Nrg Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 η τεντα ειναι τοποθετημενη εδω και δεκαετιες.δεν τοποθετηθηκε προσφατα. Εννοω οτι μπορει να σε "δωσουν" οι οτετζιδες επειδη τους εκανες να δουλεψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 και να αφησω ετσι το καλωδιο?αν κοπει δεν θα ειναι χειροτερα? ασε που η τεντα δεν ειναι παρανομη. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Κατσε αυτο το καλωδιο δεν καταληγει σε καποια κολωνα? Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 οχι...παει προς μεσα στην οικοδομη... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 στο ιατρειο μου,στο μπαλκονι,εμποδιζει την τεντα στο ανεβασμα και στο κατεβασμα ενα χοντρο καλωδιο σα λαστιχο ποτισματος. ρωτησα τι ειναι και μου ειπαν πως ειναι του ΟΤΕ και πως πρεπει να παρω τηλεφωνο τον οτε να ερθει να το επιδιορθωσει γνωριζει κανεις που μπορω να παρω τηλεφωνο? Πάρε το 121, είναι ο αριθμός αναγγελίας βλαβών του Οργανισμού Τηλεποτίσματος της Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 και επομενο θεμα (δεν εχουν τελειωμο ποτε) διαχειριστρια εχει αναλαβει μια κοπελιτσα 23 ετων την βοηθαω κι εγω και ετσι κυλανε ολα ηρεμα...μεχρι που χτες,που χρειαστηκε να γινει μια αγορα. της ειπα λοιπον πως μπορει να παρει τα χρηματα που χρειαζονται απο το κοινο ταμειο(πρεπει να εχει 41,50€) και πως στα επομενα κοινοχρηστα θα βαλουμε παλι απο 2 ε το διαμερισμα,και θα κανουμε και παλι ενα μικρο κοινο ταμειο για μικροεξοδα. η ιδια μου δηλωσε πως "δεν εχουμε 41,50 αλλα 21,50 κοινο ταμειο" λαθος αποκλειεται να κανω διοτι κραταω αναλυτικο λογαριασμο(καθοτι στην ουσια διαχειριστρια ειμαι εγω και απλα αυτη κραταει τα λεφτα) μου πεταξε μαλιστα και την ατακα "εγω κλεφτρα δεν ειμαι" και ενω της ειπα πως δεν υποννοω κατι τετοιο αλλα προφανως εχει κανει λαθος στο μετρημα(ενω της ειχα πει τα λεφτα της οικοδομης να τα φυλαει σε ενα κουτακι ησε χωριστο πορτοφολακι,αυτη τα εχει στο πορτοφολι μαζι με τα δικα της),μου ειπε "αποκλειεται 21,50 εχω.μην ξεχνας πως εσυ τον περασμενο μηνα δεν εδωσες 7ε" .της εξηγησα πως τα 7 ε δεν τα ειχα δωσει,αλλα ειχα αγορασει πατακι εισοδου το οποιο εκανε 7ε και δεν μου ειχε γυρισει τα χρηματα,λεγοντας μου,"δε θα σου δωσω για το πατακι αφου ετσι κι αλλιως 7ε κανει,7 ειναι και τα κοινοχρηστα,οποτε ειναι το ιδιο" και ερωτω τωρα επειδη προκειται να βγαλω τα κοινοχρηστα του μηνα σε λιγες μερες. σαν κοινο ταμειο να αναφερω το ποσο που πρεπει να εχει,41,50 ή το 21,50 που ισχυριζεται αυτη?και τι να κανω εγω απο εδω και περα? (σκατοοικοδομες) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Αναφερεις τα χρηματα που πραγματικα υπαρχουν. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Όσα λεφτά και να έχει αυτή (στο κουτί/πoρτοφόλι/οπουδήποτε) με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς μπορεί ο καθένας να υπολογίσει πόσα έπρεπε να υπάρχουν στο ταμείο. Αν δε συμφωνείτε σημαίνει ότι είτε είναι ηλίθια είτε αναξιόπιστη (εκτός αν δεν ξέρεις εσύ απλά μαθηματικά :p). Σε κάθε περίπτωση δεν κάνει για διαχειρίστρια, οπότε ανέλαβέ το εντελώς μόνη σου. Πιο εύκολο θα σου βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Από τη στιγμή που το ποσό της διαχείρισης ήταν 41,50 € και μετά κοιτάξτε τις αποδείξεις αγορών που υπάρχουν (ελπίζω να τις φυλάτε γιατί είναι μέρος της διαχείρισης) και θα βγει εύκολα το συμπέρασμα για το πόσο είναι πραγματικά το υπόλοιπο. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 μα 3 φορες τις εβγαλα,καναμε μαζι τις πραξεις,μεχρι και κομπιουτερακι της εδωσα για να κανει αυτη την επαληθευση. την ρωτησα πανω απο 10 φορες "μηπως εγινε καποια αγορα" και η απαντηση ειναι αρνητικη. το ποσο πρεπει να ειναι 41,50 αλλα η απαντηση που παιρνω ειναι "και πως γινεται να εχω 21.50" δεν βγαζω ακρη και δεν ξερω και πως να συμπεριφερθω. να αφησω το ζητημα ετσι και ας ενδιαφερθει καποιος αλλος?(που κανεις δεν θα κανει ελεγχο για το κοινο ταμειο...αλλα σημερα ειναι 40ε,μετα απο μηνες που ενδεχομενως να ειναι 100-200ε,αν εχουμε τα ιδια τι θα γινει?) να προσπαθησω να της μαθω προσθεση? ΣΧΕΤΙΚΑ με τον οτε τωρα,τους εστειλα το μειλ και μου απαντησαν το εξης Καλημέρα σας, Θα πρέπει να μας δώσετε περισσότερα στοιχεία (αρ. τηλεφώνου, δ/νση), προκειμένου να ενημερώσουμε την αρμόδια τεχνική υπηρεσία μας. Σας ευχαριστώ Μαρία Λ***** Προϊστ. Τμήματος εξυπηρέτησης Πελατών & Παρόχων Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 δεν βγαζω ακρη και δεν ξερω και πως να συμπεριφερθω Εγώ επιμένω – αφού ούτως ή άλλως χαλάς τόσο χρόνο στην ενασχόληση με τα κοινά, γιατί δεν αναλαμβάνεις επίσημα τη διαχείριση να τελειώνει η δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 τι θα την πεις την αλλη? δεν ξερεις να κανεις προσθεση? θα προσβληθει... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Κάνε μια τελευταία προσπάθεια να την πείσεις ότι μάλλον κάπου μπέρδεψε τα 20 Ευρώ από το ταμείο με τα δικά της χρήματα. Αν επιμένει, τότε δεν υπάρχει κι άλλη λύση. Αν προσβληθεί προσβλήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Εννοω οτι μπορει να σε "δωσουν" οι οτετζιδες επειδη τους εκανες να δουλεψουν. Κατσε αυτο το καλωδιο δεν καταληγει σε καποια κολωνα?ενα ενα τα θεματα τελειωνουν ηρθε πριν λιγο υπαλληλος του ΟΤΕ και αφαιρεσε το καλωδιο.ηταν λεει αχρηστο.ουτε για αδειες με ρωτησε ουτε τπτ.μονο αν εχω σταθερο τηλεφωνο με ρωτησε. συνεπως, ενα θεμα μειον.:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Οπως και να το κανουμε,ειναι μια αρχη :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouffff Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Καλημέρα, το δικό μου πρόβλημα έχει ως εξής: πρόκειται να ξενοικιάσω το σπίτι στο οποίο μένω και εκκρεμεί μια εγγύηση ενοικίου ίση με το ποσό ενός ενοικίου. Το πρόβλημα είναι ότι τα κοινόχρηστα των τελευταίων μηνών δεν έχουν βγει ακόμη με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να μου ζητά κάποιο ποσό ως εγγύηση για τα κοινόχρηστα προκειμένου να μου επιστρέψει την εγγύηση ενοικίου. Στο συμβόλαιο δεν αναφέρει πουθένα κάτι τέτοιο. Αντιθέτως αναφέρει ότι τα κοινόχρηστα τα κατάβαλλω αφού μου δώσει απόδειξη. Επίσης αναφέρει ότι η εγγυήση ενοικίου δεν καλύπτει άλλα χρέη. Από τη στιγμή λοιπόν που εγώ έχω ξεχρεώσει ΔΕΗ και νερό δεν έχω δικαίωμα να πάρω πίσω την εγγύηση ενοικίου ανεξάρτητα με το τι γίνεται μετ τα κοινόχρηστα για τα οποία δεν έχει εκδοθεί απόδειξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Οπως και να το κανουμε,ειναι μια αρχη ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ χτες ειχαμε συγκεντρωση για να συζητησουμε τις προσφορες που μας εγιναν για επισκευη ταρατσας και βαψιμο εσωτερικα. η πιο ακριβη ηταν στα 6300+φπα και η πιο οικονομικη στα 3500+φπα. δυστυχως ομως αρχισαν να μαλωνουν οι αλλοι ιδιοκτητες μεταξυ τους,θυμηθηκαν που ο ενας δεν πληρωνε ενα διαστημα για κανενα κοινο εξοδο της οικοδομης,που η αλλη φωναξε την αστυνομια σε εναν τριτο, η τεταρτη που δε την αφηναν να πλυνει τα χαλια στην ταρατσα και εγινε πανδαιμονιο. :!:πληρης ασυνενοησια και παντελης αδιαφορια.:!:τους ειπα τουλαχιστον να μας κανουν γνωστα τα χιλιοστα τους επι του οικοπεδου(καθως και σε αυτο προεκυψε διαφωνια) αλλα δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη. :(:confused::worry: τωρα?:cry: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 H καλυτερη λυση,ειναι να αγορασεις νεο σπιτι να γλιτωσεις απο αυτους :) Κανε μια τελευταια συγκεντρωση,και εξηγησε τους,οτι πρεπει να βρεθει μια κοινη λυση,προκειμενου να προχωρησετε στις εργασιες.Διαφορετικα θα υπαρξει προβλημα υποδομης του κτιριου. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 χαχαχαχα.το αλλο με τον τοτο το ξερεις? οταν τους ειπα εγω με εναν αλλο κυριο -πολιτικο μηχανικο- πως ΠΡΕΠΕΙ να γινουν αυτες οι εργασιες, ο ενας εκ των ιδιοκτητων μας ειπε οτι εχει βαλει ναυλον επανω στην ταρατσα και ετσι ειμαστε προστατευμενοι. οταν του ειπα πως καλα εκανε και εβαλε,αλλα αυτο ειναι εντελως προσωρινο και πρεπει να το επιδιορθωσουμε σωστα μου ειπε επι λεξη "τι,για τα επομενα 30 χρονια θελετε να τα φτιαξετε?εγω τοτε θα εχω πεθανει,τι με νοιαζει":lost::what: ακουστηκαν και αλλες κορυφαιες ατακες τυπου -ο μπαμπας σου μου ειχε φερει την αστυνομια "τον μπαμπα μου να τον αφησεις εκει που ειναι" -τι να τον αφησω .στον ταφο ειναι:shock::scared: -αφηστε μωρε αυτον τον γυφτο..θα τα πληρωσω εγω τα δικα του.. οι μουντζες επεφταν βροχη..μονο στα χερια δεν ηρθανε..:fool: ειλικρινα προσανατολιζομαι στο να τα φτιαξω μονη μου(οτι αφορα το δικο μου διαμερισμα δλδ),να βαψω εγω τον οροφο μου και την εισοδο και να τους πω να μην τολμησουν να μου ζητησουν ουτε ευρω οταν -και αν- τους ερθει η φωτιση να τα φτιαξουν.:protest: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ρε συ εχεις μπλεξει! Που τους βρηκες?:lol: Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καλημέρα, το δικό μου πρόβλημα έχει ως εξής: πρόκειται να ξενοικιάσω το σπίτι στο οποίο μένω και εκκρεμεί μια εγγύηση ενοικίου ίση με το ποσό ενός ενοικίου. Το πρόβλημα είναι ότι τα κοινόχρηστα των τελευταίων μηνών δεν έχουν βγει ακόμη με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να μου ζητά κάποιο ποσό ως εγγύηση για τα κοινόχρηστα προκειμένου να μου επιστρέψει την εγγύηση ενοικίου. Στο συμβόλαιο δεν αναφέρει πουθένα κάτι τέτοιο. Αντιθέτως αναφέρει ότι τα κοινόχρηστα τα κατάβαλλω αφού μου δώσει απόδειξη. Επίσης αναφέρει ότι η εγγυήση ενοικίου δεν καλύπτει άλλα χρέη. Από τη στιγμή λοιπόν που εγώ έχω ξεχρεώσει ΔΕΗ και νερό δεν έχω δικαίωμα να πάρω πίσω την εγγύηση ενοικίου ανεξάρτητα με το τι γίνεται μετ τα κοινόχρηστα για τα οποία δεν έχει εκδοθεί απόδειξη? Σαφώς και όχι..η εγγύηση έχει ως σκοπό να καλύπτει τυχόν εκκρεμείς οφειλές ή και αδικαιολόγητες φθορές στο μίσθιο.. Επομένως, θα πρέπει πρώτα να έχεις εξοφλήσει πλήρως και ολοσχερώς τις οφειλές σου και μετά να γίνει εκκαθάριση...Μπορείς όμως να ζητήσεις να επισπευθεί η έκδοση των κοινοχρήστων και να τελειώνει το θέμα..Ο ιδιοκτήτης, προφανώς σκέπτεται ότι όταν θα έχεις πια μετακομίσει, δεν θα μπορεί να σε βρεί για να εισπράξει τις οφειλές σου. Από την άλλη πάλι, μπορεί να κρατήσει την εγγύηση και αφού πληρώσει ο ίδιος τα κοινόχρηστα, να σου αποδώσει το υπόλοιπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ο κανονισμος της πολυκατοικιας, γραφει τα χιλιοστα ολων, αναλυτικα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 οταν υπαρχει,ναι.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 FREAK κανε αυτο που ειπες.Οτι αφορα τον οροφο σου και τα τετραγωνικα σου και αστους να χτυπιουνται. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Να που κι εγω την πατησα και ζηταω βοηθεια τι να κανω. Σε διαμ/μα που εμεναν καοπιοι καφροι αλλοδαποι και εξωθηκαν μετα, λογω μη καταβολης ενοικιου και κοινοχρηστων, ο κλοηρονομος του, αποθανουσης εν τω μεταξυ της ιδιοκτητριας, αρνειται να μου δωσει τα μη καταβληθεντα κιονοχρηστα, οπως κανανς μεχρι τωρα, ολοι οι αλλοι και σε παρομοιες περιπτωσεεις, ιδιοκτητες, και λεει οτι επρεπε να κανω διαφορα, πιο πριν. Εγω, κατ αρχας, δεν ηξερα οτι αυτος ειναι ο κληρονομος, και επαιρνα τηλ τον πατερα του, που ηταν και ο αδελφος της μακαριτισσας ιδιοκτητριας,ζητωντας του εδω και μηνες τα κοινοχρηστα, αλλα εις ματην. Τι διαολο μπορω να κανω τωρα; Κατ αρχας, πρεπει να πληρωσει τα κοινοχρηστα, χωρις τσιριμονιες, η ισχυει κατι αλλο; Για πες τε κατι, γιατι πολυ μου την εχει δωσει με το κνωδαλο αυτο, που αν και κληρονομος, το παιζει εισοδηματιας. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts