MoBiLe_MaNiAC Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Μου βάζεις δύσκολα τώρα... Πάντως ήταν δυο σχετικά αγνωστη παίκτες, νομίζω ο παππάς ήταν ο ένας, με κάθε επιφύλαξη πάντα Αμήν...Χρειαζόμαστε έναν ''διαβολάκο'' σαν τον Παπά....έστω και για αλλαγή.... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ναι ο στολτίδης με μεγάλο ποσοστό, περίπου 70% νομίζω Ποιος,αυτός που πέρσυολόκληρη χρονιά σερνώταν; Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ποιος,αυτός που πέρσυολόκληρη χρονιά σερνώταν; :confused: Αν υπάρχει ένας παίκτης που αδικείται αυτή την στιγμή με την μη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τότε αυτός είναι ο Στολτίδης. Ακόμα και οπαδικά αντίθετοι του Ολυμπιακού το παραδέχονται αυτό. Δεν είναι ότι είναι σούπερ αυτή την στιγμή, ούτε το ότι η απόδοσή του κυμαίνεται εδώ και δυόμισυ χρόνια σε υψηλά επίπεδα, είναι ότι η Ελλάδα δεν έχει έναν χαφ αυτή την στιγμή της αξίας του Ιέρο... I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 ΥUp. Σερνόταν όντως... Για να πάει ο Στολτίδης στην εθνική πρέπει να πάρουμε τον κυρ Νίκο προπονητή... Και αν γίνει αυτό, ο Ιέρο δεν θα ναι ο μοναδικός παίκτης του ΘΡΥΛΟΥ που θα πάει εθνική. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Παντως η Εθνικη ελπιζει και με ισοπαλια στην Δανια αν η Αλβανια παρει ισοπαλια με την Τουρκια. :lol: :lol: :lol: :lol: Μέ 'φτιαξες τη μέρα! Άκου ισοπαλία στο Αλβανία - Τουρκία! :lol: :lol: :lol: :lol: ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 :confused: Αν υπάρχει ένας παίκτης που αδικείται αυτή την στιγμή με την μη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τότε αυτός είναι ο Στολτίδης. Ακόμα και οπαδικά αντίθετοι του Ολυμπιακού το παραδέχονται αυτό. Δεν είναι ότι είναι σούπερ αυτή την στιγμή, ούτε το ότι η απόδοσή του κυμαίνεται εδώ και δυόμισυ χρόνια σε υψηλά επίπεδα, είναι ότι η Ελλάδα δεν έχει έναν χαφ αυτή την στιγμή της αξίας του Ιέρο... Συμφωνώ απόλυτα αλλά σήμερα με τη συνέντευξή του έδωσε δικαίωμα να μην τον καλέσει. Ο Ρεχάγκελ μάλλον θα το ξανασκεφτεί (και του δίνω δίκιο). Κρίμα γιατί μάλλον θα τον καλούσε με τις τελευταίες εμφανίσεις και βρήκε την ώρα να βγει να κάνει τον... Ελευθερόπουλο (ταλεγα παραπάνω γι'αυτόν). KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν ξέρω τι είπε βέβαια, αλλά όλοι οι Έλληνες παίκτες βγαίνουν και λένε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με καλεί στην Εθνική. Και μετά δεν τους καλεί και έχουν και παράπονο... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Και καλά θα κάνει,όποιο δίκιο κι αν είχαν το έχασαν κι ο Ελευθερόπουλος κι ο Στολτίδης (είπαμε,όχι και να τον αποκαλούμε Ιέρο...) με τις δηλώσεις τους.Το αν αξίζουν για την Εθνική ας το άφηναν να το κρίνει άλλος.Με το να βγαίνεις στις εφημερίδες και να λες "πόσο καλός είσαι,ότι αξίζεις να πας στην Εθνική κτλ. κτλ." το μόνο που πέτυχαν είναι να αδιαφορίσει περισσότερο ο Ότο,μαζί του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Περίμενα ότι θα τις ξέρετε όλοι τις δηλώσεις και δεν έβαλα link. Ορίστε: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/Olympiacos/102108.html KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Τι είπε ρε παιδιά ; :confused: Εγώ δεν είδα κάτι το αλλαζωνικό στις δηλώσεις του. Είπε ότι με βάση τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη θα έπρεπε να κληθεί έστω και σε ένα φιλικό. Είναι εγωϊστικό ; Εγώ μάλλον λογικό το βλέπω. Παράλογο είναι που δεν έχει κληθεί ακόμη και παίζει ο μπασινάς που δεν έχει βρεί ομάδα.. Είναι κακό δηλαδή που είπε ότι δεν κάνει σαν πιτσιρικάς, να τρέχει να ανοίξει το γραμματοκιβώτιο κάθε πρωί μπας και έχει καμιά κλήση στην Εθνική μέσα ; Αν αυτός είναι λόγος για να μην κληθεί στην Εθνική τότε τι να πώ.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Φανταστείτε να παίζουν σε 5x5 Σηφάκης, Κυριάκος, Μπασινάς, Γκέκας, Βρύζας με αντιπάλους Ελευθερόπουλο, Ανατολάκη, Στολτίδη, Σαλπιγγίδη, Ζήκο και να τους πεί ο Όττο, απο εσάς θα μείνουν οι πέντε! Φοβερή μάχη! :D ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Τον αλήτη. Δηλώσεις ήταν αυτές. Ρεχάγκελ στάσου στο ύψος σου, μην τον καλέσεις. Ούτε αυτόν ούτε τον Ανατολάκη που ειναι κουμπάρος με τον Γεωργάτο που δεν σου έδειξε σεβασμό. Αίσχος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 :confused: Αν υπάρχει ένας παίκτης που αδικείται αυτή την στιγμή με την μη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τότε αυτός είναι ο Στολτίδης. Ακόμα και οπαδικά αντίθετοι του Ολυμπιακού το παραδέχονται αυτό. Δεν είναι ότι είναι σούπερ αυτή την στιγμή, ούτε το ότι η απόδοσή του κυμαίνεται εδώ και δυόμισυ χρόνια σε υψηλά επίπεδα, είναι ότι η Ελλάδα δεν έχει έναν χαφ αυτή την στιγμή της αξίας του Ιέρο... Γιατί ανακατέβεις τα 2,5 χρόνια; Πλάκα κάνεις; Τον πρώτο χρόνο έπαιξε, πέρσυ ήταν χώμα,(ουτε μπαλιά σωστή δεν σταύρωναι) και φέτος ειναι καλός. :wacko: Υ.Γ. Μόλις 2 αγωνιστικές έχουν παικτεί φέτος. Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Καλα κανουν & βγαινουν οι παικτες & διαμαρτυρονται...στο εξωτερικο τετοιες τακτικες ειναι συνηθισμενες,αλλα εδω ειμαστε λιγακι κολλημενοι... :rolleyes: χαρη στον εαυτο του & στην Εθνικη θα κανει ο Ρεχαγκελ αν τους καλεσει,οχι σ'αυτους...αν ειναι δυνατον... :!: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Βγαίνουν και διαμαρτύρονται στο εξωτερικό; Και μετά βλέπουν εθνική με το κυάλι φαντάζομαι. Οι δηλώσεις που έκανε ο Στολτίδης δείχνουν έναν άνθρωπο ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να κρίνει αν θα πρέπει να παίζει κάποιος ή όχι. Αμα βγαίνεις και λες "έχω καλή απόδοση, δεν ξέρω γιατί δεν με καλεί" δεν θα σε καλέσει ποτέ, γιατί θα είναι σαν να του λες πως να κάνει τη δουλειά του. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Βγαίνουν και διαμαρτύρονται στο εξωτερικό; Και μετά βλέπουν εθνική με το κυάλι φαντάζομαι. Οι δηλώσεις που έκανε ο Στολτίδης δείχνουν έναν άνθρωπο ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να κρίνει αν θα πρέπει να παίζει κάποιος ή όχι. Αμα βγαίνεις και λες "έχω καλή απόδοση, δεν ξέρω γιατί δεν με καλεί" δεν θα σε καλέσει ποτέ, γιατί θα είναι σαν να του λες πως να κάνει τη δουλειά του. Αμ μπράβο,σα να είμαι εγώ στη δουλειά μου,να αποδίδω καλά (στην προκείμενη βγήκαν κιόλας τα συμπεράσματα μέσα σε 2 αγωνιστικές),να μην παίρνω προαγωγή και μετά να βγαίνω να ξεφουρνίζω ότι "είμαι πολύ καλός,αδικούμαι,μπορώ να προσφέρω πολλά μπλα μπλα",ε τότε όχι μόνο προαγωγή δε θα πάρεις αλλά θα πάρεις και πόδι! Αμάν πια,επαγγελματίες είναι ας ασχοληθούν με αυτό που πληρώνονται,να παίζουν τη μπάλα τους,να αποδίδουν το μέγιστο που μπορούν και ν'αφήσουν τις αποφάσεις για αυτούς που πρέπει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Τι λετε ρε παιδια τωρα,θα τρελαθουμε?Δηλαδη ειναι τοσο παραλογο που παικτες οπως ο Στολτιδης,που εχουν πολυ καλη αποδοση τουλαχιστον τα τελευταια 2 χρονια(& οχι μονο τις 2 αγωνιστικες... :rolleyes: )να απορουν που δεν τους καλει ουτε σε φιλικο?Δηλαδη καλει τον...αναπληρωματικο του στον Οσφπ,τον Καφε & αφηνει αυτον απ'εξω?Ε τι θα πει μετα,δε θ'αγανακτησει?Θυμαμαι παλιοτερες δηλωσεις του,που ελεγε πως περιμενει την Εθνικη αλλα δε το σκεφτεται κιολας...αναρωτηθειτε γιατι εξεφρασε τωρα αυτο το μικρο,εστω,παραπονο...Τοσο αλανθαστος ειναι πια ο γερμανος?Ειδαμε & το Ζηκο που δεν εχει πει τιποτα απολυτως κατα ποσο τον καλεσε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Δηλαδη καλει τον...αναπληρωματικο του στον Οσφπ,τον Καφε & αφηνει αυτον απ'εξω? Mια διόρθωση. Ο Καφές είναι αναπληρωματικός του Ribooo στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αναπληρωματικός του Ιέρο ειναι ο Ταραλίδαρος. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Τι λετε ρε παιδια τωρα,θα τρελαθουμε?Δηλαδη ειναι τοσο παραλογο που παικτες οπως ο Στολτιδης,που εχουν πολυ καλη αποδοση τουλαχιστον τα τελευταια 2 χρονια(& οχι μονο τις 2 αγωνιστικες... :rolleyes: ) Με συγχωρείς, πέρσυ βρισκώσουν στην Ελλάδα η κάπου αλλού; Το περσινό χάλι το λές καλή απόδοση; Εκτός και αν εχεις πρόβλημα μνήμης η εισαι οπαδός του Ολυμπιακού. (μάλλον το δεύτερο) Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Με συγχωρείς, πέρσυ βρισκώσουν στην Ελλάδα η κάπου αλλού; Το περσινό χάλι το λές καλή απόδοση; Εκτός και αν εχεις πρόβλημα μνήμης η εισαι οπαδός του Ολυμπιακού. (μάλλον το δεύτερο) Φίλε επιτέλους είσαι πολύ ερειστικός σε όλα σου τα ποστ. Δεν είμαι βέβαια εγώ αρμόδιος για να πάρω μέτρα, αλλά όπου μιλάς, ανάβεις φωτιές στη συζήτηση. Για καμιά μεσημεριανή εκπομπή είσαι ό,τι πρέπει. :p Ο φίλος είναι γνωστός για τα αθλητικά του αισθήματα. Τα αναφέρει άλλωστε και στην υπογραφή του. Δεν έχει καμιά σχέση με Ολυμπιακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ο Στολτίδης σήμερα την έκανε τη πατάτα του. Και το ωραίο είναι πως σήμερα - υποτίθεται - θα παρακολουθούσε τον Ολυμπιακό ο Τοπαλίδης για να δει παίκτες και κυρίως τον Στολτίδη... Και μετά βγαίνει και λέει δεν ξέρει γιατί δεν τον καλούν στην Εθνική... Έλα ντε! This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Παρομοιες πατατες σα τη σημερινη του Στολτιδη εχει κανει επανειλημμενως ο Μπασινας,που ο γερμανος εμπιστευεται τυφλα... :rolleyes: οχι πως δικαιολογω τον πρωτο,αλλα δεν μπορεις να κρινεις εναν παικτη απο ενα λαθος ή εναν αγωνα...δηλαδη αν σημερα εβγαζε ματια ειμαστε σιγουροι οτι στο επομενο ματς της Εθνικης θα ηταν στην ομαδα? :X ethnicnation,απορω πως εβγαλες οτι ειμαι γαυρος...στραβος εισαι? :lol: τη γνωμη μου για το Στολτιδη & για καθε παικτη γενικα την διαμορφωνω σφαιρικα,παρακολουθωντας τον 2-3 χρονια & οχι επιλεκτικα σε μερικα ματς που προερχεται απο τραυματισμο... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Παρομοιες πατατες σα τη σημερινη του Στολτιδη εχει κανει επανειλημμενως ο Μπασινας,που ο γερμανος εμπιστευεται τυφλα... :rolleyes: οχι πως δικαιολογω τον πρωτο,αλλα δεν μπορεις να κρινεις εναν παικτη απο ενα λαθος ή εναν αγωνα...δηλαδη αν σημερα εβγαζε ματια ειμαστε σιγουροι οτι στο επομενο ματς της Εθνικης θα ηταν στην ομαδα? :X ethnicnation,απορω πως εβγαλες οτι ειμαι γαυρος...στραβος εισαι? :lol: τη γνωμη μου για το Στολτιδη & για καθε παικτη γενικα την διαμορφωνω σφαιρικα,παρακολουθωντας τον 2-3 χρονια & οχι επιλεκτικα σε μερικα ματς που προερχεται απο τραυματισμο... ;) Κυτταξε,βλέπω οτι τελικά υπάρχει και το αλλο ενδεχώμενο. Επειδή ΔΕΝ εισαι γαύρος,δεν έβλεπες πέρσυ τα παιχνίδια του ΟΣΦΠ,οπότε δεν έβλεπες το χάλι του Στολτίδη. Οσο για τον MINOVG, δεν ξέρω τι εισαι εδω μέσα και εχεις την ασυλία να μου την λές να σου απαντάω και τελικά να μην υπάρχει η δική μου απάντηση παρα μόνο η δική σου προσβολή προς εμένα. Δεν ειναι καθόλου σωστό αυτό πάντως. Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Κυτταξε,βλέπω οτι τελικά υπάρχει και το αλλο ενδεχώμενο. Επειδή ΔΕΝ εισαι γαύρος,δεν έβλεπες πέρσυ τα παιχνίδια του ΟΣΦΠ,οπότε δεν έβλεπες το χάλι του Στολτίδη. Οσο για τον MINOVG, δεν ξέρω τι εισαι εδω μέσα και εχεις την ασυλία να μου την λές να σου απαντάω και τελικά να μην υπάρχει η δική μου απάντηση παρα μόνο η δική σου προσβολή προς εμένα. Δεν ειναι καθόλου σωστό αυτό πάντως. Δεν σε πρόσβαλα φίλε, απλά διαπιστώσεις κάνω. Ναι σιγά σε λίγο θα μας πεις ότι έχω και μέσον στο Myphone για να μην μου σβήνουν τα ποστς. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Παρομοιες πατατες σα τη σημερινη του Στολτιδη εχει κανει επανειλημμενως ο Μπασινας,που ο γερμανος εμπιστευεται τυφλα... :rolleyes: οχι πως δικαιολογω τον πρωτο,αλλα δεν μπορεις να κρινεις εναν παικτη απο ενα λαθος ή εναν αγωνα...δηλαδη αν σημερα εβγαζε ματια ειμαστε σιγουροι οτι στο επομενο ματς της Εθνικης θα ηταν στην ομαδα? :X ethnicnation,απορω πως εβγαλες οτι ειμαι γαυρος...στραβος εισαι? :lol: τη γνωμη μου για το Στολτιδη & για καθε παικτη γενικα την διαμορφωνω σφαιρικα,παρακολουθωντας τον 2-3 χρονια & οχι επιλεκτικα σε μερικα ματς που προερχεται απο τραυματισμο... ;) Δεν διαφωνώ καθόλου. Εξάλλου εξαρχής υποστήριζα πως ο Μπασινάς πρέπει να καλείται στην Εθνική σαν αναπληρωματικός και να παίζει ο Στολτίδης. Από κει και πέρα σίγουρα ο κάθε παίκτης κάνει καλά και κακά ματς και δεν είμαστε σίγουροι ότι αν έβγαζε μάτια σήμερα θα έπαιζε με την Εθνική, αλλά σίγουρα, έδωσε μια ακόμη δικαιολογία στον Ρεχάγκελ να μην το καλεί. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts