Bayern7 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Ok telika to swsa! Ekana ksana tis epiloges gia na lamvanw ta mails apo outlook... Kalytera outlook kai 6mb para 100 mb kai web access.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Γύρισα κι εγώ σε αγγλικά το yahoo.gr και μου έδωσε 100 ΜΒ αλλά από τότε έχω πρόβλημα με το encoding. Πάει μόνο του στο english και για να δω ελληνικά πρέπει κάθε φορά να το ορίζω με το χέρι. Έβαλα και FireFox μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά τζίφος παρότι όρισα σαν default encoding το greek. Το σκέφτομαι πλέον σοβαρά να γυρίσω στα 6ΜΒ αρκεί να γλυτώσω με τα ελληνικά. Καμία ιδέα; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (10 Σεπ. 2004 , 22:17) Γύρισα κι εγώ σε αγγλικά το yahoo.gr και μου έδωσε 100 ΜΒ αλλά από τότε έχω πρόβλημα με το encoding. Πάει μόνο του στο english και για να δω ελληνικά πρέπει κάθε φορά να το ορίζω με το χέρι. Έβαλα και FireFox μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά τζίφος παρότι όρισα σαν default encoding το greek. Το σκέφτομαι πλέον σοβαρά να γυρίσω στα 6ΜΒ αρκεί να γλυτώσω με τα ελληνικά. Καμία ιδέα; Γιατί δεν βάζεις gmail;;;;;; :up: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (10 Σεπ. 2004 , 22:22) Γιατί δεν βάζεις gmail;;;;;; :up: Ένας λόγος είναι φυσικά ότι δεν θέλω να αλλάξω διεύθυνση αφού την έχω δώσει σε διάφορα σημεία και υπηρεσίες. Άλλος ένας λόγος το "πρωτότυπο" privacy policy του GMail Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 μπορεί κάποιος να μου πει πως γυρνάει σε αγγλικά το yahoo..?? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Nikos, θα σου πει ο manoz :) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (11 Σεπ. 2004 , 01:39) Nikos, θα σου πει ο manoz :) :up: ;) :) edited: ο Manoz καλά μου τα είπε αλλά μάλλον δεν με πάει το yahoo... :rolleyes: φτάνω στο τελικό βήμα ...πατάω ''τέλος'' και με γυρνάει πίσω στις πληροφορίες του λογαριασμού όπου και δείχνει ότι η γλώσσα επιλογής παραμένει η ελληνική... :worry: μέχρι και αγλικά σιγκαπούρης διάλεξα αλλά τζίφος... :o anyway...να ναι καλά το gmail... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Πάντως εμένα εξακολουθεί να δουλεύει το POP3 και κατεβάζω τα mail στο Outlook ή στο κινητό. Δεν λέω, μια χαρά μου φαίνεται το Gmail, αλλά free 100 MB με POP3/SMTP από το yahoo.gr είναι άλλη υπόθεση :up: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (10 Σεπ. 2004 , 22:17) Γύρισα κι εγώ σε αγγλικά το yahoo.gr και μου έδωσε 100 ΜΒ αλλά από τότε έχω πρόβλημα με το encoding. Πάει μόνο του στο english και για να δω ελληνικά πρέπει κάθε φορά να το ορίζω με το χέρι. Έβαλα και FireFox μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά τζίφος παρότι όρισα σαν default encoding το greek. Το σκέφτομαι πλέον σοβαρά να γυρίσω στα 6ΜΒ αρκεί να γλυτώσω με τα ελληνικά. Καμία ιδέα; vale AUTODETECT UNIVERSAL... emena sto mozilla to exei pantws ayto de 3erw gia to ffox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (11 Σεπ. 2004 , 12:24) vale AUTODETECT UNIVERSAL... emena sto mozilla to exei pantws ayto de 3erw gia to ffox Το έχει και το firefox, το δοκίμασα αλλά τίποτα... :( Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Το πήρα απόφαση να γυρίσω πάλι στα ελληνικά κι ας χάσω τον έξτρα χώρο. Άλλαξα λοιπόν γλώσσα και ω του θαύματος, έμειναν και τα 100ΜΒ... :eek: :whistle: :lol: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Ναι τώρα είναι μόνιμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Εγινε 100 mb τελικα το ελληνικο yahoo. Μπραβο, ευτυχως Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Όντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 και εγω ρε παιδια yahoo.gr ελληνικο το εχω και μου το εκανα 100mb!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Δεν έχω καταλάβει τελικά. Όσοι λέτε ότι έχετε πλέον 100 κάνατε κάτι ή πήγε από μόνο του του όριο στα 100 οπότε ήταν σύμπτωση που σε μένα έγινε όταν άλλξα τα settings? Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Eγω είχα yahoo.gr και τη γλώσσα γυρισμένη στα ελληνικά και ήταν 5 ΜΒ. Πριν καιρό όταν έγινε το yahoo,com 100ΜΒ το γύρισα στα αγγλικά, έγινε 100ΜΒ, και ξαναγυρίζοντας το στα ελληνικά έγινε πάλι 5. Τις προάλλες που το κοίταξα, χωρίς να έχω πειράξει τίποτα, εξακολουθούσε να έιναι στα ελληνικά δλδ, είδα ότι έχω 100ΜΒ. Καλοδεχούμενα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (19 Σεπ. 2004 , 02:06) Δεν έχω καταλάβει τελικά. Όσοι λέτε ότι έχετε πλέον 100 κάνατε κάτι ή πήγε από μόνο του του όριο στα 100 οπότε ήταν σύμπτωση που σε μένα έγινε όταν άλλξα τα settings? Εγω φιλε μου δεν εκανα απολυτως τιποτα και μου εγινε απο μονο του 100mb(yahoo.gr και ελληνικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (19 Σεπ. 2004 , 02:06) Δεν έχω καταλάβει τελικά. Όσοι λέτε ότι έχετε πλέον 100 κάνατε κάτι ή πήγε από μόνο του του όριο στα 100 οπότε ήταν σύμπτωση που σε μένα έγινε όταν άλλξα τα settings? από μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Gia na min anoigo allo topic, gnorizei kaneis pop3 & smtp server tou yahoo, gia na ta xrisimopoihso sto outlook? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima (19 Σεπ. 2004 , 18:35) Gia na min anoigo allo topic, gnorizei kaneis pop3 & smtp server tou yahoo, gia na ta xrisimopoihso sto outlook? pop.mail.yahoo.com smtp.mail.yahoo.com :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (19 Σεπ. 2004 , 22:48) pop.mail.yahoo.com smtp.mail.yahoo.com :) ρε παιδια γινεται σαν "απλος" συνδρομητης του yahoo μαιλ να το χρησιμοποιησεις στο outlook??? γιατι οσο και αν προσπαθησα δεν το καταφερα... μηπως πρεπει να εισαι στο plus yahoo mail??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Dokimasa kai den mporo na katebaso ta mail apo to yahoo. Ti prepei na kano? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Tι να σας πω. Εγώ με ελληνικό yahoo τα κατεβάζω μια χαρά Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima (19 Σεπ. 2004 , 23:18) Dokimasa kai den mporo na katebaso ta mail apo to yahoo. Ti prepei na kano? Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απ'αυτά που ήξερα, αν έχεις λογαριασμό σε yahoo.com δεν μπορείς να έχεις free pop access, γι'αυτό δεν μπορείς να τα κατεβάσεις όπως άλλοι που έχουν yahoo.gr Όμως υπάρχει το πρόγραμμα Yosucker που υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει αυτό που θες. Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω εντυπώσεις... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts