fotisbasm_ Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 1 minute ago, thabull said: Μόνο αυτή χρησιμοποιώ και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Πήγα Microtech Θεσσαλονίκη και στο κατάστημα μου είπαν ότι εκείνη τη στιγμή είχαν ιμιτασιόν. Δεν έβαλα και ζήτησα να με καλέσουν όταν θα παραλάμβαναν την original. Μετά από μερικές μέρες με πήραν τηλέφωνο, πήγα και επί τόπου την άλλαξα. 16€..... Αφού 30 ε έχει πως και σου το δώσανε 16;;; μήπως σου χρέωσαν την μια από τις 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου δεν εχει 30,εγω την πηρα και επειδη ειμαι αχρηστος την πηγα σε ενα irepair και μου την εβαλαν,εχει 2 μεσα https://www.skroutz.gr/s/40568988/Samsung-Screen-Protector-2tmch-Galaxy-S23-Ultra.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, lagoudakis said: δεν εχει 30,εγω την πηρα και επειδη ειμαι αχρηστος την πηγα σε ενα irepair και μου την εβαλαν,εχει 2 μεσα https://www.skroutz.gr/s/40568988/Samsung-Screen-Protector-2tmch-Galaxy-S23-Ultra.html Έπεσε η τιμή, καλό, παλιά 30 είχε Αν και βλέπω κάτι σίτε εξωτερικού και η χαμηλότερη Ελλάδα 24ε με μεταφορικά Edited 11 Μαρτίου by fotisbasm_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 8 minutes ago, fotisbasm_ said: Έπεσε η τιμή, καλό, παλιά 30 είχε Αν και βλέπω κάτι σίτε εξωτερικού και η χαμηλότερη Ελλάδα 24ε με μεταφορικά σωστα,οταν θα βγηκε λογικα θα ειχε τοσο.....παντως 5 μηνες που την εχω ειναι αψογη,βεβαια δεν ξερω αν ειναι οκ με ολες τις θηκες στο βαλε βγαλε,εγω την εχω σετακι με τις γνησιες σιλικονης της samsung και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Καλημερα παιδια μολις εσκασε ενημερωση φεβρουαριου google play system 64 mb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 33 minutes ago, lagoudakis said: σωστα,οταν θα βγηκε λογικα θα ειχε τοσο.....παντως 5 μηνες που την εχω ειναι αψογη,βεβαια δεν ξερω αν ειναι οκ με ολες τις θηκες στο βαλε βγαλε,εγω την εχω σετακι με τις γνησιες σιλικονης της samsung και ολα οκ Θυμησε μου, (εχω το s24u) γιατί δεν θυμαμε, είναι ψιλόλαστιχενια ή πλαστική η μεμβράνη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, fotisbasm_ said: Θυμησε μου, (εχω το s24u) γιατί δεν θυμαμε, είναι ψιλόλαστιχενια ή πλαστική η μεμβράνη;;; δεν μπορω να θυμηθω....και δεν εχω την δευτερη που ειχε η συσκευασια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Βγήκε ενημέρωση για το Google play Φεβρουαρίου. Να την κάνετε όπως ξέρουμε από τις πληροφορίες λογισμικού με επανεκκίνηση κ.τ.λ. 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου ΗΡΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΡΤΗ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 1 minute ago, MAFAdo said: ΗΡΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΡΤΗ την κατεβαζω, δεν πρεπει να εχει 6.1 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 47 minutes ago, lefteris90 said: την κατεβαζω, δεν πρεπει να εχει 6.1 ! Security update ειναι, το θέμα είναι την κάνουμε; ή χάνουμε πάλι μπαταρία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 4 ώρες πριν, MAFAdo said: ΗΡΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΡΤΗ Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι ειναι οι ενημερώσεις ασφαλείας και γιατί πρέπει να έρχονται κάθε μηνα;; Τι διαφορετικό προσφέρουν σε σχεση με του προηγούμενου μηνα; Τι ακριβώς διορθωνουν που ξέχασαν να το διορθώσουν τον προηγούμενο μηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 21 minutes ago, EricssonyFan said: Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι ειναι οι ενημερώσεις ασφαλείας και γιατί πρέπει να έρχονται κάθε μηνα;; Τι διαφορετικό προσφέρουν σε σχεση με του προηγούμενου μηνα; Τι ακριβώς διορθωνουν που ξέχασαν να το διορθώσουν τον προηγούμενο μηνα; οτι ειναι και οι ενημερωσεις στα windows , υποτιθετε , κλεινουν τρυπες ασφαλειας του λειτουργικου (android) Στο Android τα βλεπεις ως security patch ,στο ios ως 17.4.Χ (οπου το Χ ειναι νουμερο που αλλαζει βαση του security patch) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου σημερα κατεβασα update μαρτιου.επιτελους λυθηκε το προβλημα που αντιμετωπισα με την πρωηγουμενη αναβαθμιση με το ζουμ που "κολλαγε" και δεν αλλαζε οταν χρησιμοποιουσες την καμερα. ολα καλα λοιπον..δεν ειδα καμια αλλη ιδιαιτερη αλλαγη. update 384mb 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 11/3/2024 at 7:48 ΜΜ, fotisbasm_ said: Αφού 30 ε έχει πως και σου το δώσανε 16;;; μήπως σου χρέωσαν την μια από τις 2; Δεν ξέρω τι να σου πω. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ που είχα ρωτήσει όταν πήρα το κινητό μου είχαν πει όντως για 30€ το πακέτο των 2. Προφανώς ΠΛΑΙΣΙΟ με skroutz έχουν διαφορά. Μια ζωή όμως τις ζελατίνες της Samsung με 16 έουρος τις έβαζα στην Microtech.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) https://twitter.com/sondesix/status/1767766575715905701?s=19 Όταν λέω στο thread του s24 ultra ότι έπρεπε να είχε αλλάξει φακό ήδη η Samsung, με λένε γκρινιάρη. Για πείτε απόψεις ως προς το ποια φωτο προτιμάτε. και μιλάμε για νυχτερινή φωτό σε πολύ χαμηλό φωτισμό όπου υποτίθεται ότι το τελευταίο μοντέλο θα έπρεπε να απέχει παρασάγγας από τα προηγούμενα, ειδικά με το AI. Εμένα μου φαίνεται οριακά καλύτερη η φωτό του s23u, ενώ θεωρώ ότι λιγότερο θόρυβο έχει αυτή του s22u. Εντυπωσιάζομαι επίσης με το πόσο καλά κρατάει η κάμερα του s20 Edited 13 Μαρτίου by Dark_Lord Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 1 hour ago, Dark_Lord said: Φαντάσου να ανεβάσω φωτογραφίες μεταξύ 21υ κ 24υ να δεις γκρίνια που θα πέσει. 😄 Γι αυτό καλύτερα να απέχουμε από τέτοια θέματα. 😄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο spen που να σου επιτρέπει να γράφεις μέχρι τις άκρες της οθόνης χωρίς πρόβλημα? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) 4 ώρες πριν, Dark_Lord said: Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο spen που να σου επιτρέπει να γράφεις μέχρι τις άκρες της οθόνης χωρίς πρόβλημα? Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. Αλλα υπάρχει μια ρύθμιση στο navigation bar αν χρησιμοποιείς gestures που μπλοκάρει τα gestures αν χρησιμοποιείς το spen. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα παραπάνω ετσι όπως το εξήγησα 😅 Edited 13 Μαρτίου by dimitris1090T 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinx3009 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Dark_Lord said: Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο spen που να σου επιτρέπει να γράφεις μέχρι τις άκρες της οθόνης χωρίς πρόβλημα? Ναι αυτό που λέει ο dimitris1090T είναι . Ρυθμίσεις - γραμμή πλοήγησης - και ενεργοποίησε το ΄΄Αποκλεισμός χειρονομιών με s Pen. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Έσκασε ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου λίγο κάτω από 400MB 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 23 minutes ago, konakis said: Έσκασε ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου λίγο κάτω από 400MB 8 post πιο πάνω αυτό το αναφέραμε 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Το "ρημάδι" τόσο απροβλημάτιστο που δεν μπαίνω συχνά ... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 10 ώρες πριν, konakis said: Έσκασε ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου λίγο κάτω από 400MB Την έβαλα και μου ενεργοποιεί αυτόματα το sync χωρίς να πατήσω το κουμπί από το πάνελ. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Σε μένα όχι, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts