arxontas2323 Δημ. January 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2024 9 ώρες πριν, margaritagr said: Καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση Υπάρχει κάποιος που ν έχει κανει συγκριτικό με 15 pro max σε νυχτερινή φωτογραφία? Αυτο που βλέπω με το s21 ειναι οτι ειναι αρκετά πίσω τοςο στη φωτεινότητα των φωτογραφιών οσο και στη λεπτομέρεια. Φυσικά ειναι νορμαλ για κινητό που ειναι γενιές πίσω, αλλα θα ήθελα να ξερω αν το 23 κοιτάει στα μάτια το iPhone Sent from my iPad using Tapatalk Εγω εχω κάνει!! Σε πολλά κομμάτια το 15pro max είναι καλύτερο σε νυχτερινές λήψεις απο το s23u... Και στην μέρα σε πολλά σημεία κερδίζει το 15 προ μαξ...βγάζω με τον 48αρη φωτογραφία που είναι πολύ καλός σε σχέση με τον 50αρη του s23u... Γενικά είναι πολύ κοντά τα 2 κινητά εκτός απο το βίντεο...εκει το αιφον παίζει μόνο του μπάλα και το ξέρουμε εδω και πολλά χρόνια... 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 Ο 50αρης που λέτε, ποιος φακός είναι ? γιατί οι φακοί που βλέπω είναι 4: 13mm (ultrawide 12MP) 24mm (wide 200MP) 70mm (tele 10MP) 230mm (tele 10MP) Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η samsung δεν μπορεί να φτιάξει το βίντεο στα επίπεδα του iphone τόσα χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 Ο 50αρης που λέτε, ποιος φακός είναι ? γιατί οι φακοί που βλέπω είναι 4: 13mm (ultrawide 12MP) 24mm (wide 200MP) 70mm (tele 10MP) 230mm (tele 10MP) Με τον 200mp φακό έχει επιλογή να τραβάς 50mp φωτογραφίες. Στάλθηκε από το S23 ultra. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή Lindl plus από το playstore όπως και κάθε άλλη ελληνική εφαρμογή και μου βγάζει μήνυμα "Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας" πως είναι δυνατόν??? Τι πρέπει να κάνω γνωρίζει κανείς σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 Έχεις προσπαθήσει και με WiFi και με δεδομένα κινητής; Τρέχεις κάποιο vpn πρόγραμμα;Το τελευταίο που μπορώ να σκεφθώ είναι να έχεις ορίσει άλλη χώρα στο κινητό, αν και δεν είμαι σίγουρος πως μόνο αυτό θα μπλόκαρε εγκατάσταση εφαρμογών στα ελληνικά. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 1 ώρα πριν, Tips2022 said: Προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή Lindl plus από το playstore όπως και κάθε άλλη ελληνική εφαρμογή και μου βγάζει μήνυμα "Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας" πως είναι δυνατόν??? Τι πρέπει να κάνω γνωρίζει κανείς σας? Εννοείς lidl plus? Αν ναι τώρα τηκ κατέβασα με δεδομένα απλά για να το τσεκάρω και την κατέβασε κανονικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή Lindl plus από το playstore όπως και κάθε άλλη ελληνική εφαρμογή και μου βγάζει μήνυμα "Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας" πως είναι δυνατόν??? Τι πρέπει να κάνω γνωρίζει κανείς σας?Μήπως το Google play store σου το έχεις σε κάποια άλλη χώρα;Αν ας πούμε το έχεις Τουρκία,και στην Τουρκία δεν υπάρχουν τα lidl ή η εφαρμογή αυτή για να την χρησιμοποιούν οι εκεί κάτοικοι,τότε για αυτό σου το βγάζει αυτό το μήνυμα.Πρέπει να είναι Ελλάδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 (edited) Ευχαριστώ πολύ και τα τρία παραπάνω μέλη που απάντησαν στο ερώτημά μου και έλυσα το πρόβλημα. Το playstore ήταν ρυθμισμένο από την αγορά της συσκευής σε Αμερική. Το ρύθμισα για την Ελλάδα και αυτόματα λύθηκε το πρόβλημα των ελληνικών εφαρμογών! Όμως, αντιμετωπίζω και ένα άλλο θέμα. Πως απενεργοποιώ τον ήχο της κάμερας για να μην ακούγεται το κλικ της όταν τραβάω φωτογραφίες ??? Που στην ευχή είναι κρυμμένος αυτός ο ήχος? Υ.Γ. Νάτα και τα ωραία για το Note 9 NOBLE ROM 4.0 CALABRIA II OneUI 6.0 FULL PORT][12/23 Patches][05/01/2024][SM-N960F/FD/N--SM-G96xF/FD/N] Edited January 8, 2024 by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 42 minutes ago, Tips2022 said: Ευχαριστώ πολύ και τα τρία παραπάνω μέλη που απάντησαν στο ερώτημά μου και έλυσα το πρόβλημα. Το playstore ήταν ρυθμισμένο από την αγορά της συσκευής σε Αμερική. Το ρύθμισα για την Ελλάδα και αυτόματα λύθηκε το πρόβλημα των ελληνικών εφαρμογών! Όμως, αντιμετωπίζω και ένα άλλο θέμα. Πως απενεργοποιώ τον ήχο της κάμερας για να μην ακούγεται το κλικ της όταν τραβάω φωτογραφίες ??? Που στην ευχή είναι κρυμμένος αυτός ο ήχος? Υ.Γ. Νάτα και τα ωραία για το Note 9 NOBLE ROM 4.0 CALABRIA II OneUI 6.0 FULL PORT][12/23 Patches][05/01/2024][SM-N960F/FD/N--SM-G96xF/FD/N] Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση για τη κάμερα. Μια λύση είναι να το βάζεις αθόρυβο κ να τραβάς για να μην ακούγεται το κλικ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 Είτε χαμηλώνεις την ένταση συστήματος είτε φτιάχνεις ρουτίνα να μηδενίζει κάθε φορά που τρέχει η εφαρμογή της κάμερας. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 Καλησπέρα , Έχω αλλάξει csc για να έχω ηχογράφηση Κλήσεων και έχω βάλει το thl. Θέλω να γυρίσω πίσω στο αρχικό csc για να κάνω την νέα μεγάλη αναβάθμιση. Δεν θυμάμαι ποιο csc είχα όμως αρχικά . Ποιο csc βάζω ώστε να κάνω την αναβάθμιση και μετά να γυρίσω πάλι στην thl; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 24 minutes ago, GeorgeHtz said: Καλησπέρα , Έχω αλλάξει csc για να έχω ηχογράφηση Κλήσεων και έχω βάλει το thl. Θέλω να γυρίσω πίσω στο αρχικό csc για να κάνω την νέα μεγάλη αναβάθμιση. Δεν θυμάμαι ποιο csc είχα όμως αρχικά . Ποιο csc βάζω ώστε να κάνω την αναβάθμιση και μετά να γυρίσω πάλι στην thl; Για ποια αναβάθμιση λες που δεν έχει πάρει το THL..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 1 hour ago, GeorgeHtz said: Καλησπέρα , Έχω αλλάξει csc για να έχω ηχογράφηση Κλήσεων και έχω βάλει το thl. Θέλω να γυρίσω πίσω στο αρχικό csc για να κάνω την νέα μεγάλη αναβάθμιση. Δεν θυμάμαι ποιο csc είχα όμως αρχικά . Ποιο csc βάζω ώστε να κάνω την αναβάθμιση και μετά να γυρίσω πάλι στην thl; Δοκίμασε eux,ειναι το πιο συνηθισμένο 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 19 ώρες πριν, redcom7 said: Για ποια αναβάθμιση λες που δεν έχει πάρει το THL..? καμια, απο την στιγμή που εβαλα thl δεν ειχα παρει καμια ενημέρωση. Αλλαξα σε EUX εκανα 5 update και τωρα ξανα γυρισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 1 hour ago, GeorgeHtz said: καμια, απο την στιγμή που εβαλα thl δεν ειχα παρει καμια ενημέρωση. Αλλαξα σε EUX εκανα 5 update και τωρα ξανα γυρισα Συγνώμη δηλαδή δεν είχες πάρει την 6.0 και τα updates μέχρι και Δεκεμβρίου? Εμένα μια χαρά τα έχει κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 2 ώρες πριν, redcom7 said: Συγνώμη δηλαδή δεν είχες πάρει την 6.0 και τα updates μέχρι και Δεκεμβρίου? Εμένα μια χαρά τα έχει κάνει Στο κάνει γιατί οταν γυρισες σε thl έτυχε σε εκείνο το update να εχει ιδιο πακέτο το eux με thl Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 Πιστεύω είναι πολύ καλή η απόδοση της μπαταρίας 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwtasokos Δημ. January 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2024 (edited) Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω παραγγείλει το s23 ultra και πριν έρθει ακόμα το τηλέφωνο έχω εφοδιαστεί ήδη με θήκες και από προστασία οθόνης πήρα της dome το UV tempered glass και την μεμβράνη της Spigen (πάντα ήθελα να αγοράζω τα περιφερειακά πριν έρθει η συσκευή για να είμαι έτοιμος). Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι εάν θα πρέπει να βάλω κάποια προστασία στις κάμερες (για πιθανές γρατζουνιες) και επίσης ποιον φορτιστή να αγοράσω ...των 25w που είχαν και τα s22 η να πάω στον 45w??? Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ fan της υπερταρχίας φόρτισης διότι θεωρώ ότι τρώει πολύ μεγάλο ζόρι η μπαταρία και "γερνάει" γρηγορότερα. Αυτάααα. Κάθε βοήθεια δεκτή!!!😁 Edited January 10, 2024 by yiwtasokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2024 39 minutes ago, yiwtasokos said: Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω παραγγείλει το s23 ultra και πριν έρθει ακόμα το τηλέφωνο έχω εφοδιαστεί ήδη με θήκες και από προστασία οθόνης πήρα της dome το UV tempered glass και την μεμβράνη της Spigen (πάντα ήθελα να αγοράζω τα περιφερειακά πριν έρθει η συσκευή για να είμαι έτοιμος). Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι εάν θα πρέπει να βάλω κάποια προστασία στις κάμερες (για πιθανές γρατζουνιες) και επίσης ποιον φορτιστή να αγοράσω ...των 25w που είχαν και τα s22 η να πάω στον 45w??? Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ fan της υπερταρχίας φόρτισης διότι θεωρώ ότι τρώει πολύ μεγάλο ζόρι η μπαταρία και "γερνάει" γρηγορότερα. Αυτάααα. Κάθε βοήθεια δεκτή!!!😁 στην καμερα οχι μην βαλεις τζαμακια... φορτιστη παρε τον 25αρη αν τον βρισκεις φθηνότερο 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. January 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2024 41 minutes ago, yiwtasokos said: Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω παραγγείλει το s23 ultra και πριν έρθει ακόμα το τηλέφωνο έχω εφοδιαστεί ήδη με θήκες και από προστασία οθόνης πήρα της dome το UV tempered glass και την μεμβράνη της Spigen (πάντα ήθελα να αγοράζω τα περιφερειακά πριν έρθει η συσκευή για να είμαι έτοιμος). Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι εάν θα πρέπει να βάλω κάποια προστασία στις κάμερες (για πιθανές γρατζουνιες) και επίσης ποιον φορτιστή να αγοράσω ...των 25w που είχαν και τα s22 η να πάω στον 45w??? Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ fan της υπερταρχίας φόρτισης διότι θεωρώ ότι τρώει πολύ μεγάλο ζόρι η μπαταρία και "γερνάει" γρηγορότερα. Αυτάααα. Κάθε βοήθεια δεκτή!!!😁 προσωπικα εχω εναν 25αρι και εναν 45αρι οπου μου κατσει φορτιζω,εχω βαλει την φορτιση στα 85% γιατι συνηθως ειμαι κοντα σε φορτιστη ολη την ημερα,προστασια στις καμερες δεν εχω γιατι πιστευω οτι θα ριχνει την ποιοτητα στις φωτο,απλα το προσεχω παρα πολυ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2024 (edited) Παιδιά γνωρίξετε το εικονίδιο στον κύκλο; Τι είναι; Edited January 10, 2024 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2024 Παιδιά γνωρίξετε το εικονίδιο στον κύκλο; Τι είναι; Λειτουργία αθόρυβη με δόνηση Sent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2024 (edited) 5 ώρες πριν, karagalexk said: Λειτουργία αθόρυβη με δόνηση Sent from my SM-S916B using Tapatalk Ναι ευχαριστών πολύ.... το κατάλαβα άμεσα απλά πρόλαβα και το έγραψα. Edited January 10, 2024 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. January 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2024 (edited) Μπορείς με ρουτίνες να καθορίσεις πότε θα κάνει γρήγορη φόρτιση και πότε όχι. Π.χ. Εγώ το βράδυ έχω ρουτίνα μετα τις 11 και με wifi του σπιτιού να μην κάνει γρήγορη. Edited January 10, 2024 by baspats 1 1 Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts