FREAK_OF_NATURE Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Ego xrhsimopoio fakous epafhs peripou 5 xronia..pote den exo xrhsimopoihsei mhniaious..perno ethsious kai tous antika8isto peripou ka8e 10 mhnes.gia opoiodhpote fako,eite mhniaio eite ethsio h ka8ariothta tous einai ypoxreotikh..ayto epeidh kapou diabasa to:an de mporeis na tous peripoihse pare mhniaious..to oti exei diarkeia zohs ena mhna de shmainei oti de xreiazete oti kai oi ethsioi...h monh diafora pou exoun einai o xronos dunatothtas xrhsimopoihshs tous(kai h timh fysika)kai fysika gia tous xromatistous oyte logos na ginete...kalo einai na apofeygontai(8elete pia oloi na ginete galanomathdes) kai se periptosh pou de ginete(koinos 8elete oposdhpote galana matia)na mhn xrhsimopoiyntai monima... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 xrisimopoio fakous apo to '94 kai to mono pou exo na po einai oti analogos to mati tha parete.. etisious/minieous/imeras... oi imerisioi einai poli extreme katastaseis kai einai gia aftous pou vazoun fakous 1-2 fores ti vdomada... stin arxi kai ego xrisimopoiousa aftous gia 12-18 mines... alla ta teleftea 4 xronia pairno minieous... katarxin oi proigoumenoi stous 8-9 mines mou arxizan ta provlimata... eno kathe mina tora exo freskous fakous... to dakri mou exei pola oksea kai katastrefei tous fakous pio grigora apo normal katastaseis... anyway... kai me ti mixani san ekstra (aeras... ksera matia... klp klp) katastalaksa stous minieous... to kostos einai kalitero giati ekei pou kostizoun 100-150euro gia 12-15 mines... thelo 15euro to 3mino (6fakoi) me tous miniaious... kai xoris na exo to fovo an xaso kanenan thelo alla 100euro... (giati zevgari tous allazeis...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 εγώ τους φορώ γύρω στις 16 ώρες την ημέρα αλλά στις 12-13 αρχίζω να μην βλέπω καλά! .. όταν τους φοράς πολλές ώρες χαλούν πιο γρήγορα? έχω μηνιαίους.. Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mik3 εγώ τους φορώ γύρω στις 16 ώρες την ημέρα αλλά στις 12-13 αρχίζω να μην βλέπω καλά! .. όταν τους φοράς πολλές ώρες χαλούν πιο γρήγορα? έχω μηνιαίους.. Όχι χαλούν...απλά λερώνονται και χρειάζονται καθαρισμό...γιαυτό θολώνει άλλωστε ! :rolleyes: Και χρονιαίους να φοράς πάλι θολώνουν μετά απο 13-14 ώρες ! Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Ισχλίει ότι όταν χρησιμοποιείς φακούς και σου παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα είναι επικήνδινο να κάνεις laser? Εγώ τους μηνιέους τους πέρνω 86 ευρώ τους 12. Δυλαδή έξυ για το δεξί και έξυ για το αριστερό. Τους πουλάνε εξάδες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 ego pairno tous SoftLens Comfort tis Bausch&Lomb pou einai minieoi se koutaki ton 6 fakon kai kanoun 25euro. me igrasia 59%... kapote eixa vrei kati fakous minieous me 78% igrasia pou einai kai to anotero pou exo vrei kai itan oi pio malakoi (xoris pote na exoun skistei) kai pio "kaloi" gia to mati... alla i antiprosopoia stin ellada de tous fernei pia apo ameriki... :( kai ksexasa kai ti marka na tous psakso edo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy ego pairno tous SoftLens Comfort tis Bausch&Lomb pou einai minieoi se koutaki ton 6 fakon kai kanoun 25euro. me igrasia 59%... kapote eixa vrei kati fakous minieous me 78% igrasia pou einai kai to anotero pou exo vrei kai itan oi pio malakoi (xoris pote na exoun skistei) kai pio "kaloi" gia to mati... alla i antiprosopoia stin ellada de tous fernei pia apo ameriki... :( kai ksexasa kai ti marka na tous psakso edo... energy mipws les tous fakous purevision?an thymamai kala itan ftiagmenoi apo silikoni. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Εμένα έχουν 60% υγρασία. Είναι της Johnson and Johnson. Κάπως έτσι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Εγώ έχω μυωπικό αστιγματισμό. 2 οφθαλμίατροι και 1 κατάστημα οπτικών μου είπαν ότι το μάτι μου δεν ανέχεται φακό επαφής λόγω του μυωπικού αστιγματισμού. Δεν ξέρω αν έχουν δίκαιο ή άδικο, ΑΛΛΑ: 3 απόπειρες τοποθέτησης φακών επαφής, κατέληξαν σε αποτυχία. Σε 5 λεπτά το μάτι μου τούμπανο http://www.langkawi.dk/t132.gif Συνεπώς ψηφίζω ΟΧΙ. Την βγάζω με γυαλιά...ΜΟΝΟ όταν κάθομαι στον Η/Υ και στην Τηλεόραση μπροστά. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον luke energy mipws les tous fakous purevision?an thymamai kala itan ftiagmenoi apo silikoni. de thimame gamoto.. kapos accuview... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Εγώ έχω μυωπικό αστιγματισμό. 2 οφθαλμίατροι και 1 κατάστημα οπτικών μου είπαν ότι το μάτι μου δεν ανέχεται φακό επαφής λόγω του μυωπικού αστιγματισμού. Δεν ξέρω αν έχουν δίκαιο ή άδικο, ΑΛΛΑ: 3 απόπειρες τοποθέτησης φακών επαφής, κατέληξαν σε αποτυχία. Σε 5 λεπτά το μάτι μου τούμπανο http://www.langkawi.dk/t132.gif Συνεπώς ψηφίζω ΟΧΙ. Την βγάζω με γυαλιά...ΜΟΝΟ όταν κάθομαι στον Η/Υ και στην Τηλεόραση μπροστά. Έχω ακριβώς το ίδιο (7 βαθμούς μυωπία, 0,50 αστιγματισμό) και φοράω φακούς 12 χρόνια. Μην ακούς τι σου λένε, πήγαινε απλά σε κάποιον επαγγελματία ;) Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Έχω ακριβώς το ίδιο (7 βαθμούς μυωπία, 0,50 αστιγματισμό) και φοράω φακούς 12 χρόνια. Μην ακούς τι σου λένε, πήγαινε απλά σε κάποιον επαγγελματία ;) Γιατί εγώ που νομίζεις ότι πήγα? Στον Μοναστηράκι ή στο Γιουσουρούμ του Πειραιά? http://www.langkawi.dk/r64.gif Απλά για κάποιο λόγο, τα μάτια μου δεν τους ανέχονται. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet 3 απόπειρες τοποθέτησης φακών επαφής, κατέληξαν σε αποτυχία. Σε 5 λεπτά το μάτι μου τούμπανο http://www.langkawi.dk/t132.gif H αρχή με τους φακούς είναι πάντα δύσκολη! Στην αρχή ήθελα μισή ώρα να τους βάλω και να τους βάλω σωστά γιατί οι φακοί έχουν την καλή και την ανάποδη πλευρά και πρέπει να τους ξεχωρίζεις ! Ξαναδοκίμασε, αν σε ξαναπειράξει και ερεθίσει το μάτι τότε...μείνε με τα γυαλιά για να έχεις την υγεία σου ! :rolleyes: :happy: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x H αρχή με τους φακούς είναι πάντα δύσκολη! Στην αρχή ήθελα μισή ώρα να τους βάλω και να τους βάλω σωστά γιατί οι φακοί έχουν την καλή και την ανάποδη πλευρά και πρέπει να τους ξεχωρίζεις ! Ξαναδοκίμασε, αν σε ξαναπειράξει και ερεθίσει το μάτι τότε...μείνε με τα γυαλιά για να έχεις την υγεία σου ! :rolleyes: :happy: Σε καμιά από τις 3 περιπτώσεις δεν προσπάθησα να βάλω τους φακούς, από μόνος μου. Τέλος πάντων, το πήρα απόφαση. :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 ego forao akoma gialia.se 2 xronakia tha balo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 παιδιά τα μάτια σας δακατέσσερα!Δεν παίζουμε με τα μάτια! Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 ;) Αρχικό Μήνυμα από τον luke παιδιά τα μάτια σας δακατέσσερα!Δεν παίζουμε με τα μάτια! exeis apolito dikio.kai o ipologistis ta xalaei an iperbei to orio i xrisi toy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Πάντος δεν είχε κανένας από εσάς κανένα πρόβλημα? Έτσι δεν είναι? Ενοώ να του προκαλέσουν πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Spyros86 Πάντος δεν είχε κανένας από εσάς κανένα πρόβλημα? Έτσι δεν είναι? Ενοώ να του προκαλέσουν πρόβλημα. Εμένα είχε μολυνθεί το μάτι μου επειδή δεν πλύθηκα πρίν βάλω τους φακούς και είχε κοκκινίσει το μάτι...με λίγες σταγόνες όμως σε 1 μέρα ήταν και πάλι εντάξει ! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως ξεχςωρίζουμε την σωστή μεριά τω φακών?Εγώ όπως κι αν τους αφήσω στο χερι μου προς την ίδια μεριά κοιτάν οι άκρες!Δηλάδη δεν στρέφονται προς τα μέσα η προς τα έξω για να τους ξεχωρίσω! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον NeverMind Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως ξεχςωρίζουμε την σωστή μεριά τω φακών?Εγώ όπως κι αν τους αφήσω στο χερι μου προς την ίδια μεριά κοιτάν οι άκρες!Δηλάδη δεν στρέφονται προς τα μέσα η προς τα έξω για να τους ξεχωρίσω! Ο δύσκολος τρόπος είναι να "διπλώσεις" λίγο τη μια άκρη των φακών. Αν είναι ο φακός από τη σωστή πλευρά, η άλλη άκρη θα διπλωθεί πολύ. Αν είναι από τη λάθος, η άλλη άκρη θα παραμείνει ανοικτή. Επειδή συχνά αυτό δεν είναι ευδιάκριτο, ο μπακάλικος τρόπος είναι να φορέσεις το φακό. Αν είναι από τη λάθος μεριά θα σε ενοχλήσει αμέσως. Αν πάλι δεν το καταλάβεις, με απαλό τρίψιμο στα μάτια ο φακός που είναι από τη λάθος μεριά θα φύγει αμέσως από τη θέση του, ενώ αν είναι από την καλή θα παραμείνει Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον NeverMind Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως ξεχςωρίζουμε την σωστή μεριά τω φακών?Εγώ όπως κι αν τους αφήσω στο χερι μου προς την ίδια μεριά κοιτάν οι άκρες!Δηλάδη δεν στρέφονται προς τα μέσα η προς τα έξω για να τους ξεχωρίσω! Και φυσικά υπάρχει και σχέδιο στο μικρό manual που υπάρχει στο κουτάκι με τους φακούς που σου δείχνει πως φένεται η σωστή και πώς η λάθος πλευρά ! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Θα δοκιμάσω αυτο που διπλώνεις την μια άκρη...το manual έχει κάνει φτερά...ως γνήσιος Έλληνας ούτε καν το κοίταξα... ;p Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον NeverMind Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως ξεχςωρίζουμε την σωστή μεριά τω φακών?Εγώ όπως κι αν τους αφήσω στο χερι μου προς την ίδια μεριά κοιτάν οι άκρες!Δηλάδη δεν στρέφονται προς τα μέσα η προς τα έξω για να τους ξεχωρίσω! Εγώ για να καταλάβω την σωστή πλευρά κοιτάζω το πάνω μέρος! Αν η άκρη γυρίζει προς τα έξω είναι ανάποδα! Αν είναι ορος τα πάνω είναι εντάξει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον NeverMind Θα δοκιμάσω αυτο που διπλώνεις την μια άκρη...το manual έχει κάνει φτερά...ως γνήσιος Έλληνας ούτε καν το κοίταξα... ;p Θα σου πω κάτι πολύ ποιο απλό που έχω παρατηρήσει, ιδικά όταν έχεις θήκη με δυο δοχιάκια, αλλιώς πρέπει να το κάνεις στην χούφτα σου με φισιολογικό ορό.(εγώ δεν έχω τέτοιο κουτάκι και το κάνω στο χέρι μου). Όταν είναι μέσα στο δοχείο και είναι η καμπιλότητα πρως τα πάνω ακουμπάς το δάχτιλο μέσα στην καμπιλότητα. Τράβιξέτο έξω σηκώνοντας απλά το δάχτιλο. Αν έχει κολήσει ο φακός στο δάχτιλο είναι από την σωστή μεριά. Αν όχι είναι από την ανάπωδη. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts