challenge143 Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 21 ώρες πριν, Konstantine73 said: Μεγια σου! Όσον αφορά τις θήκη... Είναι που είναι μεγάλη η συσκευή την έκανες ακόμα πιο μεγάλη Γούστα βέβαια είναι αυτά εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα...με την Spigen liquid Crystal είμαι κομπλέ και η συσκευή κρατάει όλη της την ομορφιά... sent from my S23Ultra 12/512 Για Βάλε μόνο 4g κ δοκίμασε κ μην βάλεις 5 g να δεις τι παίζει από σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 On 30/4/2023 at 3:16 ΠΜ, Andreaszel said: Ναι σίγουρα χάνω ξεκινώντας από το 85...πιστεύω ένα 2ωρο σε sot τουλάχιστον...κάτι άλλο που ήθελα να πω ....όταν πήρα το κινητό...είδα με το phone info υγεία μπαταρίας 99.3% ....τώρα έχει πάει στο 100.0% ..να παίζει ρόλο η φόρτιση ως το 85%?πολύ μικρή η διαφορά...αναξιόπιστη μάλλον η εφαρμογή αλλά μου κάνει εντύπωση Πώς ακριβώς λέγεται αυτή η εφαρμογή στο playstore? Γιατί βρήκα μια άλλη που λέγεται phone info αλλά έχει άλλο layout από αυτό που έβαλες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Για Βάλε μόνο 4g κ δοκίμασε κ μην βάλεις 5 g να δεις τι παίζει από σήμα; Έπεσες στην περίπτωση....τον διακόπτη τού 5G τον έχω off.Μου αρκεί το 4G+ και γλυτώνω και άσκοπη χρήση μπαταρίας.sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 1 hour ago, kergaz said: Πώς ακριβώς λέγεται αυτή η εφαρμογή στο playstore? Γιατί βρήκα μια άλλη που λέγεται phone info αλλά έχει άλλο layout από αυτό που έβαλες εδώ https://androidapksfree.com/phone-info-samsung/org-vndnguyen-phoneinfo/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle2023 Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 13 ώρες πριν, challenge143 said: Για Βάλε μόνο 4g κ δοκίμασε κ μην βάλεις 5 g να δεις τι παίζει από σήμα; Εγώ διάβασα και από προηγούμενα posts και έβαλα 4G και στις 2 sim. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά η vodafone συνεχίζει να μου δείχνει 5G στα σημεία που έπιανε και πριν. Πάντως το σήμα είναι παντού ασθενεστερο σε σχέση με το p40 pro που είχα. Και κάτι άλλο που παρατήρησα. Και η εμβέλεια του bluetooth είναι χαμηλότερη. Με τα ίδια ακουστικά sony sbh56 άφηνα το p40 pro στο σαλόνι (κέντρο του σπιτιού) και σε όλο το σπίτι μιλούσα χωρίς πρόβλημα. Τώρα διακόπτεται η σύνδεση αν πάω σε απομακρυσμενα σημεία του σπιτιού. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος. Τι να πω. Μήπως φταίει και η θήκη; θα τη βγάλω να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Κανένα πρόβλημα με το σήμα....όλα καλά σε μένα sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Και εγώ με το σήμα μια χαρά παίδες. Είχα S21 παλιά και το βλέπω και λίγο καλύτερο μπορώ να πω σε ίδιο σημείο πχ το καναπέ.Ούτε χαμένες κλήσεις είχα ποτέ τίποτα τέτοιο.Πάντως κοντεύω 3 μηνο τώρα σχεδόν η συσκευή είναι απόλαυση.Ρολόι όλα μπαταριαρα σβέλτο σε όλα ούτε κιχ πουθενά κάμερες βίντεο όλα τοπ για μένα.Το μεγέθος κάποτε λίγο μου πέφτει μεγάλο καθώς ήρθα από σ21 αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 10 ώρες πριν, fasteagle2023 said: Εγώ διάβασα και από προηγούμενα posts και έβαλα 4G και στις 2 sim. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά η vodafone συνεχίζει να μου δείχνει 5G στα σημεία που έπιανε και πριν. Πάντως το σήμα είναι παντού ασθενεστερο σε σχέση με το p40 pro που είχα. Και κάτι άλλο που παρατήρησα. Και η εμβέλεια του bluetooth είναι χαμηλότερη. Με τα ίδια ακουστικά sony sbh56 άφηνα το p40 pro στο σαλόνι (κέντρο του σπιτιού) και σε όλο το σπίτι μιλούσα χωρίς πρόβλημα. Τώρα διακόπτεται η σύνδεση αν πάω σε απομακρυσμενα σημεία του σπιτιού. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος. Τι να πω. Μήπως φταίει και η θήκη; θα τη βγάλω να δοκιμάσω. To S22 είχε μεγάλο πρόβλημα με το σήμα. Το service της Samsung υποστηρίζει ότι όλα τα προβλήματα λύθηκαν στο S23. Με βάζεις σε σκέψεις ... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 10 ώρες πριν, fasteagle2023 said: Εγώ διάβασα και από προηγούμενα posts και έβαλα 4G και στις 2 sim. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά η vodafone συνεχίζει να μου δείχνει 5G στα σημεία που έπιανε και πριν. Πάντως το σήμα είναι παντού ασθενεστερο σε σχέση με το p40 pro που είχα. Και κάτι άλλο που παρατήρησα. Και η εμβέλεια του bluetooth είναι χαμηλότερη. Με τα ίδια ακουστικά sony sbh56 άφηνα το p40 pro στο σαλόνι (κέντρο του σπιτιού) και σε όλο το σπίτι μιλούσα χωρίς πρόβλημα. Τώρα διακόπτεται η σύνδεση αν πάω σε απομακρυσμενα σημεία του σπιτιού. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος. Τι να πω. Μήπως φταίει και η θήκη; θα τη βγάλω να δοκιμάσω. Η Huawei πάντα είχε πολύ δυνατό σήμα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 η huawei ειχε πιο δυνατο σημα (ειχα το mate 10 pro) σε σχεση με τα samsung αλλα εχει και πιο μεγαλο sar. εχει πιο δυνατη κεραι αλλα πιο πολυ ακτινοβολια. το s23 ultra εχει ενα κλικ καλυτερο σημα απο το s21 ultra η cosmote εχει καλυτερο σημα απο voda. για μια βδομαδα που ειχα καρτα κοσμο ειδα στα μερη που κυκλοφορώ πιο καλυτερο σημα στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle2023 Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 58 minutes ago, vastegial_74 said: Η Huawei πάντα είχε πολύ δυνατό σήμα. 36 minutes ago, gsa1967 said: η huawei ειχε πιο δυνατο σημα (ειχα το mate 10 pro) σε σχεση με τα samsung αλλα εχει και πιο μεγαλο sar. εχει πιο δυνατη κεραι αλλα πιο πολυ ακτινοβολια. το s23 ultra εχει ενα κλικ καλυτερο σημα απο το s21 ultra η cosmote εχει καλυτερο σημα απο voda. για μια βδομαδα που ειχα καρτα κοσμο ειδα στα μερη που κυκλοφορώ πιο καλυτερο σημα στο τηλεφωνο. Καλημέρα παιδιά. Έτσι εξηγείται λοιπόν. Ότι τα Huawei είχαν καλύτερο σήμα (μεγαλύτερο SAR όμως). Εντάξει, ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι έτυχα σε ελαττωματικό κομμάτι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ας απολαύσουμε τις ναυαρχίδες μας λοιπόν. Μεγιά σε όλους μας 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 4 ώρες πριν, gsa1967 said: η huawei ειχε πιο δυνατο σημα (ειχα το mate 10 pro) σε σχεση με τα samsung αλλα εχει και πιο μεγαλο sar. εχει πιο δυνατη κεραι αλλα πιο πολυ ακτινοβολια. το s23 ultra εχει ενα κλικ καλυτερο σημα απο το s21 ultra η cosmote εχει καλυτερο σημα απο voda. για μια βδομαδα που ειχα καρτα κοσμο ειδα στα μερη που κυκλοφορώ πιο καλυτερο σημα στο τηλεφωνο. Αυτό με το sar είναι μεγάλο θέμα. Γενικά όμως ο δείκτης που αναγράφεται είναι το μέγιστο σε συνθήκες που το σήμα είναι αδύναμο και η κεραία τα δίνει όλα. Αν είσαι σε σημείο με καλό σήμα κινητής είναι λιγότερο. Δεν μένει δηλαδή καρφωμένο στο Θεό μόνιμα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 Δύο μήνες και κάτι μέρες κάτοχος του κινητού, ειλικρινά δεν έχω αρνητικά να πω, φωτογραφίες, βίντεο, ταχύτητα, μπαταρία τα πάντα στο μέγιστο και δεν τελειώνει, επιτέλους ανέβηκε επίπεδο αισθητά, μπραβοΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 Το μόνο που έχω να σημειώσω εγώ είναι κάποιες φορές τα απότομα σκρολαρισματα σε κάποιες εφαρμογές... ιδίως στο ινστα.. αντίθετα στο iphone 13 pro max του αδελφού μου δεν υπάρχουν...(μάλλον είναι θέμα εφαρμογής και όχι συσκευής)sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 Ήθελα να ρωτήσω οι εφαρμογές που έχω μέσα στο secureapp γίνονται update από το Google play αφού είναι σε άλλο encrypted space ; Έχω βάλει κάποιες εφαρμογές τραπεζών αλλά λογικά δεν γίνονται update , σωστά ? Κάποιος να έχει γνώμη για την συγκεκριμένη θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 14 ώρες πριν, MobilePerson said: Ήθελα να ρωτήσω οι εφαρμογές που έχω μέσα στο secureapp γίνονται update από το Google play αφού είναι σε άλλο encrypted space ; Έχω βάλει κάποιες εφαρμογές τραπεζών αλλά λογικά δεν γίνονται update , σωστά ? Κάποιος να έχει γνώμη για την συγκεκριμένη θήκη Καλημέρα , αυτήν έχω και εγώ είναι καλής ποιότητας σου δίνει προστασία στις κάμερες και καλό κράτημα στο κινητό , το αρνητικό είναι ότι δεν έχει ποδαράκι στήριξής αν θες να βλέπεις ταινία στο κινητό , ελπίζω να βοήθησα . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle2023 Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 Καλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Όταν το βάζω για φόρτιση με 25w φορτιστή της samsung, μου βγάζει για λίγο στην οθόνη ότι γίνεται γρήγορη φόρτιση, αλλά εξαφανίζεται μετά και αυτό συνεχίζει να φορτίζει, χωρίς να αλλάζει βέβαια ο προβλεπόμενο χρόνος φόρτισης. Είναι φυσιολογικό αυτό; ρωτάω γιατί το μήνυμα υπερταχείας φόρτισης στο προηγούμενο κινητό (p40 pro) έμενε καθ' όλη τη διάρκεια φόρτισης. Υπάρχει πιθανότητα να σταματάει η γρήγορη φόρτιση, ή απλώς έτσι είναι και βγαίνει το μήνυμα για λίγο όταν αρχίζει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 (edited) 16 ώρες πριν, MobilePerson said: Ήθελα να ρωτήσω οι εφαρμογές που έχω μέσα στο secureapp γίνονται update από το Google play αφού είναι σε άλλο encrypted space ; Έχω βάλει κάποιες εφαρμογές τραπεζών αλλά λογικά δεν γίνονται update , σωστά ? Κάποιος να έχει γνώμη για την συγκεκριμένη θήκη η nillkin για μενα βγαζει τις καλυτερες θηκες γιατι συνδυαζει κομψοτητα, προστασια και ποιοτητα, σε αντιθεση με spigen που βγαζει αχαρες καγκουρικες γκουμουτσες κατα βαση, αλλα απειρες επιλογες απο την αλλη. Προσωπικα τιμω αυτη τη σειρα με το καλυμα στην καμερα εδω και 2 χρονια και εχω μεινει κατευχαριστημενος. Δες και αυτες αν θες που ειναι πιο κομψες: https://www.skroutz.gr/s/40920612/Nillkin-CamShield-Silky-Back-Cover-Σιλικόνης-Elegant-Black-Galaxy-S23-Ultra.html https://www.skroutz.gr/s/40990533/Nillkin-Camshield-Flex-Magnetic-Series-Back-Cover-Πλαστικό-Πράσινο-Galaxy-S23-Ultra.html https://www.skroutz.gr/s/40568300/Nillkin-Camshield-Pro-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-Galaxy-S23-Ultra.html?product_id=146687999&sponsored=true Edited May 13, 2023 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 η nillkin για μενα βγαζει τις καλυτερες θηκες γιατι συνδυαζει κομψοτητα, προστασια και ποιοτητα, σε αντιθεση με spigen που βγαζει αχαρες καγκουρικες γκουμουτσες κατα βαση, αλλα απειρες επιλογες απο την αλλη. Προσωπικα τιμω αυτη τη σειρα με το καλυμα στην καμερα εδω και 2 χρονια και εχω μεινει κατευχαριστημενος. Δες και αυτες αν θες που ειναι πιο κομψες: https://www.skroutz.gr/s/40920612/Nillkin-CamShield-Silky-Back-Cover-Σιλικόνης-Elegant-Black-Galaxy-S23-Ultra.html https://www.skroutz.gr/s/40990533/Nillkin-Camshield-Flex-Magnetic-Series-Back-Cover-Πλαστικό-Πράσινο-Galaxy-S23-Ultra.html https://www.skroutz.gr/s/40568300/Nillkin-Camshield-Pro-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-Galaxy-S23-Ultra.html?product_id=146687999&sponsored=trueΠάντως η spigen που έχω εγώ μόνο άχαρη κουμούτσα δεν χαρακτηρίζεται.... Είναι σαν να μη φοράω σχεδόν θήκη...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 6 minutes ago, Konstantine73 said: Πάντως η spigen που έχω εγώ μόνο άχαρη κουμούτσα δεν χαρακτηρίζεται.... Είναι σαν να μη φοράω σχεδόν θήκη... sent from my S23Ultra 12/512 μιλησα για την πλειοψηφια των θηκων της. σου δινει 50 επιλογες με 2-3 κομψες. πχ παλια εβγαζε η Nillkin μια σειρα thin Που ηταν φλιδα, και επαιρνες την thin fit της spigen και ηταν τερμα χοντρη και επειδη την ειχα πατησει νομιζοντας οτι θα παραλαβω φλιδα θηκη ξενερωσα. Γιαυτο προτιμω nillkin, εχει πιο λιγες επιλογες αλλα καλυπτει ολα τα γουστα και κυριως τα λεπτεπιλεπτα. Αντιθετα στη spigen βρισκεις ενα σωρο γκουμουτσες και αχαρα πλαστικα να προεξεχουν απο παντου, αλλα καμια φινετσατη μαζεμενη κομψη χωρις περιττα πλαστικα πανω της με το ζορι βρισκεις. 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 μιλησα για την πλειοψηφια των θηκων της. σου δινει 50 επιλογες με 2-3 κομψες. πχ παλια εβγαζε η Nillkin μια σειρα thin Που ηταν φλιδα, και επαιρνες την thin fit της spigen και ηταν τερμα χοντρη και επειδη την ειχα πατησει νομιζοντας οτι θα παραλαβω φλιδα θηκη ξενερωσα. Γιαυτο προτιμω nillkin, εχει πιο λιγες επιλογες αλλα καλυπτει ολα τα γουστα και κυριως τα λεπτεπιλεπτα. Αντιθετα στη spigen βρισκεις ενα σωρο γκουμουτσες και αχαρα πλαστικα να προεξεχουν απο παντου, αλλα καμια φινετσατη μαζεμενη κομψη χωρις περιττα πλαστικα πανω της με το ζορι βρισκεις.Οκ εμένα το μάτι έπεσε αμέσως εκεί που ήθελα πάντως sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 Εγώ πάντα προτιμούσα την Nillkin nature για να μη γίνεται γκουμουτσα το κινητό,είχε και άριστο grip.Πριν κάποια χρόνια την έκανε γκουμουτσα,κι έτσι βρήκα την πλαστική Nillkin frosted,που δεν είχε προστασία αλλά είχε το grip της nature (σαγρε στα πλάγια για να μη γλιστράει από το χέρι).Και τώρα με το 23 ultra πάω και παίρνω με κλειστά μάτια την frosted και μου έρχεται μια γκουμουτσα σιλικόνη χωρίς το grip.1η φορά την Spigen όπως του Κωνσταντίνου κι είμαι μια χαρά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 Τελικά πήγα πήρα και εγώ την Spigen. Η nilkin ποιο όμορφη, αλλά δεν είχε προστασία στο ακουστικό καθώς τα πλαϊνά της οθόνης ήταν πιο εκτεθειμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 6 ώρες πριν, panosfx said: Εγώ πάντα προτιμούσα την Nillkin nature για να μη γίνεται γκουμουτσα το κινητό,είχε και άριστο grip. Πριν κάποια χρόνια την έκανε γκουμουτσα,κι έτσι βρήκα την πλαστική Nillkin frosted,που δεν είχε προστασία αλλά είχε το grip της nature (σαγρε στα πλάγια για να μη γλιστράει από το χέρι). Και τώρα με το 23 ultra πάω και παίρνω με κλειστά μάτια την frosted και μου έρχεται μια γκουμουτσα σιλικόνη χωρίς το grip. 1η φορά την Spigen όπως του Κωνσταντίνου κι είμαι μια χαρά. Ακριβώς τα ίδια και εγώ μέχρι που άρχισαν να μου κάνουν ζημιά στο σασί οπότε σταμάτησα να παίρνω τέτοιες και γύρισα σε γνήσιες με σουετ ή μαλακό πλαστικό μέσα ή nillkin με μαλακό πλαστικό όπως αυτές με το camera cover. Δυστυχώς μετά το s21 παρατήρησα ότι πολλές θήκες γδερνουν σασί και δεν ξέρω το λόγο. 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 Samsung leather έχω και είναι φοβερή μαλακή από μέσα και αίσθηση βελούδο. Αξίζει τα λεφτά της.Το προσέχω όσο μπορώ φυσικά γιατί δεν είναι βαριά θήκη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts