DjTony Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Η αστυνομία κάνει τίποτα η μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Ο καθυστερημένος που βάζει κώνους και πιάνει για ένα smart θέση για 3 smart τι κάνουμε; πέρα από το να το σηκώσουμε το smart και να το ρίξουμε στον πρώτο ελεύθερο κάδο σκουπιδιών... O χωρος ειναι κοινοχρηστος? Αν ναι τοτε σε τετοιες περιπτωσεις θα πρεπει να εχεις ενα σαραβαλακι. Τι μου θυμισες τωρα. Ειχα ενα μικρο θαυματουργο σαραβαλακι (starlet) καμμια 20αρια χρονια πριν. Το ειχα αγορασει (αρκετα φθηνα) μεταχειρισμενο. Ειχε χτυπηματα απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη γυρω γυρω. Καποτε χρειαστηκε να μεταφερω τη μητερα μου εκτακτως στον Ευαγγελισμο (μαζι με τον αδερφο μου). Τοτε δεν ειχε ακομη κλεισει η Βρεττανικη πρεσβεια εκει κοντα. Φτανοντας με το αμαξι μεσα στο νοσοκομειο, κατεβαινει ο αδερφος μου με την μητερα μου υποβασταζομενη. Εγω υποχρεωτικα μενω στο αμαξι και παω να το παρκαρω καπου κοντα. Ηταν Σαββατο και γινοταν ο χαμος (μπαρακια καφετεριες τριγυρω κ.λπ.) Αφου εκανα γυρους σαν τον τρελλο βρισκω και παρκαρω το αμαξι εξω απο μια posh καφετερια (ειχε κατι πανακριβα αμαξια εκει παρκαρισμενα). Γρηγορα βγαινω απο το αμαξι, κλειδωνω και μολις κανω να τρεξω με πλησιαζουν δυο μπραβοι και μου λενε, φιλαρακο παρε το σαραβαλο σου και τραβα απο εδω. Δεν θυμαμαι ακριβως τι αλλο ειπωθηκε αλλα καποια στιγμη τους λεω. Το αμαξι το βλεπεις πως ειναι. Αν γινει εστω και μια γρατζουνια (γιατι κατι μου λεγανε θα το σηκωσουν στα χερια κ.λπ.) θα μπω με αυτο μεσα στο μαγαζι και δε θα μεινει ΤΙΠΟΤΑ. Αυτοι συνεχιζαν να μιλανε εγω ετρεχα προς τον ευαγγελισμο. Στην εξωπορτα του νοσοκομειου βλεπω τον αδερφο μου να προχωρα με τη μητερα μου και να φευγουν (μου πηρε κανα μισαωρο για να βρω να παρκαρω και ΟΧΙ δεν ειμαι καφρος να το παραταω οπου βρω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ). Τι εγινε ρωτω? Ολα καλα, την εξετασαν κ.λπ. Λεω του αδερφου μου, παρε τα κλειδια και πηγαινε στο αμαξι, το εχω παρκαρει εκει. Εγω θα ερθω με τη μανα (της ειχαν ζητησει να περπατησει λιγο). Φευγει ο αδερφος μου εγω σιγα σιγα με τη μανα απο πισω. Φτανοντας εκει κοντα στο αμαξι, βλεπω τον αδερφο μου να λογομαχει με τους μπραβους!!! Οι μπραβοι που δεν ειχαν δει πριν τον αδερφο μου, με το που βλεπουν εναν ασχετο να παει να ανοιξει το αμαξι, τον πιανουν γιατι νομιζουν πως ειναι κλεφτης και σου λεει οτι αμα το αμαξι κλαπει αντε να βγαλω ακρη με τον τρελλο πριν!!! Μολις με ειδαν αυτοι αρχισα να γελαω!!! Τι ασφαλειες κ.λπ. Το starlet ειχε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!:lol::lol::lol: Στο τελος καταλαβαν οτι ηταν δικος μου! Ελεγα του αδερφου μου, ειδες τι προστασια εχει το αμαξι (ουτε τα μερτσεντια δεν εχουν τετοια!!!) Υπαρχουν και αλλες φορες που ειχα παρκαρει μπροστα απο ξενοδοχεια στο κεντρο της Αθηνας, ή σε κατι τυπους που εβαζαν κωνους και που τους αφαιρουσα κ.λπ. και δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ. Παντα τους ελεγα οτι αν ειναι παρανομα παρκαρισμενο φωναξτε την τροχαια!!! Οταν αυτοι μου ελεγαν καλα θα το βρεις χαρακωμενο κ.λπ. τοτε η απαντηση κλασσικη. Το βλεπεις σε τι κατασταση ειναι. Το αμαξι φευγει. Το μαγαζι, ξενοδοχειο, σπιτι κ.λπ. δεν φευγει. Δεν το εχω σε τιποτα να το φουνταρω πανω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Απο τη στιγμη που δεν εχει ταμπελα απαγόρευσης πάρκινγκ, παρκάρεις κανονικά. Για τον χωρο που πιάνει με τις κορίνες, εσυ πληρωνεις δημοτικά τέλη ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Και το parking να ειναι νομιμο, οχι σαν κατι τυπους που αγοραζουν μια ταμπελα και την κοτσαρουν σε καμμια πορτα νομιζοντας οτι ειναι ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Και το parking να ειναι νομιμο, οχι σαν κατι τυπους που αγοραζουν μια ταμπελα και την κοτσαρουν σε καμμια πορτα νομιζοντας οτι ειναι ΟΚ! Ακριβώς. Οι νόμιμες ταμπέλες, εχου αναγραφόμενο κ τον αριθμο της δημοτικής απόφασης. ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Ακριβώς. Οι νόμιμες ταμπέλες, εχου αναγραφόμενο κ τον αριθμο της δημοτικής απόφασης. ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. + τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που θα παρκάρει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Και το parking να ειναι νομιμο, οχι σαν κατι τυπους που αγοραζουν μια ταμπελα και την κοτσαρουν σε καμμια πορτα νομιζοντας οτι ειναι ΟΚ!Φαντάζομαι θα εννοεί το "no parking" που βάζουν κάποιοι για να μην παρκάρουν μπροστά από το σπίτι τους κ όχι αυτό που εννοείται εσείς. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Καλημερα! να ρωτησω που εχω ενα προβλημα εδω στην πολυκατοικια που μενω. Το προβλημα μου εχει να κανει με τα υπογεια καλωδια του ΟΤΕ απο τον δρομο μεχρι κατανεμητη. Επειδη ειναι παλια η πολυκατοικια ειναι με εισαγωγη δλδ ερχονται υπογεια, εχει εξω καπου μια μουφα και μετα ενωνονται αυτα που πανε κατανεμητη. Αυτος που ηταν εδω παλιοτερα διαχειριστης ειχε ενα υπογειο μαγαζι που παρανομως εκανε 2 υπογεια διαμερισματα, τοτε εβαλε κατω πλακακια αποκρυπτοντας ετσι τα φρεατια του ΟΤΕ. Οταν ημουν συνδρομητης ΟΤΕ παλιοτερα γιατι τωρα ειμαι στη NOVA, καποια στιγμη που ειχα προβληματα απλωσαν καλουμπα μεχρι Καφαο και μου ειπαν οτι αυτα πρεπει να αλλαχτουν. Συγκεκριμενα ειχαν πει οτι θα φτασει μερα να μην εχουμε καν τηλεφωνο! Και ειπαν ειτε σπαμε πλακακια και τα βρισκουμε, ειτε κανουμε εξωτερικη εγκατασταση και να τους πουμε μετα να σηκωσουν απο πεζοδρομιο απεξω κουτι να τα ενωσουν. Αυτη η δευτερη λυση απαιτουσε υπογραφη (υπευθυνη δηλωση) απο ολους τους ιδιοκτητητες διαμερισματων. Επειδη ομως απο τα 7 διαμερισματα που ειμαστε μονο εγω και ο απο πανω μου εχουμε γραμμη και τα αλλα ειτε ειναι αδεια ειτε δεν ερχονται και δεν πληρωνουν και κοινοχρηστα δεν εγινε ποτε. Και φτανουμε στο τωρα. Τον Ιουνιο χαλασαν τα καλωδια απεξω βαζοντας μου φυσικο αεριο τα αλλαξαν ολα, μεσα δεν ειχε φρεατια τα αφησαν, ενα μηνα δεν ειχα ιντερνετ και τηλεφωνο. Τον Οκτωβριο τα ιδια 1,5 εβδομαδα, τωρα τον Φεβρουαριο ειμαι εκτος απο τις 6/2!!!! μεχρι και τωρα!!! περιττο να πω οτι γεμισαν ολα νερα απο τις τρυπες και εκανε μπανιο ο κατανεμητης, καταστραφηκαν οι μονωσεις και τα καλωδια ολα ακουμπανε μεταξυ τους. Επειδη εχω NOVA και οχι ΟΤΕ δεν μπορουν να συννοηθουν με τιποτα και συνεχεια δινουν ενα αλλο ζευγος. Στην αρχη ηρθε ο ΟΤΕ εψαχνε φρεατια δεν βρηκε, εφυγαν τα εκλεισαν και ολα εξω και ολα καλα γιαυτους!!! Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? οντως θελει υπογραφες απο ολους καταρχην ? ακομα και ΑΝ δεν εχουν καν σταθερο??? Ευτυχως στην περιοχη μου ειναι η INALAN με οπτικες ινες 100/100 μεχρι το διαμερισμα και ειναι να μου βαλουν αλλα δεν ξερω ακριβως το πότε. Αλλα θα ηθελα να κρατουσα την adsl για το 3play (χαμηλοτερο κοστος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Καλημερα! να ρωτησω που εχω ενα προβλημα εδω στην πολυκατοικια που μενω. Το προβλημα μου εχει να κανει με τα υπογεια καλωδια του ΟΤΕ απο τον δρομο μεχρι κατανεμητη. Επειδη ειναι παλια η πολυκατοικια ειναι με εισαγωγη δλδ ερχονται υπογεια, εχει εξω καπου μια μουφα και μετα ενωνονται αυτα που πανε κατανεμητη. Αυτος που ηταν εδω παλιοτερα διαχειριστης ειχε ενα υπογειο μαγαζι που παρανομως εκανε 2 υπογεια διαμερισματα, τοτε εβαλε κατω πλακακια αποκρυπτοντας ετσι τα φρεατια του ΟΤΕ. Οταν ημουν συνδρομητης ΟΤΕ παλιοτερα γιατι τωρα ειμαι στη NOVA, καποια στιγμη που ειχα προβληματα απλωσαν καλουμπα μεχρι Καφαο και μου ειπαν οτι αυτα πρεπει να αλλαχτουν. Συγκεκριμενα ειχαν πει οτι θα φτασει μερα να μην εχουμε καν τηλεφωνο! Και ειπαν ειτε σπαμε πλακακια και τα βρισκουμε, ειτε κανουμε εξωτερικη εγκατασταση και να τους πουμε μετα να σηκωσουν απο πεζοδρομιο απεξω κουτι να τα ενωσουν. Αυτη η δευτερη λυση απαιτουσε υπογραφη (υπευθυνη δηλωση) απο ολους τους ιδιοκτητητες διαμερισματων. Επειδη ομως απο τα 7 διαμερισματα που ειμαστε μονο εγω και ο απο πανω μου εχουμε γραμμη και τα αλλα ειτε ειναι αδεια ειτε δεν ερχονται και δεν πληρωνουν και κοινοχρηστα δεν εγινε ποτε. Και φτανουμε στο τωρα. Τον Ιουνιο χαλασαν τα καλωδια απεξω βαζοντας μου φυσικο αεριο τα αλλαξαν ολα, μεσα δεν ειχε φρεατια τα αφησαν, ενα μηνα δεν ειχα ιντερνετ και τηλεφωνο. Τον Οκτωβριο τα ιδια 1,5 εβδομαδα, τωρα τον Φεβρουαριο ειμαι εκτος απο τις 6/2!!!! μεχρι και τωρα!!! περιττο να πω οτι γεμισαν ολα νερα απο τις τρυπες και εκανε μπανιο ο κατανεμητης, καταστραφηκαν οι μονωσεις και τα καλωδια ολα ακουμπανε μεταξυ τους. Επειδη εχω NOVA και οχι ΟΤΕ δεν μπορουν να συννοηθουν με τιποτα και συνεχεια δινουν ενα αλλο ζευγος. Στην αρχη ηρθε ο ΟΤΕ εψαχνε φρεατια δεν βρηκε, εφυγαν τα εκλεισαν και ολα εξω και ολα καλα γιαυτους!!! Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? οντως θελει υπογραφες απο ολους καταρχην ? ακομα και ΑΝ δεν εχουν καν σταθερο??? Ευτυχως στην περιοχη μου ειναι η INALAN με οπτικες ινες 100/100 μεχρι το διαμερισμα και ειναι να μου βαλουν αλλα δεν ξερω ακριβως το πότε. Αλλα θα ηθελα να κρατουσα την adsl για το 3play (χαμηλοτερο κοστος). Εγώ περιμένω πως και πως να περάσει η INALAN από την περιοχή μου..... με κλειστά τα μάτια εκεί θα πήγαινα και τέλος η υπόθεση. Σχετικά με τις υπογραφές τώρα, δε γνωρίζω αν απαιτείται κάτι τέτοιο αλλά συνήθως το καταστατικό αναφέρει ότι όταν συγκληθεί συνέλευση και δεν υπάρχει απαρτία, τότε αυτομάτως γίνεται την επόμενη εβδομάδα κατά την ίδια ώρα και μέρα με την προηγούμενη αποτυχημένη συνέλευση. Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω στην τρίτη συνέλευση που δεν υπάρχει απαρτία, τότε μπορεί να παρθεί απόφαση με όσα μέλη υπάρχουν εκείνη τη στιγμή (πάντα με πλειοψηφία). Καταστατικό υπάρχει; Εκεί μπορείς να τα δεις με λεπτομέρειες μιας και δεν τα θυμάμαι ακριβώς (πάνω κάτω όλα ίδια είναι όμως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 (edited) Καλημερα και παλι! μιλησα με inalan και τις επομενες μερες θα γινει η τομη στον δρομο, θα με καλεσει τεχνικος για να δουμε για το κουτι που θα μπει. Βασικα εψησα και τον απο πανω μου αλλα εχει συμβολαιο με την Wind. Αυτο που ειπα πριν για τις υπογραφες μου το ειχαν πει απο ΟΤΕ οταν ημουν συνδρομητης τους. Απλα επειδη εχω 3play NOVA και εχω πολλα τηλεφωνα και δορυφορικη TV με συμφερε ποιο πολυ να κρατησω ΚΑΙ την ADSL. Αν ομως ειναι ετσι οπως τωρα τοτε παω inalan και βαζω και cosmote TV satellite. Αφου απο τα 7 διαμερισματα μονο 2 εχουμε σταθερο δεν προκειτε να γινει τιποτα αλλο αν θελει υπογραφες τελικα. Δεν πληρωνουν κοινοχρηστα, δεν πατανε καν εδω, δεν υπαρχει καταστατικο και συνελευσεις δεν γινονται ΠΟΤΕ γιατι απλα ειμαι εγω και απο πανω κανεις αλλος, και 2 διαμερισματα εχουν νοικαρηδες. Ολα τα αλλα απο τα 7 ειναι αδεια. Μονο εγω και ο απο πανω μου ειμαστε ιδιοκτητες που μενουμε εδω περα. Προσωπικα θα ηθελα να εβαζε ο ΟΤΕ ενα κουτι εξω απο την πολυκατοικια οπως ειναι σε ποιο νεες και να τραβουσαμε εμεις καλωδια, ξερω να το κανω και γενικα ξερω απο δικτυα κτλ. Επειδη ειμαστε μονο 2 μπορουσαμε και απο τα μπαλκονια μας να τα κατεβασουμε (utp μεσα σε σπυραλ κουβιδης). Δυστυχως αν δεν εχεις ΟΤΕ αυτα παθαινεις σε γραφουν κανονικα, με τις αλλες εταιρειες δεν υπαρχει καμια απολυτως συνενοηση. Καθε φορα μου δινουν ενα αλλο ζευγος που ειναι ηδη χαλασμενο!!! :mad: ειμαστε χωρις γραμμη απο τις 6 Φεβρουαριου και εγω και ο απο πανω μου και συνεχιζουμε....σημερα εμενα συνδεθηκε το ιντερνετ αφου αλλαχτηκε χτες το οριο αλλα ειναι πολυ οριακο τραγικο και δεν εχω σταθερο γιατι ειναι βραχυκυκλωμενα τα καλωδια και παιζουν μονοπολο δλδ μονο το ενα δινει. Edited March 6, 2019 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Κατ' εμέ δεν έχει νόημα να "μπλέξεις" με συνελεύσεις. INALAN και τέλος. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από τη διαφορά κόστους και από την τσέπη του καθένα. Προσωπικά, πλέον έχω wind 50άρα σε πάρα πολύ καλή τιμή χωρίς κανένα πρόβλημα για τα τελευταία 10 χρόνια (με "απεριόριστα" αστικά υπεραστικά και 5 ώρες σε κινητά), οπότε κι εγώ πλέον θα το σκεφτώ αν/όταν έρθει η INALAN στην περιοχή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 (edited) Δεν εχω κανενα προβλημα να βαλω INALAN, το εχω ηδη κανονισει. Απλα επειδη εχω Nova 3play και εχω δορυφορικη τηλεοραση και απεριοριστα αστικα+υπεραστικα και 12ωρες κινητα+50 web sms τα ηθελα αυτα. Με την INALAN πρεπει να βαλω cosmote δορυφορικη και παει το νουμερο σε αλλη εταιρια και δινει προπληρωμενα πακετα πολυ μικρα και συνολικα βγαινω ποιο πολλα χρηματα. Γιαυτο ηθελα να κρατησω την ADSL, αλλα αν δεν αλλαχτει αυτο το υπογειο καλωδιο δεν θα φτιαχτει ποτε. Τωρα σχετικα με τις συνελευσεις ειπαμε δεν γινονται ΠΟΤΕ, δεν σηκωνουν ουτε τηλεφωνα καποιοι. Εγω ειμαι διαχειριστης και δεν βγαζουμε ακρη πανω απο 1100 ευρω ειναι τα χρωστουμενα και ηδη εχουμε παραγραψει μερικα χρεη. Επειδη ηταν οικογενειακη η πολυκατοικια καποτε (big story) εχουμε πλεξει και δεν εχουμε και εταιρεια κοινοχρηστων και δεν μπορουμε να διεκδικησουμε τιποτα. Με λιγα λογια ακομα και αν ο ΟΤΕ το εκανε αυτο με το κουτι απεξω, θα ηταν προτιμοτερο να ριξω UTP εγω και ο απο πανω μου παρα να μπουν αλλα καλωδια εξωτερικα γιατι το κοστος ειναι αρκετο για πολλα ζευγη και αφου δεν πληρωνουν κοινοχρηστα ετσι κι αλλιως αλλα δεν εχουν και σταθερο οι αλλοι! αλλα οπως ειπα εμενα μου ειχε πει ο ΟΤΕ οτι θελει υπευθυνη δηλωση απο ολους τους ιδιοκτητες και αν αυτο ισχυει δεν μπορει τοτε να γινει. Αν ερθει η INALAN ποιο γρηγορα που ειμαι σιγουρος γιαυτο δεν το συζηταμε οτι ΤΕΡΜΑ ο Χαλκος και δεν με ενδιαφερει καν τι θα κανουν οι αλλοι... Επισης πες οτι καποτε κλεινει η INALAN (δε νομιζω αλλα λεμε τωρα! ΠΟΤΕ μην λες ΠΟΤΕ!!!) καλο δεν θα ηταν να εχω και ενα backup? εστω να υπαρχει η γραμμη. Επειδη εβαλα και φυσικο αεριο εχω αφησει αναμονες και μου ειναι ιδιαιτερα ευκολο να κατεβασω καλωδια κατω απο το μπαλκονι. Eδω δεν εχει ακομα VDSL ισως σε κανα χρονο τωρα ξεκινησαν να περνανε οπτικες γιαυτο. Ομως ακομα και να εχει μετα με χαλασμενα υπογεια καλωδια απο πεζοδρομιο πολυκατοικιας μεχρι κατανεμητη δεν θα παιζει ετσι κι αλλιως. Edited March 6, 2019 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Δεν εχω κανενα προβλημα να βαλω INALAN, το εχω ηδη κανονισει. Απλα επειδη εχω Nova 3play και εχω δορυφορικη τηλεοραση και απεριοριστα αστικα+υπεραστικα και 12ωρες κινητα+50 web sms τα ηθελα αυτα. Με την INALAN πρεπει να βαλω cosmote δορυφορικη και παει το νουμερο σε αλλη εταιρια και δινει προπληρωμενα πακετα πολυ μικρα και συνολικα βγαινω ποιο πολλα χρηματα. Γιαυτο ηθελα να κρατησω την ADSL, αλλα αν δεν αλλαχτει αυτο το υπογειο καλωδιο δεν θα φτιαχτει ποτε. Τωρα σχετικα με τις συνελευσεις ειπαμε δεν γινονται ΠΟΤΕ, δεν σηκωνουν ουτε τηλεφωνα καποιοι. Εγω ειμαι διαχειριστης και δεν βγαζουμε ακρη πανω απο 1100 ευρω ειναι τα χρωστουμενα και ηδη εχουμε παραγραψει μερικα χρεη. Επειδη ηταν οικογενειακη η πολυκατοικια καποτε (big story) εχουμε πλεξει και δεν εχουμε και εταιρεια κοινοχρηστων και δεν μπορουμε να διεκδικησουμε τιποτα. Με λιγα λογια ακομα και αν ο ΟΤΕ το εκανε αυτο με το κουτι απεξω, θα ηταν προτιμοτερο να ριξω UTP εγω και ο απο πανω μου παρα να μπουν αλλα καλωδια εξωτερικα γιατι το κοστος ειναι αρκετο για πολλα ζευγη και αφου δεν πληρωνουν κοινοχρηστα ετσι κι αλλιως αλλα δεν εχουν και σταθερο οι αλλοι! αλλα οπως ειπα εμενα μου ειχε πει ο ΟΤΕ οτι θελει υπευθυνη δηλωση απο ολους τους ιδιοκτητες και αν αυτο ισχυει δεν μπορει τοτε να γινει. Αν ερθει η INALAN ποιο γρηγορα που ειμαι σιγουρος γιαυτο δεν το συζηταμε οτι ΤΕΡΜΑ ο Χαλκος και δεν με ενδιαφερει καν τι θα κανουν οι αλλοι... Επισης πες οτι καποτε κλεινει η INALAN (δε νομιζω αλλα λεμε τωρα! ΠΟΤΕ μην λες ΠΟΤΕ!!!) καλο δεν θα ηταν να εχω και ενα backup? εστω να υπαρχει η γραμμη. Επειδη εβαλα και φυσικο αεριο εχω αφησει αναμονες και μου ειναι ιδιαιτερα ευκολο να κατεβασω καλωδια κατω απο το μπαλκονι. Eδω δεν εχει ακομα VDSL ισως σε κανα χρονο τωρα ξεκινησαν να περνανε οπτικες γιαυτο. Ομως ακομα και να εχει μετα με χαλασμενα υπογεια καλωδια απο πεζοδρομιο πολυκατοικιας μεχρι κατανεμητη δεν θα παιζει ετσι κι αλλιως. Μπορείς να βγάλεις ανακοίνωση για συνέλευση. Ψάξε για αυτό που σου είπα παραπάνω σχετικά με τις συνελεύσεις, νομίζω μπορεί να περάσει και χωρίς απαρτία αν για τον ίδιο λόγο δεν έχετε καταφέρει να υπάρξει απαρτία σε 2-3-4 (δε θυμάμαι νούμερο) διαδοχικές συνελεύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 (edited) Μπορείς να βγάλεις ανακοίνωση για συνέλευση. Ψάξε για αυτό που σου είπα παραπάνω σχετικά με τις συνελεύσεις, νομίζω μπορεί να περάσει και χωρίς απαρτία αν για τον ίδιο λόγο δεν έχετε καταφέρει να υπάρξει απαρτία σε 2-3-4 (δε θυμάμαι νούμερο) διαδοχικές συνελεύσεις. Τι συνελευση να κανω, εδω λεμε χρωστανε δεν σηκωνουν τηλεφωνα και δεν ερχονται ΠΟΤΕ! τα 2 υπογεια διαμερισματα ανηκουν στο ιδιο ατομο, οποτε ειναι 6 ατομα οι ιδιοκτητες μαζι με μενα. Οι μονοι που ειμαστε εδω και τα βρισκουμε ειμαι εγω με τον απο πανω μου. Τις προαλες εφραξε η υδρορροη των μπαλκονιων, βγηκαν νερα στο μπαλκονι του 1ου μπηκαν μεσα στο σπιτι βγηκαν απο τις σωληνες καλοριφερ μεχρι το ισογειο και ουτε καν ηρθε! αφου τον ειχα παρει δεκαπεντε φορες λεει και τι να κανω εγω τωρα? σιγα μην ερχομαι εκει περα ας κανει οτι θελει και το εκλεισε...:mad: Οταν ξεκινησε η πολυκατοικια ηταν οικογενειακη δεν εχω δει ποτε καταστατικο ή οτιδηποτε σχετικο και δεν εχει γινει ποτε συνελευση. Την ειχε ξεκινησει μια μανα με τα 2 παιδια της και τελικα καταληξαμε μετα να εχουμε αλλους εδω περα αυτοι εφυγαν και τραβαμε τα μαλλια μας....το κοινοχρηστο ρευμα φαντασου ειναι στο ονομα της μητερας τους που εχει απεβιωσει προ πολλων χρονων. Κοινοχρηστο νερο δεν εχει καν. Τι να λεμε τωρα. Μονο ΔΕΗ ειναι κοινοχρηστα εξοδα και δεν τα πληρωνουν κιολας και σκεφτομαστε να το κοψουμε, δλδ να μην το πληρωνουμε και ας κανει οτι θελει. Ασανσερ δεν εχει, θερμανση δεν εχει δλδ δεν δουλευει αφου δεν πληρωνουν, γιαυτο εβαλα δικια μου. Ενα παραθυρο ανοιχτο εχει στο απο κατω σπιτι ποσα χρονια τωρα και βαραει με τον αερα και τρομαζουμε και τον παρακαλαμε τον να μην πω....να ερθει να το κλεισει και ΔΕΝ ερχεται!!! Και εμαθα το γιατι οταν ανοιξα εναν φακελο του....οταν χρωστας δανειο 120 χιλιαρικα και ειναι να το παρει η τραπεζα λογικο..... μαλλον οποιος να ηταν στην θεση του τα ιδια θα εκανε! Edited March 6, 2019 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Οι τεντες ειναι πραγματι λιγο δυσκολο να αποδειχτει ποιος φταιει. Οσο για τη δικαστικη αποφαση με το κτιριο που νοικιαζε η δημοσια υπηρεσια για 36 ετη, το λαθος ειναι των ιδιοκτητων που δεν εκαναν inspection καθε χρονο. Αν γινοταν αυτο και μαλιστα ζητουσαν επισκευες τυχων φθορων μετα απο καθε inspection δε νομιζω οτι τοτε θα μπορουσε να ξεφυγει το κρατος-ενοικιαστης. Το καλυτερο για τον ιδιοκτητη ειναι να κανει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ screening ΠΡΙΝ νοικιασουν τα σπιτια τους. Σιγουρα θα πρεπει να παιρνουν συστατικη επιστολη απο τον προηγουμενο επιβεβαιωμενο ιδιοκτητη!!! Αυτη ειναι η δυναμη των ιδιοκτητων που τους φευγει ο προηγουμενος νοικαρης δημιουργωντας προβληματα αλλα και ενας ασφαλης τροπος για να αποφυγει μπελαδες ο μελλοντικος σπιτονοικοκυρης! Και μιας και οι εποχες αλλαξαν αν καποιος νοικαρης δεν δειχνει τη δεουσα σημασια στην περιουσια του αλλου,ιδιως μετα τα airbnb, πολλοι ιδιοκτητες προβλεπω να αλλαζουν πλανα και να νοικιαζουν ΜΟΝΟ μεσω βραχυχρονιων πλατφορμων ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ περι φθορων (αλλα και απωλειας ενοικιων). Κατι τετοιο σιγουρα οδηγει σε αυξημενα ενοικια ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τι σημαινει για τον κακο νοικαρη! Στο εξωτερικο αυτο ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Αν μπεις στη μαυρη λιστα του κακου νοικαρη θα εχεις ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το credit rating σου πλεον επηρρεαζεται ΚΑΙ απο το αν πληρωνεις κανονικα το νοικι σου! Και αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη ατζεντη, ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ. Καταληγεις μετα σε τρυπα με ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Επισης το συστημα των συστατικων επιστολων ειναι πολυ καλο για τον καλο νοικαρη. Και προσωπικα προτιμω καλο νοικαρη και λιγοτερα λεφτα παρα εναν "κακο" νοικαρη. Αν οι ιδιοκτητες τηρησουν ευλαβικα το μετρο των συστατικων επιστολων και δεν νοικιαζουν χωρις προηγουμενο ενδελεχη ελεγχο, τοτε πολλα προβληματα θα λυθουν! Δυστυχως ακομα μια φορα ο φοβος φυλαει τα ερμα!Όλα σχετικά είναι.εγω είμαι ιδιοκτήτης και δεν νοικιάζω σε κανέναν σπίτι.ειχα βάλει τα καλύτερα τεντοπανα(μάρκα και χώρα προέλευσης με 12χρονια διάρκεια ζωής) στα 10 οι κλωστές άρχισαν να κόβονται,ξεκινώντας από αυτή που έχει μεγαλύτερη επιφάνεια και ταλαντώνεται πιο πολύ από όλες.ουδεποτε τις σηκώνω χειμώνα καλοκαίρι (εκτός από μια λόγω μεγάλης επιφανείς χωρίς μπράτσα).προτιμησα προσωρινή επισκευή τους(επαναραφη) γιατί ο τέντας ανάφερε ότι τα πανιά έχουν ακόμα μια 5ετια ζωής.τι ευθύνη να ζητούσα δηλαδή αν έμενε ενοικιαστής μέσα; Για το μόνο που θα έχει ευθύνη εφόσον τον έχω ενημερώσει ,είναι να σπάσουν τα μπράτσα της 1 τέντας και αυτό με τους πρόσφατους αέρηδες,όχι να το βάλει καημό οπότε φυσάει να τρέχει σπίτι.Ο καθυστερημένος που βάζει κώνους και πιάνει για ένα smart θέση για 3 smart τι κάνουμε; πέρα από το να το σηκώσουμε το smart και να το ρίξουμε στον πρώτο ελεύθερο κάδο σκουπιδιών...Η αστυνομία κάνει τίποτα η μπα;200€ πρόστιμο σε κάθε κλήση της είναι.Ακριβώς. Οι νόμιμες ταμπέλες, εχου αναγραφόμενο κ τον αριθμο της δημοτικής απόφασης. ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Τι αναφέρει σχετικά η δημοτική απόφαση;έχεις κάποιο σχετικό έγγραφο γιατί αναρτήθηκε αυτό σε ένα site και ανά δύο μέρες το βλέπω αναρτημένο και κάπου.+ τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που θα παρκάρει.Ας πουμε εγώ έχω βάλει no parking στο παράνομο κλειστό parking μου που δεν είναι δηλωμένο στον δήμο,και δεν έχει άδεια.ειναι όμως υποχρεωτικά(από το 2000 και μετά αν θυμαμαι καλά)στην πολεοδομία σαν χώρος στάθμευσης και ο Δήμος έχει βάλει τα αναλογούντα τέλη κλπ. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 (edited) Τι αναφέρει σχετικά η δημοτική απόφαση;έχεις κάποιο σχετικό έγγραφο γιατί αναρτήθηκε αυτό σε ένα site και ανά δύο μέρες το βλέπω αναρτημένο και κάπου.Ας πουμε εγώ έχω βάλει no parking στο παράνομο κλειστό parking μου που δεν είναι δηλωμένο στον δήμο,και δεν έχει άδεια.ειναι όμως υποχρεωτικά(από το 2000 και μετά αν θυμαμαι καλά)στην πολεοδομία σαν χώρος στάθμευσης και ο Δήμος έχει βάλει τα αναλογούντα τέλη κλπ. Νομίζω χρειάζεσαι κάποια άδεια για να περνάς πάνω από το πεζοδρόμιο, αυτό ίσχυε κάποτε σε πυλωτές και σε συνεργεία/ηλεκτρολόγους κλπ. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, εφόσον έχεις άδεια δηλαδή, (λογικά) απαγορεύεται να σου κλείνουν τη διέλευση με παρκαρισμένα αυτοκίνητα η οτιδήποτε άλλο. Αν δεν υπάρχει άδεια, η διέλευση πάνω από το πεζοδρόμιο είναι 100% παράνομη και φυσικά δε μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να παρκάρει σε νόμιμη θέση επειδή εσύ έβαλες μια δική σου ταμπέλα που απαγορεύει το πάρκιγκ. Το ότι το δήλωσες στην πολεοδομία δε σημαίνει κάτι, εννοείται ότι θα πρέπει να το έχεις και νόμιμο, με τις απαραίτητες άδειες δηλαδή, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι όπως αναφέρεις και οι άδειες της πολεοδομίας θεωρούνται αυτόματα και άδειες χρήσης του πεζοδρομίου (σαν δουλεία ας πούμε) , αυτό πραγματικά δεν το γνωρίζω αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο όμως, θα έγινε πολύ αργότερα και όχι το 2000, γιατί στην προηγούμενη οικοδομή που έμενα τα 2004-2008 πληρώναμε 80 ευρώ και κάτι ψιλά το χρόνο για την άδεια της πυλωτής (δύο είσοδοι). Edited March 7, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 .Τι αναφέρει σχετικά η δημοτική απόφαση;έχεις κάποιο σχετικό έγγραφο γιατί αναρτήθηκε αυτό σε ένα site και ανά δύο μέρες το βλέπω αναρτημένο και κάπου.Ας πουμε εγώ έχω βάλει no parking στο παράνομο κλειστό parking μου που δεν είναι δηλωμένο στον δήμο,και δεν έχει άδεια.ειναι όμως υποχρεωτικά(από το 2000 και μετά αν θυμαμαι καλά)στην πολεοδομία σαν χώρος στάθμευσης και ο Δήμος έχει βάλει τα αναλογούντα τέλη κλπ. Googlaροντας βρηκα τι χαρτια χρειάζονται για να βγαλεις την αδεια κ την ταμπελα (λινκ απο το δημο Κοζάνης) Και φυσικα σε πολεοδομία, εφορία και κάτοψη, να ειναι δηλωμένο ως χωρος σταθμευσης https://cityofkozani.gov.gr/web/guest/ad43-parking ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Διάβασα σχετικά(ανάφερα ότι γίνεται σχετική συζήτηση και αλλού) τέτοιες παραθέσεις από κοζανη,Κατερίνη Διδυμοτείχο κλπ. Σε κάποιες περιοχές Αττικής βγήκε νόμος(2000 κάπου) ότι κάθε διαμέρισμα θα έχει δικό του πάρκινγκ.υποχρεωνει λοιπόν το κράτος να έχεις πάρκινγκ .το αν τα πάρκινγκ πιάνουν 2-3-10 θέσεις αρμόδια να το κρίνει είναι η πολεοδομία .οπότε πλέον δεν τίθεται θέμα για μετά 2000 Αττική για νομικό parking.τοτε που είχα προσφύγει στον δήμο μου ανάφεραν σχετικά αυτό τον νόμο(πριν 16-17 χρόνια) και ότι δεν χρειάζομαι άδεια.εψαχνα και σήμερα κάτι σχετικό στο site του δήμου και δεν βρήκα κάτι .υπάρχει κάτι αντίστοιχο για Αττική; Για κλειστό πάρκινγκ πληρώνω δημοτικά τέλη σαν να μένω μέσα.τα 80€ δεν πρόκειται να με πειράξουν.να έρθει ο δήμος να μου βάλει και τις ανάλογες ταμπέλες και κώνους να μην μου τρώνε και χώρο που δυσκολευομαι στο μπες βγες. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 (edited) Διάβασα σχετικά(ανάφερα ότι γίνεται σχετική συζήτηση και αλλού) τέτοιες παραθέσεις από κοζανη,Κατερίνη Διδυμοτείχο κλπ. Σε κάποιες περιοχές Αττικής βγήκε νόμος(2000 κάπου) ότι κάθε διαμέρισμα θα έχει δικό του πάρκινγκ.υποχρεωνει λοιπόν το κράτος να έχεις πάρκινγκ .το αν τα πάρκινγκ πιάνουν 2-3-10 θέσεις αρμόδια να το κρίνει είναι η πολεοδομία .οπότε πλέον δεν τίθεται θέμα για μετά 2000 Αττική για νομικό parking.τοτε που είχα προσφύγει στον δήμο μου ανάφεραν σχετικά αυτό τον νόμο(πριν 16-17 χρόνια) και ότι δεν χρειάζομαι άδεια.εψαχνα και σήμερα κάτι σχετικό στο site του δήμου και δεν βρήκα κάτι .υπάρχει κάτι αντίστοιχο για Αττική; Για κλειστό πάρκινγκ πληρώνω δημοτικά τέλη σαν να μένω μέσα.τα 80€ δεν πρόκειται να με πειράξουν.να έρθει ο δήμος να μου βάλει και τις ανάλογες ταμπέλες και κώνους να μην μου τρώνε και χώρο που δυσκολευομαι στο μπες βγες. Ο δήμος δεν βάζει ταμπέλες, ένα χαρτί σου δίνει μόνο και τις φτιάχνεις και τις βάζεις εσύ. Οι κώνοι απαγορεύονται, ούτε σε αναπηρική δεν άφησαν τον κουμπάρο μου να βάλει, μόνο ταμπέλες. Όσα τέτοια (κώνους-πασαλάκια κλπ) βλέπεις είναι παράτυπα, αλλά εφόσον ούτως η άλλως απαγορεύεται να παρκάρεις σε αυτά τα σημεία (με άδεια), είναι ανούσιο να αντιδράσεις. Ίσα-ίσα, καλό κάνουν, έστω και παράτυπα. Αν ξέρει κάποιος, τι ισχύει στο δήμο σου (?), λογικά θα απαντήσει. Αν όχι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις (για να μη πέσεις σε τυχόν ανενημέρωτο υπάλληλο του δήμου), είναι να ρωτήσεις το διαχειριστή κάποιας οικοδομής που έχει ήδη άδεια, η έστω σε κάποιο συνεργείο. Edited March 8, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Με πήραν πριν λίγο τηλ και μου είπαν ότι το μεσημέρι που φυσούσε δυνατός αέρας,κάποιο σίδερο έφυγε από την ταράτσα της πολυκατοικίας μας, και πετάχτηκε στη διπλανή,και έκανε ζημιά σε κάποιο ηλιακό. Επειδή είμαι διαχειριστής,τι γίνεται σ´ αυτές τις περιπτώσεις για να δω τι θα κάνω αύριο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Δύσκολη περίπτωση!! Πρωτα-πρωτα, τι σίδερο ήταν αυτό? Αν η ευθύνη σας είναι ξεκάθαρη? Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να αποκαταστησετε την ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Εαν το σίδερο που παρακάλεσε τη ζημια, είναι κοινόχρηστο, πληρωνει την αποζημίωση η πολυκατοικία. Εαν ειναι ενοίκου, το πληρωνει ο ίδιος. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Εαν το σίδερο που παρακάλεσε τη ζημια, είναι κοινόχρηστο, πληρωνει την αποζημίωση η πολυκατοικία. Εαν ειναι ενοίκου, το πληρωνει ο ίδιος. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Τελικά είναι ένα κομμάτι χοντρής λαμαρίνας που κλείνει από πάνω το κουτί που περιέχει τις τροχαλίες του ασανσέρ της πολυκατοικίας. Με τον αέρα σηκώθηκε και πέταξε κυριολεκτικά στη διπλανή ταράτσα, ξεπατώνοντας τους μεντεσέδες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Οπότε, από το αποθεματικό (αν υπάρχει) της πολυκατοικίας, πληρώνεται την ζημιά κ πάει στα επόμενα κοινόχρηστα (για αναπληρωση αποθεματικου) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Μήπως υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts