tollisth Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Επίσης με την έκδοση 8/256 Άνετα το κρατάω και για τον χειμώνα που έρχεται μέχρι και άνοιξη κλείνοντας 4 χρόνια εκτός απροόπτου Γλυκοκοιτάζωντας το s26 που έρχεται εφόσον είναι μια πραγματική αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 23 minutes ago, tollisth said: Επίσης με την έκδοση 8/256 Άνετα το κρατάω και για τον χειμώνα που έρχεται μέχρι και άνοιξη κλείνοντας 4 χρόνια εκτός απροόπτου Γλυκοκοιτάζωντας το s26 που έρχεται εφόσον είναι μια πραγματική αναβάθμιση Μόνο αν παίξει καμία τρελή προσφορά Black Friday και με επιστροφή eurobank θα το σκεφτώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Σήμερα το πρωί μόλις άνοιξα το κινητό δυστυχώς εμφανίστηκε η περιβόητη πράσινη γραμμή Έχει τύχη σε κάποιον άλλον εδώ μέσα? Δύσκολα τα πράγματα πλέον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Κρίμα ! Πόσο θέλουν για οθόνη? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 2 ώρες πριν, kyramas said: Κρίμα ! Πόσο θέλουν για οθόνη? Άστα να πάνε,είχα σκοπό να το κρατήσω ακόμη ένα χρόνο Δεν βλέπω να υπάρχει κάτι αξιόλογο Μόνο αν βρω κάτι σε αρκετά καλή τιμή θα έχει νόημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Security patch: September 1 352.92 mb Enjoy 🙂 3 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Κυριολεκτικά επιδημία οι γραμμές https://www.reddit.com/r/GalaxyS21FE/ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Μπορεί να βγει να μου πει κάποιος υπεύθυνα επιτέλους μετά το S21 fe που πάμε; 😁😁 Θα προτιμούσα κάτι με το νέο Snapdragon elite εννοείται. Δεν ξέρω πραγματικά και έχω να "ψαχτώ" πολύ καιρό με την σημερινή αγορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 1 hour ago, johnybe said: Μπορεί να βγει να μου πει κάποιος υπεύθυνα επιτέλους μετά το S21 fe που πάμε; 😁😁 Θα προτιμούσα κάτι με το νέο Snapdragon elite εννοείται. Δεν ξέρω πραγματικά και έχω να "ψαχτώ" πολύ καιρό με την σημερινή αγορά.. Σε Samsung ? Τον elite εχουν βλεπω τα s25/s25+/s25 ultra. Αλλα πλεον πας σε αλλη κατηγορια και ξεφευγεις απο την mid-range. Μετα απο ο,τι βλεπω η σειρα 17 της Xiaomi εχουν τον elite. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 3 ώρες πριν, mphxt said: Σε Samsung ? Τον elite εχουν βλεπω τα s25/s25+/s25 ultra. Αλλα πλεον πας σε αλλη κατηγορια και ξεφευγεις απο την mid-range. Μετα απο ο,τι βλεπω η σειρα 17 της Xiaomi εχουν τον elite. Γενικά αναφερόμουν.. Σε mid range ΤΙ επιλογές έχουμε; Έχει ψαχτεί κάνεις; πραγματικά αυτό το κινητό που έχουμε, δεν έχει αντικαταστάτη στα λεφτά του μάλλον.. Πάμε πολύ παραπάνω και ξεφεύγουμε.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Έχει έρθει σε κανέναν το android16? Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 8 ώρες πριν, johnybe said: Γενικά αναφερόμουν.. Σε mid range ΤΙ επιλογές έχουμε; Έχει ψαχτεί κάνεις; πραγματικά αυτό το κινητό που έχουμε, δεν έχει αντικαταστάτη στα λεφτά του μάλλον.. Πάμε πολύ παραπάνω και ξεφεύγουμε.. Ευχαριστώ Περσινά high end. Ακόμα και ενα s23 είναι αναβάθμιση απο το s21fe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 https://mr-mobile.gr/shop/samsung-sm-s921-galaxy-s24-5g-6-2-8gb-128gb-onyx-black/ Exynos όμως... Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 https://m.gsmarena.com/xiaomi_17_5g-14134.php Και γιατί να μην πας στο καινούριο Xiaomi με τον καινούργιο Snapdragon και μπαταριαρα, σε σχέση με το άθλιο s25 είναι πολύ ανωτέρω. Samsung έχω και τα θεωρώ κορυφή αλλά εδώ η Xiaomi έκανε καλή δουλειά, η σαμη δυστυχώς έχει μείνει πολύ πίσω. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 2 ώρες πριν, chios said: https://m.gsmarena.com/xiaomi_17_5g-14134.php Και γιατί να μην πας στο καινούριο Xiaomi με τον καινούργιο Snapdragon και μπαταριαρα, σε σχέση με το άθλιο s25 είναι πολύ ανωτέρω. Samsung έχω και τα θεωρώ κορυφή αλλά εδώ η Xiaomi έκανε καλή δουλειά, η σαμη δυστυχώς έχει μείνει πολύ πίσω. το xiaomi έχει μόνο 2.6x optical zoom; λίγο δεν είναι; η έχει πολύ καλό ψηφιακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 5 ώρες πριν, ilka71 said: το xiaomi έχει μόνο 2.6x optical zoom; λίγο δεν είναι; η έχει πολύ καλό ψηφιακό; Ειμαστε εκτος θεματος αλλα θα σου πω. Το απλο μοντελο Xiaomi 17 εχει 2.6x και το pro και pro max εχουν 5x. Εχω s23 και Xiaomi 15 και στην φωτογραφια δεν εχουν καμια σχεση, το s23 απλα βγαζει φωτογραφιες, ενω το Xiaomi μ@μ@ει. Χωρις πολλα πολλα, τραβας μια φωτογραφια και ειναι καλή. Με τα Samsung τραβουσα 3-4 φωτογραφιες καθε φορα. Ασε που στο s23 εχουμε και το banana effect. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 (edited) On 8/10/2025 at 9:42 ΜΜ, mphxt said: Σε Samsung ? Τον elite εχουν βλεπω τα s25/s25+/s25 ultra. Αλλα πλεον πας σε αλλη κατηγορια και ξεφευγεις απο την mid-range. Μετα απο ο,τι βλεπω η σειρα 17 της Xiaomi εχουν τον elite. Και αυτό είναι αρκετά καλό λέει για τα λεφτά του.. https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-poco-f7-ultra Edited October 10, 2025 by johnybe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 Το s25 black Friday μπορεί να πάει στα 500 με καμιά επιστροφή eurobank.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 Έρχεται μείωση στη συχνότητα των ενημερώσεων, 1 update/τρίμηνο. https://www.sammobile.com/news/galaxy-s21-fe-security-update-schedule-demoted/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Samsung has released the Android 16-based stable One UI 8 update for the Galaxy S21 FE. It has firmware version G990EXXUIHYJ2, comes with the September 2025 Android security patch, and requires a download of more than 2GB. The One UI 8 stable update for the Samsung Galaxy S21 FE is currently being seeded in Vietnam and Thailand, but the rollout should expand to other countries soon. 3 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 Καλησπέρα! Ήρθε η ενημέρωση για One UI 8 (Android 16). 2349MB. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 20 ώρες πριν, stefan_city said: Καλησπέρα! Ήρθε η ενημέρωση για One UI 8 (Android 16). 2349MB. εχω αλλαξει κινητο και απλα το ανοιξα τωρα μιας και το ανεφερες κι μου εβγαλε μια ενημερωση 300κατι mb αλλα ακομα android 15 oneui 7 λεει τελικα μετα την μικρη αναβαθμιση τωρα κανει την 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Εμένα αν το τηλέφωνο την έκανε αυτόματα δεν θα το καταλάβαινα. Είδατε εσείς καμία διαφορά ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 13 minutes ago, kyramas said: Εμένα αν το τηλέφωνο την έκανε αυτόματα δεν θα το καταλάβαινα. Είδατε εσείς καμία διαφορά ? Μικροδιαφορές έχω εντοπίσει εγώ, όπως στα γραφικά της εφαρμογής του καιρού, στη lock screen κατά τη διάρκεια κλήσεων, στην πρόσβαση στις ρυθμίσεις των Galaxy buds (για όποιον έχει τέτοια ακουστικά). Θα μπορούσε να λέγεται 7.1 ή 7.5 Αν υπάρξει βελτίωση σε απόδοση και μπαταρία που θα φανεί τις επόμενες ημέρες, καλοδεχούμενη. Από πλευράς αναβαθμίσεων Android η συσκευή ολοκλήρωσε τον κύκλο της με το Android 16. Θα δούμε αν θα πάρει το One UI 8.5 που θα βασίζεται στην ίδια έκδοση Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Ήρθε και το patch Οκτωβρίου (έχουμε μείνει ένα μήνα πίσω). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts