Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 21 minutes ago, p_k said: Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να απευθυνθεί στους υπευθύνους των εταιρειών, όχι σε εμένα. Είναι πραγματικά απαράδεκτο και μου θυμίζει μία περίπτωση με τον αδερφό μου σε χωριό του νομού Καστοριάς, όταν ήταν συνδρομητής σε μία άλλη εταιρεία πράσινου χρώματος και ευτυχώς είχε μαζί του καρτοκινητό της Wind και μπόρεσε να συνεννοηθεί. Σε κάθε περίπτωση, όταν εντοπίζονται τέτοιες περιοχές θα πρέπει να ενημερώνονται άμεσα οι εταιρείες. Πλέον η cosmote έχει 5G μέχρι και στα υπόγεια στον νομό Καστοριάς. Τα γύρισα όλα τον Ιανουάριο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 2 minutes ago, Gv2008 said: Πλέον η cosmote έχει 5G μέχρι και στα υπόγεια στον νομό Καστοριάς. Τα γύρισα όλα τον Ιανουάριο Γιαυτό ρώτησα τον φίλο όταν πήγα είχε καταπληκτική κάλυψη έχω ανεβάσει και cellmapper 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 9 minutes ago, Gv2008 said: Πλέον η cosmote έχει 5G μέχρι και στα υπόγεια στον νομό Καστοριάς. Τα γύρισα όλα τον Ιανουάριο Πολύ θετικό αυτό. Η εμπειρία που προανέφερα είχε συμβεί πριν χρόνια, όπως πριν χρόνια είχαν επισκεφθεί οι φίλοι την Αλόννησο... Γι' αυτό λέω ότι πρέπει πάντοτε να γράφουμε επικαιροποιημένες αναφορές και όχι υποθέσεις με βάση προτερόχρονες εμπειρίες. 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Ήδη έφυγε αίτημα προς την Vodafone για τα σημεία που έχουν αναφερθεί στο φόρουμ 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) 6 ώρες πριν, p_k said: Επομένως, η πληροφορία ότι υπάρχει ελλιπής κάλυψη της nova στην Αλόννησο κρίνεται ως ανακριβής, από τη στιγμή που στηρίζεται σε εμπειρίες παλαιότερων ετών οι οποίες δεν ανανεώθηκαν. Οι σταθμοί όμως ανανεώθηκαν από ό,τι φαίνεται. Οπότε υποθέτουμε βάσιμα ότι θα έχει συμβεί μεγάλη πρόοδος. Μένει να επιβεβαιωθεί από κάποιον συμφορουμίτη που θα επισκεφθεί την περιοχή. Επίσης τι σχέση έχει η συνεγκατάσταση με τη vodafone και αναφέρεται πολλές φορές; Υπάρχουν σταθμοί όπου γίνεται συνεγκατάσταση της nova με τη vodafone και το ανάποδο. Στην περιοχή μου, οι δύο βασικοί σταθμοί έχουν πενταψήφιο enb και έχει κάνει συνεγκατάσταση σε αυτούς η vodafone (και καλώς έκανε) Γιατί θα πρέπει να το αναφέρουμε συνεχώς; Καλημέρα σας. Φυσικά ανανεώνονται και κάθε μήνα μπορεί να αλλάξει η εικόνα του δικτύου κινητής ανά περιοχές ειδικά εκεί που βγαίνουν άδειες είτε για συνεγκατάσταση είτε αυτούσια! Απλά φαίνεται να πειράζει κάποιους που η εταιρεία ρίχνει χρήματα και δεν θυμίζει την περίοδο των οικονομικών προβλημάτων της πρώην WIND. Δεν είμαστε ούτε στην μέση του επενδυτικού ακόμη, ελπίζω να επιταχύνουν όπως έκαναν με τις οπτικές ίνες που τέλος του έτους που θα κοντεύουν τις 600.000 πανελλαδικά! Edited 28 Ιουλίου by Chrischal1908 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Είναι ολοφάνερο αυτό. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, p_k said: Πολύ θετικό αυτό. Η εμπειρία που προανέφερα είχε συμβεί πριν χρόνια, όπως πριν χρόνια είχαν επισκεφθεί οι φίλοι την Αλόννησο... Γι' αυτό λέω ότι πρέπει πάντοτε να γράφουμε επικαιροποιημένες αναφορές και όχι υποθέσεις με βάση προτερόχρονες εμπειρίες. Τουλάχιστον οι άδειες (δε ξέρουμε καν οι εγκαταστάσεις και κάλυψη) βγηκαν το 2023/2024 για Αλόννησο. Εσύ πες μας σε ποια ημερομηνία αναφέρεσαι στην Καστοριά; Παντελή για να τελειώνουμε. Όταν έρχομαι Ελλάδα έχω άποψη και για τις τρεις... Εσύ έχεις μόνο για μια. Πάμε παρακάτω. 18 minutes ago, Chrischal1908 said: Φυσικά ανανεώνονται και κάθε μήνα μπορεί να αλλάξει η εικόνα του δικτύου κινητής ανά περιοχές ειδικά εκεί που βγαίνουν άδειες είτε για συνεγκατάσταση είτε αυτούσια! Απλά φαίνεται να πειράζει κάποιους που η εταιρεία ρίχνει χρήματα και δεν θυμίζει την περίοδο των οικονομικών προβλημάτων της πρώην WIND. Δεν είμαστε ούτε στην μέση του επενδυτικού ακόμη, ελπίζω να επιταχύνουν όπως έκαναν με τις οπτικές ίνες που τέλος του έτους θα κοντεύουν τις 600.000 πανελλαδικά! Σιγά το επενδυτικό. Βάζουν Huawei που σε δύο χρόνια το πολύ θα έχουν ban. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 15 minutes ago, mixtri said: Βάζουν Huawei που σε δύο χρόνια το πολύ θα έχουν ban. Λες να έχουμε τέτοια εξέλιξη και στην Ελλάδα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 4 ώρες πριν, pluss said: Χθες γύρισα από την Κεφαλονιά, υπέροχο νησί πραγματικά! Συγκρίνοντας τα δίκτυα κινητής, η Cosmote δεν είναι απλά είναι πρώτη με διάφορα, αλλά θα τη χαρακτήριζα και μονόδρομο για όποιον θέλει αξιοπρεπείς υπηρεσίες. Η Vodafone και η Nova είχαν το μαύρο τους το χάλι σε πάρα πολλά σημεία. Όταν από το Αργοστόλι πηγαίνεις σε γνωστές παραλίες και χωριά και το nperf σού δείχνει ότι είσαι εκτός δικτύου ή με 2G στο 15-20% περίπου της διαδρομής, αυτό δείχνει πολλά. Πολύ παρόμοιο το δίκτυο της Vodafone με τη Nova σε επίπεδο κάλυψης, ενώ κάποιες φορές σε ταχύτητες υπερτερούσε η Nova, ίσως λόγω μικρότερης κίνησης. Πιο αναλυτικά, από Αργοστόλι προς παραλία Ξ, η Vodafone/Nova μόνο κοντά στο Ληξούρι παρείχαν αξιοπρεπείς υπηρεσίες, κατά τ' αλλά καθ' οδόν ήταν ψιλοχάλι. Στην παραλία Ξ ήταν σχετικά ok. Από Αργοστόλι προς παραλία Αβύθου, ήταν όλες σχετικά αξιοπρεπείς σε μεγάλο κομμάτι, ωστόσο στην παραλία η Cosmote ήταν ανύπαρκτη, ενώ με τις άλλες δύο κουτσά τραβά κάτι έκανες. Από Αργοστόλι προς Αντίσαμο, το 2G καλά κρατούσε για Vodafone και Nova σε αρκετό μέρος της διαδρομής. Όσον αφορά την απόδοση στην παραλία, τι να σχολιάσω. Όχι ότι τρελάθηκα με την Cosmote, αλλά με τις άλλες δύο έπρεπε να κάνεις τρομερή υπομονή για να κάνεις τα πολύ βασικά. Από Αργοστόλι προς Αγία Κυριακή και Μύρτο, πολύ 2G από Vodafone και Nova, αλλά μόλις φτάσεις στις παραλίες κάνεις δουλειά. Και η Cosmote έχει σημεία που ψιλοζορίζεται, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες δύο. Στα πολύ κεντρικά σημεία του Αργοστολίου είναι πίτα και η Nova και η Vodafone μεγάλο κομμάτι της ημέρας, ειδικά νωρίς το βράδυ (υπήρχαν μάλιστα και στιγμές που με το ζόρι έπιανες 1 Mbps). Τις πιο "ήσυχες" ώρες όμως γίνεται δουλίτσα. Η Cosmote δεν μασάει παρά τον κόσμο. Στην ανοργάνωτη παραλία Φωκί, φοβερές οι Vodafone και Nova, παρά το γεγονός ότι είναι απομακρυσμένη και μη "κοσμική". Στην παραλία Σκάλα, ήταν όλες καλές. Συμπερασματικά, μου είναι αδιανόητο σε ένα νησί σαν την Κεφαλονιά, βασικοί δρόμοι/παραλίες/χωριά να είναι τόσο παρατημένα από τη Nova και τη Vodafone. Όσον αφορά την Cosmote, τη θεωρώ μονόδρομο για το νησί. Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν οι άλλες δύο; Δεν με νοιάζει, ας πιάνω και 10 Mbps, μη μου έχεις όμως 2G ή no service σε ένα σωρό σημεία εν έτει 2024 σε ένα τόσο τουριστικό νησί όπως είναι η Κεφαλονιά, έλεος. Γενικά η Cosmote υπερτερεί στην πλειοψηφία τέτοιων περιοχών. Πχ στο εξοχικό μου ενώ έχουν όλες μεγάλες κεραίες πάνω στο βουνό, η Cosmote είναι η μόνη που έχει βάλει κεραίες και μέσα στους οικισμούς. Το καλοκαίρι οι άλλες δύο κλατάρουν, η Cosmote όχι, αν και έχει πτώση ταχύτητας. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) 51 minutes ago, p_k said: Είναι ολοφάνερο αυτό. Οπότε και στη περιοχή σου ίσως η πράσινη πλέον είναι καλύτερη; Γενικά είδα σε παλιότερη συζήτηση πως δεν πάει καλά η πράσινη στη περιοχή σου αν έχω καταλάβει σωστά κάπου στη Θεσσαλονίκη βρίσκεσαι ,αλλά που δεν γνωρίζω για να εχω εικόνα Edited 28 Ιουλίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Από χτες είμαι στο Βραχάτι. Από Αθήνα Μέχρι Αγίους θεοδωρους μπολικο 5G και N78 από όλους τους πάροχο θα. Από εκεί και μετά αρχίζει το δράμα. Και οι τρεις 5G 1-2 γραμμές εικονικό. Κυρίως οι συνεργάτιδες. Από την ώρα που στρίβουμε από Κόρινθο και παίρνουμε τον δρόμο για Βραχάτι, η πράσινη είναι μονόδρομος. Σε εξωτερικούς χώρους πάντα στο Λεχαιο, το Περιγιαλι, τον Ασσο, το Ζευγολατιό έχουν only EDGE σε συνεχόμενα από την έξοδο της Κορίνθου μέχρι μέσα στο Βραχάτι. Ακόμα και μέσα στην πόλη πέφτει συνέχεια σε 2G και όπου έχουν 5G είναι με 1-2 γραμμές. Στα προάστια της πόλης, στην οδό Σωκράτη προς το το τέλος, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους έχουν EDGE only. Όπου πιάνει 4G/5G είναι μια γραμμή μόνο και φυσικά εικονικό. Βγαίνοντας από το Βραχάτι, πάλι εν κινήσει οι συνεργάτιδες έχουν EDGE only σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους σε Ταρσινα, Πουλλιτσα, Ευαγγελιστρια, κοκκωνι και Βέλο. Όπου πιάνει 5G είναι μέχρι 10 Mbps max. Στις ίδιες ακριβώς περιοχές η cosmote έχει αδιάλειπτη κάλυψη 5G N1 και N78. Μέσα στο σπίτι στην οδό Σωκράτη στο Βόρειο Βραχάτι από κινητό έχω συγκριτικό Vf και cosmote 5G Net monster Cosmote 5G N1 Κατακαθος βγήκα από την εφαρμογή και κόλλησε το up ( κάποιες φορές έπιανε και N78 με 500 Mbps κυρίως πιο κοντά στα παράθυρα ) Vf 5G στο μπαλκόνι γιατί μόνο εκεί έπιανε μη λειτουργικό και πέταξε σε EDGE. Όπως καταλαβαίνετε, η πράσινη μονόδρομος 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 1 hour ago, elkons said: Οπότε και στη περιοχή σου ίσως η πράσινη πλέον είναι καλύτερη; Γενικά είδα σε παλιότερη συζήτηση πως δεν πάει καλά η πράσινη στη περιοχή σου αν έχω καταλάβει σωστά κάπου στη Θεσσαλονίκη βρίσκεσαι ,αλλά που δεν γνωρίζω για να εχω εικόνα Λέει για περιοχή Κάτω Σχολαρι, μετά την Καρδιά στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιων. Είναι στα όρια των νόμων Θεσσαλονίκης με Χαλκιδικής. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, CaptainNickGR said: Λες να έχουμε τέτοια εξέλιξη και στην Ελλάδα; Αν βγει ο Τραμπ σίγουρα. Ο Biden τα είχε χαλαρώσει τα sanctions. Ο trump θα τα επαναφέρει 100%. Ειδικά τώρα που η Mavenir έχει μπει στο παιχνίδι θα ξηλωθεί και ότι huawei έχει μείνει στο δυτικό κόσμο. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 10 minutes ago, mixtri said: Αν βγει ο Τραμπ σίγουρα. Ο Biden τα είχε χαλαρώσει τα sanctions. Ο trump θα τα επαναφέρει 100%. Ειδικά τώρα που η Mavenir έχει μπει στο παιχνίδι θα ξηλωθεί και ότι huawei έχει μείνει στο δυτικό κόσμο. Εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να ξηλωθούν τα Huawei? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 10 minutes ago, mixtri said: Αν βγει ο Τραμπ σίγουρα. Ο Biden τα είχε χαλαρώσει τα sanctions. Ο trump θα τα επαναφέρει 100%. Ειδικά τώρα που η Mavenir έχει μπει στο παιχνίδι θα ξηλωθεί και ότι huawei έχει μείνει στο δυτικό κόσμο. Καθόλου διορατικοί στη Nova! 2 minutes ago, Gv2008 said: Εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να ξηλωθούν τα Huawei? Εγώ θεωρω θα ξηλωθούν ούτως η άλλως. Θα ναι ο Πούτιν, θα ναι ο Τραμπ, όρθια δεν θα μείνουν! Ο πρώτος μπορεί να μας ξηλώσει κι όλους έτσι όπως τα κάναν… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 7 minutes ago, Gv2008 said: Εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να ξηλωθούν τα Huawei? Όχι. Η αγορά πρέπει να είναι ελεύθερη. 1 minute ago, panos.k2 said: Καθόλου διορατικοί στη Nova! Εγώ θεωρω θα ξηλωθούν ούτως η άλλως. Θα ναι ο Πούτιν, θα ναι ο Τραμπ, όρθια δεν θα μείνουν! Ο πρώτος μπορεί να μας ξηλώσει κι όλους έτσι όπως τα κάναν… Όπως λες κάτσε να επιβιώσουμε σαν είδος πρώτα… 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Μέσα σε σπίτι, ισόγειο στη Νικαια, περιοχή που η cosmote που ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους έχει EDGE/5G disconnected 4G B20 1 γραμμή μη λειτουργικό Vf 5G Cosmote Nova EDGE+ SA 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 4 minutes ago, Gv2008 said: Μέσα σε σπίτι, ισόγειο στη Νικαια, περιοχή που η cosmote που ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους έχει EDGE/5G disconnected 4G B20 1 γραμμή μη λειτουργικό Vf 5G Cosmote Nova EDGE+ SA Η Nova παίζει να έχει κάλυψη Edge 99.8% παντού φουλ έχει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Just now, elkons said: Η Nova παίζει να έχει κάλυψη Edge 99.8% παντού φουλ έχει Πράγματι, πουθενά δεν έχω δει εκτός από nova. Παντού έχει EDGE και βγάζει και κλήση ακόμα και στα υπόγεια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) 3 minutes ago, Gv2008 said: Πράγματι, πουθενά δεν έχω δει εκτός από nova. Παντού έχει EDGE και βγάζει και κλήση ακόμα και στα υπόγεια Ναι και η Vodafone το ίδιο σε ένα σημείο σπίτι μου Cosmote με πετάει και κάνει εναλλαγές Nova, vf -120dBm 4G και Cosmote -141 dBm που με πετάει Edited 28 Ιουλίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Just now, elkons said: Ναι και η Vodafone το ίδιο σε ένα σημείο σπίτι μου Cosmote με πετάει και κάνει εναλλαγές Nova, vf 120dBm 4G και Cosmote 141 dBm που με πετάει Πάντως με nova έχω 2G/4G/5G παντού, ακόμα και στα υπόγεια βαράει 50 mbps ενώ οι άλλες δύο γυρίζουν σε EDGE. Βέβαια πάντα η nova έχει χαμηλότερες ταχύτητες από Vf λόγω λιγότερου φάσματος, ενώ το N78 της nova, αν και πιο περιορισμένο έχει μεγαλύτερες ταχύτητες από της vf 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 5 minutes ago, Gv2008 said: Πάντως με nova έχω 2G/4G/5G παντού, ακόμα και στα υπόγεια βαράει 50 mbps ενώ οι άλλες δύο γυρίζουν σε EDGE. Βέβαια πάντα η nova έχει χαμηλότερες ταχύτητες από Vf λόγω λιγότερου φάσματος, ενώ το N78 της nova, αν και πιο περιορισμένο έχει μεγαλύτερες ταχύτητες από της vf 4G 5G παντού αποκλείεται έστω και σε ένα δύσκολο σημείο θα σε πετάξει σε Edge όπως πριν σε εσένα. Βέβαια αποτι λέτε εκπέμπει παράνομα παραπάνω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 1 minute ago, elkons said: 4G 5G παντού αποκλείεται έστω και σε ένα δύσκολο σημείο θα σε πετάξει σε Edge όπως πριν σε εσένα. Βέβαια αποτι λέτε εκπέμπει παράνομα παραπάνω Εννοώ όπου έχει 4G/5G. Σε περιοχές που είναι μακριά από την κεραία εννοείται θα ρίξει σε 2G 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Just now, Gv2008 said: Εννοώ όπου έχει 4G/5G. Σε περιοχές που είναι μακριά από την κεραία εννοείται θα ρίξει σε 2G Ε όπου έχει 4g 5g η κάθε εταιρεία θα πιάνει 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Just now, elkons said: Ε όπου έχει 4g 5g η κάθε εταιρεία θα πιάνει 😉 Λάθος διατύπωση, εννοώ ότι δεν κάνει μεταπτώσεις σε 2G όπως έκανε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts