konakis Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου @Konstantine73 Όλα off εξαρχής ούτε samsung account πέρασα...όταν ωριμάσει η ΑΙ και έχει να μου δώσει κάτι θα το ψάξω παραπάνω, μέχρι στιγμής το απολαμβάνω στο μέγιστο το 23u. 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Όταν βλέπεις ένα βίντεο στο gallery πατάς πάνω συνεχόμενα την οθόνη και κάνει slow motion. Και με edit μετά βάζεις slow motion μόνιμο, χωρίς να έχεις τραβήξει slow MO. Πολύ χρήσιμο feature 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) Καλησπέρα! Μιας και πηρατε και εσεις το 6.1, αν μπορείτε δοκιμάστε κάτι γιατί στο S24U μου κάνει κάτι περίεργο και κοντεύω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο... Στο instagram όταν βλέπετε μια φωτο, περνάει από μόνο του κάτι σαν φίλτρο και χαλάει εντελώς την εικόνα. Ειδικά όταν περιέχει ουρανό. Όταν βγείτε από το Instagram, βγαίνει αυτό το φίλτρο και επανέρχεται στο κανονικό. Η μετάβαση αυτή γίνεται αργά και είναι εμφανής... Edited 29 Μαρτίου by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Την πέρασα και γω πρωί πρωί. Clear cache πριν και μετά και στα καπάκια Galaxy App Booster. Εξαφάνισα τη μπάρα κάτω με το NavStar και όλα δουλεύουν ρολόι. Μόνο ένα περίεργο μου συνέβη. Άλλαξε το εικονίδιο ειδοποίησης για τα μηνύματα και πλέον δε βγάζει το γνωστό συννεφάκι αλλά το εικονίδιο που έχω ρυθμίσει στη SIM 1 (που είναι και η προεπιλεγμένη SIM για τα μηνύματα). Έτυχε σε κανέναν άλλον; Επίσης ξέρει κανείς αν γίνεται να περάσουμε το Circle to Search στο long home up gesture που ανοίγει κανονικά το Google Assistant; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 17 ώρες πριν, sphinx3009 said: Δυστυχώς έχω . Αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω να τις βγάλω. Αν είναι κάτι απλό να το κάνω. Λοιπόν ψάχνεις από το search του κινητού σου το dns. Στο προσωπικό dns επιλέγεις την τριτη επιλογή και γράφεις dns.adguard.com. Πατάς αποθήκευση και είσαι έτοιμος. Υπάρχουν και άλλα dns απλά αυτό είναι το πιο διαδεδομένο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinx3009 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 17 minutes ago, Arian13 said: Λοιπόν ψάχνεις από το search του κινητού σου το dns. Στο προσωπικό dns επιλέγεις την τριτη επιλογή και γράφεις dns.adguard.com. Πατάς αποθήκευση και είσαι έτοιμος. Υπάρχουν και άλλα dns απλά αυτό είναι το πιο διαδεδομένο. Τέλειο ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου προερχομενος και εγω απο το μεγαλο update ,δεν εχω πολυ εξερευνησει πολυ τις νεες λειτουργιες..ομως για μενα το σπαστικο ειναι οτι χαθηκε η διαγραφη αντικειμενου οταν καναμε προς τα πανω μια εικονα για να την διορθωσουμε.τωρα θα πρεπει να κανουμε 4 επιπλεον κλικ . επισης θα θελα αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω να φαινεται το ονομα του φακελου η το ονομα της εφαρμογης κατω απο το εικονιδιο.οπως ειναι στα apple. πλεον για να το πετυχω αυτο θα πρεπει να παταω πανω στον φακελο.εγω θελω να φαινεται απο κατω.τωρα ειναι χυμα..απλα εχω αλλαξει χρωματισμο..αλλα πολλες φορες με μπερδευει. Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Έχω περάσει το apk για την φροντίδα συσκευής και ακόμη και μετά την 100% φόρτιση για 2η φορά μου γράφει ότι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου εχει βγει παιδες το device care στο play store....για πατε μια βολτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 3 ώρες πριν, super_f said: Την πέρασα και γω πρωί πρωί. Clear cache πριν και μετά και στα καπάκια Galaxy App Booster. Εξαφάνισα τη μπάρα κάτω με το NavStar και όλα δουλεύουν ρολόι. Μόνο ένα περίεργο μου συνέβη. Άλλαξε το εικονίδιο ειδοποίησης για τα μηνύματα και πλέον δε βγάζει το γνωστό συννεφάκι αλλά το εικονίδιο που έχω ρυθμίσει στη SIM 1 (που είναι και η προεπιλεγμένη SIM για τα μηνύματα). Έτυχε σε κανέναν άλλον; Επίσης ξέρει κανείς αν γίνεται να περάσουμε το Circle to Search στο long home up gesture που ανοίγει κανονικά το Google Assistant; Αυτό με τα μηνύματα μου το κάνει και εμένα. Επίσης στο call log έχει αλλάξει τα εικονίδια των sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_rho Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 4 ώρες πριν, DjTony said: Όταν βλέπεις ένα βίντεο στο gallery πατάς πάνω συνεχόμενα την οθόνη και κάνει slow motion. Και με edit μετά βάζεις slow motion μόνιμο, χωρίς να έχεις τραβήξει slow MO. Πολύ χρήσιμο feature Εμένα μου γράφει δεν είναι δυνατή η χρήση αργείς κίνησης σε αυτό τον τύπο αρχείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) Edit: ειδα οτι εχει αναφερθει ηδη παραπανω οτι το νεο version του device care εμφανιστηκε ως update στο store Edited 29 Μαρτίου by alfaeffe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 23 minutes ago, alfaeffe said: Το νεο version του device care εμφανιστηκε ως update στο Samsung store (οχι play store). Και αυτό τι είναι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 30 minutes ago, alfaeffe said: Το νεο version του device care εμφανιστηκε ως update στο Samsung store (οχι play store). προσωπικα απο το play store το ειδα,δεν ξερω αν συγχρονως το εβγαλαν και στο samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Έχετε παρατηρήσει μετα την αναβάθμιση σε 6.1 να φορτίζει ποιο αργα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 hour ago, Spirospe40 said: Έχετε παρατηρήσει μετα την αναβάθμιση σε 6.1 να φορτίζει ποιο αργα? Για τσεκαρε εδώ https://www.sammobile.com/news/did-samsung-throttle-galaxy-s23-charging-speed-one-ui-6-1/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 5 minutes ago, strange_thomas said: Για τσεκαρε εδώ https://www.sammobile.com/news/did-samsung-throttle-galaxy-s23-charging-speed-one-ui-6-1/ Μάλιστα ...το κατάλαβαμε ..γυρίσαμε παλι πισω στα 15w...και λεω και εγω εχω κλείσει την γρήγορη φόρτιση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. 29 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Spirospe40 said: Έχετε παρατηρήσει μετα την αναβάθμιση σε 6.1 να φορτίζει ποιο αργα? Εγώ που δεν το φορτίζω με quick charge νομίζω ότι αργεί περισσότερο πλέον. Από το 20 στο 80 μου γράφει 1 ώρα και 5 λεπτά τώρα που το έβαλα! Παλιά ήταν σίγουρα λιγότερο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Εγώ χρησιμοποιώ ασύρματη φόρτιση με 10αρι ασύρματο φορτιστή θα δω και θα ενημερώσω μιας και δεν το έχω παρακολουθήσει ακόμη με την 6.1 Πάντως η μπαταρία του είναι καιπαραμένει...ατελείωτη!! 55 τοις εκατό τώρα και το έβγαλα το πρωί γύρω στις 9 με 86 τοις εκατό από τον ασύρματο. Όλη μέρα το σκαλίζω με ίντερνετ κλήσεις κλπ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 50 minutes ago, konakis said: Εγώ χρησιμοποιώ ασύρματη φόρτιση με 10αρι ασύρματο φορτιστή θα δω και θα ενημερώσω μιας και δεν το έχω παρακολουθήσει ακόμη με την 6.1 Πάντως η μπαταρία του είναι καιπαραμένει...ατελείωτη!! 55 τοις εκατό τώρα και το έβγαλα το πρωί γύρω στις 9 με 86 τοις εκατό από τον ασύρματο. Όλη μέρα το σκαλίζω με ίντερνετ κλήσεις κλπ Εγώ πάλι μόνο αν το κοιτάω θα με πάει τόσο. Ίσως το ότι είμαι μόνο με 4g+ data να παίζει κάποιο ρόλο αλλά πάλι εγώ αυτό που λες το ακούω εξωγήινο 👽 Edited 29 Μαρτίου by Konstantine73 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Vlasismiriagos said: Εγώ που δεν το φορτίζω με quick charge νομίζω ότι αργεί περισσότερο πλέον. Από το 20 στο 80 μου γράφει 1 ώρα και 5 λεπτά τώρα που το έβαλα! Παλιά ήταν σίγουρα λιγότερο! ισχυει...καπου διαβαζα οτι εχουν ριξει την ταχυτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Από τότε που σναβαθμισα κάθε πρωί το βρίσκω ή κλειστό η με 10% μπαταρία.... 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Η ταχύτητα φόρτισης όντως είναι μικρότερη. Από 7% εως 100% χθες, 2 ωρες και 18 λέπτα. Επισης, με μεγάλη μου εκπληξη ειδα ότι η μπαταρία από 100%, εως τωρα, 93% ΜΟΝΟ ΜΕ Facebook, σε Wifi, κλειστο Bluetooth, gps, δεδομένα, 60hz ανανέωση, και τυπικό προφίλ cpu, εβγαλε μολις 21 λέπτα οθόνης.... Κατι που δεν συνέβαινε πιο πριν σε καμια περιπτωση Μετα την αναβάθμιση έπαιξε clear cache έτσι, για τα τυπικά δηλ να τα λέμε κι αυτα. Κρίμα!!! Edited 30 Μαρτίου by HSP 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinx3009 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Μετά την αναβάθμιση η μπαταρία φορτίζει ποιο αργά , τελειώνει ποιο γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται περισσότερο, θέλετε δεν θέλετε αυτή είναι η αλήθεια. Θα ζήσουμε και μ' αυτά ελπίζοντας να διορθωθούν με κάποια αναβάθμιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 14 minutes ago, sphinx3009 said: Μετά την αναβάθμιση η μπαταρία φορτίζει ποιο αργά , τελειώνει ποιο γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται περισσότερο, θέλετε δεν θέλετε αυτή είναι η αλήθεια. Θα ζήσουμε και μ' αυτά ελπίζοντας να διορθωθούν με κάποια αναβάθμιση. Σε μένα ισχύουν όλα εκτός από την υπερθέρμανση, δεν έχω παρατηρήσει κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts