johnybe Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Τελικά καμιά εφαρμογή καταγραφής κλήσης, υπάρχει να λειτουργεί;Ευχαριστώ Sent from my SM-G990B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 1 minute ago, bromiaris said: Θυμάσαι πια μεμβράνη; Αυτή των 10ε στα irepair, μέσα στα public 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Χρησιμοποιεί κάποιος τον Home assistant,συνδεεται από την συσκευή κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 19 ώρες πριν, tollisth said: Χρησιμοποιεί κάποιος τον Home assistant,συνδεεται από την συσκευή κανονικά? Εχεις πρόβλημα με τον Home Assistant και το κινητό ή ειναι γενικη ερώτηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 25 minutes ago, stamatis3133 said: Εχεις πρόβλημα με τον Home Assistant και το κινητό ή ειναι γενικη ερώτηση ; Είχα θέμα εχθές που ξεκίνησα να σεταρω τον home assistant δεν εκανε με τίποτα log in στο s21fe οσες φορες προσπάθησα μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα για λάθος κωδικό και username ενώ ήταν σωστά,σε άλλες συσκευές δεν είχα θέμα,σημερα το πρωί που το δοκίμασα συνδέθηκε κατευθείαν άγνωστο ποιο ήταν το θέμα ακρη δεν βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 1 ώρα πριν, tollisth said: Είχα θέμα εχθές που ξεκίνησα να σεταρω τον home assistant δεν εκανε με τίποτα log in στο s21fe οσες φορες προσπάθησα μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα για λάθος κωδικό και username ενώ ήταν σωστά,σε άλλες συσκευές δεν είχα θέμα,σημερα το πρωί που το δοκίμασα συνδέθηκε κατευθείαν άγνωστο ποιο ήταν το θέμα ακρη δεν βρήκα Αχ, θα με κανεις να σεταρω Home Assistant σε ενα raspberry pi 4 που εχω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 (edited) On 11/6/2023 at 11:32 ΜΜ, johnybe said: Τελικά καμιά εφαρμογή καταγραφής κλήσης, υπάρχει να λειτουργεί; Ευχαριστώ Sent from my SM-G990B using Tapatalk Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, η εφαρμογή true phone λειτουργεί άψογα, σε όποιες κλήσεις θέλω να γράφω η και σε όλες. Όμως παίζει ρόλο για ποια χώρα είναι κατασκευασμένο το κινητό. Η δική μου π.χ. είναι για Τσεχία, κάποια μέλη όμως από εδώ είπαν πως δεν δεν έχει σημασία, γιατί και η Τσεχία είναι στην Ευρώπη. Οπότε, πρέπει να δοκιμάσεις για να μάθεις. Μια ιδιαιτερότητα που έχει και λίγο ενοχλεί, είναι που ορισμένες κλήσεις τις ακούς μόνο αν βάλεις το ακουστικό στο αυτί, ενώ στις περισσότερες λειτουργεί κανονικά η ανοιχτή ακρόαση. Edited June 13, 2023 by kakos 1 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, η εφαρμογή true phone λειτουργεί άψογα, σε όποιες κλήσεις θέλω να γράφω η και σε όλες. Όμως παίζει ρόλο για ποια χώρα είναι κατασκευασμένο το κινητό. Η δική μου π.χ. είναι για Τσεχία, κάποια μέλη όμως από εδώ είπαν πως δεν δεν έχει σημασία, γιατί και η Τσεχία είναι στην Ευρώπη. Οπότε, πρέπει να δοκιμάσεις για να μάθεις. Μια ιδιαιτερότητα που έχει και λίγο ενοχλεί, είναι που ορισμένες κλήσεις τις ακούς μόνο αν βάλεις το ακουστικό στο αυτί, ενώ στις περισσότερες λειτουργεί κανονικά η ανοιχτή ακρόαση. να φανταστώ όμως δεν καταγραφεί με Bluetooth ε; είναι περιορισμός της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Καλησπερα μολις κατεβασα την ενημερωση ιουνιου...... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 2 ώρες πριν, MAFAdo said: Καλησπερα μολις κατεβασα την ενημερωση ιουνιου...... Πηρα και εγω το update Ιουνιου, ενω συνηθως το παιρνω μια εβδομαδα αργοτερα απο ολους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 On 13/6/2023 at 2:54 ΜΜ, stamatis3133 said: Αχ, θα με κανεις να σεταρω Home Assistant σε ενα raspberry pi 4 που εχω. Το ξεκίνησα πειραματικά αυτές τις ημέρες σε windows pc οσο προλαβαίνω θα ασχολούμαι,αλλά πρέπει και ταυτόχρονα να εμπλουτιστεί η γκάμα smarthome,μην το σκέφτεσαι καν αν έχεις raspberry pi 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 On 13/6/2023 at 11:28 ΜΜ, ilka71 said: On 13/6/2023 at 8:00 ΜΜ, kakos said: Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, η εφαρμογή true phone λειτουργεί άψογα, σε όποιες κλήσεις θέλω να γράφω η και σε όλες. Όμως παίζει ρόλο για ποια χώρα είναι κατασκευασμένο το κινητό. Η δική μου π.χ. είναι για Τσεχία, κάποια μέλη όμως από εδώ είπαν πως δεν δεν έχει σημασία, γιατί και η Τσεχία είναι στην Ευρώπη. Οπότε, πρέπει να δοκιμάσεις για να μάθεις. Μια ιδιαιτερότητα που έχει και λίγο ενοχλεί, είναι που ορισμένες κλήσεις τις ακούς μόνο αν βάλεις το ακουστικό στο αυτί, ενώ στις περισσότερες λειτουργεί κανονικά η ανοιχτή ακρόαση. να φανταστώ όμως δεν καταγραφεί με Bluetooth ε; είναι περιορισμός της google δεν το γνωρίζω, δεν έχω bluetooth 1 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. June 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2023 Παιδιά καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση με το Patch ασφαλείας Ιουνίου δεν δουλεύουν σωστά κάποιες εφαρμογές και το ίντερνετ. Το σκρουτζ σαν εφαρμογή μου πετάει "api unknown". Το Tapatalk δεν λειτουργεί και σχετικά προβλήματα με το wifi σε σελίδες δεν λειτουργούν, ίσως καμία φορά με δεδομένα. Κουλά... Κανείς άλλος τίποτα θεματακια ή μόνο εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Παιδιά καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση με το Patch ασφαλείας Ιουνίου δεν δουλεύουν σωστά κάποιες εφαρμογές και το ίντερνετ. Το σκρουτζ σαν εφαρμογή μου πετάει "api unknown". Το Tapatalk δεν λειτουργεί και σχετικά προβλήματα με το wifi σε σελίδες δεν λειτουργούν, ίσως καμία φορά με δεδομένα. Κουλά... Κανείς άλλος τίποτα θεματακια ή μόνο εγώ; Κάνε ένα clear cache, θα στρώσει. Κλείνεις το κινητό, βάζεις καλώδιο στο pc, ταυτόχρονα power button και volume down και επιλέγεις clear cache. Δες κάποιο βίντεο στο YouTube αν δεν το κατέχεις. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 5 ώρες πριν, left_ace said: Κάνε ένα clear cache, θα στρώσει. Κλείνεις το κινητό, βάζεις καλώδιο στο pc, ταυτόχρονα power button και volume down και επιλέγεις clear cache. Δες κάποιο βίντεο στο YouTube αν δεν το κατέχεις. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το wipe cache partition; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 3 ώρες πριν, bromiaris said: Το wipe cache partition; Ναι και μετά την επιλογή reboot 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2023 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για s21 fe 6/128 Graphite από πλαίσιο μέσα Μαΐου του 22 αγορά με 2 θήκες γυαλί άριστο ολα να μου στείλει πμ.Εννοείται υπάρχει απόδειξη, κουτί, παρελκόμενα. Ευχαριστώ. My S21 FE is Awesome!!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 SEK updateΣτάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 1 minute ago, lagoskon said: SEK update Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λειτουργει κανονικα το google wallet στο SEK ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Ναι. Νομίζω ήταν θέμα της εφαρμογής ολιγοήμερη για κάποιους χρήστες. Εγώ δεν είχα θέμα καθόλου Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) 8 minutes ago, lagoskon said: Ναι. Νομίζω ήταν θέμα της εφαρμογής ολιγοήμερη για κάποιους χρήστες. Εγώ δεν είχα θέμα καθόλου Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω δεν αντεξα και το εκανα ξανα eu....αλλα μου λειπει η σωστη ηχογραφηση κλησης παρα πολυ!!!Σε σημειο που σκεφτομαι να το ξανακανω SEK οταν βρω χρονο. Edited June 25, 2023 by wolfgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Προτείνω να περάσεις αυτή που βγήκε τώρα (SEK) αλλά με το smart switch να γίνει ολόκληρη η ρομ εγκατάσταση. Γύρω στα 8GBΣτάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Προτείνω να περάσεις αυτή που βγήκε τώρα (SEK) αλλά με το smart switch να γίνει ολόκληρη η ρομ εγκατάσταση. Γύρω στα 8GBΣτάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν γίνεται ολόκληρη η ρομ εγκατάσταση κάνει φορματ η είναι το ίδιο με Ota?My S23 Ultra Is Awesome! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Όπως ΟΤΑ. Δε σβήνει τίποτα το smart switch Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 έχω την τελευταία αναβάθμιση που την πήρα ως συνήθως ΟΤΑ. γίνεται(και πως) να περάσω όλη την ρομ μέσω smart switch ;(το smart switch τι είναι, εφαρμογή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts