stamatis3133 Δημ. Κυριακή στις 09:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:20 πμ 1 hour ago, Serafeim1981 said: Δε φαντάζομαι τίποτα και ούτε μια σκάλα κάτω από το snap είναι. Έλεγα τα ίδια αλλά πιο παλιά. Ειχα s24+ μαζι με το s23, εμεινα με το s23. To s24+ (exynos) ηταν ζεστο ενω δεν εκανα και τιποτα, τα χρωματα στην οθονη και τις φωτογραφιες εμοιαζαν ξεπλυμενα διπλα στο s23. Αν μετα απο updates αλλαξαν τα πραγματα δεν ξερω αλλα οποτε παιρνω κινητο με exynos καθε φορα λεω αλλαξαν τα πραγματα και καθε φορα ειμαι λαθος. Δεν λεω οτι ειναι κακο το s24 αλλα στην πραγματικοτητα δεν εχεις μετρο συγκρισης να λες οτι δεν ειναι μια σκαλα κατω απο snap. Με τι το συγκρινεις με το s23 που εχει προηγουμενο snap, με το s24 Ultra που ειναι αλλη κλασση, ή με αλλα κινητα με snapdragon 8 gen 3; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 09:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:24 πμ (edited) Με το S23 το συγκρίνω. Και μια χαρά είναι τα χρώματά του και δεν έχω δει ως τώρα να ζεσταίνεται η συσκευή. Edited Κυριακή στις 09:24 πμ by Serafeim1981 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. Κυριακή στις 11:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:34 πμ Νόμιζα ότι συζητάμε για το S21Fe εδώ μέσα... 🤔 2 1 2 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. Κυριακή στις 01:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:57 μμ 2 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Νόμιζα ότι συζητάμε για το S21Fe εδώ μέσα... 🤔 Μάλλον μπέρδεψε τα topics. 1 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 02:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:09 μμ Κανένα θέμα δεν μπέρδεψα. Αν σας ενοχλούν τα μηνύματα, ζητήστε από κάποιον συντονιστή να τα διαγράψει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. Κυριακή στις 02:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:17 μμ Εγώ φταίω που είπα ότι σκέφτομαι να πάρω το s24 😶 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. Τετάρτη στις 05:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:14 μμ (edited) Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Το κινητό μου Samsung Galaxy S21 fe δεν συγχρονίζει τις φωτογραφίες της κάμερας με το one drive. Οι υπόλοιπες εφαρμογές συγχρονίζουν κανονικά, π.χ. viber, word, ακόμη και όταν πατώ χειροκίνητα να κάνει συγχρονισμό δεν το κάνει. Έχω κάνει καθαρισμό της μνήμης, επανεκκίνηση, έλεγχο για αναβάθμιση, όμως δεν γίνεται τίποτα τι φταίει; Δεν συγχρονίζει, ούτε όταν πατώ χειροκίνητα να κάνει συγχρονισμό. Έχει μείνει στις 25-11-2024, από τότε και μέχρι τώρα η κάμερα δεν συγχρονίζει. Τα δικαιώματα της εφαρμογής one drive, άδεια-κάμερα, είναι να επιτρέπεται με τη χρήση της εφαρμογής. Edited Τετάρτη στις 05:38 μμ by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts