aenaos15 Δημ. July 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2024 Αν γνωρίζει κάποιος φιλος να με ενημερώσει τι ενέργειες μπορώ να κάνω στη περίπτωση που κάποιος συντηρεί γάτες εντος της πολυκατοικίας αλλα και στο χώρο του πάρκινγκ. Οι γάτες κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στη πολυκατοικία και στους κοινόχρηστους χωρους της αποθήκης. Παντου υπάρχουν κροκέτες για να τρώνε αλλα ταυτόχρονα υπαρχουν και ακαθαρσίες. Να ενημερώσω οτι επειδή γνωρίζουμε ποιός τις συντηρεί , του εχουν γίνει παρατηρήσεις αλλα μάταια. Εχει γίνει γενικκή συνέλευση και έχει παρθεί απόφαση να βγούν οι γάτες εκτός πολυκατοικίας αλλα δεν το εφαρμόζει ο εν λόγω κυριος. Τι άλλες ενέργεις μπορούμε να κάνουμε;;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. July 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2024 12 ώρες πριν, aenaos15 said: Αν γνωρίζει κάποιος φιλος να με ενημερώσει τι ενέργειες μπορώ να κάνω στη περίπτωση που κάποιος συντηρεί γάτες εντος της πολυκατοικίας αλλα και στο χώρο του πάρκινγκ. Οι γάτες κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στη πολυκατοικία και στους κοινόχρηστους χωρους της αποθήκης. Παντου υπάρχουν κροκέτες για να τρώνε αλλα ταυτόχρονα υπαρχουν και ακαθαρσίες. Να ενημερώσω οτι επειδή γνωρίζουμε ποιός τις συντηρεί , του εχουν γίνει παρατηρήσεις αλλα μάταια. Εχει γίνει γενικκή συνέλευση και έχει παρθεί απόφαση να βγούν οι γάτες εκτός πολυκατοικίας αλλα δεν το εφαρμόζει ο εν λόγω κυριος. Τι άλλες ενέργεις μπορούμε να κάνουμε;;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. αν ειναι αδεσποτα https://www.in.gr/2024/01/26/pet-stories/taizete-adespota-zoa-poies-einai-oi-ypoxreoseis-sas-kai-pote-kindyneyete-na-sas-ypovaloun-minysi/ αν ειναι οικοσιτα μονο στο σπιτι μεσα επιτρεπεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2024 8 ώρες πριν, vasilllios said: αν ειναι αδεσποτα https://www.in.gr/2024/01/26/pet-stories/taizete-adespota-zoa-poies-einai-oi-ypoxreoseis-sas-kai-pote-kindyneyete-na-sas-ypovaloun-minysi/ αν ειναι οικοσιτα μονο στο σπιτι μεσα επιτρεπεται. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ειναι σαφέστατο το αρθρο και κατατοπιστικό αλλα σε μας το πρόβλημα ειναι στους κοινόχρηστους χώρους (εντός και εκτός ) της πολυκατοικίας. Αν ηταν στο δρόμο εκτός πολυκατοικίας , δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. July 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2024 10 ώρες πριν, aenaos15 said: Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ειναι σαφέστατο το αρθρο και κατατοπιστικό αλλα σε μας το πρόβλημα ειναι στους κοινόχρηστους χώρους (εντός και εκτός ) της πολυκατοικίας. Αν ηταν στο δρόμο εκτός πολυκατοικίας , δεν θα υπήρχε πρόβλημα. δηλαδη δεν επιτρεπεται στον δρομο αλλα επιτρεπεται σε κοινοχρηστο χωρο?Πραφανως και δε μπορεις να λυσεις εσυ το θεμα.Πηγαινε σε εναν δικηγορο με 5-10 φωτο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EL SCORPIO Δημ. November 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2024 καλησπερα μια ερωτηση ποσο καιρο πρεπει να κραταμε τις καταστασης ,αποδειξεις κλπ κοινοχρηστων π.χ εχω σε φακελους απο το 2008. μπορω να τα πεταξω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2024 2 ώρες πριν, EL SCORPIO said: καλησπερα μια ερωτηση ποσο καιρο πρεπει να κραταμε τις καταστασης ,αποδειξεις κλπ κοινοχρηστων π.χ εχω σε φακελους απο το 2008. μπορω να τα πεταξω? ευχαριστω Το καταστατικό τι γράφει? Το δικό μας γράφει "2 έτη". Αν δεν γράφει (που δεν νομίζω) , ορίστε τη διάρκεια στην επόμενη Γ.Σ. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, off topic αλλά αν γνωρίζει κάποιος ποιος είναι υπεύθυνος για το φρεάτιο της δευαπ (με τον μετρητή) στο πεζοδρόμιο? Δευαπ ή δήμος? Περνάνε με τα μηχανάκια και έχει σπάσει η βάση από το καπάκι, με κίνδυνο να σπάσει και ο μετρητής αν περάσει ξανά μηχανάκι από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, leo06 said: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, off topic αλλά αν γνωρίζει κάποιος ποιος είναι υπεύθυνος για το φρεάτιο της δευαπ (με τον μετρητή) στο πεζοδρόμιο? Δευαπ ή δήμος? Περνάνε με τα μηχανάκια και έχει σπάσει η βάση από το καπάκι, με κίνδυνο να σπάσει και ο μετρητής αν περάσει ξανά μηχανάκι από πάνω. Εφόσον λαμβάνεις λογαριασμό νερού από τον δήμο σου, είναι στην δικαιοδοσία του δήμου και εκεί θα πρέπει να απευθυνθείς. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Πολλά κεντρικά καπάκια είναι της ΔΕΥΑΠ - ΕΥΔΑΠ και αυτοί πρέπει να το δουν, διότι είναι κλειδωμένα και δεν μπορεί να το ανοίξει ο δήμος. Απευθύνσου στην υπηρεσία Ύδρευσης του δήμου σου και αν δεν είναι στην αρμοδιότητά τους , καλείς την ΔΕΥΑΠ. 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokor11 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Καλησπέρα & Καλή Χρονιά , Ειμαι διαχειριστής σε πολυκατοικία & χρησιμοιποιούμε την International Service για έκδοση κοινοχρήστων. Τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει αρκετά τα ποσά υπηρεσιών που ζητά & είμαι σε αναζήτηση νέας εταιρείας. Κάθε πρόταση δεκτή . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, geokor11 said: Καλησπέρα & Καλή Χρονιά , Ειμαι διαχειριστής σε πολυκατοικία & χρησιμοιποιούμε την International Service για έκδοση κοινοχρήστων. Τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει αρκετά τα ποσά υπηρεσιών που ζητά & είμαι σε αναζήτηση νέας εταιρείας. Κάθε πρόταση δεκτή . Ευχαριστώ Εμείς στην πόλη μου όλοι πλέον παίρνουν 8€ ανά διαμέρισμα. Σε σας πόσο είναι; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου (edited) Σε πολυκατοικία στη Γλυφάδα με διαμερίσματα των 100-120 τμ (το ένα των 120 είχε σωσριστεί εξ αρχής σε 2 των 60) το γραφείο χρεώνει 125€/μήνα από το ΝΟΕ 23 ενώ πριν χρέωνε 115€.. Edited Τρίτη στις 04:40 μμ by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. Τρίτη στις 04:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:15 μμ Εμένα αρχίζει να με πείθει αυτή η εφαρμογή εδώ γιατί από 1η Ιανουαρίου η εταιρεία που ήμασταν ανέβασε την τιμή στα 10ευρώ ανά διαμέρισμα.. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. Τετάρτη στις 03:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:50 πμ 11 ώρες πριν, Nagata said: Εμένα αρχίζει να με πείθει αυτή η εφαρμογή εδώ γιατί από 1η Ιανουαρίου η εταιρεία που ήμασταν ανέβασε την τιμή στα 10ευρώ ανά διαμέρισμα.. Το δύσκολο δεν είναι να βγάλεις τα κοινόχρηστα αλλά να μαζέψεις τα λεφτά για να πληρώσεις τις υποχρεώσεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts