό είναι ότι και η ίδια η Samsung αγόραζε ανέκαθεν πιο ακριβά τις ναυαρχίδες της Apple στο πλαίσιο αναβάθμισης συσκευής, από ό,τι τις δικές της ναυαρχίδες!!

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Ακριβο σπορ η  samsung... Το s23 ultra μου είχε βγει 1.440€

Χωρίς πλάκα το επόμενό μου βλέπω να είναι κάποιο τύπου poco f σειρά pro ή ultra... Έχουν φτιάξει τις κάμερες τους και δίνουν τρία χρόνια updates τουλάχιστον.... δεν θα σκάσω τοσα λεφτά ξανά.

Εννοείται ότι θα κρατήσω το samsung αλλα 2 χρόνια...

Edited by Konstantine73

Τολμώ να πω ότι ακόμη κανει σπασίματα σε video με ζουμ. Όχι αυτό το ghosting που έκανε, αλλά σπασίματα κάνει ακόμα. Και το έχω τσεκαρει σε 2 συσκευές στην οικογένεια, οπότε μικρό το ενδεχόμενο να είναι θέμα hardware

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

10 ώρες πριν, Konstantine73 said:

Ακριβο σπορ η  samsung... Το s23 ultra μου είχε βγει 1.440€

Χωρίς πλάκα το επόμενό μου βλέπω να είναι κάποιο τύπου poco f σειρά pro ή ultra... Έχουν φτιάξει τις κάμερες τους και δίνουν τρία χρόνια updates τουλάχιστον.... δεν θα σκάσω τοσα λεφτά ξανά.

Εννοείται ότι θα κρατήσω το samsung αλλα 2 χρόνια...

Μεσα στα 1440 ευρώ πληρωσες και το να εχεις μια αξιοπρεπή συσκευή για 4-5 χρόνια. 

Τα κινητά δεν είναι επένδυση. "Χάνεις" λεφτα αν θες να αλλάξεις στα δυο χρόνια κάτι που πληρωσες για 4+.

Αν για εσενα ειναι σημαντικός παράγοντας η χαρα της αλλαγής ισως ειναι καλύτερα να παίρνεις φτηνότερα κινητά και να τα αλλάζεις. Σε οποια μαρκα και αν επιλέξεις να αγοράσεις την ναυαρχίδα της χρονιάς σε πλήρη τιμη μόλις κυκλοφορήσει θα πληρώσεις ακριβά και θα "χάσεις" λεφτα αν θες να αλλάξεις στα δυο χρόνια. 

"A man who could afford fifty dollars had a pair of boots that'd still be keeping his feet dry in ten years' time, while the poor man who could only afford cheap boots would have spent a hundred dollars on boots in the same time and would still have wet feet."

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Πως κρίνετε το θέμα ότι στην Ελλάδα δεν μας κάνουν τις ίδιες προσφορές στην προπαραγγελία με την Αμερική?

Παντού Samsung δεν είναι? Για το ίδιο κινητό δεν μιλάμε? Για το ίδιο κόστος κινητού δεν μιλάμε? Τότε γιατί συμβαίνει αυτό με την Samsung Hellas και δεν δίνει ό,τι και η Samsung της Αμερικής?

PS. Όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία... τόσο πέφτει η τιμή του S23 Ultra! H ξεφτίλα των τιμών της Samsung!

Edited by Tips2022

10 ώρες πριν, stamatis3133 said:

Μεσα στα 1440 ευρώ πληρωσες και το να εχεις μια αξιοπρεπή συσκευή για 4-5 χρόνια. 

Τα κινητά δεν είναι επένδυση. "Χάνεις" λεφτα αν θες να αλλάξεις στα δυο χρόνια κάτι που πληρωσες για 4+.

Αν για εσενα ειναι σημαντικός παράγοντας η χαρα της αλλαγής ισως ειναι καλύτερα να παίρνεις φτηνότερα κινητά και να τα αλλάζεις. Σε οποια μαρκα και αν επιλέξεις να αγοράσεις την ναυαρχίδα της χρονιάς σε πλήρη τιμη μόλις κυκλοφορήσει θα πληρώσεις ακριβά και θα "χάσεις" λεφτα αν θες να αλλάξεις στα δυο χρόνια. 

"A man who could afford fifty dollars had a pair of boots that'd still be keeping his feet dry in ten years' time, while the poor man who could only afford cheap boots would have spent a hundred dollars on boots in the same time and would still have wet feet."

Αν σκεφτείς την τεράστια διαφορά τιμής και εκεί που υπερτερεί η Samsung είναι στα 7 vs 3 major updates -  που σχεδόν κανείς δεν θα κρατήσει τόσο ένα Samsung - και στις κάμερες και από την άλλη στο f έχουμε ένα εκπληκτικό PWM 3840hz καθώς και Touch sampling rate 480hz και instant  sampling rate: 2160Hz αυτά που εμένα προσωπικά με ενδιαφέρον τρομερά σε μια οθόνη η Samsung δεν θα τα δώσει ποτέ....

Ο καθένας λοιπόν κρίνει με τα γούστα του ανάγκες του και το  πορτοφόλι του.

Edited by Konstantine73

1 hour ago, Konstantine73 said:

Αν σκεφτείς την τεράστια διαφορά τιμής και εκεί που υπερτερεί η Samsung είναι στα 7 vs 3 major updates -  που σχεδόν κανείς δεν θα κρατήσει τόσο ένα Samsung - και στις κάμερες και από την άλλη στο f έχουμε ένα εκπληκτικό PWM 3840hz καθώς και Touch sampling rate 480hz και instant  sampling rate: 2160Hz αυτά που εμένα προσωπικά με ενδιαφέρον τρομερά σε μια οθόνη η Samsung δεν θα τα δώσει ποτέ....

Ο καθένας λοιπόν κρίνει με τα γούστα του ανάγκες του και το  πορτοφόλι του.

Σε ποια συσκευη αναφερεσαι;

2 ώρες πριν, Tips2022 said:

Πως κρίνετε το θέμα ότι στην Ελλάδα δεν μας κάνουν τις ίδιες προσφορές στην προπαραγγελία με την Αμερική?

Παντού Samsung δεν είναι? Για το ίδιο κινητό δεν μιλάμε? Για το ίδιο κόστος κινητού δεν μιλάμε? Τότε γιατί συμβαίνει αυτό με την Samsung Hellas και δεν δίνει ό,τι και η Samsung της Αμερικής?

PS. Όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία... τόσο πέφτει η τιμή του S23 Ultra! H ξεφτίλα των τιμών της Samsung!

Συγκρινεις την αγορα της Αμερικης με της Ελλαδας; Αλλα τα μεγεθη. Για τη Samsung δεν υπαρχουμε, Μια γαμομεταφραση ειχε, παει κι αυτη.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

51 minutes ago, vastegial_74 said:

Σε ποια συσκευη αναφερεσαι;

Αυτή τη στιγμή αναφέρομαι στο τρέχον μοντέλο το f6 pro

Έρχεται f7 pro και ultra

Edited by Konstantine73

21 minutes ago, Konstantine73 said:

Αυτή τη στιγμή αναφέρομαι στο τρέχον μοντέλο το f6 pro

Έρχεται f7 pro και ultra

+DOLBY VISION

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλημέρα παιδιά υποψιάζομαι battery drain και θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Αν κάνω backup και restore με το smart switch θα επαναφέρω και το battery drain αν υπάρχει;

υπογραφή εκτός ορίων

2 ώρες πριν, dimitris15 said:

Καλημέρα παιδιά υποψιάζομαι battery drain και θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Αν κάνω backup και restore με το smart switch θα επαναφέρω και το battery drain αν υπάρχει;

Αν οφείλεται σε κάποια εφαρμογή, σίγουρα ναι.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

30 minutes ago, vastegial_74 said:

Αν οφείλεται σε κάποια εφαρμογή, σίγουρα ναι.

αν δεν οφειλεται σε εφαρμογη και απλα δεν εκατσε καλα το firmware?

υπογραφή εκτός ορίων

Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κάνω backup-restore όλων των δεδομένων του κινητού μας στο pc?

Θέλω να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας!

46 minutes ago, Tips2022 said:

Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κάνω backup-restore όλων των δεδομένων του κινητού μας στο pc?

Smart Switch

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

On 12/1/2025 at 2:19 ΜΜ, Dark_Lord said:

Τολμώ να πω ότι ακόμη κανει σπασίματα σε video με ζουμ. Όχι αυτό το ghosting που έκανε, αλλά σπασίματα κάνει ακόμα. Και το έχω τσεκαρει σε 2 συσκευές στην οικογένεια, οπότε μικρό το ενδεχόμενο να είναι θέμα hardware

Μπορείς να τσεκάρεις video στα 60fps με ενεργή την υψηλή σταθεροποίηση; Στα 60 fps όμως.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

1 hour ago, Tips2022 said:

Προσοχή, νομίζω δεν υπάρχει τρόπος να κρατήσεις τα δεδομένα εφαρμογών (app data). Η μόνη λύση για Full backup είναι μέσω root, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. 

4 ώρες πριν, Tips2022 said:

Πόσο καιρό το έχεις? 

Εγώ 2 χρόνια μετά που ζήτησα αλλαγή μπαταρίας έτσι όχι ότι είχε πέσει. Απλά επειδή πέρασαν 2 χρόνια. 

Μου είπαν στο εξουσιοδοτημένο service ότι είναι ακόμα στο 100% και δεν χρειάζεται. 

Και ότι μετά τα 3 έτη ξεκινάει η πτώση. 

kountouraN

6 ώρες πριν, Tips2022 said:

Και γιατί δεν το Βάζεις στο service mode ?

3 ώρες πριν, kountoura said:

Πόσο καιρό το έχεις? 

Εγώ 2 χρόνια μετά που ζήτησα αλλαγή μπαταρίας έτσι όχι ότι είχε πέσει. Απλά επειδή πέρασαν 2 χρόνια. 

Μου είπαν στο εξουσιοδοτημένο service ότι είναι ακόμα στο 100% και δεν χρειάζεται. 

Και ότι μετά τα 3 έτη ξεκινάει η πτώση. 

Λογικό, αφου μετά τον δεύτερο χρόνο πληρώνεις και την επισκευής εκτός απο την μπαταρία, σιγά μην την άλλαζαν νωρίτερα.