elias74gr Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Αρκετά ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.Η μπαταρία άνετα βγάζει την ημέρα.Με ρωτήσω αν και μάλλον η απάντηση είναι αρνητική αν υπάρχει τρόπος για ειδοποίηση στις αναπάντητες κλήσεις;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 3 ώρες πριν, elias74gr said: Αρκετά ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Η μπαταρία άνετα βγάζει την ημέρα. Με ρωτήσω αν και μάλλον η απάντηση είναι αρνητική αν υπάρχει τρόπος για ειδοποίηση στις αναπάντητες κλήσεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Εννοείς να χτυπάει κάποιος ήχος για να καταλάβεις ότι έχεις κάποια αναπάντητη; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Εννοείς να χτυπάει κάποιος ήχος για να καταλάβεις ότι έχεις κάποια αναπάντητη; Οπτική ειδοποίηση αν γίνεται με κάποιο τρόπο!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 3 minutes ago, elias74gr said: Οπτική ειδοποίηση αν γίνεται με κάποιο τρόπο! Sent from my iPhone using Tapatalk Μόνο το φλας την ώρα της κλήσης Σε μεταγενέστερο χρόνο δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα τέτοια 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Δαχτυλίδια spigen με xtreme skin clear στην βάση!!Sent from my iPhone 14 using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Σου επηρεάζει καθόλου το focus στις νυχτερινές; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 Σου επηρεάζει καθόλου το focus στις νυχτερινές;Όχι καθόλου Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 On 19/11/2022 at 2:08 ΜΜ, elias74gr said: Τη wind έχω. Δε μου αρέσει καθόλου να μου κόβεται η συνομιλία ενώ μιλάω όταν με το παλιό κινητο είχα σήμα καμπάνα. Ενεργό το volte και το 5g αυτόματο. Sent from my iPhone using Tapatalk Εμένα με iPhone δε μου έχει τύχει ποτε drop call. Με Xiaomi mi11i είχα θέμα με drops στο 2g. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 3 ώρες πριν, mixtri said: Εμένα με iPhone δε μου έχει τύχει ποτε drop call. Με Xiaomi mi11i είχα θέμα με drops στο 2g. Κατά καιρούς και κατά περιοχές συμβαίνει σε όλες τις συσκευές σε όλα τα λογισμικά και σε όλα τα δίκτυα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 47 minutes ago, Tasos19s said: Κατά καιρούς και κατά περιοχές συμβαίνει σε όλες τις συσκευές σε όλα τα λογισμικά και σε όλα τα δίκτυα Εννοώ ότι σε περιοχές που έχω κάλυψη και δε συμβαίνει failed handover. Προφανώς αν δεν υπάρχει κάλυψη θα έχεις drop call… Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 2 ώρες πριν, mixtri said: Εννοώ ότι σε περιοχές που έχω κάλυψη και δε συμβαίνει failed handover. Προφανώς αν δεν υπάρχει κάλυψη θα έχεις drop call… Μιλάω για σημεία κανονικά με κάλυψη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Χρησιμοποιώ για email client το outlook. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μπλοκάρω αποστολέα; Δυστυχώς ο αποκλεισμός αποστολέα που έχει στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σε δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Νέα μινιμαλ θηκούλα Torras caseSent from my iPhone 14 using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Torras... εγγύηση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Torras... εγγύηση!Ρε φίλε έπαθα πλάκα…..τι είναι αυτό…..μου είχε αρέσει τόσο πολύ από βίντεο που έβλεπα αλλά άλλο τόσο από κοντά…..μινιμαλ κ τα κουμπάκια να δίνουν τον τόνο τους Sent from my iPad Pro using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 6 minutes ago, scorpio3 said: Ρε φίλε έπαθα πλάκα…..τι είναι αυτό…..μου είχε αρέσει τόσο πολύ από βίντεο που έβλεπα αλλά άλλο τόσο από κοντά…..μινιμαλ κ τα κουμπάκια να δίνουν τον τόνο τους Και tempered glass έχει πολύ ποιοτικά. Σε σχέση με τη Benks Kevlar; Αυτή δεν έχεις στην πιο πάνω φωτογραφία; Από θέμα ποιότητας, αίσθησης στο χέρι, προστασίας, grip κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Και tempered glass έχει πολύ ποιοτικά. Σε σχέση με τη Benks Kevlar; Αυτή δεν έχεις στην πιο πάνω φωτογραφία; Από θέμα ποιότητας, αίσθησης στο χέρι, προστασίας, grip κτλ;Ναι!!!Φοβερή θήκη η benks φίλε αυτήν είχα μέχρι τώρα κ θα την ξαναβαλω….στο πισω μερος της πλάτης εχει απαλό grip οσο πρέπει….πλήρης προστασία με premium look…..Sent from my iPhone 14 using Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Νέος κάτοχος και εγώ προερχόμενος από android οπότε πρέπει να εξοικειωθώ με το ios, υπάρχει κάποιος οδηγός με tips? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 13 minutes ago, TypeRS said: Νέος κάτοχος και εγώ προερχόμενος από android οπότε πρέπει να εξοικειωθώ με το ios, υπάρχει κάποιος οδηγός με tips? Τι εννοείς; τι ακριβώς σε προβληματιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 (edited) Δεν είναι ότι με προβληματίζει κάτι συγκεκριμένα, απλά επειδή δεν βρήκα τον χρόνο να ψαχτώ αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει κάτι έτοιμο, οπότε ίσως είναι πιο εύκολο να δω τι ακριβώς με "δυσκολεύει" και να επανέλθω. Edited May 23, 2023 by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 3 minutes ago, TypeRS said: Δεν είναι ότι με προβληματίζει κάτι συγκεκριμένα, απλά επειδή δεν βρήκα τον χρόνο να ψαχτώ αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει κάτι έτοιμο, οπότε ίσως είναι πιο εύκολο να δω τι ακριβώς με "δυσκολεύει" και να επανέλθω. Υπάρχει εφαρμογή της Apple στο κινητό που λέγεται συμβουλές. Τσέκαρε τη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 Έχω πάρει το iPhone 14 καινούργιο και μετά από 1.5 μήνα χρήσης η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 99% είναι φυσιολογικό; Στο iPhone XR που είχα πριν με 3 χρόνια χρήσης η υγεία της μπαταρίας είχε φτάσει στο 92%. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 Έχω πάρει το iPhone 14 καινούργιο και μετά από 1.5 μήνα χρήσης η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 99% είναι φυσιολογικό; Στο iPhone XR που είχα πριν με 3 χρόνια χρήσης η υγεία της μπαταρίας είχε φτάσει στο 92%.Μην δίνεις σημασία Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 Φτάνει με το ποσοστό της μπαταρίας. Γιατί δε το βγάζει η Apple να ησυχασουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 Φτάνει με το ποσοστό της μπαταρίας. Γιατί δε το βγάζει η Apple να ησυχασουμε? Για να πουλάει περισσότερο....Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts