MeteorX Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 (edited) 12 minutes ago, Jimo7 said: Ερώτηση: ξέρεις κάνεις να μου πει πως αλλάζω τη θέση του ρολογιού στην οθόνη κλειδώματος; Επιλεγεις να βαλεις καποιο φοντο ακουμπας την ωρα πανω και απο κατω θα σου βγαλει τα ρολογια Edited November 1, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Το δακτυλικο έτσι κι αλλιώς ήταν τέλειο. Η αναγνώριση προσώπου έγινε κι αυτή τέλεια από πολύ καλή που ήταν. Ανοίγει ακαριαία με το πρόσωπο. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε γυαλί τέλειο δεν το έλεγες. Dome έχω και τώρα δουλεύει πολύ πιο γρήγορα και σταθεραΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 (edited) 40 minutes ago, Jimo7 said: Μπορεί ο καθένας να λέει την άποψή του και ταυτόχρονα να σέβεται ή να "σέβεται" την άποψη του άλλου χωρίς (βέβαια) να είναι απόλυτα σωστή; Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να βρίζει. Μπαίνουμε στο φόρουμ για να ρωτήσουμε και να μάθουμε, όχι να τσακωθούμε και να προκαλούμε. Αν θέλεις να πεις στους άλλους ότι η συσκευή μετά απο την αναβάθμιση έγινε πιο αργή, δείχνεις video για να στηρίξεις αυτό που λές,κοινως επιχειρήματα. Ετσι κερδίζεις τον σεβασμό των υπολοίπων, και όχι με αερολογίες του τύπου ''δεν τραβάει ο Snapdragon ξαφνικά και τα βρίσκει σκούρα με το Android 14, γιατί έτσι''. Edited November 1, 2023 by Fulgore1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Με γυαλί τέλειο δεν το έλεγες. Dome έχω και τώρα δουλεύει πολύ πιο γρήγορα και σταθεραΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ γυαλί έχω και ήταν τέλειο και πριν και τώρα. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 2 minutes ago, Fulgore1 said: Ξαναγύρισε στην προηγούμενη σελίδα να δεις τι απάντησε ο συμφορουμίτης πάνω και πές μου που είδες τις βρισιές. Πάτε ορισμένοι να δημιουργήσετε θέμα χωρίς λόγο. Οταν ένας δεν σέβεται τους υπόλοιπους με αυτά που γράφει, μην περιμένει και αυτοί να τον σεβαστούν. Σε τεχνολογικό forum είμαστε, και σχόλια οπως το πιο πίσω, αυτό ακριβώς το πράγμα δείχνουν. Αν θέλεις να πεις στους άλλους ότι η συσκευή μετά απο την αναβάθμιση έγινε πιο αργή, δείχνεις video για να στηρίξεις αυτό που λές,κοινως επιχειρήματα. Ετσι κερδίζεις τον σεβασμό των υπολοίπων, και όχι με αερολογίες. Φίλε μου, όταν μπήκες τη συνομιλία το εν λόγω άτομο είχε σβήσει τις βρισιές. Κάποιοι τις είδαν όπως κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Με γυαλί τέλειο δεν το έλεγες. Dome έχω και τώρα δουλεύει πολύ πιο γρήγορα και σταθεραΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ γυαλί είχα και δούλευε και δουλεύει πολύ καλάΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 21 minutes ago, Jimo7 said: Φίλε μου, όταν μπήκες τη συνομιλία το εν λόγω άτομο είχε σβήσει τις βρισιές. Κάποιοι τις είδαν όπως κι εγώ Αν όντως έγινε αυτό, τότε λάθος μου σε αυτό που έγραψα πιο πίσω, και θα το διορθώσω παραπάνω. Το υπόλοιπο σχόλιο που γράφω όμως παραμένει περι Snap g gen2 και Android 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Όλα καλά με το καινούργιο λογισμικό το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ είναι με το messenger πολλές φορές κρασαρει η εφαρμογή μου κλείνει αναγκαστικά και δε μου εμφανίζει ότι μου έχει έρθει μνμ πάρα μόνο εάν μπω στο fb και με στέλνει στην εφαρμογή. Α και κάποιες φορές πρέπει να ξανασυνεδεθω στο messenger. Δε ξέρω εάν κάποιο άλλο παιδί εδώ έχει το ίδιο πρόβλημα ή έχετε να προτείνετε κάποια λύση. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να περιμένω update της εφαρμογής αλλιώς να την απεγκαταστησω και να την ξαναπεράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα μου έρχονται άμεσα οι ειδοποιήσεις. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η γελοιότητα εγώ δεν έχω σβήσει απολύτως τίποτα ούτε άρχισα εγώ να προκαλώ πρώτος!Επίσης ένας κύριος ο οποίος υποστηρίζει τον άλλον κύριο (και χαχανιζουν και οι δύο) αγνοεί το γεγονός ότι αυτός ο οποίος τον υποστηρίζει μπήκε εδώ μέσα πρώτος και άρχισε να προκαλεί με χαρακτηρισμούς χωρίς καν κανείς να του απευθύνει τον λόγο!sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 (edited) 38 minutes ago, theo7ashm said: Όλα καλά με το καινούργιο λογισμικό το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ είναι με το messenger πολλές φορές κρασαρει η εφαρμογή μου κλείνει αναγκαστικά και δε μου εμφανίζει ότι μου έχει έρθει μνμ πάρα μόνο εάν μπω στο fb και με στέλνει στην εφαρμογή. Α και κάποιες φορές πρέπει να ξανασυνεδεθω στο messenger. Δε ξέρω εάν κάποιο άλλο παιδί εδώ έχει το ίδιο πρόβλημα ή έχετε να προτείνετε κάποια λύση. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να περιμένω update της εφαρμογής αλλιώς να την απεγκαταστησω και να την ξαναπεράσω. Είχα πρόβλημα μόνο με τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής και το έλυσα αφού ανοιγοκλεισα το διακοπτακι των ειδοποιήσεων. Εδώ όμως: Εφαρμογές -> 3 τελίτσες πάνω δεξιά -> ειδική πρόσβαση-> πρόσβαση στις ειδοποιήσεις-> Υπηρεσίες Google Play Edited November 1, 2023 by Kostas_Ts_86 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 (edited) Πρόβλημα με την εφαρμογη πορτοφόλι. Χτες τη ρύθμισα όλα καλά πέρασα τη κάρτα κ τώρα αυτό. Απεγκατασταση κ ξανά εγκατάσταση κ λέει το ίδιο Edited November 1, 2023 by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 2 ώρες πριν, theo7ashm said: Όλα καλά με το καινούργιο λογισμικό το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ είναι με το messenger πολλές φορές κρασαρει η εφαρμογή μου κλείνει αναγκαστικά και δε μου εμφανίζει ότι μου έχει έρθει μνμ πάρα μόνο εάν μπω στο fb και με στέλνει στην εφαρμογή. Α και κάποιες φορές πρέπει να ξανασυνεδεθω στο messenger. Δε ξέρω εάν κάποιο άλλο παιδί εδώ έχει το ίδιο πρόβλημα ή έχετε να προτείνετε κάποια λύση. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να περιμένω update της εφαρμογής αλλιώς να την απεγκαταστησω και να την ξαναπεράσω. Και εγω το ιδιο προβλημα εχω. Τωρα εκανα clear cache στην εφαρμογη και αναμενουμε 🙂 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Είχα πρόβλημα μόνο με τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής και το έλυσα αφού ανοιγοκλεισα το διακοπτακι των ειδοποιήσεων. Εδώ όμως: Εφαρμογές -> 3 τελίτσες πάνω δεξιά -> ειδική πρόσβαση-> πρόσβαση στις ειδοποιήσεις-> Υπηρεσίες Google Play Kαι μολις ειδα και αυτο και το δοκιμαζω επισης! 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 και γω έχω το πρόβλημα με το messenger πολλοί αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα στο reddit και προτείνουν απενεργοποίηση του chat heads 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 4 ώρες πριν, theo7ashm said: Όλα καλά με το καινούργιο λογισμικό το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ είναι με το messenger πολλές φορές κρασαρει η εφαρμογή μου κλείνει αναγκαστικά και δε μου εμφανίζει ότι μου έχει έρθει μνμ πάρα μόνο εάν μπω στο fb και με στέλνει στην εφαρμογή. Α και κάποιες φορές πρέπει να ξανασυνεδεθω στο messenger. Δε ξέρω εάν κάποιο άλλο παιδί εδώ έχει το ίδιο πρόβλημα ή έχετε να προτείνετε κάποια λύση. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να περιμένω update της εφαρμογής αλλιώς να την απεγκαταστησω και να την ξαναπεράσω. Κ εγω τα ίδια. Ολο κρασαρε. Μέχρι που την εβγαλα τελείως, εκανα επανεκκίνηση κ την ξανα έβαλα. Μέχρι τωρα μια χαρά 2 Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 την καλησπερα μου,μετα απο πολλα χρονια ξανα samsung,σιγουρα εχουν αλλαξει πολλα απο την εποχη του note 4 που ειχα,οι πρωτες εντυπωσεις καλες αν και το ψαχνω....μια απορια ρε παιδια,μπορω να κανω πιο μικρα τα εικονιδια στην οθονη,ψαχνω συνεχεια αλλα δεν μπορω να βρω κατι....μηπως δεν γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, lagoudakis said: την καλησπερα μου,μετα απο πολλα χρονια ξανα samsung,σιγουρα εχουν αλλαξει πολλα απο την εποχη του note 4 που ειχα,οι πρωτες εντυπωσεις καλες αν και το ψαχνω....μια απορια ρε παιδια,μπορω να κανω πιο μικρα τα εικονιδια στην οθονη,ψαχνω συνεχεια αλλα δεν μπορω να βρω κατι....μηπως δεν γινεται; Κανονικά, δε γίνεται. Ουτε αυτό το απλο δεν κάνει ο launcher της σαμσουνγκ. Είναι για πολύ βασικά πράγματα. Λύσεις υπάρχουν βέβαια : 1. Άλλαξε launcher πχ βαλε nova, που εκτός από τα εικονίδια, κανεις και ενα σωρό άλλα πράγματα που δεν κάνει ο Launcher της σαμσουνγκ. 2. Με το launcher της σαμσουνγκ, στις ρυθμίσεις του κινητού ενεργοποίησε developer options (Google it), αλλάξε στο μενού εκεί dpi σε αλλο νούμερο. Μεγαλώνουν, μικραίνουν τα πάντα όμως βάζοντας μικρότερα ή μεγαλύτερα νούμερα εκεί . Αν και δε θυμάμαι ειδικά για τα εικονίδια γιατί πάντα αλλάζω Launcher. Δοκίμασε μήπως σε βολέψει καλύτερα. Edited November 2, 2023 by sosimple2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 την καλησπερα μου,μετα απο πολλα χρονια ξανα samsung,σιγουρα εχουν αλλαξει πολλα απο την εποχη του note 4 που ειχα,οι πρωτες εντυπωσεις καλες αν και το ψαχνω....μια απορια ρε παιδια,μπορω να κανω πιο μικρα τα εικονιδια στην οθονη,ψαχνω συνεχεια αλλα δεν μπορω να βρω κατι....μηπως δεν γινεται;Ναι γίνεται μέσα από το good lock. Στο theme park. Εντωμεταξύ υπάρχει ενημέρωση για το home up που δε δούλευε και τώρα δουλεύει κανονικά. Όλα λίγο υπομονή θέλουν. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Στο home up σας έχει αυτές τις λειτουργίες ενεργές? https://photos.app.goo.gl/i2baDNB61vbUFBie9 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Στο home up σας έχει αυτές τις λειτουργίες ενεργές? https://photos.app.goo.gl/i2baDNB61vbUFBie9Και σε μενα μονο τις 2 πρωτες εχει ενεργες Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 53 minutes ago, mobrol said: 56 minutes ago, kountoura said: Στο home up σας έχει αυτές τις λειτουργίες ενεργές? https://photos.app.goo.gl/i2baDNB61vbUFBie9 Και σε μενα μονο τις 2 πρωτες εχει ενεργες Καλημέρα στην παρέα. Και σε εμένα τα ίδια ακόμα. Εκτιμώ ότι θα υπάρξει κάποιο Update. Το έχουμε επισημάνει στο store της Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Αν μπείτε στο store, στις πληροφορίες του home up, αναφέρει ότι αναμένονται και οι υπόλοιπες λειτουργίες για αναβάθμιση. Θέμα χρόνου πιστεύω Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠερισσότερο πρόβλημα για μένα είναι στη λίστα των εφαρμογών, που το home up είχε την κάθετη κίνηση που ήταν αστραπιαία και στις πάνω σειρές είχε καρφιτσωμενες τις πιο συχνές....πολύ βολικό. Αναμονή....Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 3 ώρες πριν, sosimple2 said: Κανονικά, δε γίνεται. Ουτε αυτό το απλο δεν κάνει ο launcher της σαμσουνγκ. Είναι για πολύ βασικά πράγματα. Λύσεις υπάρχουν βέβαια : 1. Άλλαξε launcher πχ βαλε nova, που εκτός από τα εικονίδια, κανεις και ενα σωρό άλλα πράγματα που δεν κάνει ο Launcher της σαμσουνγκ. 2. Με το launcher της σαμσουνγκ, στις ρυθμίσεις του κινητού ενεργοποίησε developer options (Google it), αλλάξε στο μενού εκεί dpi σε αλλο νούμερο. Μεγαλώνουν, μικραίνουν τα πάντα όμως βάζοντας μικρότερα ή μεγαλύτερα νούμερα εκεί . Αν και δε θυμάμαι ειδικά για τα εικονίδια γιατί πάντα αλλάζω Launcher. Δοκίμασε μήπως σε βολέψει καλύτερα. παναθεμα τους χαχαχαχ,ευχαριστω πολυ φιλε μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Ο νοβα δεν παλεύεται πλέον...πολύ κακο transition και μη ομαλά animations...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 On 1/11/2023 at 8:50 ΠΜ, lefteris90 said: Καλημέρα σας, ως νέος έχω κάποιες απορίες, Αρχικά είναι σφαίρα!!! Πάμε τώρα τι απαραίτητες εφαρμογές θεωρείτε ότι πρέπει να έχει το κινητό; Μπορούμε να γραφτούμε στην beta; και εάν ναι πως; Τι είναι και πωε γίνεται το wipe; Ευχαριστώ πολύ!!! Καλημέρα σας, ως νέος έχω κάποιες απορίες, Αρχικά είναι σφαίρα!!! Πάμε τώρα τι απαραίτητες εφαρμογές θεωρείτε ότι πρέπει να έχει το κινητό; Μπορούμε να γραφτούμε στην beta; και εάν ναι πως; Τι είναι και πως γίνεται το wipe; Ευχαριστώ πολύ!!! Galaxy Enhance-X τι ειναι αυτη η εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts