Jump to content

Φακοί επαφής

Spyros86
 Κοινοποίηση

Χρησιμοποιείτε φακούς επαφής?  

711 members have voted

1. 1. Χρησιμοποιείτε φακούς επαφής?

• Ναι
      511
    • Όχι
      200

Recommended Posts

δηλαδή τα Brilliant Blue, Gemstone Green, Sterling Grey είναι πολύ έντονα και φαίνονται ψεύτικα?

Το γκρι ειναι οκ τα αλλα δυο ομως ειναι εντονα και ιδικα το μπλε που αναφερεις. Πηγαινε ομως σε ενα οπτικο και ζητησε να τα δοκιμασεις και να δεις πιο σου πηγαινει

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@hackfree αν σου εδωσε τους acuvue oasys ειναι κορυφαιοι, ξεχναω οτι φοραω φακους.

έχω ακούσει πολλά καλά λόγια γιαυτούς...θα τους δοκιμάσω! τι καμπυλότητα δοκίμασες? έχει 2 καμπυλότητες το συγκεκριμένο.8.4 και 8.8! https://www.contactlenses.co.uk/details303_140.html

technoholic maniac reviewer

παιδιά εγώ έχω αλλάξει άπειρες φορές φακούς επαφής και πάντα με ενοχλούσανε...τελευταία πήγα σε έναν οφθαλμίατρο,όπου διαπίστωσε μία ευαισθησία μου είπε στα μάτια (αφού με τσούζανε τα μάτια με το φως που έβαζε στο μάτι για να δει)και μου έδωσε κάτι φακούς johnson&johnson να φορέσω (έχει και μαγαζί) και μου είπε να τους φορέσω 20 φορές και να αλλάξω.και μου έδωσε και ένα υγρό με βιταμίνη β6 κάτι τέτοιο.ε μετά από 6-7 ώρες πάλι με πονάνε τα μάτια και μου έρχεται να τους πετάξω.ενώ ξεκινάει καλά και είναι άνετοι,μετά από κάποιες ώρες κάτι παθαίνουνε τα μάτια μου και με ενοχλούν οι φακοί....και καμπιλότητα και τέτοια δεν ξέρω,ο οφθαλμίατρος μου φόρεσε τους φακούς από την παραπάνω εταιρία και είδε ότι είναι οκ στο μάτι.να κοιτάξω για φακούς με μικρότερη διάμετρο(ενός φίλου μου οι φακοί είναι οι μισοί σε μέγεθος από τους δικούς μου σχεδόν!)η για φακούς με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό,η να περνάει οξυγόνο πιο πολύ κ.λ.π

και θα ήθελα να δοκιμάσω έγχρωμους φακούς επαφής πάλι(είχα δοκιμάσει κάτι μπλε σαν εξωγήινος είμουν)είμαι λίγο μελαχρινός με καστανά μάτια.για freshlook colorblends λέω στα χρώματα Brilliant Blue Gemstone Green Sterling Grey που μου φαίνονται τουλάχιστον στις φωτό εδώ http://www.contactlenses.co.uk/details305_41.html

πιο αληθοφανή....αλλά μήπως χτιπάει πολύ έντονα....

στο απλό το πράσινο οι freshlook απλά φοβεροί... Σπάνια καταλαβαίνει κάποιος ότι είναι φακοί... Από τα τρία που ανέφερες το Gemstone Green χαλαρά το πιο φυσικό... Τα άλλα δείχνουν πολύ ψευτικα... πήγαινε να τους δοκιμάσεις και αποφάσισε... αν θες περαιτέρω πληροφορίες για εγχρωμους πες μου... Έχω δοκιμάσει πολλούς μέχρι να καταλήξω στους απλά διάφανους...

@hackfree αν σου εδωσε τους acuvue oasys ειναι κορυφαιοι, ξεχναω οτι φοραω φακους.

δεν ειναι ανεκτοι σε όλους , εμενα μονο οι pure vision με βολέυονε δοκιμασα advance και οασισ και δεν βολεύαν καθολου στην χρηση . μου εχουνε πει οτι αυτοι που φοραω ειναι πιο χονδροι και σε οσους έχω πει οτι φοραω αυτούς τους φακούς εχουνε μεινει εκπληκτοι για το πως τους αντέχω. παντώς παιζει σημαντικο ρολο η καμπύλοτητα εαν δεν κανει για τα ματια σου θα σε ενοχλει παρα πολυ και θα σε κόβει, το επαθα στην αρχη που πρωτο εβαλα. επισης πολυ καλό ειναι να εχεις κορυφαιο γιατρο οφθαλμιατρο εγω ειχα μια στο μαρουσι που ητανε θεα μου μετρησε την καμπυλότητα και την ποσοτητα τον διακρύων μου με ενα κολλυριο που μεγαλωσε την κορη μου και με ρώτησε εαν οδήγω διοτι τα φωτα τα βλεπεις πολύ εντονα για μερικη ωρα και ητανε θεα μου ειχε πει οτι οι φακοι ειναι οτι καλύτερο για το μάτι απο οτι τα γύαλιά. αλλα σε ολους τους αλλους οφθαλμιατρους που ειχα παει μου είχανε πει οτι να μην φοραω για πολύ ωρα διοτι θα γινει χαλια το ματι μου και η κορη θα σβησει, με τρομαξε λιγακι και μου ειχε προτεινει λαίζερ αλλα απο οτι καταλαβαινω παιζονται συμφέροντα για αυτο. αρα παιζει ρολό που θα παισεις ... .

έχω ακούσει πολλά καλά λόγια γιαυτούς...θα τους δοκιμάσω! τι καμπυλότητα δοκίμασες? έχει 2 καμπυλότητες το συγκεκριμένο.8.4 και 8.8! https://www.contactlenses.co.uk/details303_140.html

8.4 πηρα, ο γιατρος την ειχε μετρησει 8.6 νομιζω...παλαιοτερα επαιρνα 8.8 αλλα δεν καταλαβα διαφορα.

Απο εδω τους παιρνω http://www.visiondirect.co.uk/product.php?xProd=101&xSec=69

45 Ευρω τα 2 κουτια (με τα μεταφορικα).

παιδιά εγώ έχω αλλάξει άπειρες φορές φακούς επαφής και πάντα με ενοχλούσανε...τελευταία πήγα σε έναν οφθαλμίατρο,όπου διαπίστωσε μία ευαισθησία μου είπε στα μάτια (αφού με τσούζανε τα μάτια με το φως που έβαζε στο μάτι για να δει)και μου έδωσε κάτι φακούς johnson&johnson να φορέσω (έχει και μαγαζί) και μου είπε να τους φορέσω 20 φορές και να αλλάξω.και μου έδωσε και ένα υγρό με βιταμίνη β6 κάτι τέτοιο.ε μετά από 6-7 ώρες πάλι με πονάνε τα μάτια και μου έρχεται να τους πετάξω.ενώ ξεκινάει καλά και είναι άνετοι,μετά από κάποιες ώρες κάτι παθαίνουνε τα μάτια μου και με ενοχλούν οι φακοί....και καμπιλότητα και τέτοια δεν ξέρω,ο οφθαλμίατρος μου φόρεσε τους φακούς από την παραπάνω εταιρία και είδε ότι είναι οκ στο μάτι.να κοιτάξω για φακούς με μικρότερη διάμετρο(ενός φίλου μου οι φακοί είναι οι μισοί σε μέγεθος από τους δικούς μου σχεδόν!)η για φακούς με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό,η να περνάει οξυγόνο πιο πολύ κ.λ.π

και θα ήθελα να δοκιμάσω έγχρωμους φακούς επαφής πάλι(είχα δοκιμάσει κάτι μπλε σαν εξωγήινος είμουν)είμαι λίγο μελαχρινός με καστανά μάτια.για freshlook colorblends λέω στα χρώματα Brilliant Blue Gemstone Green Sterling Grey που μου φαίνονται τουλάχιστον στις φωτό εδώ http://www.contactlenses.co.uk/details305_41.html

πιο αληθοφανή....αλλά μήπως χτιπάει πολύ έντονα....

επειδη ενδιαφερομαι για εγχρωμους φακους επαφης (το True Hazel) αλλα με μυωπια,το συγκεκριμενο σαιτ ειναι αξιοπιστο?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

8.4 πηρα, ο γιατρος την ειχε μετρησει 8.6 νομιζω...παλαιοτερα επαιρνα 8.8 αλλα δεν καταλαβα διαφορα.

στο site γράφει 1-2 βδομάδες το κάθε ζευγάρι(έχει 6 μέσα ε?) η μήπως και παραπάνω μπορώ?

technoholic maniac reviewer

2 κουτιά με πόσους φακούς μέσα;

Μηνιαίοι ή ημερήσιοι;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

στο site γράφει 1-2 βδομάδες το κάθε ζευγάρι(έχει 6 μέσα ε?) η μήπως και παραπάνω μπορώ?

Στο site της johnson λεει 2 εβδομαδες ή 1 εβδομαδα συνεχομενη (και τη νυχτα).

2 κουτιά με πόσους φακούς μέσα;

Μηνιαίοι ή ημερήσιοι;

6 φακους το καθε κουτι.

Εχω τις εξης ερωτησουλες:

1) Απο τη συνταγη γυαλιων πώς καταλαβαινουμε τι βαθμοι αντιστοιχουν σε φακους επαφης? Θυμαμαι ο οπτικος μου παντα μου εβαζε λιγοτερους βαθμους στους φακους απο οσο εγραφε η συνταγη. Υπαρχει καποιος κανονας για να τους παρω απευθειας απο το διαδικτυο? Με τον αστιγματισμο τι πρεπει να βαλω, όσο γραφει η συνταγη? Μιλαω για τους ACUVUE OASYS For ASTIGMATISM.

2) Η καμπυλοτητα και η διαμετρος δεν φαινονται στην συνταγη μου. Τι να επιλεξω?

3) Στη συνταγη γραφει στις παρατηρησεις:

"ΔΑΟ: Κ2 7.8 xy

K2 7.5"

(το πρωτο Κ2 ισως ειναι και Κ1, δεν ξεκαθαριζω τι γραφει)

Αυτα τι ειναι ? Εχουν καμια σχεση με καμπυλοτητα μηπως? Αν ναι που θα βρω φακους με τετοια καμπυλοτητα? Στα χαρτακια παλιοτερου φακου που εχω γραφει BC 8.5 (Bausch&Lomb , αν και δεν ηταν τελειοι στην εφαρμογη).

Βγαζει κανεις νοημα?

Χμ... Οσοι χρησιμοποιειτε ή ετοιμαζεστε για Acuvue Oasys (/Advance) διαβαστε οπωσδηποτε τα σχολια των χρηστων στην σελιδα αυτη. Εχει προκυψει κατι σαν σκανδαλο με αυτους τους φακους σιλικονης, ΠΟΛΛΟΙ εχουν παθει σοβαρες βλαβες. Προσοχη!!! :hypno:

sansara εάν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου, μπορείς να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση. Προσπάθησε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Ευχαριστώ. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

φορουσα καθημερινα μαλακους φακους επαφης συνεχως χωρις κανενα προβλημα,αλλα οταν δοκιμασα χρωματιστους απλα δε μπορουσα να τους ανεχτω..ο τι εταιρια κι αν εχω δοκιμασει,παντα οι χρωματιστοι φακοι ειχαν μια τρυπουλα στο κεντρο στη θεση της κορης που ειναι τοσο αβολη..ξερει κανεις αν υπαρχει καποια εταιρια που να βγαζει χρωματιστους φακους χωρις 'τρυπα'?:confused:

φορουσα καθημερινα μαλακους φακους επαφης συνεχως χωρις κανενα προβλημα,αλλα οταν δοκιμασα χρωματιστους απλα δε μπορουσα να τους ανεχτω..ο τι εταιρια κι αν εχω δοκιμασει,παντα οι χρωματιστοι φακοι ειχαν μια τρυπουλα στο κεντρο στη θεση της κορης που ειναι τοσο αβολη..ξερει κανεις αν υπαρχει καποια εταιρια που να βγαζει χρωματιστους φακους χωρις 'τρυπα'?:confused:

τι εννοείς τρύπα...??? παρόλα αυτά να ξέρεις ότι τους χρωματιστούς τους ανέχεται το μάτι μέχρι 8 ώρες!

εννοω μια καταραμενη τρυπα-οπως το λεει η λεξη-στο κεντρο του φακου.στο μεγεθος της κορης του ματιου.οι χρωματιστοι φακοι ειναι ετσι γιατι και καλα η κορη ειναι ετσι κι αλλιως μαυρη σε ολα τα ματια αρα δε χρειαζεται χρωμα,αρα και να καλυφθει απο φακο.απλα δεν ξερω αν ειναι ετσι ΌΛΟΙ.

ενω οι ρεγκιουλαρ κανονικοι φακοι δεν ειναι ετσι ρε ****το μου ειναι μια χαρα.

(οσο για το αλλο,δεν ειμαι υστερικη.τα ματια μου ανεχονται τους αχρωμους μαλακους φακους για 24 ωρες(μπορει να μην κοιμηθω καν και να τους αφησω 40+ωρες),καθε μερα,τα τελευταια 4 χρονια.μπορει να ψιλοπαρω ακομα και δεκαλεπτο υπνακο και να ξυπνησω μια χαρα,σκονη,αμμος,αερας ολα τελεια,7 μυωπια και δεν εχω καν γυαλια,δεν τα χρησιμοποιω ουτε για διαβασμα στην εξεταστικη.

ΑΛΛΑ τους χρωματιστους δεν μπορω να τους ανεχτω ουτε 5 λεπτα.ματια κατακοκκινα, τσουξιμο,ψιλοθολη οραση με τις σωστες μετρησεις.ζω ενα ανεξηγητο δραμααα

εννοω μια καταραμενη τρυπα-οπως το λεει η λεξη-στο κεντρο του φακου.στο μεγεθος της κορης του ματιου.οι χρωματιστοι φακοι ειναι ετσι γιατι και καλα η κορη ειναι ετσι κι αλλιως μαυρη σε ολα τα ματια αρα δε χρειαζεται χρωμα,αρα και να καλυφθει απο φακο.απλα δεν ξερω αν ειναι ετσι ΌΛΟΙ.

ενω οι ρεγκιουλαρ κανονικοι φακοι δεν ειναι ετσι ρε ****το μου ειναι μια χαρα.

(οσο για το αλλο,δεν ειμαι υστερικη.τα ματια μου ανεχονται τους αχρωμους μαλακους φακους για 24 ωρες(μπορει να μην κοιμηθω καν και να τους αφησω 40+ωρες),καθε μερα,τα τελευταια 4 χρονια.μπορει να ψιλοπαρω ακομα και δεκαλεπτο υπνακο και να ξυπνησω μια χαρα,σκονη,αμμος,αερας ολα τελεια,7 μυωπια και δεν εχω καν γυαλια,δεν τα χρησιμοποιω ουτε για διαβασμα στην εξεταστικη.

ΑΛΛΑ τους χρωματιστους δεν μπορω να τους ανεχτω ουτε 5 λεπτα.ματια κατακοκκινα, τσουξιμο,ψιλοθολη οραση με τις σωστες μετρησεις.ζω ενα ανεξηγητο δραμααα

σορρυ αλλα κι εγω φοραω καμια φορα χχρωματιστους φακους αλλα τρυπα στην μεση δεν ειχαν ποτε!

για αρκετα χρονια επερνα aυτη την μαρκα και χρωμα->http://www.lentilles-moins-cheres.com/UK/contact-lenses/bausch-lomb/soflens-natural-colors (το india ,το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το χρωμα στην πραγματικοτητα με αυτο που δειχνει)

τα πρωτα χρονια δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.μεχρι που κατι αλλαξαν και παντα με ενοχλουσαν με το που τους εβαζα.σα να στεγνωνε,σα να εφευγε προς τα πανω,ενα χαζο πραγμα.

στην αρχη νομισα πως επεσα σε ελαττωματικο ζευγαρι.πηρα αλλους,απο αλλο καταστημα αλλα παλι τα ιδια.

παντως τρυπα στην μεση δεν ειχαν

τωρα παρηγγειλα αυτους https://www.contactlenses.co.uk/details305_41.html στο true hazel.περιμενω να ερθουν μεσα στην ερχομενη εβδομαδα..αλλα και παλι τρυπα στην μεση δεν νομιζω να εχουν

(οχι καλε,αν ληφθει στην αρχη η απαραιτητη προσοχη και το ματι επουλωθει σωστα δεν αποκλειει τη χρηση φακων επαφης.ο μονος κινδυνος που παραμενει ειναι η μολυνση,και αυτη προλαμβανεται με καλη υγιεινη,ανεξαρτητως φακων

baush εμενα με ενοχλουσαν πολυ..οποτε ειπα να τεσταρω τους φρεσλουκ!

ωραια,τοτε θα περιμενω να σιγουρευτω οτι οι fresh look δεν εχουν τρυπα:lol:

(θα μπορουσα αζ γουελ να παω σενα μαγαζι να ρωτησω,αλλα what the hell~~

επισης παιζει οι εταιρειες φακων να βγαζουν τους κολορντ φακους μονο εδω στο γιου κει με τρυπα,τι να πω..περιεργα πραγματα συμβαινουν λωλ

baush εμενα με ενοχλουσαν πολυ..οποτε ειπα να τεσταρω τους φρεσλουκ!

Πολύ κορυφαία ποιότητα ... αναμφίβολα καλύτεροι απο τους baush!!!

επειδη ενδιαφερομαι για εγχρωμους φακους επαφης (το True Hazel) αλλα με μυωπια,το συγκεκριμενο σαιτ ειναι αξιοπιστο?

κανεις δεν ειχε απαντησει τοτε,συνεπως κανεις δεν ηξερε..απαντω λοιπον για να διαφωτισω οσους ενδεχομενως ενδιαφερονται.

παρηγγειλα απο το σαιτ 1-2 μερες αφοτου ειχα ρωτησει αν ειναι αξιοπιστο.οι φακοι εφτασαν προχτες,μεσα σε κουτακι,πολυ προσεγμενα ολα.

100% ευχαριστημενη,σιγουρα θα τους προτιμω και στο μελλον.

μεσα στο κουτι περα των φακων ειχε τιμολογιο,κουπονι επιστροφης και μια καρτα τους αν δεν κανω λαθος.

Πουθενα χωρις τους φακους μυωπιας μου... Επερνα διχρονους στην αρχη.. Αλλα κατεληξα οτι ειναι καλυτεροι οι μηνιαιοι... Περα το οτι ειναι πιο υγειινοι λογω του οτι αλλαζουν συχνα, τους διχρονους τους ακριβοπληρωνα αλλα ποτε δεν τους κρατουσα τοσο... Τους εχανα, τους εκοβα κτλ πολυ νωριτερα... :p

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

από εδώ έχει ψωνίσει κανείς?? http://www.discountcontactlenses.com/default.asp

παίζει να περάσει τελωνείο αν ψωνίσω από εδώ?

PaOk RE!!!!