bill_viper Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 http://img205.imageshack.us/img205/1355/118ub2.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Με το συμπάθειο, αλλά πονάνε τα ματάκια μου με την ορθογραφία. em,gi'ayto grafw me greekengelshi... ...hahahahahahaha....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Είναι πλέον θέμα ημερών. Όπως έχω προαναφέρει τα διαθέσιμα κομμάτια για τον Ιούλιο θα είναι τρομερά περιορισμένα, για αυτό αν θέλετε το P990 κάντε το pre-order τώρα όπου μπορείτε ή αγοράστε το αμέσως μόλις το πετύχετε κάπου τις επόμενες ημέρες. Η επόμενη παρτίδα θα φύγει γύρο στον Αύγουστο. Κατεβάστε και το Sony Ericsson Update Service για να είστε έτοιμοι γιατί το πρώτο firmware update δεν θα αργήσει να έρθει. ;) Μιλάμε για το Sim-Free μοντέλο όσοι θέλουνε branded θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα. Φιλικά To e-shop της SE πάντως λέει 6 Αυγούστου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Όταν έρθει Θεού θέλοντος και SE επιτρέποντος: 1) θα μπορεί να συνδεθεί με gps και να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση; 2) θα δέχεται memstickduo; αν ναι πιστεύω στην αγορά του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Όταν έρθει Θεού θέλοντος και SE επιτρέποντος: 1) θα μπορεί να συνδεθεί με gps και να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση; 2) θα δέχεται memstickduo; αν ναι πιστεύω στην αγορά του... 1) Ναι άλλα μόνο όταν βγεί το κατάληλο πρόγραμμα 2) Ναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Ksero oti poloi den pernoun to kinito gia ti fotografiki, alla giati na min exei kai mia kali fotografiki gia na ginei teleio? I sony ti kanei ?! Panta mia zoi piso tha einai. To idio problima me to p800 to idio me to p900 kai tora to p910. Sigoura exei flas tora kai 2mp camera alla de nomizo na vgazei tis fotografies pou vgazoun alla kinita. Idios stis nixterines lipseis. gia mena prosopika afti itan i diafora pou perimena gia na allakso to p900. De ksero akoma... mallon tha perimeno entiposeis apo aftous pou tha to paroun protoi [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Ksero oti poloi den pernoun to kinito gia ti fotografiki,... Γιατί; τι έχει η φωτογραφική του; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 greg2003 το P990 την κάμερα που έχουν και τα w800/w900/k750 δεν έχει; Είναι πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Σίγουρα υπολείπεται του k800 (που είναι καθαρά imaging κινητό όμως) αλλά παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Ksero oti poloi den pernoun to kinito gia ti fotografiki, alla giati na min exei kai mia kali fotografiki gia na ginei teleio? I sony ti kanei ?! Panta mia zoi piso tha einai. To idio problima me to p800 to idio me to p900 kai tora to p910. Sigoura exei flas tora kai 2mp camera alla de nomizo na vgazei tis fotografies pou vgazoun alla kinita. Idios stis nixterines lipseis. gia mena prosopika afti itan i diafora pou perimena gia na allakso to p900. De ksero akoma... mallon tha perimeno entiposeis apo aftous pou tha to paroun protoi Ρίξε μια ματιά στο manual να δεις τι επιλογές υπάρχουν για την κάμερα.Δεν νομίζω να καθήσαν και να ασχοληθήκαν με τόσες επιλογές και ρυθμίσεις για μια "άχρηστη" κάμερα. Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefMac Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Παίδες κάθισα και έριξα μια ματιά στο English manual του P990i ... ... είχα και εγώ παλαιότερα SE κινητά (Τ68i, T610, K750 της γυναίκας μου) από smart phones (Moto A6188, treo 270, iPAQ hw6510, SX1), αλλά το λειτουργικό αυτού του τηλεφώνου είναι άλλη φάση. !!! :up: Η ποιότητα του τηλεφώνου, η ευχρηστία του, και με το συγκεκριμένο SymbianOS, UIQ, είναι κορυφαίο, αν βάλουμε και τα προγράμματα που θα εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του κινητού, το P990 δεν θα παίζεται !!! Γι' αυτό αρκετοί εδώ μέσα δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους !!! :D Φιλικά Στέφανος. :D AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz, PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Παίδες κάθισα και έριξα μια ματιά στο English manual του P990i ... ...Γι' αυτό αρκετοί εδώ μέσα δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους !!! :D Φιλικά Στέφανος. :D Ακριβώς.Αυτό που συνιστώ και εγώ σε αυτούς που αναρωτιούνται αν θα είναι καλό κινητό,είναι να διαβάσουν το manual.Παιδιά το κινητό κάνει "παπάδες" και θεωρητικά τουλάχιστον οι άνθρωποι της SE προσπάθησαν να ικανοποιήσουν και την παραμικρή παραξενιά κάθε πιθανού αγοραστή. Διαβάζοντας το manual και βλέποντας τι μπορεί να κάνει το Ρ990,καταλαβαίνει κανείς γιατί ήταν τόσο δύσκολο να το κάνουν να δουλέψει και γιατί πιθανότατα θα έχει τόσα bugs τις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι όλα τα bugs θα λυθούν μέσα στους πρώτους μήνες,και ότι δεν θα έχει κάποιο άλυτο πρόβλημα πρόκειται για ένα κινητό που θα αφήσει εποχή (όπως έκανε περίπου το Ρ800). Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios777 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Εκει τα εχει ολα 1 μηνα μετα(e-shop) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το κινητο θα ειναι κορυφαιο. Ωστοσο θα ηθελα να εχει γρηγοροτερο επεξεργαστη και εσωτερικο joystick (οπως τα PPC) γιατι τα παιχνιδια ειναι λιγο πίκρα να τα παιζεις με γραφιδα. Εχω P910 και αυτο ηταν ενα μικρο μειον του (βεβαια τα παιχνιδια δεν ειναι και τοσο σοβαρο ζητημα σε ενα τετοιο εργαλειο). Ομως με τους επεξεργαστες εμεινε λιγο πισω η SE. Εδω και 3 χρονια το P800, P900 και P910 φορανε τον ιδιο επεξεργαστη στα 156. Τωρα που η ταχυτητες εφτασαν τα 624 στα καλα PPC και 512 στα καλα PPC phones, o 200αρης της SE δεν ξερω αν θα ειναι τοσο ικανοποιητικος για τη ναυαρχιδα της. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το κινητο θα ειναι κορυφαιο. Ωστοσο θα ηθελα να εχει γρηγοροτερο επεξεργαστη και εσωτερικο joystick (οπως τα PPC) γιατι τα παιχνιδια ειναι λιγο πίκρα να τα παιζεις με γραφιδα. Εχω P910 και αυτο ηταν ενα μικρο μειον του (βεβαια τα παιχνιδια δεν ειναι και τοσο σοβαρο ζητημα σε ενα τετοιο εργαλειο). Ομως με τους επεξεργαστες εμεινε λιγο πισω η SE. Εδω και 3 χρονια το P800, P900 και P910 φορανε τον ιδιο επεξεργαστη στα 156. Τωρα που η ταχυτητες εφτασαν τα 624 στα καλα PPC και 512 στα καλα PPC phones, o 200αρης της SE δεν ξερω αν θα ειναι τοσο ικανοποιητικος για τη ναυαρχιδα της. Στα ppc phones πάντως... μετά από τις top ταχύτητες κάποιων συσκευών, οι ταχύτητες πέφτουν πάλι (βλέπε όλη τη σειρά της htc εκτός του universal) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Στα ppc phones πάντως... μετά από τις top ταχύτητες κάποιων συσκευών, οι ταχύτητες πέφτουν πάλι (βλέπε όλη τη σειρά της htc εκτός του universal) Μόνο η htc έριξε την ταχύτητα για λόγους οικονομίας , αλλά στα νέα μοντέλα που βγάζει τη διπλασίασε πάλι (από 200 σε 400) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Επίσης,νομίζω (αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος) ότι στη σειρά ΡΧΧΧ οι επεξεργαστές δεν είναι τόσο γρήγοροι (όπως και η μνήμη τόσο μεγάλη) γιατί το symbian δεν χρειάζεται τόσο γρήγορο επεξεργαστή και τόσο μεγάλη μνήμη όπως τα WM. Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 tha einai prototype pou den mporeis na anavathmiseis kai einai gemato kollimata Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 2.500 reply kai akoma tipota. Pio einai to last Date kykloforias? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lthanos Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Καλημέρα, κάτι που μου φαίνεται περίεργο είναι το εξής: Γιατί δεν υποστηρίζεται συγχρονισμός μέσω wifi; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω δύο pc που θέλω να συγχρονίζω με το τηλ (φυσικά δεν είναι στον ίδιο χώρο) και το ένα είναι σε ιδιωτικό wifi δίκτυο. Γιατί πρέπει να μεταφέρω τη βάση του τηλεφώνου καθημερινά ή να αγοράσω bluetooth για το pc; Όσο για τον επεξεργαστή, θα μπορούμε να κρίνουμε την ταχύτητά του μόνο όταν το πάρουμε στα χέρια μας. http://www.defkalion.com/signature_taksidia.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Για την ταχύτητα του επεξεργαστή , μάλλον λέτε χαζομάρες , διότι εαν σκεφτείτε μόνο η SE βγάζει UIQ προς το παρόν οπότε σε μία συχνότητα θα βγαίνουν όλα , και θα σας δώσω ενα παράδειγμα , μπορεί ένας υπολογιστής να παίζει κάποια games με κολλήματα , αλλά άμα ήταν πιο γρήγορο δεν θα είχε , αλλά το PS2 τα παίζει όλα, επειδή η συχνότητα του είναι standard ... Ετσι και με το SymbianOS και το UIQ ... Πρέπει να ξεκολλήσουμε απο την ιδέα των συχνοτήτων, ήταν μία κακιά αντιμετώπιση της intel στην αντιμετώπιση του ανταγωνισμού της, που τελικά της βγήκε εντελώς στραβά ... http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Josh3ph συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiler Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 MHz επεξεργαστή; Ταχύτητα επεξεργαστή; Ταχύτητα λειτουργικού; Ταχύτητα εφαρμογών; Σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητα μεταξύ τους! Παράδειγμα πρώτο: Συγκρίνετε, στην ίδια πλατφόρμα (P910) το SmartMovie και το CrystalPlayer. Το πρώτο παίζει, εκεί που το δεύτερο αργεί υπερβολικά (έως να κολλάει). Παράδειγμα δεύτερο: Συγκρίνετε ταχύτητα δύο λειτουργικών (Symbian 7 με UIQ 2.1 και WM 2003), το πρώτο σε επεξεργαστή ARM 156MHz (P910) και το δεύτερο πάλι σε ARM στα 200MHz (δηλαδή +30% στη συχνότητα). Αν δεν τρέχουν το ίδιο, τότε το Symbian θα είναι σίγουρα πιο γρήγορο και με λιγότερες απαιτήσεις σε μνήμη. Παράδειγμα τρίτο: Συγκρίνετε ίδιο λειτουργικό (Windows XP), ίδιες εφαρμογές (πχ. Office) σε Pentium 4 3,4GHz, AMD χρονισμένο πιο χαμηλά και Pentium M 2GHz. Τρέχουν ή όχι σχεδόν το ίδιο γρήγορα; Πιο έχει χαμηλότερη κατανάλωση; Αν όμως τρέξουμε κάποιο βαρύ παιχνίδι θα τρέξει το ίδιο γρήγορα στον Pentium M; Συμπέρασμα: Η πραγματική ταχύτητα κατά τη χρήση, εξαρτάται βεβαίως από τις ικανότητες του επεξεργαστή (όχι μόνο από την ταχύτητά του), αλλά και από το πόσο αποδοτικά (efficiently) αυτές χρησιμοποιούνται από το λειτουργικό και από τις εφαρμογές. Τώρα, στην περίπτωση μας, λόγω της πολύ καλής ιστορίας του symbian στον τομέα της απόδοσης, όσο και λόγω του νέου επεξεργαστή της Philips με υποσυστήματα επιτάχυνσης λειτουργιών (γραφικών κ.α.), πιστεύω ότι θα έχουμε ένα κορυφαίο συνδυασμό ταχύτητας - μεγέθους - βάρους - αυτονομίας. Γιατί θα μπορούσε η SE να βάλει στο P990 έναν επεξεργαστή πιο "γρήγορο" (δηλαδή χρονισμένο πιο ψηλά), αλλά τότε θα έπρεπε να βάλει και μεγαλύτερη μπαταρία. Άρα μεγαλύτερο βάρος και μέγεθος για μια συσκευή που προβάλλει πολύ το χαρακτήρα της και ως "τηλέφωνο" παρά ως "παντόφλα" που είναι και τηλέφωνο. Προτίμησε έναν επεξεργαστή που να χρειάζεται πιο λίγα "τικ" του εσωτερικού του ρολογιού για να κάνει πράγματα (οι ενσωματωμένοι επιταχυντές το πετυχαίνουν αυτό) και ένα λειτουργικό που, αν οι προσδοκίες επιβεβαιωθούν, θα κάνει πολύ καλή χρήση του παραπάνω επεξεργαστή. Οι εφαρμογές τώρα, είναι θέμα των developers... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 mobiler, το έθεσες πολύ καλά. Συμφωνώ απολύτως, και να προσθέσω ότι, αν δεν κάνω λάθος το P990 θα έχει μικρότερη μπαταρία από τα P900/910. Δεν νομίζω ότι η SE θα έκανε "βήμα προς τα πίσω". Άρα, αυτό είναι μια ένδειξη ότι το καινούριο Symbian/UIQ, σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή που επιλέχτηκε, θα έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση. Φυσικά όλα αυτά θα επαληθευτούν / εξακριβωθούν (ελπίζω όχι διαψευστούν !) όταν θα το έχουμε πλέον στα χέρια μας. nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 mobiler μακάρι να είχα τις τεχνικές γνώσεις να το έγραφα έτσι, όμως για αυτούς που δεν θέλουν να ξέρουν τεχνικά, ( εγώ θέλω, αλλά που χρόνος ) η δική μου απάντηση τους καλύπτει απόλυτα όπως λέει ο Sealover , κανα κουμπί ευχαριστώ μόνο για τον mobiler δεν υπάρχει; http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Εχω 4 μηνες να δω αυτο το thread αλλα μαλλον δεν εχασα και πολλα. Μιλαμε για ενα κινητο που ακομα δεν υπαρχει, δεν το εχει δει και δουλεψει κανενας, αλλα για πολλους ΘΑ ειναι σιγουρα καλυτερο απο κινητα-pda που εχουν ποσο καιρο στην αγορα και πανε για ...αποσυρση. Επισεις πολλοι ειναι και σιγουροι μαλιστα οτι το ανυπαρκτο και μη δοκιμασμενο uiq 3.0 ΘΑ ειναι καλυτερο απο τα WinMobile ΑΛΛΑ δεν δοκιμασαν ουτε το ενα (γιατι δεν υπαρχει), ουτε το αλλο (γιατι το σνομπαρουν). Μercy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts