Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]


T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την ίδια ενημερωση πήρα μόλις κ εγώ...(Θεσ/κη πήρα):)

Ελπίζω μόνο να μην βάλουν κανενα χαρατσι στην αρχη όπως με το Μ600 (100ευρω...):worry:

προσωπικα ας βαλουν οτι χαρατσι θελουν

για αυτο υπαρχει το e-shop.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καθε πληροφορία είναι καλοδεχουμενη RIP αρκει να ξέρουμε τις προυποθέσεις κατω απο τις οποίες έγινε (prerelease) και να αφηνετε στον καθένα να σχολιάσει..

 

Το κατεβάζω με πολύ ενδιαφέρον πάντως!

Αν έχεις κι αλλα(πχ φωτογραφίες) ανέβασε τίποτα!

 

Επειδή έτυχε να δω και εγώ το P990 όταν το είδε ο R.I.P. (αν και αυτός έπαιξε μαζί του πολύ παραπάνω από εμένα), επιβεβαιώνω και προσυπογράφω όσα είπε.

 

Το κινητό που είδαμε από κοντά, ΔΕΝ ΗΤΑΝ preprepre-release, ούτε ξε-preprepre-relase, αλλά κανονικότατο μοντέλο παραγωγής.

 

sealover, κανένας δεν υποχρεώνει τον R.I.P. ούτε εμένα, ούτε τον οποιονδήποτε άλλο να σου αναφέρει κάτω από ποιες συνθήκες το είδαμε. Είτε πιστεύεις ότι σου λέει ο R.I.P., ο οποίος τόσα χρόνια εδώ μέσα έχει αποδείξει ότι κατέχει το αντικείμενο και όντως βλέπει πολλά μοντέλα πριν καν κυκλοφορήσουν, είτε απλά περιμένεις να το δεις από κοντά.

 

Και για να έρθω στο θέμα μας, από την λίγη ώρα που έπαιξα με το P990, μου έκανε αρνητική εντύπωση η ταχύτητά του καθώς και το qwerty πληκτρολόγιο το οποίο εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, εάν το θελήσει θα σας πει ο R.I.P. και άλλες πληροφορίες. Εμένα πάντως το P990 δεν με ενθουσίασε... Αντιθέτως, πολύ διασκεδαστικό βρήκα το W810 :p (πλάκα κάνω, ε; :lol:)

Link to comment
Share on other sites

Ένα ευχαριστώ στον R.I.P. για τις εντυπώσεις του απο το κινητό.

Όντας χρήστης του P910 (και πιο πρίν των P800 και P900) κατανοώ απολύτως αυτά που λέει ο R.I.P. για απελπιστικά αργά menu και πλοήγηση μεταξύ των διάφορων επιλογών.

Ας ελπίσουμε οτι στο νέο μοντέλλο με κάποια αναβάθμιση λογισμικού θα βελτιωθούν τα πράγματα (μιας και απο οτι φαίνεται στην πρώτη έκδοση του λογισμικού θα έχουμε τα ίδια).

Πάντως ακόμα και έτσι θα το αγοράσω μιας και είμαι πια κολλημένος με αυτή τη γενιά κινητών της S.E.

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Πάντως δεν ξέρω τι λέτε για τον Sealover (συμφωνώ και εγώ ότι σε μερικά posts του "ακούγεται" πολύ πορωμένος με την SE-μάλλον πρέπει να αλλάξει το nick του από Sealover σε SElover ;) :p :lol:),αλλά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Ρ990 φαίνεται να πέφτει μέσα (ενώ κάποιος άλλος έλεγε να το ξεχάσουμε μέχρι το Σεπτέμβριο).Απόδειξη το ότι ενώ πριν απο δύο εβδομάδες δεν ακουγόταν "κιχ",μέσα στην τελευταία εβδομάδα ήδη έχουνε μπει δύο (ή τρία,βαριέμαι να τσεκάρω) Ρ990 προς πώληση στις αγγελίες του myphone.

 

Υ.Γ.και μην πεταχτεί κανείς να πει ότι οι αγγελίες αυτές ήταν ψεύτικες,γιατί αν αυτό αληθεύει τότε ο τομέας αυτός του myphone (οι αγγελίες δηλαδή) έχει πρόβλημα και πρέπει να κοιταχτεί από τους υπευθύνους.

 

Υ.Γ.2.όσο για τα περιβόητα κολλήματα και την όχι και τόσο ικανοποιητική ταχύτητα του κινητού,δεν βλέπω τον λόγο να μην πιστέψουμε τον R.I.P.Πάρτο χαμπάρι sealover όσο και αν σε στεναχωρεί.Η μαμά SE απ'ότι φαίνεται απ'την συνεχόμενη αναβολή της κυκλοφορίας του Ρ990,δυσκολεύτηκε πολύ να το κάνει να δουλέψει και προκειμένου να χάσει άλλους τόσους μήνες προτίμησε να μας το δώσει έστω και με αρκετά bugs ελπίζοντας ότι θα τα διορθώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα(δεν ανησυχώ πάντως γιατί αν όντως το Ρ990 είναι η "ναυαρχίδα" της SE δεν νομίζω να το αφήσει στην μοίρα του).

Παναγιώτης
Link to comment
Share on other sites

Να πω και εγώ πως έχω το Μ600 με την τελευταία έκδοση λογισμικού...και είναι ακριβώς έτσι όπως το περιγράφει ο RIP(εκτός βέβαια απο το κομάτι της κάμερας,αλλά και το 3G που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη)

 

 

@RIP

τα Ελληνικά του Ρ990(εάν είχε Ελληνικά το κομμάτι αυτό που είχες στα χέρια σου)λειτουργούν κανονικά?Ειδικότερα στο Μ600 το qwerty πληκτρολόγιο για να εμφανιστεί ο Ελληνικός χαρακτήρας πρέπει να πατηθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο πλήκτρο...πρώτα εμφανίζονται οι λατινικοί και μετά οι ελληνικοί χαρακτήρες...συμβαίνει κάτι ανάλογο και με το Ρ990?

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ξερει κανεις αν στη συσκευασία του P990 θα υπάρχει θήκη για το κινητο,οπως στα προηγούμενα μοντέλα της σειρας??

 

sealover όχι δεν θα διατίθεται με θήκη αυτή τη φορά.

 

Το hardware είναι τελειοποιημένο εδώ και πολύ καιρό, το software όμως μόλις τώρα το τελειοποιήσανε. Και από ότι ξέρω όλα τα P990 που είδανε το φως της ημέρας γράφανε κάτω από την μπαταρία PROTOTYPE. Ακόμα και αν δείτε τις ποιο πρόσφατες φωτογραφίες από το site του FCC το τηλέφωνο έλεγε Prototype.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικη γνωμη βεβαια ,αλλα μηπως δεν ειναι τυχαιο που βγηκαν τα SYMBIAN OS 9.3 που διορθωνει προβληματα οπως διαχειριση πορων και αργη εκκινηση εφαρμογων ?????:!: :!: :worry: :worry:

 

 

'''Η νεότερη έκδοση του λογισμικού θα προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα. Στον τομέα της απόδοσης, θα είναι εφικτή η ελαχιστοποίηση του χρόνου που απαιτείται για την «εκκίνηση» (start-up) των συσκευών, αλλά και του χρόνου φόρτωσης των εγκατεστημένων εφαρμογών. Παράλληλα θα βελτιστοποιηθεί η διαχείριση της μνήμης, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την «ταχύτερη απόκριση» των εφαρμογών και των παρεχόμενων λειτουργιών.''''

 

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=144573

Link to comment
Share on other sites

Σωστος ο nMIK-3 και στο θεμα για τα prototype....(pre-release που λέγαμε:rolleyes: )

 

Thanks για την πληροφορια για την θήκη..!

 

Όσο για την νέα εκδοση symbian και μονο που δεν θα υπάρχει αναβάθμιση και ανακοινώνεται λίγες μέρες πριν την αφιξη του P990 με βαζει και εμενα σε πολλες υποψιες:ninja:

Link to comment
Share on other sites

Stelios777 θα πρέπει να είναι και hardware compatible για να είναι 9.3 ... Μπορεί κάποιος να το ξεκαθαρίσει αυτό;
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif
Link to comment
Share on other sites

οκ.Δεν είπα το αντίθετο...κολληματα ουτως ή αλλως θα τρωέι...οποτε καλυτερα οποιος δεν θελει να πάρει το ρίσκο ας μην αγοράσει τη συσκευη μολις βγει ;)
Link to comment
Share on other sites

υ.γ. πραγματικά ανυπομονώ να κρατήσω στα χέρια μου το P990. Ειδικά όταν μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα με τη Sony Ericsson στις αρχές αυτού του μήνα μου απάντησαν «Σεπτέμβριο» στην έκκλησή μου για review...

 

Pwned by MsK too!:D

Link to comment
Share on other sites

Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα δωσει στον bill viper τις φωτογραφιες που ανεβασε , μαζι με ενα βιντεο που τοτε του ειχα ζητησει να μην ανεβει .

Οποιος εχει διαθεση και υπομονη να κατεβει (ειναι 10ΜΒ) μπορει να το δει .

(Το ειδαν Live και οσοι ειχαν ερθει στο meeting)

 

Αν και φανταζομαι οτι παλι για κατι θα φταιω αφου το βιντεο δειχνει το κινητο να κολλαει

 

http://rapidshare.de/files/25541939/25062006.3gp.html

 

R.I.P. εγώ δεν σε ξέρω προσωπικά, άλλα από άλλες συζητήσεις σε άλλα φόρουμ, εγώ πάντα, πιστεύω όλα τα γραφόμενα σου, και σε ευχαριστώ και εγώ για την υπομονή σου να με/μας ενημερώσεις

 

Υ. Γ. Πάντως σε αυτό το στάδιο του τηλεφώνου, θυμίζει πολύ (όσους το είχαν) την "φάση" με το Seimens SX1.

Που τελικά έγινε τηλέφωνο μετά από ένα χρόνο και πόσες αναβαθμίσεις του λειτουργικού του.

Θέλω να ελπίζω ότι και SE θα κάνει τουλάχιστον το ίδιο με την Seimens...

...Θα το εξελίξει μέχρι τέλους, και όχι μετά από τετράμηνο να βγάλει το P1000 !!! :confused:

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

Link to comment
Share on other sites

H λύση για P1000 ειναι αναπόφευκτη φίλε μου λόγω καθυστέρησης αλλά και με την αφορμή του Symbian 9.3 αρχες του 2007...Πολύ απλα στην επόμενη cebit περίμενε διάδοχο...Αλλωστε μην ξεχνας πως το ιδιο έγινε και με το Ζ1010 που αργησε το ίδιο και μετά απο 100000000 test βγηκε και σε ενα 6μηνο παρουσιαστικε το v800 το οποιο,απο τη στιγμη που είχαν λυθει τα βασικά προβληματα με το 3g τοτε του Ζ1010 το αντικατεστησε και η ακριβη τιμη του τελευταιου πηρε την κατηφορα....

 

 

Η εταιρια ειναι λογικο να θελει να βγαλει τα σπασμενα...

Θα ηταν ανοητο να περιμενει αλλα 2χρονια πριν βγαλει κατι... οταν τοτε θα χει βγει το symbian 10 και θα χει αλλα κολληματα,,,

Όταν θα σταθερποιηθει το λογισμικο μετα από κανενα 4μηνο περιμενε νεα smartphone(...πληθυντικός αριθμός..)

Link to comment
Share on other sites

Παιδια λιγη υπομονη σε λιγο καιρο θα το εχουν αρκετοι και θα ξερουμε τη παιζει.

 

@rip: συγγνωμη κιολας που δεν βιαστηκαμε να βγαλουμε τελικα συμπερασματα απο το review μιας beta εκδοσης...

Link to comment
Share on other sites

@rip: συγγνωμη κιολας που δεν βιαστηκαμε να βγαλουμε τελικα συμπερασματα απο το review μιας beta εκδοσης...

 

 

συγνωμη απο την πλευρα μου που δεν κανω τον κοπο να επαναλαβω οτι δεν εκανα review , δεν ηταν beta κλπ κλπ :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Βγαλμενη με την καμερα της συσκευης , δεν ειναι τοπιο , αλλα ειναι μια ενδειξη του οτι το auto focus κανει σχετικα καλα την δουλεια του

(το κειμενο ειναι απο οθονη υπολογιστη , και συγκεκριμενα προκειται για το white paper του Ρ990)

 

Το αρχειο ειναι σε rar , δημιουργημενο με μηδενικη συμπιεση για να αποφυγω σχολια του στυλ "χαθηκε η ποιοτητα" κλπ κλπ .

Ειναι σε rar γιατι αλλιως ανοιγει αυτοματα στον browser , χανει τις φυσικες της διαστασεις και χανεται και το EXIF μπας και χρειαζεται σαν αποδειξη του οτι ειναι τραβηγμενη με Ρ990 . Βεβαια παντα μπορω να κατηγορηθω οτι χρησιμοποιησα EXIF editor π.χ. αλλα δεν βαριεσαι....

 

 

http://rapidshare.de/files/25877848/DSC00004.rar.html

Link to comment
Share on other sites

ego pantos symfono me ton filo r.i.p kai polles fores pou exo akousei genika apo to my phone kai ola auta pou lene sxedon dn peftoun pote ekso,koita logiko einai pisteyo kapoios na zileyei epeidi dn to eixe sta xeria tou kai to eixe o r.i.p apla kapoioi nomizoun oti tha einai to teleio eno dn yparxei,san xristis ton p900 kai p910 pou eimoun kai ta 2 kollagan alla itan kala kinita,ego pisteyo oti to p990 dn polu ksefeygei ap ta alla ektos apo to radiofono kia oti tha grafei apo auto kai to wifi ola ta alla einai kseperasmena pleon
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα
Link to comment
Share on other sites

ηθελα να ηξερα γιατι βασανιζοσαστε με το τι θα κανει η τι δεν θα κανει το τηλ......

 

 

αφου ρε παιδια οσοι ειναι θα το παρουνε ουτως η αλλως ασχετα με το τι κανει και που κολαει η δεν κολαει ......

 

ειπαμε και το ξαναλεω ...

ειναι εθισμος η σειρα pxxx

και δεν κοβεται το ρημαδι!!!!!!:D:D

 

οποτε χαλαρωστε και καντε ακομη λιγο υπομονη....οι μερες πλησιαζουν πλεον και αυτο δεν μπορει κανενας πια να το αμφισβητησει!!!

 

οταν το εχω στα χερια μου θα μαθετε τι ακριβως κανει και που ""κολαει και που σερνεται ""οπως λενε και οι φιλοι μας αλλα και φανατικοι επικριτες του!!!:lol::lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

Με τη σειρά μου να προσθέσω και εγώ ότι περιμένω το P990 αφού είναι μέσα στα υποψήφια μου για αγορά. Μια ερώτηση ειδικά στο φίλο R.I.P: Από ποιότητα κατασκευής τι λέει; Υπάρχουν τριγμοί όταν σφίξεις το κινητό στο χέρι σου; Το πορτάκι είναι στιβαρό; Δεν ξέρω τι έλεγαν τα προηγούμενα Pxxx στο θέμα αυτό γιατί δεν είχα κάποιο απ'αυτά. :innocent:
Link to comment
Share on other sites

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις:

1. ...και επαγγελματικό τηλέφωνο--> wi-fi, push email, etc (πχ Νokia Ε61)

2. ...και multimedia--> radio, camera, etc... (πχ Ν70, Ν80)

3. ...και παραμετροποιήσιμο λειτουργικό...

 

BTW, υπάρχει καμιά άλλη παρεμφερής του P990i πρόταση και δεν την έχουμε δει;

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

R.I.P. μπορεις να ανεβάσεις και καμια φωτο απο καποιο τοπίο (πχ εξω απ'το παραθυρο σου) για να δουμε; γιατι το να βλέπω τα pixels της οθόνης σου δεν είναι και ότι καλύτερο για να καταλαβω την ποιότητα της φωτογραφίας.

εκτος απο auto focus εχει και manual focus; οχι πως με ενδιαφερει βεβαια η φωτογραφιση απο κινητό αλλα το έχω απορία.

Link to comment
Share on other sites

Με τη σειρά μου να προσθέσω και εγώ ότι περιμένω το P990 αφού είναι μέσα στα υποψήφια μου για αγορά. Μια ερώτηση ειδικά στο φίλο R.I.P: Από ποιότητα κατασκευής τι λέει; Υπάρχουν τριγμοί όταν σφίξεις το κινητό στο χέρι σου; Το πορτάκι είναι στιβαρό; Δεν ξέρω τι έλεγαν τα προηγούμενα Pxxx στο θέμα αυτό γιατί δεν είχα κάποιο απ'αυτά. :innocent:

 

Η ποιότητα κατασκευής είναι πραγματικά πολύ καλή, τουλάχιστον στο τηλέφωνο που είχαμε στα χέρια μας, καθώς δεν έτριζε καθόλου. Το πορτάκι είναι στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα Pxxx.

Link to comment
Share on other sites

εμενα προσωπικα το πορτακι μου στο π910 τα ειχε φτυσει απο το πρωτο 6μηνο και μαλιστα ειναι εκτος εγγυησης και κανει και 60 ευρώ.... οποτε αμα εχει αυτη τη ποιοτητα κατασκευης και το π990 κατι δεν παει καλα
http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...