mylw_4 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 8 ώρες πριν, challenge143 said: World of copy Δε το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 17 ώρες πριν, mylw_4 said: Δε το βρίσκω Άκυρο φίλε μου σε λάθος νήμα το έγραψα έχω το το 3 όχι το pro με custom 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 Καλησπέρα... Έχω το gt3 pro με το λουράκι... Ψάχνω για μπρασελε να το βάλω... Προτείνετε κάποιο καλό και ποιοτικό? Έχω το spigen το μπρασελε σε μαύρο, καλό μεν αλλά τώρα το καλοκαίρι αφήνει βλέπω χρώμα μαύρο στον καρπό.... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 On 16/7/2023 at 9:06 ΜΜ, kostasQuattro said: Καλησπέρα... Έχω το gt3 pro με το λουράκι... Ψάχνω για μπρασελε να το βάλω... Προτείνετε κάποιο καλό και ποιοτικό? Έχω το spigen το μπρασελε σε μαύρο, καλό μεν αλλά τώρα το καλοκαίρι αφήνει βλέπω χρώμα μαύρο στον καρπό.... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το ασήμι μπρεσελε της Spigen. Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να περάσω διαδρομή στο ρολόι; Πχ ένα μονοπάτι στον Όλυμπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Έχω το ασήμι μπρεσελε της Spigen. Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να περάσω διαδρομή στο ρολόι; Πχ ένα μονοπάτι στον Όλυμπο...Δυστυχώς δε ξέρω να σε βοηθήσω.... Να σε ρωτήσω κάτι όμως? Επειδή είναι ασημί το μπρασελε και η κάσα του ρολογιού είναι χρώμα τιτανίου φαίνεται μεγάλη διαφορά? Αν μπορείς να στείλεις κάνα 2 καλες φώτο να το δω θα το εκτιμούσα γιατί το σκεφτόμουνα αλλά είχα ενδοιασμό σε αυτό με το χρώμα... Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 7 ώρες πριν, kostasQuattro said: Δυστυχώς δε ξέρω να σε βοηθήσω.... Να σε ρωτήσω κάτι όμως? Επειδή είναι ασημί το μπρασελε και η κάσα του ρολογιού είναι χρώμα τιτανίου φαίνεται μεγάλη διαφορά? Αν μπορείς να στείλεις κάνα 2 καλες φώτο να το δω θα το εκτιμούσα γιατί το σκεφτόμουνα αλλά είχα ενδοιασμό σε αυτό με το χρώμα... Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φαίνεται η διαφορά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Δεν φαίνεται η διαφορά Όντως ίσα ίσα το καταλαβαίνεις και πάλι αν κάτσεις και το παρατηρήσεις... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Έχω το ασήμι μπρεσελε της Spigen. Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να περάσω διαδρομή στο ρολόι; Πχ ένα μονοπάτι στον Όλυμπο...Καλησπέρα. Αν έχεις το gpx αρχείο της διαδρομής γίνεται. Βρες το στο κινητό σου. Μόλις το πατήσεις πρέπει να σου ανοίξει το Huawei health. Το περνάς εκεί και μετά το συγχρονίζει στο ρολόι. Στάλθηκε από το S23 ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 6 ώρες πριν, efbill said: Καλησπέρα. Αν έχεις το gpx αρχείο της διαδρομής γίνεται. Βρες το στο κινητό σου. Μόλις το πατήσεις πρέπει να σου ανοίξει το Huawei health. Το περνάς εκεί και μετά το συγχρονίζει στο ρολόι. Στάλθηκε από το S23 ultra. υπάρχει κάποιο αρχείο με διαδρομές πχ μια διαδρομή που έχεις κάνει εσύ και να μπορώ εγώ να τη κατεβάσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 υπάρχει κάποιο αρχείο με διαδρομές πχ μια διαδρομή που έχεις κάνει εσύ και να μπορώ εγώ να τη κατεβάσω ?Εδώ http://www.hellaspath.gr/έχει πολλές έτοιμες. Με περιγραφή, βαθμό δυσκολίας κλπ.Επίσης η εφαρμογή Gaia gps είναι πολλή καλή για να δημιουργείς δικές σου διαδρομές. Είναι επί πληρωμή. Στάλθηκε από το S23 ultra. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Έχει βρει κάποιος τρόπο να βάζουμε custom watchfaces hwt κ αν ναι ας μας πει τροπο Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 7 ώρες πριν, manospo said: Έχει βρει κάποιος τρόπο να βάζουμε custom watchfaces hwt κ αν ναι ας μας πει τροπο Είναι πολύ εύκολο φίλε μου . Για να μην ενοχλησουμε τα παιδιά εδώ με διάφορα κ τους μπερδέψουμε μπες στο νήμα του gt3 έχουμε ανεβάσει λεπτομερώς οδηγό τι πρέπει να κάνεις. Αν θυμάμαι καλά είναι στην 3 σελίδα (αν κ δεν έχει πολλές μόνο 4 ) είναι η ίδια διαδικασία κ πίστεψε με έχει πολύ πράγμα κ όχι ενεργοβόρα watch faces . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Είναι πολύ εύκολο φίλε μου . Για να μην ενοχλησουμε τα παιδιά εδώ με διάφορα κ τους μπερδέψουμε μπες στο νήμα του gt3 έχουμε ανεβάσει λεπτομερώς οδηγό τι πρέπει να κάνεις. Αν θυμάμαι καλά είναι στην 3 σελίδα (αν κ δεν έχει πολλές μόνο 4 ) είναι η ίδια διαδικασία κ πίστεψε με έχει πολύ πράγμα κ όχι ενεργοβόρα watch faces .Μπορείς να βάλεις link; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Εγώ από το παρακάτω κανάλι στο telegram το κατεβάζω, αν πας κάτω κάτω θα δεις ότι σήμερα έβαλαν και την νέα έκδοση 13.1.4.300. Έχουν δύο εφαρμογές για την κάθε έκδοση, η διαφορά είναι ότι αυτή που λέει [NoStep] δεν μετράει βήματα από το κινητό αλλά μόνο από το ρολόι... ενώ η άλλη μετράει και από τα 2, αν και κανονικά όταν φοράς το ρολόι μετράει μόνο από αυτό αλλά ίσως σε μερικά κινητά να μπερδεύεται δεν ξέρω... εγώ έβαλα την έκδοση να μην μετράει καθόλου βήματα με το κινητό γιατί δεν με ενδιαφέρει. Για να βρεις watch faces υπάρχουν πολλά κανάλια στο telegram απλά όταν κατεβάσεις το αρχείο βάλτο σε όποιον φάκελο θες εκτός του downloads και μετά μπες στο health και πάτα add watch face και επίλεξε το. https://t.me/HuaweiHealthMOD 1 × Παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Το παρήγγειλα και εγώ και λογικά την Τρίτη θα το έχω! 🥰 Μπορεί κανείς να μου προτείνει κανένα καλό tempered glass να του φορέσω; 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Το παρήγγειλα και εγώ και λογικά την Τρίτη θα το έχω! Μπορεί κανείς να μου προτείνει κανένα καλό tempered glass να του φορέσω; https://www.skroutz.gr/s/36682656/Hofi-Pro-Tempered-Glass-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Huawei-Watch-GT-3-Pro-46mm.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_shareΕγώ της hofi πήρα... Απλά δεν εφαρμόζει σε όλη την οθόνη... Βέβαια μια φορά που έσπασε σε κάτι που χτύπησα έσπασε το τζαμακι και δεν είχα περαιτέρω θέμα... Αν κάποιος ξέρει κανενα άλλο που να εφαρμόζει σε όλο το εύρος της οθόνης ας μας πει... Εγώ ικανοποιημένος είμαι γενικότερα και το έχει κι άλλο μέλος της οικογένειας με ίδια τζαμακια και ο ίδιος μια χαρά για την ώρα... Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 On 22/7/2023 at 9:02 ΜΜ, kostasQuattro said: https://www.skroutz.gr/s/36682656/Hofi-Pro-Tempered-Glass-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Huawei-Watch-GT-3-Pro-46mm.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Εγώ της hofi πήρα... Απλά δεν εφαρμόζει σε όλη την οθόνη... Βέβαια μια φορά που έσπασε σε κάτι που χτύπησα έσπασε το τζαμακι και δεν είχα περαιτέρω θέμα... Αν κάποιος ξέρει κανενα άλλο που να εφαρμόζει σε όλο το εύρος της οθόνης ας μας πει... Εγώ ικανοποιημένος είμαι γενικότερα και το έχει κι άλλο μέλος της οικογένειας με ίδια τζαμακια και ο ίδιος μια χαρά για την ώρα... Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω παραγγείλει από ali που θεωρητικά πιάνει όλη την οθόνη. Περιμένω τις επόμενες μέρες να φτάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 Έχω παραγγείλει από ali που θεωρητικά πιάνει όλη την οθόνη. Περιμένω τις επόμενες μέρες να φτάσει...Θέλω να μου πεις ποια είναι και αν η εφαρμογή είναι εντάξει όταν τα παραλάβεις.... Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Παιδια ο Κωτσος εβγαλε μια προσφορα για τα Γιαννενα https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/234222-huawei-watch-3-pro-classic-brown Εγω αμα ημουν εκει θα το χτυπουσα Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 (edited) 13 ώρες πριν, kostasQuattro said: Θέλω να μου πεις ποια είναι και αν η εφαρμογή είναι εντάξει όταν τα παραλάβεις.... Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λοιπόν μόλις το πέρασα. Το έβγαλα 2-3 φορές μέχρι να κολλήσει χωρίς να έχει φυσαλίδες. Πιάνει όλη την οθόνη. Έχει καλή εφαρμογή. Τα νερά που φαίνονται μάλλον είναι από μάνα του δε μπορώ να κάνω κάτι. Για 1.22€ που έδωσα για τα 3 μια χαρά Τώρα που το παρατηρώ ήθελε 2 μοίρες δεξιά για να δείχνει 12 νταν. 🙂 ΥΓ.: για να ξεκολλήσει θέλει νύχι.... Edited July 24, 2023 by mylw_4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Λοιπόν μόλις το πέρασα. Το έβγαλα 2-3 φορές μέχρι να κολλήσει χωρίς να έχει φυσαλίδες. Πιάνει όλη την οθόνη. Έχει καλή εφαρμογή. Τα νερά που φαίνονται μάλλον είναι από μάνα του δε μπορώ να κάνω κάτι. Για 1.22€ που έδωσα για τα 3 μια χαρά Τώρα που το παρατηρώ ήθελε 2 μοίρες δεξιά για να δείχνει 12 νταν. ΥΓ.: για να ξεκολλήσει θέλει νύχι.... Μπορείς να μου πεις μάρκα? Δεν είναι κακό.... Ευχαριστώ για τις φώτο Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδια ο Κωτσος εβγαλε μια προσφορα για τα Γιαννενα https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/234222-huawei-watch-3-pro-classic-brown Εγω αμα ημουν εκει θα το χτυπουσαΑυτό τώρα ισχύει? 300 ευρώ κάτω? Ή παίζει τπτ άλλο? Πολύ περίεργο μου φαίνεται Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Τέτοιες προσφορές συνήθως είναι του καταστήματος που έχουν τα δείγματα . Αλλά κ πάλι πολύ καλή τιμή το πας κ για μπαταρία μετά κ είσαι κομπλέ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 (edited) 1 hour ago, kostasQuattro said: Μπορείς να μου πεις μάρκα? Δεν είναι κακό.... Ευχαριστώ για τις φώτο μάρκα με έκαψες. aliexpress είναι ρε συ. αν θες link https://www.aliexpress.com/item/1005004233606876.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef1802etpk7d Edited July 24, 2023 by mylw_4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 On 21/7/2023 at 8:13 ΠΜ, challenge143 said: Είναι πολύ εύκολο φίλε μου . Για να μην ενοχλησουμε τα παιδιά εδώ με διάφορα κ τους μπερδέψουμε μπες στο νήμα του gt3 έχουμε ανεβάσει λεπτομερώς οδηγό τι πρέπει να κάνεις. Αν θυμάμαι καλά είναι στην 3 σελίδα (αν κ δεν έχει πολλές μόνο 4 ) είναι η ίδια διαδικασία κ πίστεψε με έχει πολύ πράγμα κ όχι ενεργοβόρα watch faces . Για να καταλάβω, φτιάχνω ένα watch face στο Theme Studio (σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές), για να το ανεβάσω στην συσκευή πρέπει να βάλω το modded health???? WTF? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 17 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Για να καταλάβω, φτιάχνω ένα watch face στο Theme Studio (σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές), για να το ανεβάσω στην συσκευή πρέπει να βάλω το modded health???? WTF? Ναι. Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts