Lurker Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Συνήθως το ποσό κοινόχρηστων θέρμανσης αφορά τα λίτρα που έχουν καταναλωθεί τον προηγούμενο μήνα. Ποτέ δεν υπολογίζουμε αυτό που θα αγοραστεί παρά μόνο αν δεν υπάρχει αποθεματικό αλλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έξοδο που λέγεται αποθεματικό. Ισχύει κάτι άλλο σε σας; Είσαι σίγουρος ότι το ποσό που σου αναλογεί δεν είναι αυτό που κατανάλωσες+πάγιο; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Συνήθως το ποσό κοινόχρηστων θέρμανσης αφορά τα λίτρα που έχουν καταναλωθεί τον προηγούμενο μήνα. Ποτέ δεν υπολογίζουμε αυτό που θα αγοραστεί παρά μόνο αν δεν υπάρχει αποθεματικό αλλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έξοδο που λέγεται αποθεματικό. Ισχύει κάτι άλλο σε σας; Είσαι σίγουρος ότι το ποσό που σου αναλογεί δεν είναι αυτό που κατανάλωσες+πάγιο; Χμμ, Ναι Αλλά 1114€ δεν είναι πολλά για 1 μήνα σε πολυκατοικία που καίει 3 ώρες την ημέρα με 6 ορόφους; Αποθεματικό πάντως δεν γράφει. Επίσης συγκριτικά πέρυσι, Νοέμβρη-Δεκέμβρη είχα 100€ σύνολο κοινόχρηστα και τώρα 75€. Χωρίς τίποτα έκτακτα φέτος. Edited January 18, 2015 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Συνήθως το ποσό κοινόχρηστων θέρμανσης αφορά τα λίτρα που έχουν καταναλωθεί τον προηγούμενο μήνα. Ποτέ δεν υπολογίζουμε αυτό που θα αγοραστεί παρά μόνο αν δεν υπάρχει αποθεματικό αλλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έξοδο που λέγεται αποθεματικό. Ισχύει κάτι άλλο σε σας; Είσαι σίγουρος ότι το ποσό που σου αναλογεί δεν είναι αυτό που κατανάλωσες+πάγιο; αυτο ισχυει σε πολυκατοικια με αυτονομια. Χμμ, Ναι Αλλά 1114€ δεν είναι πολλά για 1 μήνα σε πολυκατοικία που καίει 3 ώρες την ημέρα με 6 ορόφους; Αποθεματικό πάντως δεν γράφει. Επίσης συγκριτικά πέρυσι, Νοέμβρη-Δεκέμβρη είχα 100€ σύνολο κοινόχρηστα και τώρα 75€. Χωρίς τίποτα έκτακτα φέτος. δεν μπορει καννενας να σου απαντησει αν ειναι πολλα η οχι χωρις να ξερουμε ποσα πληρωνες περσι,τι σπιτι ποσα τμ.που κλπ. Προφανως δεν εισαι σε πολυκατοικια με αυτονομια. ξαναβαλατε πετρελαιο φετος? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 δεν μπορει καννενας να σου απαντησει αν ειναι πολλα η οχι χωρις να ξερουμε ποσα πληρωνες περσι,τι σπιτι ποσα τμ.που κλπ. Προφανως δεν εισαι σε πολυκατοικια με αυτονομια. ξαναβαλατε πετρελαιο φετος? Προφανώς και έβαλαν γιατί άνοιξαν την θέρμανση από τρελή Νοέμβρη νομίζω. Και έχουμε κεντρική θέρμανση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Προφανώς και έβαλαν γιατί άνοιξαν την θέρμανση από τρελή Νοέμβρη νομίζω. Και έχουμε κεντρική θέρμανση. Κεντρικη θερμανση εννοεις χωρις ωρομετρητες,αναβει δηλαδη σε ολα τα διαμερισματα ιδιες ωρες και ο καθενας πληρωνει αναλογα με τα χιλιοστα του. Σε αυτη την περιπτωση καθε μηνα πληρωνουν το πετρελαιο που βαζουν και οσο καιρο διαρκει.Κατοποιν αγοραζουν νεο έιτε με το αποθεματικο(αν υπαρχει) ειτε με προπληρωμη.Απλα λογω του υπερβολικο ψυχους πιστευω οτι θα εχετε χ2 ή και χ3 πετρελαια. Το σωστο λοιπον ειναι να μας πεις τι απο ολα γινεται,αν ειχατε αποθεματικο ,πως πληρωνεται,οταν μπηκες αν ειχε πετρελαιο μεσα . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κεντρικη θερμανση εννοεις χωρις ωρομετρητες,αναβει δηλαδη σε ολα τα διαμερισματα ιδιες ωρες και ο καθενας πληρωνει αναλογα με τα χιλιοστα του. Σε αυτη την περιπτωση καθε μηνα πληρωνουν το πετρελαιο που βαζουν και οσο καιρο διαρκει.Κατοποιν αγοραζουν νεο έιτε με το αποθεματικο(αν υπαρχει) ειτε με προπληρωμη.Απλα λογω του υπερβολικο ψυχους πιστευω οτι θα εχετε χ2 ή και χ3 πετρελαια. Το σωστο λοιπον ειναι να μας πεις τι απο ολα γινεται,αν ειχατε αποθεματικο ,πως πληρωνεται,οταν μπηκες αν ειχε πετρελαιο μεσα . Δυστυχώς αδυνατώ να απαντήσω σε όλα αυτά, καθώς βρίσκομαι σε άλλη χώρα και δεν έχω πρόσβαση στους λογαριασμούς. Ότι Πληροφορίες χρειάζομαι, αναγκάζομαι και παίρνω τηλέφωνο τους γονείς μου που τους έχω αφήσει τους λογαριασμούς. Πάντως είναι όπως το λες.Ίδιες ώρες για όλα τα διαμερίσματα. Αν είχε πετρέλαιο από πέρυσι μέσα, σίγουρα θα είχε, αλλά πόσο δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Χαιρετώ. ΔΕν θυμάμαι αν το έχω ξαναβάλει,αλλά ενώ νόμιζα ότι είχα ξεμπλέξει με το θέμα,πάλι άρχισε τα ίδια.:( Μένω σε ρετιρέ 4ου ορόφου,και υπάρχει πρόβλημα υγρασίας στον αποκάτω όροφο,το οποίο επανέρχεται κάθε χρόνο,ενώ έχουν ασχοληθεί αρκετοί. Υπαρχουν δύο απόψεις,Οτι είτε είναι από υγροποίηση υδρατμών,λόγω διαμονής πολλών ανθρώπων που απλώνουν και ρούχα μέσα στο σπίτι το χειμώνα,(γιατί μόνο το χειμώνα εμφανίζεται το πρόβλημα),είτε από διαρροή από πάνω,δηλαδή από μένα,λόγω των ομβρίων. Εγώ,έχω κάνει μια στεγανοποίηση γύρω γύρω στη βεράντα,και στο περβάζι έξω,γιατί από την έξω μεριά εμφανίζεται η υγρασία,αλλά δεν έκανε τίποτα.Την ενίσχυσα,και πάλι τίποτα. Το μωσαικό της βεράντας,φαίνεται εντάξει.ιδίως στο μέσον της βεράντας,όπου και αρχίζει η υγρασία,και μετά επεκτείνεται και προς τα άκρα.Σωλήνα δικιά μου εκεί,δεν υπάρχει,αλλά ούτως ή άλλως,μόνον το χειμώνα βγαίνει η υγρασία,αλλά και το καλοριφέρ,έχει να ανάψει 3-4 χρόνια,σε όλη την πολυκατοικία. Σήμερα,με πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του κάτω,απο τη Θεσ/νίκη,και μου είπε να αλλάξω το σημείο που κατεβαίνει το νερό από τη βεράντα στο κατακόρυφο στέλεχος της υδρορροής,ενώ ο υδραυλικός,λέει ότι είναι εντάξει. Μήπως μπορώ να βάλω κανα μονωτικό,πάνω από το μωσαικό,αν υπάρχει διαφανές,ή να διορθώσω το μωσαικό,μήπως έχει τίποτα πόρους;(Η πολυκατοικία,είναι του 1962). Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί όπως φαίνεται,έχω μπλέξει άγρια.:( Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iluiluvatar Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπέρα σας, Ζητώ την συμβουλή σας, είμαι ένοικος 1,5 χρόνο περίπου. Όταν μετακομίζαμε εδώ είχα ρωτήσει 2 πράγματα, πόσο είναι το ενοίκιο και πόσο είναι συνήθως τα κοινόχρηστα. Η ιδιοκτήτρια (μένει στην ίδια πολυκατοικία) μου είχε πει ότι είναι μόνο το ασανσέρ, ο καθαρισμός και έχουν σταματήσει τον κηπουρό επειδή ήταν ακριβός και επειδή ο κήπος είναι μικρός (είναι όντος μικρός και είναι στα οπίσθια). Τους τελευταίους 3 μήνες ώμος υπάρχει χρέωση "καθαρισμός κήπου" 65 ευρώ κάθε μηνάς. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι κηπουρός (δεν θα είχα αντίρρηση). Αυτό απ'οτι ξέρω δεν έγινε με κάποια συνέλευση, απλά ο διαχειριστής ήθελε να βάλει και αυτό. Μπορώ να πω ότι αυτό δεν υπήρχε, είναι γελοίο και δεν το πληρώνω; Να αναφέρω επίσης ότι τον καθαρισμό του κήπου τον κάνει ο ίδιος που κάνει και τον καθαρισμό της πολυκατοικίας. Και χωρίς να έχω αποδείξεις απλά πήρε κάτι το αυτί μου προσωπικά ότι έχουν κάνει μια ιδιαίτερη συμφωνία. «μην το πεις στους άλλους!» Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 "μην πεις στους αλλους" τι? οτι ανελαβε τον καθαρισμο της αυλης? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iluiluvatar Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Υποψιάζομαι μην πεις στους άλλους ότι πληρώνεσαι 30 και εγώ τους χρεώνω τους υπολοίπους στα κοινόχρηστα 60. Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Κατά τα άλλα τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Θα δανειστώ, ένεκα και των ημερών, μια παλιά διαφήμιση: "αγαπάς την Ελλάδα; απόδειξη". Η απόδειξη είναι ο καλύτερος σου σύμμαχος αυτή τη στιγμή. Αν στην προσκομίσεις τότε πληρώνεις. Αν δεν στην προσκομίσει δεν αναγνωρίζεις το έξοδο. Just simple. Έχω τονίσει ΠΑΡΆ ΠΟΛΛΈΣ φορές πως και οι ενοικιαστές θα πρέπει να απαιτούν να βρίσκονται στις συνελεύσεις και όχι να το παίζουν βαριά πεπονιά. Γιατί εκεί συζητούνται και θέματα που έχουν σχέση με την λειτουργία της πολυκατοικίας. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Με το νόμο πλέον οποιαδήποτε χρέωση γίνεται στα κοινόχρηστα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη που το δικαιολογεί :) Εάν δεν υπάρχει απόδειξη τότε δεν πρέπει κ να πληρωθεί:mad: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Και αν κοβουνε καθε μηνα αποδειξη ελεγχος πολυκατοικιας 500€ ? ΠΛηρωνετε μετα αποδειξης??? 65€ για μηνιαια συντηρηση κηπου? τον βασιλικο κηπο εχετε? :lol: Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iluiluvatar Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα μου. ΟΤΙ χρεώσει και να υπάρχει εάν συνοδεύετε από απόδειξη πληρώνετε? Δηλαδή εάν έλεγε καθαρισμός κήπου 200€-300€ με απόδειξη πρέπει να πληρωθεί? Ή μπορείς να πεις ότι αυτό το πληρώνω άλλα αν δω ξανά τέτοια χρεώσει δεν την πληρώνω? Να αναφέρω ότι 1,5 χρόνο που είμαι εκεί δεν έχει γίνει καμιά συνέλευση. Τουλάχιστον δεν είδα ποτέ κολλημένα χαρτιά στο ασανσέρ η στον πίνακα ανακοινώσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Είναι προφανές ότι ΔΕΝ πληρώνουμε ότι απόδειξη μας παρουσιάσει ο διαχειριστής, εκτός και αν πρόκειται για πάγια έξοδα, πχ ΔΕΗ, ασανσέρ, ΕΥΔΑΠ κλπ. Επίσης ο διαχειριστής είναι κατά κανόνα εξουσιοδοτημένος να προβεί σε μικρής δαπάνης έξοδα προκειμένου να διορθώσει βλάβες. Πχ η αλλαγή λάμπας, κλειδαριάς γιατί χάλασε και άλλα τέτοια συναφή δεν θέλουν (προφανώς) συνέλευση και έγκριση. Όμως 65 ευρώ το μήνα, ήτοι 780 ευρώ το χρόνο δεν είναι μικρής δαπάνης έξοδο, συνεπώς θα έπρεπε να γίνει συνέλευση και να αποφασιστεί. Ψήφο θα είχε ο ιδιοκτήτης όμως θα μπορούσες να παραβρεθείς και εσύ στη συνέλευση να πεις τη γνώμη σου μιας και εσύ θα το πληρώνεις στην τελική. Προσωπικά χωρίς απόφαση συνέλευσης ΚΑΙ απόδειξη δεν θα πλήρωνα το εν λόγω έξοδο. Στην πράξη, γίνεται κάτι στον κήπο ή είναι αέρας η όλη ιστορία; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 65€ για μηνιαια συντηρηση κηπου? τον βασιλικο κηπο εχετε? :lol:μη το λες... ξέρεις ποσο χρεωνουν οι κηπουροι? Στο προηγουμενο σπίτι που έμενα δίανμε 250 τον μήνα παρακαλώ, για να έρχεται να ποτίζει και οταν ειναι η εποχή να κλαδευει τα φυτα και το γκαζον.Ερχοταν μια φορα την εβδομαδα, ανοιγε τα μπεκ και εφευγε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Όταν λέμε ότι πληρώνουμε μετά αποδείξεως εννοούμε όπως είπε κ κάποιος πιο πριν τις πάγιες δαπάνες νερό δεη καθαρίστρια κ οποιαδήποτε βλάβη η φθορά μέχρι 150€!τουλάχιστον σε μας υπάρχει κανονισμός που ορίζει το ποσό στα 150!Βέβαια η διαχειριστρια μας ενημερώνει για οποιοδήποτε επιπλέον έξοδο! Εάν υπάρξει κάποια βλάβη άνω των 150€ τότε γίνεται συνέλευση! !Κ όταν μιλάμε για απόδειξη εννοούμε την νόμιμη όχι σε χαρτάκι:p Πχ τώρα τις γιορτές χάλασε ο μηχανισμός της εξωπορτας! Μας πήρε έναν έναν να μας ενημερώσει για το κόστος & το τρόπο επισκευής!!θα μπορούσε όμως κάλλιστα να το φτιάξει χωρίς να ενημερώσει κανέναν κ να χρεώσει κανονικά στα κοινόχρηστα την επισκευή η οποία θα συνοδευόταν από την απόδειξη! και εμείς έχουμε κήπο αλλά τον καθαρίσει αυτός που καθαρίζει κ την πολυκατοικία :)είχαμε πει για κηπουρό κάποια στιγμή αλλά ήταν πολλά τα έξοδα !!!! Edited January 23, 2015 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 μη το λες... ξέρεις ποσο χρεωνουν οι κηπουροι? Στο προηγουμενο σπίτι που έμενα δίανμε 250 τον μήνα παρακαλώ, για να έρχεται να ποτίζει και οταν ειναι η εποχή να κλαδευει τα φυτα και το γκαζον.Ερχοταν μια φορα την εβδομαδα, ανοιγε τα μπεκ και εφευγε εμας 20€ επαιρνε συντηρηση.Εκτος αν μενεις στο golf club :lol: Βαλτε και αυτοματο ποτισμα βρε παιδια,πιο φτηνα θα στοιχησει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos32 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καλησπέρα Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει τρόπος να αποβάλουμε έναν ιδιοκτήτη από την Γενική Συνέλευση Πολυκατοικίας ; Είμαστε 20 διαμερίσματα και η 18 έχουμε πρόβλημα με έναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodamy Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να αποβάλλεις κάποιον ιδιοκτήτη από Συν΄λευση, όλοι οι ιδιοκτήτες έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε ΓΣ. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos32 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μας έχει τρελάνει αδελφέ, έρχεται φωνάζει, απειλή και κάθε φορά συνέλευση δεν γίνετε και αποφάσεις δεν παίρνονται... Άσε που λόγο του συγκεκριμένου ανθρώπου στις συνελεύσεις πλέον δεν μαζευόμαστε ούτε 10 από τους 20. Έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μερικοί φίλοι θέτουν ερωτήματα που έχουν αυτονόητες απαντήσεις : ποτέ δεν πληρώνουμε χωρίς να μας επιδείξουν ή και χορηγήσουν αντίγραφα αποδείξεων...επιπλέον βάσει νόμου η τοιχοκόλληση της συγκεντρωτικής καταστάσεως μηνιαίων δαπανών από εταιρεία κοινοχρήστων, πρέπει να συνοδεύεται και με επισυναπτόμενα αντίγραφα δαπανών... Δαπάνες που θεωρούνται υπερβολικές, εγώ τουλάχιστον θα τις αμφισβητούσα θέτων και τον ιδιοκτήτη προ των ευθυνών του μιας και σε τελική ανάλυση πάντοτε αυτός είναι υπόχρεως στην καταβολή των κοινοχρήστων... Angelos32 : εάν βρίζει ή απειλεί, μπορείς να υποβάλλεις μήνυση επ' απειλή ακόμη και αυτοφώρου...εάν δεν σας αφήνει να ολοκληρώσετε την Γ.Σ. τι θα έκανα εγώ: θα κατέγραφα την συμπεριφορά του στο πρακτικό, θα τον απέβαλα από την ιδιοκτησία μου (εφ' όσον λαμβάνει χώρα εκεί η Γ.Σ. και όχι σε κοινόχρηστο χώρο) και θα έθετα στο ίδιο πρακτικό προθεσμία να καταθέσει εντός ολίγων ημερών την ψήφο του έστω και μεταγενεστέρως (απλώς για να μην έχει πάτημα να λέει ότι δήθεν απεβλήθη παρανόμως από την Γ.Σ. και δεν του εδώθη δικαίωμα ψήφου) άλλως θα κατεγράφετο ως απών..και βεβαίως εννοείται συναίνεση και συνυπογραφή απάντων των λοιπών συνιδιοκτητών στο πρακτικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos32 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ευχαριστώ Greece_gus για της απαντήσεις. Όχι, η συνέλευση γίνετε σε κοινόχρηστο χώρο (είσοδο) Αυτό με το αυτόφωρο δε λέει, είπαμε... απλά, αν γινόταν να αποβληθεί... Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexiaT Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλησπέρα κι από εμένα, έχω ΠΟΛΎ σοβαρό πρόβλημα με τον θόρυβο από την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού από το διπλανό διαμέρισμα.Έφτασα σε σημείο να ζητήσω από την διαχείριση τον αριθμό του ιδιοκτήτη γιατί η κοπέλα που το νοικιάζει και της ζητάω επανειλημμένα από τον Οκτώβριο να επικοινωνίσει μαζί του με γράφει εντελώς!Δεν το κλείνει ΟΎΤΕ τις ώρες κοινής ησυχίας!Δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ ούτε να διαβάσω σε σημείο να έχω χάσει την μισή εξεταστική!Ο ιδιοκτήτης μου είπε πως θα επικοινωνίσει με την εταιρία του κλιματιστικού αλλά σήμερα τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει :evil: :evil: Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: η μονάδα που σας ανέφερα είναι τοποθετημένη στον τοίχο που βρίσκεται το μπαλκόνι της ο οποίος τοίχος όμως είναι του δικού μου διαμερίσματος!! Να διευκρινίσω ότι το μπαλκόνι είναι ενιαίο και χωρίζεται με πλαστικό/γυάλινο χώρισμα αλλά επαναλαμβάνω ο τοίχος είναι του διαμερίσματος που νοικιάζω εγώ. Να φανταστείτε ότι όταν το έχει αναμμένο(σχεδόν συνέχεια δλδ) νοιώθω την δόνηση(κραδασμό??) στον τοίχο μου!!! 1.Είναι νόμιμη η τοποθέτηση της μονάδας στο σημείο που προανέφερα?? 2.Γνωρίζεται αν η διαχείριση έχει κάποιο έγγραφο(καταστατικό?) που να αναφέρεται σε τέτοιες περιπτώσεις?? 3.Μπορώ να κάνω καταγγελία στην αστυνομία τις ώρες κοινής ησυχίας? 4.Μπορώ να απευθυνθώ κάπου αλλού για αυτό το θέμα πχ Συνήγορος του πολίτη ή κάτι τέτοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 1.Είναι νόμιμη η τοποθέτηση της μονάδας στο σημείο που προανέφερα?? 2.Γνωρίζεται αν η διαχείριση έχει κάποιο έγγραφο(καταστατικό?) που να αναφέρεται σε τέτοιες περιπτώσεις?? 3.Μπορώ να κάνω καταγγελία στην αστυνομία τις ώρες κοινής ησυχίας? 4.Μπορώ να απευθυνθώ κάπου αλλού για αυτό το θέμα πχ Συνήγορος του πολίτη ή κάτι τέτοιο?? Σύμφωνα με τα όσα θυμάμαι από εδώ, καθαρά τυπικά, η τοποθέτηση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού δεν είναι νόμιμη ή χρειάζεται άδεια (?), θα μας διαφωτίσει ο φίλος greece_gus μόλις δει το μήνυμα σου. Το δικό μας τουλάχιστον καταστατικό δεν λέει κάτι. Σαφώς και μπορείς να φωνάξεις αστυνομία για τον θόρυβο τις ώρες κοινής ησυχίας. Ο συνήγορος του πολίτη νομίζω έχει να κάνει σε σχέση με το δημόσιο/κράτος και όχι πολίτη/πολίτη. Τώρα αν σε ενοχλεί πολύ (που έτσι είναι όπως καταλαβαίνω) κάλεσε αστυνομία και επικαλέσου θόρυβο και κίνδυνο ζημιών. Υπομονή σε καταλαβαίνω. Εμένα του από πάνω το κλιματιστικό κάνει σαν παπάκι που μαρσάρει πολλές φορές. Βάλε και 2 σκυλιά που όλη μέρα ακούω τα τρεξίματα τους συν τα γαβγίσματα συχνά πυκνά (αλήθεια γι αυτό τι μπορώ να κάνω greece_gus;). Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts