Jump to content

Όλες οι Google εφαρμογές στο HUAWEI mobile σας με το Gspace!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η HUAWEI, σε πείσμα των… καιρών και των προκλήσεων, συνεχίζει στον γνώριμο ρυθμό να μας προσφέρει υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών συσκευές, παραμένοντας στην κορυφή σε πολλές κατηγορίες (όπως για παράδειγμα στα wearables). Πρόσφατα μας παρουσίασε τα νέα nova 10 και nova 10 Pro, δύο εξαιρετικά mid-rangers που στοχεύουν τον απαιτητικό χρήστη με εξαιρετικό σχεδιασμό, hardware, κάμερες και δυνατότητητες, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη! Ωστόσο, ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι είναι αυτό του software και εκεί η εταιρεία συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την ταχύτατη πρόοδο που σημειώνει την τελευταία τριετία.

Το οικοσύστημα HMS αριθμεί ήδη πάνω από μισο εκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως και το Harmony OS έχει εξελιχθεί σε ένα high-class OS που βρίσκεται όχι μόνο σε smartphones, αλλά σε πολλές συσκευές κάθε κατηγορίας. Το μεγάλο app store της HUAWEI, το AppGallery, έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, τα 45 εκατομμύρια εκ των οποίων είναι στην Ευρώπη και μέσα του θα βρείτε χιλιάδες χρήσιμα apps, για κάθε περίσταση και στιγμή της ημέρας. WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, e-Food, BOX, Taxiplon αλλά και όλες οι εφαρμογές των μεγάλων τραπεζών, των παρόχων κινητής (Cosmote, Vodafone, WIND) και εφαρμογές συναλλαγών και banking όπως η Revolut και η Curve είναι διαθέσιμες με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού σας. Και εδώ έρχεται η νέα, μεγάλη προσθήκη στο «οπλοστάσιο» της HUAWEI… το Gspace!

Το Gspace είναι μια νέα εφαρμογή που θα βρείτε στο AppGallery για κάθε HUAWEI συσκευή, κατεβαίνει με ένα «touch», δεν έχει διαφημίσεις και δεν χρειάζεται login. Μόλις ανοίξει το app, ανοίγεται μπροστά σας μια πλούσια συλλογή από δημοφιλή Google apps όπως YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive. Είναι apps που το 99% των χρηστών χρειάζεται 365 ημέρες το χρόνο και χωρίς αυτά είναι δύσκολο να φανταστούμε την ρουτίνα μας, οπότε πλέον μπορείτε να τα έχετε και στο HUAWEI mobile σας με HMS!

Με όλα τα παραπάνω, η επιλογή των nova 10 και 10 Pro φαντάζει… “no brainer”. Με κύριο όπλο τους την selfie κάμερα και την τεχνολογία Multi-Vision photography, τα nova 10 series είναι οι ιδανικές συσκευές για κάθε λάτρη δημιουργίας περιεχομένου, vlogger αλλά και όσους απλά αρέσκονται στις selfies και κάνουν εκτεταμένη χρήση της selfie κάμερας! Ο λόγος είναι απλός: Στην πρόσοψη του nova 10 Pro υπάρχουν 2 φακοί και όχι 1, σε αντίθεση με τα περισσότερα smartphones της αγοράς. Η κύρια selfie κάμερα είναι η μεγαλύτερη του κόσμου, με αισθητήρα 60MP, γωνία λήψης 100 μοιρών (σχεδόν ultrawide) και δυνατότητα λήψης 4K video, με εξαιρετικές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, 2x optical zoom (!) και 8MP κοντινών πορτραίτων! Για να το πούμε πιο απλά, είναι μια selfie κάμερα πολύ ανώτερη από αρκετές… κύριες κάμερες στο πίσω μέρος των μοντέλων της αγοράς. Συνδυάζεται με 8MP wide κάμερα ειδικά για πορτραίτα, επιτυγχάνοντας τον συνδυασμό που όλοι ζητούσαμε εδώ και χρόνια.

Επιπλέον, η διπλή selfie κάμερα αυτή υποστηρίζει Instant Auto Focus για αυτόματη, ταχύτατη εστίαση, χάρη στην τεχνολογία Quad Phased Detection. Υποστηρίζει ακόμα και HDR και η σύνθεση καρέ XD Fusion βελτιώνει περισσότερο την ποιότητα των λήψεων, με ανεπανάληπτο bokeh effect, επαγγελματικού επιπέδου (εστιακή απόσταση 54mm για τα πορτραίτα. Το «απλό» nova 10 διατηρεί την 60MP selfie κάμερα από το μεγάλο αδερφάκι του, διατηρώντας και το 85% των δυνατοτήτων του Pro μοντέλου.

Αν η selfie κάνει όλα τα παραπάνω, εννοείται πως και η κύρια κάμερα των 50MP στην πλάτη της συσκευής κινείται στα ίδια επίπεδα ποιότητας (+8MP ultrawide, +2MP depth). Όχι μόνο αυτό αλλά διαθέτει και ειδικές λειτουργίες για δημιουργούς περιεχομένου, όπως το Follow Focus που «κλειδώνει» την εστίαση πάνω στο κινούμενο αντικείμενο που θέλετε (ή ακίνητο, αν κινείστε εσείς γύρω του), έχει audio tracking για να «συλλαμβάνει» ήχο από την σωστή πηγή, «σβήνει» τους θορύβους περιβάλλοντος και μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα με την selfie κάμερα σε Picture-in-Picture mode για να μπορεί να απεικονίσει τις λεπτές λεπτομέρειες του προσώπου, του μακιγιάζ και  των αξεσουάρ του θέματος. Τέλος, το zoom ξεκινά από το 0,75X και φτάνει το 5X, ώστε να είστε πολύ κοντά ή πολύ μακριά στο αντικείμενο λήψης, χωρίς πρόβλημα.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα τα παραπάνω χρειάζονται ισχυρό hardware για να επιτευχθούν. Το Snapdragon 778G της Qualcomm προσφέρει τις αναγκαίες επιδόσεις, με εξαιρετική θερμική συμπεριφορά, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και απαγωγή θερμότητας χάρη στο Ultra-Generation VC Liquid Cooling σύστημα ψύξης που βρίσκεται μέσα στα δύο nova 10. Για τους gamers, το Touch Turbo 2.0 και τα stereo ηχεία απογειώνουν την εμπειρία, σε συνδυασμό με αστραπιαίες ταχύτητες internet (Wi-Fi 6e, 4K QAM), έως και 3,2 Gbps. Η οθόνη των 6,77-6,78” στα δύο μοντέλα είναι OLED με 120Hz refresh rate και HDR10 και το πιο απίθανο είναι οτι όλα αυτά χωράνε σε πάχος 6,9mm (για το nova 10) και 7,9mm (για το nova 10 Pro), με βάρος μόλις 168 gr (!) για το nova 10 και 191 gr για το nova 10 Pro! Αν πριν λίγους μήνες μας περιγράφατε μια τέτοια συσκευή, θα σας λέγαμε οτι δεν υπάρχει στην αγορά και αν υπήρχε θα κόστιζε πολλά… Ειδικά με 100W υπερ-ταχεία φόρτιση της μπαταρίας των 4.500mAh στο nova 10 Pro (20-80% σε… 10 λεπτά!) και 66W αυτής των 4.000mAh στο nova 10. Τέλος, τα δύο μοντέλα της HUAWEI έρχονται σε απόχρωση Starry Silver που συμπληρώνεται από το χρυσό Star Orbit Ring, δίνοντας πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση, αλλά και σε premium και διακριτική έκδοση Starry Black.

Ο συνδυασμός των HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro με το νέο Gspace είναι πραγματικά απίστευτος και αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία, μην αφήνοντάς μας περιθώρια για αμφιβολίες και… δεύτερες σκέψεις! Είναι ολοκληρωμένα από κάθε οπτική και η απίθανη selfie κάμερά τους θέτει υψηλά τον πήχυ για τον ανταγωνισμό τα επόμενα χρόνια…

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή οι Αμερικάνοι δεν μπορούν με κάποιο τρόπο να θεωρήσουν παράνομη την εφαρμογή. 

Μακάρι γιατί η Huawei αν δεν είχε γίνει αυτό θα είχε αφήσει πίσω τη Samsung με διαφορά.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 ,  F2G. 

Link to comment
Share on other sites

Η όλη διαδικασία είναι απλούστατη.

Και εννοείται ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Ηuawei και Samsung κινητών τόσο σε επίπεδο software όσο και hardware. 

Περίμενα από τη νέα ηγεσία της Εσπερίας να άρει το ban, αλλά δυστυχώς και αυτή είναι μία από τα ίδια.

Όλα γίνονται για οικονομικούς λόγους και γιατί έβλεπαν προς τα πού οδεύει η Ηuawei και στην τελική παίζει και φουλ υποκρισία μια και όπως όλοι γνωρίζουν τα Ηonor κινητά υποτίθεται ότι είναι μιας ανεξάρτητης από τη Ηuawei εταιρείας, αλλά είναι Ηuawei κινητά στην ουσία, που έχουν και playstore και τα πάντα και Google services και όλο το σετ.

Αλλά δυστυχώς περισσεύει ο σανός προς τροφή των κακόμοιρων...

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Και πώς τρέχουν σωστά όλες αυτές οι εφαρμογές χωρίς Google services ή google framework;
Κουτσουρεμενο λειτουργικό με λίγα λόγια. Ούτε ο Google assistant θα παίζει λογικά.

Sent from my LE2123 using Tapatalk

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...