elkons Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 9 minutes ago, Tolakos said: Καλημέρες παίδες..Μια βοήθεια το κάνω εδώ?Προσπαθώ να κάνω μια ταυτοποίηση με βίντεο κλήση αλλά μου το απορρίπτει χωρίς να μου πετάξει κάποιο μήνυμα για να τικαρω επιλογή Τι Browser έχεις; Πήγαινε Ρυθμίσεις <εφαρμογές<τον Browser που έχεις <Δικαιώματα <Μικρόφωνο < Να επιτρέπεται μόνο κατα τη χρήση της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 5 minutes ago, elkons said: Τι Browser έχεις; Πήγαινε Ρυθμίσεις <εφαρμογές<τον Browser που έχεις <Δικαιώματα <Μικρόφωνο < Να επιτρέπεται μόνο κατα τη χρήση της εφαρμογής. Brave..Το έχω επιλέξει αλλά και πάλι δεν με αφήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 59 minutes ago, Tolakos said: Brave..Το έχω επιλέξει αλλά και πάλι δεν με αφήνει Πήγαινε μέσα απο τον Brave στις ρυθμίσεις, ρυθμίσεις ιστοτόπου και ενεργοποίησε τα απο εκεί μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Τελικά έφταιγε ο brave..Με Chrome δούλεψε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Security patch 1 July 345.73 mb 3 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 Αυτό με την αλλαγή της πίσω κάμερας στην μπροστινή εχει γίνει σπαστικό. Βρήκατε κάποια λύση?Η κάποια άλλη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 Δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Το κινητο ειναι τελειο 🙂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1973 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 On 17/8/2025 at 11:39 ΠΜ, Tolakos said: Αυτό με την αλλαγή της πίσω κάμερας στην μπροστινή εχει γίνει σπαστικό. Βρήκατε κάποια λύση?Η κάποια άλλη εφαρμογή? Καλησπέρα, το ίδιο πρόβλημα είχα θέσει και εγώ πριν από κάποιο καιρό και αν πας πιο πίσω θα δεις ότι και άλλοι φίλοι εδώ μέσα απαντήσαν ότι είχαν το ίδιο θέμα. Προσωπικά το δικό μου S21 FE αργεί εκτός από την εναλλαγή κάμερας και στο τράβηγμα των φωτο που πλέον κολλάει κάποια δευτερόλεπτα...εντελώς απαράδεκτο. Από μία πρόχειρη έρευνα που έκανα στο Αμερικάνο φόρουμ της Samsung φαίνεται να συζητιέται το ίδιο θέμα, μάλιστα δείχνει να επηρρεάζει και το κανονικό S21. https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S21/Extreme-camera-lag-after-upgrading-to-One-UI-7/td-p/3300939 Ας ελπίσουμε να φτιαχτεί άμεσα, θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να λυθούν τα όποια προβλήματα με την κάμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Το κινητο ειναι τελειο 🙂 Περα απο την πλακα , μιλατε λες και το προβλημα ειναι καθολικο και "ας ελπισουμε να φτιαχτει αμεσα". Το να ειναι μεμονωμενα περιστατικα δεν σας περασε καν απο το μυαλο σας ε ? Το να φταιει το κινητο σας και ο,τι του εχετε φορτωσει , δεν παιζει ας πουμε ε ? Το να ειναι καποιος συνδυασμος πραγματων ισως ? Προσωπικα , δεν μου εμφανιζει κανενα προβλημα. Ουτε στην εναλλαγη των καμερων , ουτε οταν τραβαω φωτος , ουτε εναλλαγη μεταξυ φωτο-βιντεο. Δεν του εχω κανει reset ποτε απο τοτε που το πηρα , ουτε μετα την εγκατασταση των "μεγαλων" ενημερωσεων. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Η αλήθεια είναι ότι η εναλλαγή στις κάμερες είναι σχεδόν στιγμιαία στο δικό μου κάτι άλλο μάλλον φταίει 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Το δικό μου αργεί τραγικά να πάει από την πίσω στην μπροστινή αλλά ξαναγυρίζει στην πίσω στιγμιαία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Bαλτε gcam 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1973 Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 (edited) 11 ώρες πριν, kyramas said: Η αλήθεια είναι ότι η εναλλαγή στις κάμερες είναι σχεδόν στιγμιαία στο δικό μου κάτι άλλο μάλλον φταίει Καλησπέρα, και μένα η αργοπορία είναι ιδιαίτερα έντονη στην συγκεκριμένη εναλλαγή. 14 ώρες πριν, mphxt said: Περα απο την πλακα , μιλατε λες και το προβλημα ειναι καθολικο και "ας ελπισουμε να φτιαχτει αμεσα" Δεν ξέρω που αντιλήφθηκες την πλάκα, εκτός αν εννοείς την (μάλλον άστοχη) που επιχείρησες εσύ. Στο δια ταύτα, το γεγονός ότι εσύ ή άλλοι τόσοι δεν έχετε θέμα είναι σίγουρα ευχάριστο, όμως δεν σημαίνει ότι κάνουν κάτι λάθος απαραίτητα ή άλλοι που έχουν θέμα. Προσωπικά δεν θεωρώ το δικό μου κινητό ιδιαίτερα φορτωμένο και λαμβάνοντας υπόψη ότι το σχετικό νήμα στο φόρουμ της Samsung έχει 3800+ θεάσεις, προκύπτει ότι μάλλον ότι συμβαίνει σε αρκετά μεγάλο αριθμό χρηστών. Edited August 19, 2025 by akis1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ένα βίντεο να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 (edited) 8 minutes ago, akis1973 said: Δεν ξέρω που αντιλήφθηκες την πλάκα, εκτός αν εννοείς την (μάλλον άστοχη) που επιχείρησες εσύ. Αν δεν αντιληφθηκες την πλακα που εκανα , τοτε δεν εισαι σε θεση και να την αξιολογησεις. 8 minutes ago, akis1973 said: Στο δια ταύτα, το γεγονός ότι εσύ ή άλλοι τόσοι δεν έχετε θέμα είναι σίγουρα ευχάριστο, όμως δεν σημαίνει ότι κάνουν κάτι λάθος απαραίτητα ή άλλοι που έχουν θέμα. Προσωπικά δεν θεωρώ το δικό μου κινητό ιδιαίτερα φορτωμένο και λαμβάνοντας υπόψη ότι το σχετικό νήμα στο φόρουμ της Samsung έχει 3800+ θεάσεις, προκύπτει ότι μάλλον ότι συμβαίνει σε αρκετά μεγάλο αριθμό χρηστών. Στο διαυτα , το γεγονος οτι δεν συμβαινει σε ολους , παει να πει οτι ειναι συνδυασμος πραγματων. Δεν ειναι αποκλειστικο προβλημα του UI (7). Μπορει να εμφανιστηκε με την ελευση του , αλλα μπορει να συνδυαστηκε με κατι αλλο και να προεκυψε το προβλημα. Οσο για το οτι θεωρεις οτι οι 3800+ θεασεις στο σχετικο νημα ειναι ολες απο χρηστες που εχουν το προβλημα αυτο , τοτε σου εχω νεα. Εγω που μπηκα και διαβασα το σχετικο νημα , δεν εχω το προβλημα. Θεωρω θα μπηκαν και αλλοι που δεν εχουν το προβλημα και διαβασαν το νημα αυτο... ΥΓ : Εντωμεταξυ στο σχετικο νημα γραφουν κατι του στυλ "επιτηδες το εκανε η samsung για να παρουμε καινουργιο κινητο". Δηλαδη αν ηθελε η samsung να σε κανει να παρεις καινουργιο κινητο θα στοχευε στην καμερα ε ? Οχι σε ολο το λειτουργικο ή ξερωγω στην μπαταρια ή σε κατι πιο σημαντικο απο ενα camera app ε ? Για να καταλαβουμε τι μυαλα πανε και γραφουν στο νημα εκει. Edited August 19, 2025 by mphxt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 12 ώρες πριν, kyramas said: Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ένα βίντεο να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης? Screen_Recording_20250820_124433_Camera.mp4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 Thanks για το video. Οχι το δικό μου δεν κάνει τόση ώρα να αλλάξει. Τι να πω ελπίζω να φτιάξει σε νέο update. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimbo83h Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 2 ώρες πριν, Tolakos said: Screen_Recording_20250820_124433_Camera.mp4 Το δικό μου κάνει περισσότερη ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 Security patch Αυγουστου.. Για παμεεε να κανουμε το τελειο ... τελειοτερο 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 Η εναλλαγή κάμερας πίσω μπρος φαίνεται ότι έφτιαξε.. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Για εμενα όχι, δεν έφτιαξε, ίσα ίσα που πριν δεν το έκανε και με την παρούσα ενημέρωση υπάρχει καθυστέρηση. Εμένα άλλο με καίει κύριοι και κυρίες, μετά από την κινητάρα μας που πας; Μια ζωή Samsung αλλά με κόβω για Xiaomi. Τι λέτε; Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι όπως ασχολούμουν και ψαχνόμουν, επομένως υστερώ σε τεχνολογικές ενημερώσεις και απόψεις. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί!!! Ευχαριστώ!! Υ.Γ.: Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάω σε άλλη εταιρεία, αλλά οι τιμές τσούζουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 8 ώρες πριν, johnybe said: Για εμενα όχι, δεν έφτιαξε, ίσα ίσα που πριν δεν το έκανε και με την παρούσα ενημέρωση υπάρχει καθυστέρηση. Εμένα άλλο με καίει κύριοι και κυρίες, μετά από την κινητάρα μας που πας; Μια ζωή Samsung αλλά με κόβω για Xiaomi. Τι λέτε; Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι όπως ασχολούμουν και ψαχνόμουν, επομένως υστερώ σε τεχνολογικές ενημερώσεις και απόψεις. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί!!! Ευχαριστώ!! Υ.Γ.: Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάω σε άλλη εταιρεία, αλλά οι τιμές τσούζουν!! Προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά, όταν θα πεθάνει η συσκευή μου να πάω σε A56 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Αρχικα να πουμε οτι το κινητο ανταποκρινεται στις καθημερινες και οχι μονο αναγκες μια χαρα. Επισης να πουμε οτι εχει προγραμματιστει να παρει και Android 16. Αρα αν καποιος δεν θελει να αλλαξει κινητο για αλλους λογους π.χ. εχει προβληματα ή η μπαταρια δεν κραταει ή με τρωει το χερι μου , τοτε το κραταει μεχρι να ληξει και η περιοδος των security patches. Δηλαδη καμποσο καιρο ακομα απο σημερα. Αν θελει καποιος να αλλαξει , που παει ? Xiaomi με τα απειρα μοντελα ? Ισως , αν επιλεξει συγκεκριμενα μοντελα που υπαγονται στην πολιτικη των "6 χρονων updates/4 ενημερωσεις Android". Αλλιως θα καταληξει οπως εγω που εχω ενα xiaomi (2o κινητο) και του εχω περασει lineageos 🙂 Με ο,τι αυτο συνεπαγεται για εφαρμογες που θελουν την εγκυροτητα του android store και κατι τραπεζικα apps που ισως τσινισουν. (Δεν εχω κανει δοκιμες) Εγω στο μελλον αν αλλαξω κινητο , για μενα δυο δρομοι υπαρχουν. Samsung , και οχι Α σειρα , ειναι υποβαθμιση απο την S σειρα ή Pixel κινητο. Πλεον αυτες οι δυο μαρκες ειναι η καλυτερη εμπειρια android και η καλυτερη υποστηριξη λειτουργικου. Ολα τα αλλα ειναι "δεν ειχα λεφτα και συμβιβαστηκα". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 26 minutes ago, mphxt said: Αρχικα να πουμε οτι το κινητο ανταποκρινεται στις καθημερινες και οχι μονο αναγκες μια χαρα. Επισης να πουμε οτι εχει προγραμματιστει να παρει και Android 16. Αρα αν καποιος δεν θελει να αλλαξει κινητο για αλλους λογους π.χ. εχει προβληματα ή η μπαταρια δεν κραταει ή με τρωει το χερι μου , τοτε το κραταει μεχρι να ληξει και η περιοδος των security patches. Δηλαδη καμποσο καιρο ακομα απο σημερα. Πολύ Σωστά! Ολα τα αλλα ειναι "δεν ειχα λεφτα και συμβιβαστηκα". Ναι φίλε, προσωπικά θα συμβιβαστώ... 700+ έσκασα για το S21fe και πλέον δεν μπορώ να δίνω τόσα, έχω άλλες προτεραιότητες... Ένα 300άρι απο μένα και πιστεύω πως σε αυτά τα λεφτά τα A55 / A56 / A57 είναι τιμιώτατα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 29 minutes ago, DimitrisAndNiki said: 700+ έσκασα για το S21fe Πολλα εσκασες. Και εγω εσκασα ενα 500αρικο αν θυμαμαι καλα + εξτρα φορτιστη, αλλα 700 δεν θα εδινα για αυτο το κινητο ακομα και στις αρχες του. Δεν εχω κατι με την mid-range κατηγορια αλλα ειτε δεν θα εχει την υποστηριξη που θα εχει μια ανωτερη κατηγορια , ειτε θα της κοβουν features ειτε δεν θα εχει καλη ποιοτητα κατασκευης. Θα μου πεις samsung ειναι και η σειρα Α , ποσο μαπα να ειναι. Ειναι τιμια κινητα της Α σειρας , εχει η μανα μου το Α53 νομιζω και παει τρενο , αλλα δεν ξερω , μου χτυπαει ασχημα να πεσω κατηγορια , οχι οτι γενναω λεφτα δηλ αλλα και παλι... Σκεφτομαι πολυ σοβαρα το επομενο κινητο μου να ειναι καποιο Pixel , αν εχω και τα αναλογα λεφτα φυσικα. Δεν νομιζω οτι εχει αντιπαλο στην android εμπειρια , στην καμερα και στις αναβαθμισεις. Αλλα μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα , βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts