MobilePerson Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Είναι δυνατόν με EUX να έχω αυτή την επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Είναι δυνατόν με EUX να έχω αυτή την επιλογή?Εγώ δεν το έχω. Έχεις παίξει καθόλου με csc?Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 όχι, καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Παιδια μεσω smart switch το εβγαλε το update,προχωραω?? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle2023 Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 3 ώρες πριν, nasosvasedis said: Εμένα έχει εξαφανιστεί και η επιλογή για Volte... Είναι ενεργό αλλά έχει χαθεί.... Ακριβώς το ίδιο και σε μένα, είναι ενεργοποιημενο αλλά δεν έχει επιλογή να το απενεργοποιησω αν θέλω. Και εννοείται πως έχω ακόμα επιλογή για 2G. Μήπως δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Σε ποιες περιπτώσεις αξίζει το wifi calling; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 30 minutes ago, MobilePerson said: Είναι δυνατόν με EUX να έχω αυτή την επιλογή? Μόλις το είδα το έχω κ εγώ με eux είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 2 minutes ago, gpgalanis said: Σε ποιες περιπτώσεις αξίζει το wifi calling; Oταν δεν εχει καλο σημα!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Μόλις το είδα το έχω κ εγώ με eux είμαι Σε ποιο σημείο είναι;Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 50 minutes ago, MobilePerson said: Είναι δυνατόν με EUX να έχω αυτή την επιλογή? περιεργο, το ειχαν καταργησει νομιζω. Επισης εμενα ειναι swc σε ολα εκτος απο το προτελευταιο που ειναι eux..μπορω να τα κανω ολα eux? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 (edited) Εσείς που έχετε την επιλογή το τελευταίο γράμμα από το κωδικό μοντέλου ποιο είναι ? Edited June 24, 2023 by MobilePerson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 1 ώρα πριν, karagalexk said: Σε ποιο σημείο είναι; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Τηλέφωνο πάνω δεξιά 3 τελειες ρυθμίσεις 1 ώρα πριν, MobilePerson said: Εσείς που έχετε την επιλογή το τελευταίο γράμμα από το κωδικό μοντέλου ποιο είναι ? SM-S918BZGHEUX αυτό λέει εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Μήπως το σοβαρό bug που έλεγαν σχετίζεται με αυτό που συμβαίνει που ο καθένας μας έχει διαφορετική εικόνα για το Volte/WiFi Calling/2G κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 14 ώρες πριν, challenge143 said: Μακάρι να το πας κ να σου βρούνε το πρόβλημα. Αλλά επειδή πάνω κάτω μιλάω κ εγώ αρκετά στο τηλέφωνο με κάκιστο σήμα κ έχω γυρισμένο το σήμα στο 5g ,έχω κ εγώ αυξημένη κατανάλωση. Όταν δοκιμάσεις την συσκευή μόνο με wifi ,εκεί θα καταλάβεις την τεράστια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας (Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε παντού wifi) . Και στην δουλειά και στο σπίτι έχω wifi . Την μέρα κάνω 80-130 κλήσεις .είναι πολλές . Το wifi calling θα έπρεπε να είναι ενεργό κατευθείαν με το που βρω wifi ;. Γιατί το συμβολακι του wifi calling den to βγάζει πάντα το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Και στην δουλειά και στο σπίτι έχω wifi . Την μέρα κάνω 80-130 κλήσεις .είναι πολλές . Το wifi calling θα έπρεπε να είναι ενεργό κατευθείαν με το που βρω wifi ;. Γιατί το συμβολακι του wifi calling den to βγάζει πάντα το κινητό Καλημέρα. Θα πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής του τηλεφώνου και θα το βάλεις έτσι. My S23 Ultra Is Awesome! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Αυτό στο παρέχει μόνο ο παροχος της cosmote σε vodafone όταν πάει στην μια γραμμή μπαίνει αυτόματα μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 11 ώρες πριν, Andreaszel said: Τηλέφωνο πάνω δεξιά 3 τελειες ρυθμίσεις SM-S918BZGHEUX αυτό λέει εμενα αυτο το κωδικο μοντελου εχω αλλα δεν το βρισκω Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Ίσως έχει να κάνει εάν δεν είναι ελληνική συσκευή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Σε κλήσεις στο viber, ενώ μου χτυπάει κανονικά σαν ήχος κλήσhς, δεν βγάζει σε full screen το overlay για να απαντήσεις ή να απορρίψεις την κλήση. Τα ίδια και στο messenger. Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή 'εμφάνιση πάνω από άλλες' και πάλι τα ίδια. Χρησιμοποιώ nova launcher. Το κάνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) 46 minutes ago, stelioz78 said: αυτο το κωδικο μοντελου εχω αλλα δεν το βρισκω Πήγαινε ρυθμίσεις- πληροφορίες γιατο τηλέφωνο-πληροφοριες γιατί λογισμικο.Εκει εισαι. Στο note 10 plus που έχω εκεί είναι. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και για εσένα Edited June 25, 2023 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 1 hour ago, mips said: Πήγαινε ρυθμίσεις- πληροφορίες γιατο τηλέφωνο-πληροφοριες γιατί λογισμικο.Εκει εισαι. Στο note 10 plus που έχω εκεί είναι. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και για εσένα συγνωμη δεν το εγραψα σωστα , ενοουσα οτι εχω αυτον τον κωδικο συσκευης αλλα δεν βρισκω την ρυθμιση αυτη μεσα στις κλησεις , για το spam protection Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 1 ώρα πριν, Livagoth said: Σε κλήσεις στο viber, ενώ μου χτυπάει κανονικά σαν ήχος κλήσhς, δεν βγάζει σε full screen το overlay για να απαντήσεις ή να απορρίψεις την κλήση. Τα ίδια και στο messenger. Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή 'εμφάνιση πάνω από άλλες' και πάλι τα ίδια. Χρησιμοποιώ nova launcher. Το κάνει και σε εσάς; Με στοκ launcher το viber κ μένα έτσι το εμφανίζει σε μικρό παράθυρο πάνω πανω.εμφανιση πάνω από άλλες εφαρμογές ενεργό. Messenger δε χρησιμοποιώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Μετά από 3 μέρες μπορώ πλέον με ασφάλεια να πω ότι η μπαταρία έχει φτιάξει. Σε προφίλ απόδοσης "Τυπικό" μου κραταει πάνω από 21 ώρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) Καλησπέρα. Το θέμα με τη φυσαλίδα που εμφανίζει σε κάποιες φωτογραφίες πριν το τελευταίο update, λύνεται με την αναβάθμιση? Τώρα έσκασε η ειδοποίηση ενημέρωσης λογισμικού στη συσκευή μου εν τω μεταξύ, πριν λίγα λεπτά. Edited June 25, 2023 by jimma1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer181 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) Λογικά ειναι bug και οχι ρύθμιση στις ρουτίνες αλλα οταν του λεω οτι οταν θα συνδέεται σε wifi να γυρίζει σε 2G, γυρνάει μονο την sim1. Edited June 25, 2023 by silencer181 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts