petraan Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 On 28/5/2025 at 7:27 ΜΜ, gi_viper said: Με Vodafone εχει παρατηρησει κανεις να χανεται στιγμιαια το σημα (εμφανιζει θαυμαστικο στο εικονιδιο σηματος) και μετα πεταγεται το SIM Toolkit Welcome to Vodafone Notification. Καποιες φορες μου το κανει και 2 και 3 φορες την ημερα... Δεν ξερω ποιο ειναι πιο σπαστικο, το notification απο μονο του ή και το οτι χανεται το Ιντερνετ οταν συμβαινει αυτο 😂 Μου το κάνει και εμένα συχνά. Όχι κάθε μέρα όμως. Προχθές σταμάτησε να δουλεύει το κουμπί κλειδώματος για κάποιο λόγο. Μετά απο περίπου 1 ώρα δούλευε πάλι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 Ηρθε ξαφνικα ενα update 24,61 MB , δεν εχει ξαναγινει ποτε αυτο 2 ενημερωσεις σε ενα μηνα . Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts