geoponer Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 10 minutes ago, GREGORYMO said: Πρέπει το κινητό να έχει τεχνολογία NFC για να κατέβει η εφαρμογή? Δεν είδα κάτι τέτοιο στις απαιτήσεις της εφαρμογής στο Google Play, αλλά προφανώς δεν θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τη virtual για ανέπαφες συναλλαγές με τη συγκεκριμένη συσκευή. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 7 minutes ago, geoponer said: Δεν είδα κάτι τέτοιο στις απαιτήσεις της εφαρμογής στο Google Play, αλλά προφανώς δεν θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τη virtual για ανέπαφες συναλλαγές με τη συγκεκριμένη συσκευή. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Σε 1' φάση με ενδιαφέρει να πάρω τα απεριόριστα GB και μετά βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Από την Δευτέρα με ταλαιπωρούν και δεν μου βάζουν τα απεριόριστα Μιλάω ξανά μιλάω με το chat αλλά τίποτα Σε εσάς τα έβαλαν εύκολα; γενικα αργουν λιγο, λογικα τραβανε περιοδικα λιστες και τα δινουν μαζικα, υπομονη και θα τα βαλουν. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 3 minutes ago, stathis123 said: γενικα αργουν λιγο, λογικα τραβανε περιοδικα λιστες και τα δινουν μαζικα, υπομονη και θα τα βαλουν. Πόσες ημέρες? Ένας στο φόρουμ έγραψε ότι μπήκαν σε 24 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 12 minutes ago, GREGORYMO said: Πόσες ημέρες? Ένας στο φόρουμ έγραψε ότι μπήκαν σε 24 ώρες. Δεν μπορω να σου πω απο προσωπικη εμπειρια διοτι εγω ημουν απο την πρωτη μερα πελατης και μου τα εδωσαν μετα απο 45 ημερες οταν και εγινε launch η εφαρμογη 🙂 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Χτες έκανα εγγραφή εγώ και μέχρι σήμερα δεν είχαν μπει . Τους έστειλα και μου είπαν να στείλω ένα mail που να δίνω συναίνεση στη payzy να στείλει τα στοιχεία του κινητού που έκανα εγγραφη στην cosmote για να αποδοθούν τα data.Το έκανα και σε μια ώρα μπήκαν κανονικά .Προφανώς κάτι είχα αρνηθεί στη διαδικασία της εγγραφής και έπρεπε να γίνει με αυτόν τον τρόπο.Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Δε μου λέτε, η προσφορά για το κουπόνι Box έχει λήξει? Αν όχι, έρχεται στο email που έχουμε δηλώσει? Γράφτηκα την Κυριακή, έκανα top up 100 ευρώ αλλά δεν έχω λάβει τίποτα μέχρι τώρα. 😭 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 28 minutes ago, Alex-T said: Χτες έκανα εγγραφή εγώ και μέχρι σήμερα δεν είχαν μπει . Τους έστειλα και μου είπαν να στείλω ένα mail που να δίνω συναίνεση στη payzy να στείλει τα στοιχεία του κινητού που έκανα εγγραφη στην cosmote για να αποδοθούν τα data.Το έκανα και σε μια ώρα μπήκαν κανονικά .Προφανώς κάτι είχα αρνηθεί στη διαδικασία της εγγραφής και έπρεπε να γίνει με αυτόν τον τρόπο. Sent from my M2007J20CG using Tapatalk κι εγώ σε εκείνα τα σημεία δεν πάτησα ότι τα δέχομαι όλα. λες γι αυτό να μην μου μπήκαν τα απεριόριστα? που έστειλες email και τι έγραψες να το κάνω κι εγώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Έστειλα όπως μου ζήτησαν στο info παπάκι payzy gr το παρακάτω κείμενο :"Είμαι συνδρομητής της COSMOTE Α.Ε. και συμφωνώ ο αριθμός του κινητού μου με τον οποίο έχω εγγραφεί στην εφαρμογή payzy by COSMOTE που ανήκει στην COSMOTE Payments, να αποσταλεί στην COSMOTE A.E. για την απόδοση σε αυτόν απεριόριστα data για 1 μήνα."Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 1 minute ago, Alex-T said: Έστειλα όπως μου ζήτησαν στο info παπάκι payzy gr το παρακάτω κείμενο : "Είμαι συνδρομητής της COSMOTE Α.Ε. και συμφωνώ ο αριθμός του κινητού μου με τον οποίο έχω εγγραφεί στην εφαρμογή payzy by COSMOTE που ανήκει στην COSMOTE Payments, να αποσταλεί στην COSMOTE A.E. για την απόδοση σε αυτόν απεριόριστα data για 1 μήνα." Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Δεν τον είχες δηλώσει κατά την εγγραφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Κανονικα είχε δηλωθεί στο payzy απλώς προφανώς κάποια απ' τις επιλογές που δεν επέλεξα έχει να κάνει με το share του τηλεφώνου μεταξύ payzy και cosmote .Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 11 ώρες πριν, Alex-T said: Έστειλα όπως μου ζήτησαν στο info παπάκι payzy gr το παρακάτω κείμενο : "Είμαι συνδρομητής της COSMOTE Α.Ε. και συμφωνώ ο αριθμός του κινητού μου με τον οποίο έχω εγγραφεί στην εφαρμογή payzy by COSMOTE που ανήκει στην COSMOTE Payments, να αποσταλεί στην COSMOTE A.E. για την απόδοση σε αυτόν απεριόριστα data για 1 μήνα." Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Σε ευχαριστώ παρά πολύ Θα προσπαθήσω να ξανά μιλήσω σήμερα με αυτούς να δω αν φταίει αυτό και θα τους στείλω ότι μου έγραψες 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 15 ώρες πριν, geoponer said: Δε μου λέτε, η προσφορά για το κουπόνι Box έχει λήξει? Αν όχι, έρχεται στο email που έχουμε δηλώσει? Γράφτηκα την Κυριακή, έκανα top up 100 ευρώ αλλά δεν έχω λάβει τίποτα μέχρι τώρα. 😭 Ναι εχει ληξει 😞 ηταν μεχρι εξανλτησης των κουπονιων. 2 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 29 minutes ago, stathis123 said: Ναι εχει ληξει 😞 ηταν μεχρι εξανλτησης των κουπονιων. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαιώση - μου απάντησαν και από το (πάντα γρήγορο) support, αλλά δεν πρόλαβα να το ποστάρω εδώ. Μένουμε συντονισμένοι για επόμενες προσφορές 🙂 2 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Έκανα εγράφη και έκανα και την βιντεοκλήση. ΑΡΚΕΙ για να πάρω τα απεριόριστα η πρέπει να βγάλω και την κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 5 ώρες πριν, GREGORYMO said: Έκανα εγράφη και έκανα και την βιντεοκλήση. ΑΡΚΕΙ για να πάρω τα απεριόριστα η πρέπει να βγάλω και την κάρτα? Αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 45 minutes ago, pluss said: Αρκεί. Τα πήρα!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Σε εμένα πέρασαν 10 μέρες κι ακόμα δεν μπήκαν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 19 minutes ago, Tasos19s said: Σε εμένα πέρασαν 10 μέρες κι ακόμα δεν μπήκαν Αυτά διάβαζα και εγώ στο φόρουμ. Σε 1 ώρα, ΜΠΗΚΑΝ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 18 minutes ago, GREGORYMO said: Αυτά διάβαζα και εγώ στο φόρουμ. Σε 1 ώρα, ΜΠΗΚΑΝ. Έχω μιλήσει με το chat της Cosmote 5 φορές Με το chat της payzy 3 φορές Εχω στείλει και μήνυμα όπως έκανε κάποιος πιο πάνω που έγραψε και το συγκεκριμένο κείμενο Ακομα τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 10 ώρες πριν, Tasos19s said: Έχω μιλήσει με το chat της Cosmote 5 φορές Με το chat της payzy 3 φορές Εχω στείλει και μήνυμα όπως έκανε κάποιος πιο πάνω που έγραψε και το συγκεκριμένο κείμενο Ακομα τίποτα Το 'πρόβλημα' μου θα ήταν ότι αν δεν ενεργοποιούνταν τα ΜΒ, θα έπρεπε να βάλω κάποιο πακέτο, το οποίο θα ήταν 'αχρηστο' αν την επόμενη μεθεπόμενη μου έβαζαν τα απεριόριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το 'πρόβλημα' μου θα ήταν ότι αν δεν ενεργοποιούνταν τα ΜΒ, θα έπρεπε να βάλω κάποιο πακέτο, το οποίο θα ήταν 'αχρηστο' αν την επόμενη μεθεπόμενη μου έβαζαν τα απεριόριστα. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω Είμαι σχεδόν χωρίς πακέτο και άμα ενεργοποιήσω κάποιο και μετά βάλουν τα απεριόριστα θα βγω χαμένος άδικα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 Τελικά με πήραν από την εξυπηρέτηση Δεν μπορούν να μου βάλουν τα απεριόριστα στον αριθμό μου επειδή είναι Internet on the go Τους είπα να τα βάλουν στο κανονικό μου τηλέφωνο αλλά ούτε εκεί μπορούν επειδή είναι Frog Μου έδωσαν 10gb έτσι ισα για την ιστορία και τέλος Διεγραψα τον λογαριασμό μου payzy… 1 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 Τελικά με πήραν από την εξυπηρέτηση Δεν μπορούν να μου βάλουν τα απεριόριστα στον αριθμό μου επειδή είναι Internet on the go Τους είπα να τα βάλουν στο κανονικό μου τηλέφωνο αλλά ούτε εκεί μπορούν επειδή είναι Frog Μου έδωσαν 10gb έτσι ισα για την ιστορία και τέλος Διεγραψα τον λογαριασμό μου payzy…Καλα, το Frog της Cosmote δεν ειναι; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 6 ώρες πριν, zurabi_97 said: Καλα, το Frog της Cosmote δεν ειναι; μου είπε ότι το frog δεν εχει πακετο Απεριοριστων για να το πατησει να μου το δωσει Ξέρω κι εγώ τι γίνεται? Άδικα μπήκα στον κόπο και ξόδεψα τον χρόνο μου τόσες μέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts