Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια αυτο που λεγαμε πανω εγινε τελικα ..

γυρω στα 1600 τα πληρωνει ο αλλος λογικα μεσω εφοριας (ΔΕΗ ) αλλα τα 600 ευρω θα τα πληρωσει αυτος που εχει το σπιτι ....

ελλας το μεγαλειο σου λοιπον ..ρεζίλια ..

να προσεχετε οσοι νοικιαζετε σπιτια παιδια ..ειδικα αν εχετε γονεις κτλ σε μεγαλη ηλικία ..

μπορουν να βρεθουν εντελως ξαφνικα απο κατι τετοια χρεωμένοι μεχρι το λαιμο ..

ας ειναι καλά το φορουμ γιατι και εγω εδω μεσα το εμαθα ...

καμια προστασια σε αυτον που εχει το σπιτι στο νερο ..αν μπλεξει με ρεμαλι καηκε ..:X

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο στην ΕΥΔΑΠ να μας λένε αν εξοφλούνται οι λογαριασμοί η αν υπάρχουν οφειλές;

Δεν μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο στην ΕΥΔΑΠ να μας λένε αν εξοφλούνται οι λογαριασμοί η αν υπάρχουν οφειλές;
Νομίζω υπάρχει και εφαρμογή στο αντροιντ που το κάνει αυτό

Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν έχεις τον αριθμό μητρώου ΕΥΔΑΠ και τον αριθμό μετρητή τότε μπορείς να τα βλέπεις και online από εδώ.

Αν είναι ανεξόφλητος, το ποσό θα αυξάνει σε κάθε νέο λογαριασμό.

Edited by thodoris85

Πράγματα προφανές στο εξωτερικό εδώ χρειάζεσαι 5μεροκαματα να τα διεκπεραίωσεις.

Από την άλλη αν δεν θα μπορούν να νοικιάζουν μαύρα...

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• 2 weeks later...

καλημέρα! καλα νεα για μενα, επιτελους το διαμερισμα που εγραφα στα κατω πατησια, η διαρροη τελος!!!

ηταν από το 1ο οροφο σε ένα διαμερισμα στην διπλα πολυκατοικια μια καμπυλη ειχε ραγισει στην κεντρικη στηλη αποχέτευσης και ηταν πισω από την μπανιερα! να πω ότι τα ελεγα από την αρχη???? επρεπε να περασουν 2 χρονια για να το φτιαξουν αφου πρωτα το βρηκαν!

ελεγα για εταιρεια ανερευσης διαρροων και δεν ηθελαν!

τωρα οι ζημιες είναι μεγαλες και εκει και σε εμενα.

Σε αυτή την περιπτωση που ξερουμε τι ηταν παλι θελει μηχανολογο ΤΕΕ για να αποδειχτεί σε περιπτωση αγωγης για αποζημιώσεις?

ξερει καποιος?

στο δικο μου διαμερισμα εχει καταστραφει ολοσχερως ολο το πατωμα, και η ντουλαπα ολοκληρη ακομα και τα φυλλα της από την υγρασια.

Επισης χαμηλα εχουν πεταχτει παρα πολλα σημεια τα σοβατεπιά και μη πω για τοιχους.

Λυπάμαι από την άλλη και τον αλλον γιατι και αυτος εχει σοβαρες ζημιες, αλλα νευριάζω από την άλλη με την συμπεριφορά του υδραυλικου του και φιλου του και των 2 διαχειριστών (τον παλιο διπλα γιατι τωρα εχει αλλον) και τον δικο μου.

Γιατι τοσο καιρο αδιαφορουσαν αρκετα και ετσι φτασαμε στα 2 χρονια για να επισκευαστεί.

Αν ξερει κανεις μου λεει, ευχαριστω!

καλημέρα! καλα νεα για μενα, επιτελους το διαμερισμα που εγραφα στα κατω πατησια, η διαρροη τελος!!!

ηταν από το 1ο οροφο σε ένα διαμερισμα στην διπλα πολυκατοικια μια καμπυλη ειχε ραγισει στην κεντρικη στηλη αποχέτευσης και ηταν πισω από την μπανιερα! να πω ότι τα ελεγα από την αρχη???? επρεπε να περασουν 2 χρονια για να το φτιαξουν αφου πρωτα το βρηκαν!

ελεγα για εταιρεια ανερευσης διαρροων και δεν ηθελαν!

τωρα οι ζημιες είναι μεγαλες και εκει και σε εμενα.

Σε αυτή την περιπτωση που ξερουμε τι ηταν παλι θελει μηχανολογο ΤΕΕ για να αποδειχτεί σε περιπτωση αγωγης για αποζημιώσεις?

ξερει καποιος?

στο δικο μου διαμερισμα εχει καταστραφει ολοσχερως ολο το πατωμα, και η ντουλαπα ολοκληρη ακομα και τα φυλλα της από την υγρασια.

Επισης χαμηλα εχουν πεταχτει παρα πολλα σημεια τα σοβατεπιά και μη πω για τοιχους.

Λυπάμαι από την άλλη και τον αλλον γιατι και αυτος εχει σοβαρες ζημιες, αλλα νευριάζω από την άλλη με την συμπεριφορά του υδραυλικου του και φιλου του και των 2 διαχειριστών (τον παλιο διπλα γιατι τωρα εχει αλλον) και τον δικο μου.

Γιατι τοσο καιρο αδιαφορουσαν αρκετα και ετσι φτασαμε στα 2 χρονια για να επισκευαστεί.

Αν ξερει κανεις μου λεει, ευχαριστω!

Γιατι να χρειαζεται υποχρεωτικα πραγματογνωμοσυνη απο μηχανικο του ΤΕΕ? Το λεει καποιος νομος? Τα αποδεικτικα μεσα ου θα χρησιμοποιησεις για να αποδειξεις τη ζημια σου, ειναι δικη σου υποθεση. Αρκει να ειναι πειστικα βεβαια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Γιατι να χρειαζεται υποχρεωτικα πραγματογνωμοσυνη απο μηχανικο του ΤΕΕ? Το λεει καποιος νομος? Τα αποδεικτικα μεσα ου θα χρησιμοποιησεις για να αποδειξεις τη ζημια σου, ειναι δικη σου υποθεση. Αρκει να ειναι πειστικα βεβαια.

καλημέρα, μου το ειχε πει ο δικηγόρος μου πριν, αλλα τοτε δεν ξεραμε που είναι η διαρροη και φυσικα δεν ειχε διορθωθεί.

Τωρα μου ειπε χτες ο υδραυλικος και φιλος του ιδιοκτητη του 1ου οροφου της διπλα πολυκατοικίας που ηταν και πως φτιαχτηκε.

Αρα δλδ τωρα δεν θελει να υποθεσω?

ωραια και εγω πως θα αποδειξω πως εγιναν όλα αυτά τοτε?

εχω μονο φωτος και βιντεο από την πυλωτη της διπλα πολυκατοικίας, με νερα κιολας που σταζουν από την κεντρικη στηλη αποχέτευσης, σωληνα PVC Φ100 δλδ των μπάνιων.

Γραπτώς είχες εκφράσει τα παράπονα σου; Για παράδειγμα, είχε καταγραφεί σε κάποια συνέλευση ή κάτι παρόμοιο;

Ημερομηνία στη φωτογραφία και στο βίντεο προφανώς θα υπάρχουν. Είναι σχετικά στις αρχές που εξέφρασες τις ανησυχίες σου;

Αφού θες να το κυνηγήσεις όπως λες (και καλά κάνεις), καλύτερα είναι αυτές οι ερωτήσεις να γίνουν στο δικηγόρο που θα το αναλάβει.

καλημέρα, μου το ειχε πει ο δικηγόρος μου πριν, αλλα τοτε δεν ξεραμε που είναι η διαρροη και φυσικα δεν ειχε διορθωθεί.

Τωρα μου ειπε χτες ο υδραυλικος και φιλος του ιδιοκτητη του 1ου οροφου της διπλα πολυκατοικίας που ηταν και πως φτιαχτηκε.

εχω μονο φωτος και βιντεο από την πυλωτη της διπλα πολυκατοικίας, με νερα κιολας που σταζουν από την κεντρικη στηλη αποχέτευσης, σωληνα PVC Φ100 δλδ των μπάνιων.

Κατα τη γνωμη μου αν σκεφτεσαι να κινηθεις νομικα για αποζημιωση, μπορεις να το κανεις και με πρσγμστογνωμοσυνη ιδιωτη μηχανικου. Μια χαρα αξιοπιστο αποδεκτικο μεσο ειναι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Γραπτώς είχες εκφράσει τα παράπονα σου; Για παράδειγμα, είχε καταγραφεί σε κάποια συνέλευση ή κάτι παρόμοιο;

Ημερομηνία στη φωτογραφία και στο βίντεο προφανώς θα υπάρχουν. Είναι σχετικά στις αρχές που εξέφρασες τις ανησυχίες σου;

Αφού θες να το κυνηγήσεις όπως λες (και καλά κάνεις), καλύτερα είναι αυτές οι ερωτήσεις να γίνουν στο δικηγόρο που θα το αναλάβει.

όχι δεν υπαρχει κατι σε γραπτο, συναντιόμασταν και τα βλέπαμε επιτοπου οι εμπλεκόμενοι.

Απλα εγω εχω έναν ανθρωπο γνωστο μου από την δουλεια που μηνες πριν βρουν το πρόβλημα, ειχε προβλεψει που είναι γιατι εκανε ο υδραυλικος τους τρυπα κατω από την μπανιερα και ο δικος μου εβαλε μηχανημα με καμερα!

παρολο ότι ειδαμε τα παντα υγρα και να εχει κουνουπακια αυτά που είναι στην πολύ υγρασια αλλα ακομα και μαυρα σκαθάρια!!! :lol::lol::lol: δεν παραδεχτηκαν ότι το πρόβλημα είναι εκει!!

οποτε εχω και μαρτυρα….

Κατα τη γνωμη μου αν σκεφτεσαι να κινηθεις νομικα για αποζημιωση, μπορεις να το κανεις και με πρσγμστογνωμοσυνη ιδιωτη μηχανικου. Μια χαρα αξιοπιστο αποδεκτικο μεσο ειναι.

ισως αλλα δεν ξερω κατά ποσο είναι απαραιτητο αυτό, αλλα και για τι κοστος μιλαμε.

Αμα είναι τα νομικα κτλ να πας πανε περισσοτερο από τις επισκευες που επειδή είναι κλειστο διαμερισμα και εχει και άλλες ζημιες αλλα χρηζει και ανακαινισης δεν προκειτε ετσι κι αλλιως να κανουμε τοτε δεν συμφερει.

Δεν ξερω βεβαια επειδή εχουν γινει ζημιες και σε αλλα σημεια της πολυκατοικίας όπως τοιχος αναμεσα στις 2, υπογειο που το εχει άλλος κτλ, μηπως είναι και θεμα του διαχειριστη μου ώστε να κινηθούμε νομικα και αλλοι και όχι μονο εγω?

Η υποθεση είναι πολύ μπλεγμενη καθως πριν αρχισει αυτή η διαρροη ειχα από τον από πανω μου στο μπανιο και εγινε χαλια ο τοιχος εξω από το μπανιο και το παταρι, από κατω όμως στο ιδιο το μπανιο ηταν και άλλη διαρροη από τον θερμοσιφωνα όταν ακομα το νοικιάζαμε σε αλλους το διαμερισμα.

Δλδ μπορει καποιος να ισχυριστεί ότι τα αλλα στο υπνοδωματιο που λεμε για την διπλα πολυκατοικια είναι συνεχεια των αλλων και όχι από διπλα.

Όπως το ιδιο μπορει να πει καποιος και από διπλα ότι εγιναν από τον από πανω μου (αυτό ελεγαν 2 χρονια!!!) που ο ανθρωπος ειχε φτιαξει την διαρροη τον επομενο μηνα από όταν τον ενημερωσα και απεδειξα ότι χανει.

Δε νομιζω ότι χωρις τεχνικη μελετη θα βγει ακρη. Τωρα ο δικηγόρος μου, μου ειχε πει ότι θελει μελετη από μηχανολογο ΤΕΕ και ότι παιρνουν πολλα λεφτα και δεν αξιζει, δεν μου ανεφερε ότι μπορει να γινει από ιδιωτη.

Edited by Nikifoross

Μήπως το διαμέρισμα που είχε την ζημιά έχει ασφάλεια; Για ρώτα, γιατί αν έχει τότε όλα είναι πολύ πιο απλά.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Μήπως το διαμέρισμα που είχε την ζημιά έχει ασφάλεια; Για ρώτα, γιατί αν έχει τότε όλα είναι πολύ πιο απλά.

μπα δε νομιζω να εχει, θα ρωτησω αμα βρω τον ιδιοκτητη, μιλαω με τον υδραυλικο του και τη νοικαρισσα του και δεν ξερω.

Ο υδραυλικος του ουτε το τηλ του δεν μου εδινε.

Ειναι αργα για δακρυα Ηλεκτρα. :lol:

Αυτες τις ενεργειες επρεπε να τις κανεις πριν την αποκατασταση των ζημιων.Τωρα πως θα πεισεις το δικαστηριο οτι ο διπλα ειχε καποιο προβλημα και το εφτιαξε (εκτος αν το επιβεβαιωσει ο ιδιος) και μου εκανε εκτεταμενες ζημιες στο σπιτι.

Ο μηχανικος επρεπε να ειναι παρων στην εκθεση και στην ανευρεση της βλαβης.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Ειναι αργα για δακρυα Ηλεκτρα. :lol:

Αυτες τις ενεργειες επρεπε να τις κανεις πριν την αποκατασταση των ζημιων.Τωρα πως θα πεισεις το δικαστηριο οτι ο διπλα ειχε καποιο προβλημα και το εφτιαξε (εκτος αν το επιβεβαιωσει ο ιδιος) και μου εκανε εκτεταμενες ζημιες στο σπιτι.

Ο μηχανικος επρεπε να ειναι παρων στην εκθεση και στην ανευρεση της βλαβης.

καλημέρα, ειχα ξαναγραψει αν θυμασαι.

Ρωτησα τον δικηγορο μου και ειπε θελει μηχανολογο ΤΕΕ και ότι μπορει να παει και 2000 ευρω η εκθεση και προτεινε να τα βρουμε μεταξυ μας. Αρα πως θα εκανα αυτό που λες?

μετα αυτοι δεν με ενημερωνουν τι κανουν. Τα κανουν όταν θελουν.

Πως θα ημουν παρων εγω ή μηχανικος όταν δεν ξερω τι κανουν ή τι θα κανουν?

στο σπιτι μεσα αυτό διπλα μενει ενας που είναι καπετανιος, το νοικιαζει. Οποτε επρεπε να γινουν όταν ελειπε και ανοιγε η μανα του το σπιτι.

εμενα δεν με ενημερωναν για τιποτα.

Καποια στιγμη ειπε ο υδραυλικος του πρεπει να είναι αυτό που ηταν τελικα.

Εμεινε στο πρεπει για μηνες πολλους, περασε το καλοκαιρι κτλ.

Τωρα τον εψαξα, που πηγα στο σπιτι και ειδα ότι στεγνωσαν γιατι ειχα και εγω αλλα προβλήματα και μου λεει ΑΑΑ το φτιαξαμε μηνες πριν!

Αρα δλδ τι να κανω?

Ξερεις ποσες φορες ειπα για εταιρεια ανευρευσης διαρροων από την αρχη που θα ειχα και χειροπιαστες αποδειξεις και δεν ηθελε κανεις?

και προτεινα και να πληρωσουμε μισα μισα και μετα να την πληρωσω εγω και παλι ΔΕΝ θελανε!!!

• 2 weeks later...
Η συζυγος μου ειναι ιδιοκτητρια 4 διαμερισματων,ολα στον ιδιο οροφο,σε μια πολυκατοικια.Θελει να πουλησει το ενα απο τα 4.Το προβλημα ομως ειναι το εξης.Ολα τα διαμερισματα εχουν λαθος τετραγωνικα στα συμβολαια.Το αθροισμα των τετραγωνικων ειναι σωστο ,αλλα το καθενα διαμερισμα ειναι λαθος.πχ το ενα ειναι -6τμ και το αλλο +6τμ.Ο μηχανικος ειπε για διαμερισματοποιηση,που δεν υπαρχει κανενα προβλημα να την κανουμε και αλλαγη συστασης πολυκατοικιας.Ουτε την αλλαγη εχουμε προβλημα να την κανουμε ,πληρωνοντας εμεις ολα τα εξοδα,αλλα το θεμα ειναι οτι εχουμε ρωτησει 5 συμβολαιογραφους και κανεις δε δεχετε ,γιατι ειναι λεει μπελαλιδικη δουλεια.Καμια ιδεα ;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Η συζυγος μου ειναι ιδιοκτητρια 4 διαμερισματων,ολα στον ιδιο οροφο,σε μια πολυκατοικια.Θελει να πουλησει το ενα απο τα 4.Το προβλημα ομως ειναι το εξης.Ολα τα διαμερισματα εχουν λαθος τετραγωνικα στα συμβολαια.Το αθροισμα των τετραγωνικων ειναι σωστο ,αλλα το καθενα διαμερισμα ειναι λαθος.πχ το ενα ειναι -6τμ και το αλλο +6τμ.Ο μηχανικος ειπε για διαμερισματοποιηση,που δεν υπαρχει κανενα προβλημα να την κανουμε και αλλαγη συστασης πολυκατοικιας.Ουτε την αλλαγη εχουμε προβλημα να την κανουμε ,πληρωνοντας εμεις ολα τα εξοδα,αλλα το θεμα ειναι οτι εχουμε ρωτησει 5 συμβολαιογραφους και κανεις δε δεχετε ,γιατι ειναι λεει μπελαλιδικη δουλεια.Καμια ιδεα ;

καλησπέρα, δεν ξερω εσυ τι κανεις, αλλα θα σου πω εμεις τι καναμε που μας ετυχε κατι να πουλησουμε με λαθος τετραγωνικα. Γιατι η δικια σου περιπτωση ειναι ποιο πολυπλοκη λογω οτι ειναι 4. Οποτε ολα τα παρακατω πρεπει να γινουν Χ4.

Εμεις λοιπον εχουμε της μανας μου ενα παλιο "σπιτι" στο χωριο. Και λεω παλιο επειδη ειναι σαπιο προς διαλυση απο το 1800+!!! και ηταν σταβλοι απο την δεκαετια του 90. Εχει κατω 2 μικρα δωματιακια και πανω ενα μονο οποτε εχει διπλα ταρατσακι.

Ο παππους μου το δηλωσε στην διαθηκη του οτι ειναι 27 μ2.

Kαποια στιγμη επειδη δεν το θελει κανεις ειπαμε να το δωσει η μανα μου σε μια ξαδερφη της που εχει το πισω απο αυτο.

Επειδη ειναι πλεον υποχρεωτικο να γινει μηχανολογικη μελετη για καθε πωληση, ασχετως αν εχει απο πριν ή οχι, ο μηχανολογος το εβγαλε οτι ειναι 45 ολα αυτα σε συνολο.

Οποτε επρεπε να παμε στο taxisnet και να αλλαξουμε τα χρονια απο 2013-2017 (τοτε ηταν 2017 που το καναμε) με τροποποιητικες δηλωσεις Ε9 και φυσικα μετα βγηκε ο αντιστοιχος ΕΝΦΙΑ των αλλαγων των οποιων πληρωσαμε κανονικα.

Να σημειωσω οτι θελει λοιπον τροποποιητικες δηλωσεις των Ε9 για τα τελευταια 5 ετη, βγαινει ΕΝΦΙΑ, τον πληρωνετε και μετα θελει πιστοποιητικο ακινητου και βεβαιωση φορολογικης ενημεροτητας. Αν δεν πληρωθουν ΟΛΑ τα ΕΝΦΙΑ αυτη δεν βγαινει και δεν πουλατε.

Επισης τονιζω οτι το δικο μας ακινητο ΔΕΝ ηταν ηλεκτροδοτουμενο. Δεν ξερω αυτο αν εχει σχεση με την δικια σας περιπτωση.

Αλλα αυτο με τις τροποποιητικες ισχυει κανονικα και η πληρωμη ΕΝΦΙΑ.

Στην δικια σας περιπτωση εχει αλλαγες οποτε δεν ξερω για οτι παραπανω θελει, εγω απλα ανεφερα την δικια μου περιπτωση που γνωριζω τι ηθελε.

καλημέρα, ειχα ξαναγραψει αν θυμασαι.

Ρωτησα τον δικηγορο μου και ειπε θελει μηχανολογο ΤΕΕ και ότι μπορει να παει και 2000 ευρω η εκθεση και προτεινε να τα βρουμε μεταξυ μας. Αρα πως θα εκανα αυτό που λες?

μετα αυτοι δεν με ενημερωνουν τι κανουν. Τα κανουν όταν θελουν.

Πως θα ημουν παρων εγω ή μηχανικος όταν δεν ξερω τι κανουν ή τι θα κανουν?

στο σπιτι μεσα αυτό διπλα μενει ενας που είναι καπετανιος, το νοικιαζει. Οποτε επρεπε να γινουν όταν ελειπε και ανοιγε η μανα του το σπιτι.

εμενα δεν με ενημερωναν για τιποτα.

Καποια στιγμη ειπε ο υδραυλικος του πρεπει να είναι αυτό που ηταν τελικα.

Εμεινε στο πρεπει για μηνες πολλους, περασε το καλοκαιρι κτλ.

Τωρα τον εψαξα, που πηγα στο σπιτι και ειδα ότι στεγνωσαν γιατι ειχα και εγω αλλα προβλήματα και μου λεει ΑΑΑ το φτιαξαμε μηνες πριν!

Αρα δλδ τι να κανω?

Ξερεις ποσες φορες ειπα για εταιρεια ανευρευσης διαρροων από την αρχη που θα ειχα και χειροπιαστες αποδειξεις και δεν ηθελε κανεις?

και προτεινα και να πληρωσουμε μισα μισα και μετα να την πληρωσω εγω και παλι ΔΕΝ θελανε!!!

Δεν σου ριχνω ευθυνη για κατι.Προσπαθω να σε προστατεψω απο δικαστικες διαμαχες απο την στιγμη που δεν μπορεις να αποδειξεις οτι ειχαν διαρροη και την φτιαξανε.

Για να φυτευτεί ένα δεντρό στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικία χρειάζεται σύμφωνη γνώμη των άλλων ιδιοκτήτων;
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Δεν σου ριχνω ευθυνη για κατι.Προσπαθω να σε προστατεψω απο δικαστικες διαμαχες απο την στιγμη που δεν μπορεις να αποδειξεις οτι ειχαν διαρροη και την φτιαξανε.

καλημέρα, δεν ειπα αυτό. Αλλα δεν πειραζει δεν μπορω να ασχοληθώ.

Αλλωστε ότι και να κανω με αυτό το διαμερισμα δεν θα εχει καποια χρηση, μονο αποθηκη μπορει να γινει οποτε και ετσι που είναι γινεται αυτό.

Ετσι κι αλλιως και ο τελευταίος νοικάρης το εκανε ρημαδι και ηθελε και ανακαινιση που από μονη της θα ηθελε καποιες χιλιαδες ευρω που παλι δεν θα καναμε.

Ασε που ο άλλος από διπλα εχει οικογενειακα προβλήματα, εχει οικονομικα προβλήματα τι να του λεω και εγω τωρα, τον λυπάμαι κιολας….:(:O

Και το άλλο είναι ότι ειπαν ότι είναι κοινοχρηστη δαπανη αλλα δεν ηθελαν οι αλλοι και ο διαχειριστης του και τα πληρωσε και όλα από την τσεπη του.

Δλδ και κατι να ηθελα να κανω παλι στο κοινοχρηστο θα το εριχνε και ετσι δεν θα εβγαζα ποτε ακρη.

Ουτε λεφτα για πεταμα εχω, ουτε χρονο, και ο χρονος όπως λενε πολύ σοφα είναι χρημα….

Μια φορα μπηκα για ασφαλιστικη στην διαδικασια αγωγης και δικαστηρίου οκ δικαιωθηκα μετα από ένα χρονο και εβγαλα και καποια χρηματα, αλλα δεν το ξανακανω ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ......

Edited by Nikifoross

Εχουμε ενα διαμερισμα στην πολυκατοικια που οφειλει 190€ εδω και 2,5 χρονια περιπου. Ειναι ισογειο και ειναι λιγα τα κοινοχρηστα καθε μηνα αλλα παρ΄ολα αυτα ο ιδιοκτητης επειδη το εχει αδειο το διαμερισμα και δεν το νοικιαζει ισχυριζεται οτι δεν χρωσταει τιποτα. Θελουμε να κανουμε καποιες επισκευες και δεν προχωραμε γιατι πρεπει να πληρωσει και αυτος. Υπαρχει καποιος νομος που ειναι σε ισχυ και λεει οτι υποχρεουται να μην πληρωνει κοινοχρηστα επειδη δεν μενει καποιος στο διαμερισμα;

Το να τον παμε δικαστικως τα εξοδα ειναι παρα πολλα πιστευω χωρις να εχω ρωτησει δικηγορο φυσικα δεδομενου οτι το ποσο που οφειλει ειναι μικρο, αλλα απο την αλλη θα αυξηθει μελλοντικα. Υπαρχει αναλογο περιστατικο σε αλλον διαχειριστη; Αν ναι πως το αντιμετωπισατε;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Από περίπτωση που ξέρω ,στα 5 χρόνια παραγράφονται οι οφειλές .Για να είναι η διαχείριση καλυμένη,μην υπάρχει προηγούμενο και δεν πληρώνει κανείς, πρέπει να τις πάει δικαστικά στο ειρηνοδικείο,και τα δικαστικά έξοδα πάνε όπου αναφέρει η απόφαση.Τα υπόλοιπα είναι θέμα αποφάσεων Γ.Σ ,τι λέει ο κανονισμός για τα έξοδα πως επιμερίζονται σε κάθε περίπτωση. Edited by mkaras

Εχουμε ενα διαμερισμα στην πολυκατοικια που οφειλει 190€ εδω και 2,5 χρονια περιπου. Ειναι ισογειο και ειναι λιγα τα κοινοχρηστα καθε μηνα αλλα παρ΄ολα αυτα ο ιδιοκτητης επειδη το εχει αδειο το διαμερισμα και δεν το νοικιαζει ισχυριζεται οτι δεν χρωσταει τιποτα. Θελουμε να κανουμε καποιες επισκευες και δεν προχωραμε γιατι πρεπει να πληρωσει και αυτος. Υπαρχει καποιος νομος που ειναι σε ισχυ και λεει οτι υποχρεουται να μην πληρωνει κοινοχρηστα επειδη δεν μενει καποιος στο διαμερισμα;

Το να τον παμε δικαστικως τα εξοδα ειναι παρα πολλα πιστευω χωρις να εχω ρωτησει δικηγορο φυσικα δεδομενου οτι το ποσο που οφειλει ειναι μικρο, αλλα απο την αλλη θα αυξηθει μελλοντικα. Υπαρχει αναλογο περιστατικο σε αλλον διαχειριστη; Αν ναι πως το αντιμετωπισατε;

καλημέρα, δεν υπαρχει να μην πληρωνει επειδή δεν μενει εκει.

Τα κοινόχρηστα είναι και πολλα αλλα πραγματα πχ στην ΔΕΗ εχει και δημοτικα τελη που είναι καθαρα για τα ακινητα.

Το ποσο είναι μικρο δεν αξιζει με τιποτα.

Και να πληρωσει αυτά μπορει να μην πληρωνει μετα, θα ξανακανετε μετα παλι αγωγη?

Βεβαια πετυχα ανθρωπο να μου λεει ότι δεν πληρωνει γιατι είναι αδειο το διαμερισμα του και ετσι το εχει κανονισμο στην πολυκατοικια του! πρωτη φορα το ακουσα!!! εγω εχω αδειο διαμερισμα και πληρωνω κανονικα ακομα και θερμανση το 30% με το νομο παλιοτερα πληρωνα ολο το ποσο που αντιστοιχουσε που δεν το γνωριζα, θα επρεπε να ζητησω αναδρομικα….

Κανονισμός μπορεί να υπάρχει οπότε τον παίρνετε στα χέρια και πάτε σε ένα δικηγόρο.

Αν δεν βάλει μυαλό στην πρωτη δική,που τα 1900(απορώ πως σας φαίνονται λίγα) γίνουν 3000,θα βάλει στην δεύτερη.

Θα μπορούσατε τουλάχιστον να τα βρείτε στα λόγια να δίνει κάποιο μικρό αντίτιμο εφόσον δεν χρησιμοποιεί φως κλπ