Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά είναι ένα κομμάτι χοντρής λαμαρίνας που κλείνει από πάνω το κουτί που περιέχει τις τροχαλίες του ασανσέρ της πολυκατοικίας.

Με τον αέρα σηκώθηκε και πέταξε κυριολεκτικά στη διπλανή ταράτσα, ξεπατώνοντας τους μεντεσέδες.

Πάλι καλά που δεν σκότωσε κανέναν άνθρωπο. :ninja:

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μήπως υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης;

Αυτο λεω σε καταστηματαρχες κ διαχειριστες.

Με μικρο κόστος το χρόνο, εχεις το κεφαλι σου ήσυχο, από δέντρα, λαμαρινες, γλάστρες, περβάζια, τέντες κλπ, που κάπου "προσγειώνονται" κ κάνουν ζημιά.

Πάλι καλά που δεν σκότωσε κανέναν άνθρωπο. :ninja:

Αυτο ηθελα να γράψω

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι .

ένας φίλος μου θέλει να νοικιάσει ένα σπίτι σε μια πολυκατοικία τις γειτονίας. Η ιδιοκτήτρια όμως του σπιτιού του λέει ότι ο προηγούμενος νοικάρης τις έχει αφήσει φέσια και έχει αφήσει τα πράγματα του μέσα και έχει φύγει. Τώρα εκείνη δεν κάνει κάτι γιαυτο τα έχει αφήσει μέσα τα πράγματα.

είναι λογικό αυτό ?

τι μπορείς να κάνει σε αυτή την περίπτωση?

Τον δουλεύει η όντως είναι δύσκολη περίπτωση ?

Απλά κοιτάς άλλο σπίτι αν δε παίρνει τα πράγματα από μέσα.. Σκέψου να πάθει κάποια ζημιά το σπίτι πόσο θα τρέξει να στη φτιάξει

σηκώστε χέρια όσοι είστε δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου και ο ιδιοκτήτης ζήτησε αύξηση εντελώς συμπτωματικά...

σηκώστε χέρια όσοι είστε δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου και ο ιδιοκτήτης ζήτησε αύξηση εντελώς συμπτωματικά...

Δεν έχετε συμβόλαιο;

Εγώ σαν ιδιοκτήτης δεν ζήτησα. Προτίθεμαι όμως του χρόνου γιατί το έχω 6-7 χρόνια σταθερό και βλέπω πως πήραν λίγο τα πάνω τους τα ενοίκια.

Δεν έχετε συμβόλαιο;

Πολλοί (όπως και εγώ) τα ανανέωσαν τώρα ηλεκτρονικά για να πάρουν το επίδομα οι δικαιούχοι. Μέχρι τώρα είχαμε σιωπηρές παρατάσεις στα συμβόλαια.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Εγώ σαν ιδιοκτήτης δεν ζήτησα. Προτίθεμαι όμως του χρόνου γιατί το έχω 6-7 χρόνια σταθερό και βλέπω πως πήραν λίγο τα πάνω τους τα ενοίκια.

6-7 χρόνια κρίσης και μείωσης μισθών οι οποίοι μάλιστα δεν αυξήθηκαν ξανά.

6-7 χρόνια χαμηλού πληθωρισμού άρα οι τιμές των αγαθών και υπηρεσιών δεν αυξάνονταν.

Τα ενοίκια πήραν τα πάνω τους επειδή κάποιοι νομίζουν ότι ήρθε η ανάπτυξη. Ή λόγω Airbnb.

Το θέμα είναι πόσοι είναι οι κακοπληρωτες ενοικιαστές.

Ι need a six month vacation, twice a year.

6-7 χρόνια χαμηλού πληθωρισμού άρα οι τιμές των αγαθών και υπηρεσιών δεν αυξάνονταν.

Τα ενοίκια πήραν τα πάνω τους επειδή κάποιοι νομίζουν ότι ήρθε η ανάπτυξη. Ή λόγω Airbnb.

Όλα θα εκτιμηθούν. Αλλά και εμείς οι ιδιοκτήτες (έχω υπάρξει και ενοικιαστής) δουλεμένα λεφτά βάλαμε με υπερωρίες και μικροδάνεια (που δεν χρωστάμε, έχουν εξοφληθεί).

Εγώ αυτό που έχω να πω φίλε μου, πριν 2 χρόνια που ξεκίνησα να παίρνω μετρό έβρισκα πάρα πολλές θέσεις parking όταν έφτανα. Σήμερα (πηγαίνω πάντα ίδια ώρα) έχουν συρρικνωθεί κατά πολύ. Σπάνια το βάζω εκεί που το έβαζα και συνήθως κάνω 1-2 κύκλους. Κάτι λέει αυτό.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

οι ιδιοκτητες κοιταξτε να εχετε καλους ενοικιαστες που σας πληρωνουν...μην εχετε το μαυλο σας μονο στις αυξησεις........ενας κακος να μπει μπορει να φας τρελες τογκες.

εγω παντα πριν τη ληξη του συμβολαιου (σε μαγαζι και σπιτι) ανανεωνω τα συμβολαια...θελω να ειμαι τυποικος σε ολα.

και τα νοικια παντα μπαινουν στην ωρα τους.οταν εχεις ευχαριστημενο τον ιδιοκτητη συνηθως καταλαβαινει και δεν κανει καμια τρελη αυξηση.

Πολλοί (όπως και εγώ) τα ανανέωσαν τώρα ηλεκτρονικά για να πάρουν το επίδομα οι δικαιούχοι. Μέχρι τώρα είχαμε σιωπηρές παρατάσεις στα συμβόλαια.

το θέμα είναι ότι σε εμένα το συμβόλαιο του ενοικιαστή λήγει 30 Ιουνίου. (η τριετία) μου ζήτησε να κάνω κάτι για να πάρει το επίδομα. και απλά είπαμε και του έκανα νέο τριετές. (δεν γινόταν να δώσω παράταση γιατί το πρώτο ήταν στο όνομα του πατέρα μου που απεβίωσε πέρσι και τωρα μέχρι να ανοίξει η διαθήκη σε αυτό το ακίνητο είμαστε η υπόλοιπη οικογένεια 3 άτομα ιδιοκτήτες εξ αδιαθετου.) και όταν ανοίξει η διαθήκη και πάει η επικαρπια στην μάνα μου πάλι πρέπει να του κάνουμε νέο συμβόλαιο με ιδιοκτήτη την μάνα μου σαν επικαρπωτή. μπέρδεμα

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο το παραπονο με τους μισθους το εχω και εγω.

πριν 4 χρονια ειχαμε και αναπτυξη,μοιραζε λεφτα ο προηγουμενος.

Ήρθε η ανάπτυξη τελικά και δεν το πήραμε χαμπάρι. :lol:

Δεν βγηκες καμια βολτα το τριημερο προφανως να δεις ,ποσοι το εχουν παρει χαμπαρι και την κανανε με ελαφρα για διακοπες.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Δεν βγηκες καμια βολτα το τριημερο προφανως να δεις ,ποσοι το εχουν παρει χαμπαρι και την κανανε με ελαφρα για διακοπες.

Nαι κι εγώ αν δεν πληρώσω ΔΕΚΟ, Εφορία όπως η πλειοψηφία θα σου βγάζω κάτι τριημεράκια τρέλα.:rolleyes:

Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα?:blink:

Ξεχάσατε ότι ζείτε στην χώρα του 300ευρου συνοδείας χαμόγελου.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Nαι κι εγώ αν δεν πληρώσω ΔΕΚΟ, Εφορία όπως η πλειοψηφία θα σου βγάζω κάτι τριημεράκια τρέλα.:rolleyes:

Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα?:blink:

Ξεχάσατε ότι ζείτε στην χώρα του 300ευρου συνοδείας χαμόγελου.

Απλά να πω κάτι πάνω στο 300€ με χαμόγελο.. Προφανώς και δεν υπάρχει η συγκεκριμένη στην εταιρεία πλέον. Επίσης τα 300€ είναι για 4 ώρες δουλειάς παιδιά.. Ενώ στο 8ωρο παίρνεις 500... Η αναλογία είναι μια χαρά. Στο 8ωρο βέβαια δε δίνει 500 η συγκεκριμένη εταιρεία.. Δουλεύω μέσα και ξέρω. Είπε μ@λ@κι@ χοντρή δε το συζητάμε αλλά δεν παίρνουμε 300€ στο 8ωρο.

Απλά να πω κάτι πάνω στο 300€ με χαμόγελο.. Προφανώς και δεν υπάρχει η συγκεκριμένη στην εταιρεία πλέον. Επίσης τα 300€ είναι για 4 ώρες δουλειάς παιδιά.. Ενώ στο 8ωρο παίρνεις 500... Η αναλογία είναι μια χαρά. Στο 8ωρο βέβαια δε δίνει 500 η συγκεκριμένη εταιρεία.. Δουλεύω μέσα και ξέρω. Είπε μ@λ@κι@ χοντρή δε το συζητάμε αλλά δεν παίρνουμε 300€ στο 8ωρο.
Τα 300 στο 4ωρο ειναι καλουτσικα λοιπον? Γιατι το επιδομα ανεργιας ειναι 420 αν δεν κανω λαθος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αν έδιναν 500 στο 4ωρο ρε παιδιά θα έπρεπε να παίρναμε 1000 στο 8ωρο. Δεν είναι αυτός ο βασικός όμως. Και στο κάτω κάτω 4 ώρες είναι.. Αν σου έδιναν τον βασικό στο 4ωρο όλοι τόσο θα θέλαμε να δουλεύουμε... Σε 4 ώρες τι να προλάβει να κάνει ο υπάλληλος; μέχρι να έρθουν οι 4ωροι έχουν φύγει πάλι...

Αν έδιναν 500 στο 4ωρο ρε παιδιά θα έπρεπε να παίρναμε 1000 στο 8ωρο. Δεν είναι αυτός ο βασικός όμως. Και στο κάτω κάτω 4 ώρες είναι.. Αν σου έδιναν τον βασικό στο 4ωρο όλοι τόσο θα θέλαμε να δουλεύουμε... Σε 4 ώρες τι να προλάβει να κάνει ο υπάλληλος; μέχρι να έρθουν οι 4ωροι έχουν φύγει πάλι...

Να μην υπάρχουν 4ωροι λοιπόν.

Ο σκοπός είναι να εργάζεσαι και να μπορείς να ζεις από την εργασία σου. Όχι να εργάζεσαι και να μην φτάνουν ούτε για τα τσιγάρα σου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350