Dark_Lord Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Παιδιά υπάρχει περίπτωση unbranded συσκευή να μην την έχει λάβει ακόμα; Ο αδερφός μου δεν την έχει λάβει παρότι έχει κάνει επανεκκίνηση κανονικά. Δεν του εμφανίζει διαθέσιμη αναβάθμιση. Μήπως έγινε κάτι και σταμάτησε τη διανομή, π.χ. κάποιο bug? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Dark_Lord said: Παιδιά υπάρχει περίπτωση unbranded συσκευή να μην την έχει λάβει ακόμα; Ο αδερφός μου δεν την έχει λάβει παρότι έχει κάνει επανεκκίνηση κανονικά. Δεν του εμφανίζει διαθέσιμη αναβάθμιση. Μήπως έγινε κάτι και σταμάτησε τη διανομή, π.χ. κάποιο bug? Αυτό μαλλον δηλωνει οτι εγινε αντιληπτό οτι ειναι προβληματική η έκδοση που μας σερβιραν και επίκεινται διορθώσεις... 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου (edited) 13 minutes ago, LAGGI said: Αυτό μαλλον δηλωνει οτι εγινε αντιληπτό οτι ειναι προβληματική η έκδοση που μας σερβιραν και επίκεινται διορθώσεις... Καλημερα η samsung εχει ενημερωθει για το προβλημα https://www.sammyfans.com/2024/09/18/one-ui-6-1-1-defects-galaxy-s23-camera-samsung-readying-quick-patch/ Edited 18 Σεπτεμβρίου by MAFAdo 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Dark_Lord said: Παιδιά υπάρχει περίπτωση unbranded συσκευή να μην την έχει λάβει ακόμα; Ο αδερφός μου δεν την έχει λάβει παρότι έχει κάνει επανεκκίνηση κανονικά. Δεν του εμφανίζει διαθέσιμη αναβάθμιση. Μήπως έγινε κάτι και σταμάτησε τη διανομή, π.χ. κάποιο bug? Μήπως έχει αλλάξει csc; εγώ είμαι με THL και ακόμα δεν την εμφανίζει, ούτε με ΟΤΑ ούτε με smartswith! Αλλά με αυτά που διαβάζω μάλλον καλύτερα... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, xetasa said: Μήπως έχει αλλάξει csc; εγώ είμαι με THL και ακόμα δεν την εμφανίζει, ούτε με ΟΤΑ ούτε με smartswith! Αλλά με αυτά που διαβάζω μάλλον καλύτερα... τίποτα απολύτως δεν έχει αλλαχθεί...ελληνική συσκευή απείραχτη unbranded Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Ποιός θα περίμενε οτι τέτοιο μεγαλο update θα έχει τόσα bugs... Πολύ προχειρότητα απο τους developers της Samsung.Φαγωθηκαν να πλασάρουν το χαζο ΑΙ και αφήσαν τις χρήσιμες λειτουργίες τους στην τύχη τους... Εγω στο μεταξύ έβαλα τη λειτουργία στο ήπιο προφίλ μπας και αντισταθμίσω τη μέτρια μπαταρία... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Επιβεβαιώνω κ εγώ πως πλέον δε μου βγάζει διαθεσιμη αναβάθμιση ενώ χθες μου ήρθε ειδοποίηση. Ευτυχώς είπα να την κάνω το Σαββατοκύριακο κ μαλλον (?) θα έρθει νέα. Ελληνική συσκευή αγορασμενη από τη Samsung κατά το Preorder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Αν αφαιρεθεί η μέγιστη βελτίωση δεν παραμορφώνει τις φωτογραφίες 3 2 Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου On 17/9/2024 at 5:21 ΜΜ, markosm711 said: Μετάφραση με το spen στα ελληνικά τέλος και γενικά τέλος ελληνικά Μου απάντησε η Samsung ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά το spen 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, markosm711 said: Μου απάντησε η Samsung ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά το spen και πως εξηγει το tab s8 που τρέχει ακόμα 6.1 υποστηρίζει ελληνικα το spen . Στειλτους αυτην την φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, markosm711 said: Μίλησα με την Samsung περιμένω απάντηση Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με τη νέα αναβάθμιση λογισμικού και την προσθήκη του ΑΙ, η μετάφραση μέσω του SPen, μπορεί να γίνει μόνο στις ακόλουθες 13 γλώσσες (17 περιοχές), ενώ περισσότερες γλώσσες θα προστεθούν σε μελλοντικές ενημερώσεις. - Κινέζικα Απλοποιημένα, Αγγλικά (Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες), Γαλλικά, Γερμανικά, Χίντι, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Βραζιλία), Ισπανικά (Μεξικό, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες), Ταϊλανδέζικα, Βιετναμέζικα. Δεν υπάρχει ρύθμιση να αλλάξετε τον παροχέα μεταφράσεων για το Spen. Με εκτίμηση, Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Just now, markosm711 said: Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με τη νέα αναβάθμιση λογισμικού και την προσθήκη του ΑΙ, η μετάφραση μέσω του SPen, μπορεί να γίνει μόνο στις ακόλουθες 13 γλώσσες (17 περιοχές), ενώ περισσότερες γλώσσες θα προστεθούν σε μελλοντικές ενημερώσεις. - Κινέζικα Απλοποιημένα, Αγγλικά (Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες), Γαλλικά, Γερμανικά, Χίντι, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Βραζιλία), Ισπανικά (Μεξικό, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες), Ταϊλανδέζικα, Βιετναμέζικα. Δεν υπάρχει ρύθμιση να αλλάξετε τον παροχέα μεταφράσεων για το Spen. Με εκτίμηση, Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas Πως μας γ@μησαν έτσι...Μια χαρα ητα το κινητό μας πριν το ai... Δοκίμασα και γω την κάμερα σε x19.6 και x20, σε Maximum intelligent ακόμα και σε x20 μπορεί να μην κάνει blur αλλα η εικόνα είναι χάλια σε σχέση με πρώτα. Σε Medium Intelligent η κατάσταση φτιάχνει. Παρακάτω παραθέτω εικόνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Καλησπερα σας, https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-ultra-one-ui-6-1-1-camera-ghosting-temporary-fix/ oups! beta tester μπορω να γινω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 52 minutes ago, dimitris1090T said: Πως μας γ@μησαν έτσι...Μια χαρα ητα το κινητό μας πριν το ai... Δοκίμασα και γω την κάμερα σε x19.6 και x20, σε Maximum intelligent ακόμα και σε x20 μπορεί να μην κάνει blur αλλα η εικόνα είναι χάλια σε σχέση με πρώτα. Σε Medium Intelligent η κατάσταση φτιάχνει. Παρακάτω παραθέτω εικόνες. AI και αρχ...... τι τα θέλουν αφού δεν είναι για την χώρα μας έλεος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κι εμενα παρεμπιπτόντως δεν μου δείχνει διαθεσιμο update. Σε ελληνικο unbranded. Βεβαια με αυτα που διαβαζω ισως να είναι καλύτερα ετσι. 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Την παγώσαν μέχρι να διορθωθεί το θέμα με την κάμερα... https://www.gsmarena.com/samsung_halts_one_ui_611_rollout_for_the_galaxy_s23_ultra-news-64589.php 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Εγώ έχω την ειδοποίηση. Αλλά,λέω να μην την προχωρήσω μέχρι νεοτέρας. Την έχω κατεβάσει αλλά,δεν πατάω εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 37 minutes ago, jim2019 said: Εγώ έχω την ειδοποίηση. Αλλά,λέω να μην την προχωρήσω μέχρι νεοτέρας. Την έχω κατεβάσει αλλά,δεν πατάω εγκατάσταση. Αφου θα βγει νεα εκδοση δεν υπαρχει λογος να την κανεις ουτως ή αλλως πλεον, οποτε αν δε βιαζεσαι να δεις τα νεα χαρακτηριστικα της 6.1(.1) καλυτερα να περιμενεις το νεοτερο update. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κι εμένα δεν μου την έχει εμφανίσει, ευτυχώς βέβαια....εν αναμονή της νέας έκδοσης 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Παιδιά καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς να τραβάει βίντεο με το hdr10+ ενεργοποιημένο; Ενώ υποτίθεται ότι τα χρώματα είναι καλύτερα με αυτή την επιλογή, σε εμένα τα βγάζει εντελώς λάθος, σαν να είναι φωτισμένα όσο δεν πάει και "ξασπρισμένα". έχει δοκιμάσει κανείς back to back βίντεο με και χωρίς hdr10+? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου (edited) Το πρόβλημα με το zoom έχω την εντύπωση ότι έφτιαξε μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις του galaxy store... P.s Μάλλον λάθος. Παίζει ρόλο η φωτεινότητα του περιβάλλοντος... Άλλοτε θολή άλλοτε όχι τελικά... Edited 21 Σεπτεμβρίου by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_Znts Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Ομάδα καλησπέρα! Έχω αγορασμένα τα 100gb στις φωτογραφίες Google, θέλω όμως να διαγράψω τις παλιές γιατί ο χώρος είναι στο 99%. Πως μπορώ να τις διαγράψω χωρίς να διαγραφούν από τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Έχει κανείς πρόβλημα στο wifi calling? Είμαι με Vodafone και ενώ το έχω ενεργοποιήσει στη συσκευή δε δουλεύει. Βγάζει το σήμα επάνω του wifi calling αλλά δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Το κουφό είναι πως μπορούν να με καλέσουν! Το moto g54 της μητέρας μου επίσης με Vodafone λειτουργεί κανονικά στο wifi calling άρα δεν είναι θέμα ρουτερ ή δικτύου σταθερής. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κάνε μια επανακκινηση κ τα 2για αρχή μήπως κ στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts