koutsis Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 10 minutes ago, xabos said: Με την αγορά του νέου iPhone , δεν έχουμε πλέον δωρεάν για ένα χρόνο Apple TV?? 3 μήνες νομίζω, όχι ένα χρόνο. Τουλάχιστον τόσο μου έδωσε εμένα με αγορα ipad. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 2 ώρες πριν, xabos said: Με την αγορά του νέου iPhone , δεν έχουμε πλέον δωρεάν για ένα χρόνο Apple TV?? Παλιά αυτά… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Πραγματι 3 μηνες ειναι το apple tv δωρεαν. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Χρειάζεται λίγο ακόμα... Προσοχή τα γραφικά Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 (edited) Σήμερα το πρωί μου εμφάνισε το γνωστό 1 στο εικονίδιο του συστήματος ("δεν έγινε αντίγραφο iPhone"), μπήκα για να κάνω το όχι τώρα για να ξεκουμπιστεί ο άσσος, έλα όμως που δεν μπαίνει καν! Το πατάς το "δεν έγινε αντίγραφο" και δεν κάνει τίποτα. Το έκλεισα το άνοιξα το κινητό αρκετές φορές, εκεί κολλημένο χωρίς να μπορώ να το βγάλω. Έφυγε τελικά από μόνο του! 😛 Edited December 30, 2022 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 Καλημέρα, νέος κάτοχος iPhone 14 pro max 512. Μπορείτε να μου πείτε τη διαφορά μεταξύ 5G ενεργό και αυτόματο; Το έχω στο αυτόματο. Ο πάροχος μου εδώ εξωτερικό έχει παντού κάλυψη 5G και το πακέτο μου είναι πραγματικά απεριόριστο (το χρησιμοποιώ για να κάνω tether το λαπτοπ). μεχρι στιγμής η μπαταρία έχει βγει παλληκάρι. Χωρίς Wi-Fi συνέχεια ανοιχτά δεδομένα βγάζει μιάμιση μέρα χαλαρά. Στο Apple car play βλέπω κολλάει το Google maps δεν προχωράει αλλά θα επιστρέψω με νέες απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 1 hour ago, nikgreek said: Καλημέρα, νέος κάτοχος iPhone 14 pro max 512. Μπορείτε να μου πείτε τη διαφορά μεταξύ 5G ενεργό και αυτόματο; Το έχω στο αυτόματο. Ο πάροχος μου εδώ εξωτερικό έχει παντού κάλυψη 5G και το πακέτο μου είναι πραγματικά απεριόριστο (το χρησιμοποιώ για να κάνω tether το λαπτοπ). μεχρι στιγμής η μπαταρία έχει βγει παλληκάρι. Χωρίς Wi-Fi συνέχεια ανοιχτά δεδομένα βγάζει μιάμιση μέρα χαλαρά. Στο Apple car play βλέπω κολλάει το Google maps δεν προχωράει αλλά θα επιστρέψω με νέες απορίες. Το αναφέρει όταν κάνεις τη ρύθμιση από κάτω ποιά ειναι η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 (edited) Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Ο φορτιστής στο link είναι ΟΚ για το 14 pro max; https://www.istorm.gr/belkin-boostcharge-20w-usb-c-wall-charger-with-usb-c-to-lightning-cable.html Ή να προτιμήσω τον φορτιστή και το καλώδιο της Apple; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Edited January 3, 2023 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 1 hour ago, Meraklis87 said: Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Ο φορτιστής στο link είναι ΟΚ για το 14 pro max; https://www.istorm.gr/belkin-boostcharge-20w-usb-c-wall-charger-with-usb-c-to-lightning-cable.html Ή να προτιμήσω τον φορτιστή και το καλώδιο της Apple; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Αν είναι να φτάσεις σε αυτά τα χρήματα... κοίταξε καλύτερα για Anker. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 17 ώρες πριν, nikgreek said: Στο Apple car play βλέπω κολλάει το Google maps δεν προχωράει αλλά θα επιστρέψω με νέες απορίες. Μου το κάνει και εμένα. 13 Pro Max το κινητό. Έχω σβήσει την εφαρμογή G Maps, αλλά τίποτα. Επίσης ένα άλλο θέμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι μετά από ομιλία περίπου 5-7 λεπτών, κολλάει η κλήση με έντονο ήχο συντονισμού αλλά αυτό ίσως είναι μόνο θέμα infotainment γιατί αν αποσυνδέσω το κινητό από το καλώδιο, η κλήση είναι ενεργή κανονικά από το ακουστικό του κινητού. Αμάξι του ομίλου Vag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 Εμένα σε Toyota aygo του 2021 κάνει τα κολλήματα. Πρέπει να είναι θέμα infotainment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 Σε Volvo XC40 ποτέ δεν έχω δει κόλλημα σε Apple Maps/Google Maps/Waze. Δοκιμασμένο με iPhone 12, 12 ΡΜ, 13 ΡΜ, 14 Pro. Η σύνδεση με το CarPlay γίνεται ενσύρματε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos.ts Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλη την παρέα… την λειτουργία proRAW στα 14 προ μαξ την εχουνε όλες οι χωρητικότητες; Η από 256 και πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 1 hour ago, Nikos.ts said: Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλη την παρέα… την λειτουργία proRAW στα 14 προ μαξ την εχουνε όλες οι χωρητικότητες; Η από 256 και πάνω; Το ProROW υπάρχει σε όλες τις χωρητικότητας χωρίς περιορισμούς. Το ProRes διατίθεται για εγγραφή έως 4K στα 30 καρέ/δευτ., εκτός από μοντέλα iPhone 128 GB, όπου η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στα 1080p στα 30 καρέ/δευτ. 1 minute ago, evelinalex said: Ποτέ δεν έχω δει διαφήμισεις στο viber!!!Έχω το ad guard Pro όμως...δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αυτό!! Εννοείται ότι παίζει ρόλο, ο σημαντικότερος λόγος που έχεις το adguard είναι αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 (edited) Emergency SOS via satellite Υπάρχει αναφορά για υποστήριξη της χώρας μας , μέσα στο νέο έτος ? Edited January 8, 2023 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Αν είναι να φτάσεις σε αυτά τα χρήματα... κοίταξε καλύτερα για Anker.Καλησπέρα! O Anker Nano Pro 20 Watt είναι ΟΚ για το 14 pro max;Φαντάζομαι δεν χρειάζεται φορτιστής με περισσότερα watt. Σωστά;Επίσης οποίο καλώδιο της Anker type C σε lightning διαλέξω είναι συμβατό με γρήγορη φόρτιση;Ευχαριστώ πολύ και πάλι.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Ναι, μια χαρά θα είσαι με αυτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2023 Ενημερωτικά… η συζήτηση περί διαφημίσεων στο iOS μεταφέρθηκε αυτούσια στο θέμα περί γενικών συζητήσεων: https://myphone.gr/forum/topic/173142/page/76/ Οι ενδιαφερόμενοι συνεχίζετε εκεί, εδώ επικεντρωνόμαστε περισσότερο στα της συσκευής του τίτλου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2023 On 6/1/2023 at 5:21 ΜΜ, xabos said: Emergency SOS via satellite Υπάρχει αναφορά για υποστήριξη της χώρας μας , μέσα στο νέο έτος … Μπορείς να δώσεις λινκ της είδησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosru Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) 25 Νοεμβρίου πλήρωσα για το iPhone 14 Pro Max 256GB και ακόμα αναμένω… Το παρηγγειλα από Κωτσοβολο, ακόμα όμως μου λένε ότι δεν έχουν τη παραμικρή ιδέα για το πότε θα έχουν παραλαβή… 😞 Edited January 9, 2023 by panosru 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 51 minutes ago, panosru said: 25 Νοεμβρίου πλήρωσα για το iPhone 14 Pro Max 256GB και ακόμα αναμένω… Το παρηγγειλα από Κωτσοβολο, ακόμα όμως μου λένε ότι δεν έχουν τη παραμικρή ιδέα για το πότε θα έχουν παραλαβή… 😞 Πόσο το προ-πληρωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 1 hour ago, panosru said: 25 Νοεμβρίου πλήρωσα για το iPhone 14 Pro Max 256GB και ακόμα αναμένω… Το παρηγγειλα από Κωτσοβολο, ακόμα όμως μου λένε ότι δεν έχουν τη παραμικρή ιδέα για το πότε θα έχουν παραλαβή… 😞 Μέγα λάθος Τωρα περιμενε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosru Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Το παρέλαβα τελικά σήμερα! 10 λεπτά αφού έγραψα εδώ το post, με πήραν τηλέφωνο 😁 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Απλά τυχερός 😛 Καλορίζικο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Καλησπέρα! O Anker Nano Pro 20 Watt είναι ΟΚ για το 14 pro max;Φαντάζομαι δεν χρειάζεται φορτιστής με περισσότερα watt. Σωστά;Επίσης οποίο καλώδιο της Anker type C σε lightning διαλέξω είναι συμβατό με γρήγορη φόρτιση;Ευχαριστώ πολύ και πάλι.Sent from my iPhone using TapatalkΚαλημέρα, Σου κάνει ο Nano pro μια χαρά! Όσα watt και να του βάλεις θα τραβήξει το τηλέφωνο το μέγιστο του δλδ αν έχει φόρτιση 20w και του βάλεις 40w θα φορτίσει με 20w. Για τα καλώδια Κοίταξε τα χαρακτηρίστηκα τους. Εγώ προσωπικά έχω τον αυτόν εδώ https://www.kooqie.com/p/anker-powerport-atom-iii-pd-fortistis-prizas-2-thyron-60w-me-power-delivery-kai-gan-a2322321Με 45w στην type c που σημαίνει οτι και τα επόμενα μοντέλα θα μπορεί να τα φορτίσει ο φορτιστής. Επίσης να πω οτι το https://www.kooqie.com είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Anker, ότι χρειαστείτε μιλάτε με αυτούς. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts