Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, mixtri said:

Εμένα με ενδιαφέρει τι πληρώνω και που πάει.

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι που λέει και ο λαός μας, για αυτό αυτή η εταιρεία πάντα θα είναι τελευταία. Δεν είναι θέμα εργαζομένων προς θεού. Είναι θέμα management. Ακυβέρνητο καράβι από τότε που συγχωνεύτηκε με τη Nova, σταθερή @@@, κινητή ανύπαρκτη εξυπηρέτηση (κάνουν 10 μέρες να ενεργοποίησουν βασικές υπηρεσίες, δε ξέρουν τι γίνεται στο δίκτυο… Αυτά δεν ενδιαφέρουν τους συνδρομητές; Αρπαχτές κάνουν και ανθίζουν σε μια εποχή των αρπαχτών. Αυτό λέει πολλά.

Εδώ ακόμα αν δεν απατώμαι, στη σταθερή έχουν ρήτρα επανασύνδεσης αν τυχόν τολμήσεις και ξεχάσεις να πληρώσεις ένα μηνιάτικο. Τρομερές ξεφτίλες μαζεμένες για μια εταιρεία που δήθεν έφερε την επανάσταση στις τηλεπικοινωνιες. Να μη ξεχάσω τα συμβόλαια των 2gbs που επιβαρύνουν βαριά το δίκτυο 🤣🤣🤣

1 minute ago, johnny_htc said:

Εδώ ακόμα αν δεν απατώμαι, στη σταθερή έχουν ρήτρα επανασύνδεσης αν τυχόν τολμήσεις και ξεχάσεις να πληρώσεις ένα μηνιάτικο. Τρομερές ξεφτίλες μαζεμένες για μια εταιρεία που δήθεν έφερε την επανάσταση στις τηλεπικοινωνιες. Να μη ξεχάσω τα συμβόλαια των 2gbs που επιβαρύνουν βαριά το δίκτυο 🤣🤣🤣

Η τελευταία που το εφάρμοσε ήταν πάντως… Μάλιστα η forthnet που το είχε ήδη ήταν πολύ μεγαλύτερο το ποσό και με την ενοποίηση μειώθηκε (από 20€ πήγε 7€).

38 minutes ago, Arinos said:

Αν το δεις πιο λεπτομέρεια βλέπεις τα παρακάτω,

Untitled.png

Untitled.png

Untitled.png

Untitled.png

Οι διαφορές των υπόλοιπων μετρήσεων είναι μερικά δέκατα, ακόμα και σε αυτά που δείχνει πως κέρδισε η Nova.

Σας παρακαλώ κύριε, μη ψευδεστε. Η πράσινη μπάρα είναι λάθος, της Nova είναι 🤣🤣🤣

1 minute ago, paanos said:

Η τελευταία που το εφάρμοσε ήταν πάντως… Μάλιστα η forthnet που το είχε ήδη ήταν πολύ μεγαλύτερο το ποσό και με την ενοποίηση μειώθηκε (από 20€ πήγε 7€).

Ξεφτιλικια πράματα απλά... 

4 ώρες πριν, mixtri said:

Εμένα με ενδιαφέρει τι πληρώνω και που πάει.

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι που λέει και ο λαός μας, για αυτό αυτή η εταιρεία πάντα θα είναι τελευταία. Δεν είναι θέμα εργαζομένων προς θεού. Είναι θέμα management. Ακυβέρνητο καράβι από τότε που συγχωνεύτηκε με τη Nova, σταθερή @@@, κινητή ανύπαρκτη εξυπηρέτηση (κάνουν 10 μέρες να ενεργοποίησουν βασικές υπηρεσίες, δε ξέρουν τι γίνεται στο δίκτυο… Αυτά δεν ενδιαφέρουν τους συνδρομητές; Αρπαχτές κάνουν και ανθίζουν σε μια εποχή των αρπαχτών. Αυτό λέει πολλά.

Ξέρεις τι ωραίο είναι να περιμένεις μιάμιση ώρα στην εξυπηρέτηση πελατών της πράσινης και τελικά να πέφτει η γραμμή; 

Εκπληκτική εμπειρία εξυπηρέτησης. 

Επίσης ωραίες οι προσφορές ανανέωσης, όσοι έχουν εμπειρία το ξέρουν από πρώτο χέρι. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

5 minutes ago, p_k said:

Ξέρεις τι ωραίο είναι να περιμένεις μιάμιση ώρα στην εξυπηρέτηση πελατών της πράσινης και τελικά να πέφτει η γραμμή; 

Επίσης ωραίες οι προσφορές ανανέωσης, όσοι έχουν εμπειρία το ξέρουν από πρώτο χέρι. 

Μόλις έκανε ο πατέρας μου ανανέωση σε κοσμοτε. Σε πολύ καλή τιμή. Ποιο είναι το πρόβλημα;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

58 minutes ago, p_k said:

Ξέρουμε σε εσένα η Cosmote και η Vodafone έχουν άθλια εξυπηρέτηση και η μόνη που εντελώς τυχαία και αντικειμενικά σε εξυπηρετεί άψογα είναι η Nova!!

ΥΓ.. το θέμα είναι πόσες φορές χρειάζεται να καλέσεις την εξυπηρέτηση επειδή έχει θέμα το δίκτυο, όχι αν σηκώνουν το τηλ και απαντάνε στο τσατ. Και η Voda απαντάει άμεσα αλλά το θέμα μπορεί να μην λυθεί ποτέ.

Edited by kalitexnis_g

Στο θέμα της εξυπηρέτησης πελατών (τηλεφωνικά & chat), και επειδή τις δοκιμάζω όλες συνεχώς από προσωπική χρήση αλλά και για πελάτες, πρώτη με διαφορά είναι η Vodafone, και ακολουθούν οι άλλες 2, που αρκετές φορές έχω συναντήσει αναμονή μέχρι και 55 λεπτά και μετά να πέφτει η γραμμή (Cosmote), αλλά και στο chat της Nova που αν τύχει και σου απαντήσουν μετά από κανά μισάωρο τυχερός θα είσαι, αλλά θα περιμένεις άλλο τόσο όταν θα απαντήσεις και εσύ (να σου έρθει η επόμενη απάντηση) και ούτο καθεξής...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 minute ago, memoriesradio said:

Στο θέμα της εξυπηρέτησης, και επειδή τις δοκιμάζω όλες συνεχώς από προσωπική χρήση αλλά και για πελάτες, πρώτη με διαφορά είναι η Vodafone, και ακολουθούν οι άλλες 2, που αρκετές φορές έχω συναντήσει αναμονή μέχρι και 55 λεπτά και μετά να πέφτει η γραμμή (Cosmote), αλλά και στο chat της Nova που αν τύχει και σου απαντήσουν μετά από κανά μισάωρο τυχερός θα είσαι, αλλά θα περιμένεις άλλο τόσο όταν θα απαντήσεις και εσύ (να σου έρθει η επόμενη απάντηση) και ούτο καθεξής...

Στο τσατ συμβαίνει αυτό ακριβώς.

Μετά τη συγχώνευση έγινε αυτό.

Στα 13700 και 13800 δεν υπάρχει αναμονή.

Προτιμώ να χρεωθώ 25 λεπτά και να κάνω τη δουλειά μου.

Στην πράσινη, η κατάσταση είναι τραγική.

Παύλος Παυλίδης 

7 minutes ago, p_k said:

Στο τσατ συμβαίνει αυτό ακριβώς.

Μετά τη συγχώνευση έγινε αυτό.

Στα 13700 και 13800 δεν υπάρχει αναμονή.

Στην πράσινη, η κατάσταση είναι τραγική.

Στην πράσινη επαναλαμβάνω πολύ άσχημο να είσαι στην αναμονή 55+ λεπτά, στο χώρο του πελάτη και να πέφτει η κλήση.

Το χειρότερο όλων, κάτι Θεσσαλονικιότικες εταιρείες παροχής οπτικής ίνας, που το Σ/Κ, το "μαγαζί" κατεβάζει τα "κεπέγκια" (στην εξυπηρέτηση πελατών), και ο end user περιμένει/παραμένει μέχρι την Δευτέρα χωρίς υπηρεσίες...

Edited by memoriesradio

17 minutes ago, kalitexnis_g said:

Ξέρουμε σε εσένα η Cosmote και η Vodafone έχουν άθλια εξυπηρέτηση και η μόνη που εντελώς τυχαία και αντικειμενικά σε εξυπηρετεί άψογα είναι η Nova!!

ΥΓ.. το θέμα είναι πόσες φορές χρειάζεται να καλέσεις την εξυπηρέτηση επειδή έχει θέμα το δίκτυο, όχι αν σηκώνουν το τηλ και απαντάνε στο τσατ. Και η Voda απαντάει άμεσα αλλά το θέμα μπορεί να μην λυθεί ποτέ.

Του την είπες πολύ καλλιτεχνικά.

Η εξυπηρέτηση πελατών της κοσμοτε θέλει βελτίωση αλλά εγώ προσωπικά είμαι οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

6 minutes ago, memoriesradio said:

Στην πράσινη επαναλαμβάνω πολύ άσχημο να είσαι στην αναμονή 55+ λεπτά, στο χώρο του πελάτη και να πέφτει η κλήση.

Το χειρότερο όλων, κάτι Θεσσαλονικιότικες εταιρείες παροχής οπτικής ίνας, που το Σ/Κ, το "μαγαζί" κατεβάζει τα "κεπέγκια", και περιμένεις μέχρι την Δευτέρα χωρίς υπηρεσίες...

Μόνο μεγάλες εταιρείες που ξέρεις ότι κουτσά στραβά θα λυθεί το θέμα

8 minutes ago, p_k said:

Εγώ προτιμώ να μην χρειάζεται να τους καλέσω..

8 minutes ago, aektzhs 1 said:

Μόνο μεγάλες εταιρείες που ξέρεις ότι κουτσά στραβά θα λυθεί το θέμα

Μεγάλες εταιρείες (τηλεπικοινωνιών) στην Ελλάδα, είναι τα 3 μεγάλα δίκτυα (Cosmote, Vodafone & Nova). Όλα τα άλλα είναι μικρά μαγαζάκια. Μην γελιόμαστε.

Κάτι παρόμοιο με την ηλεκτρική ενέργεια (ΔΕΗ vs Κουτσή Μαρία) που ακόμη ο έλληνας δεν έχει βάλει μυαλό και πηγαίνει σε ιδιώτες μεταπωλητές. Τις ξέχασαν εκείνες τις 2 εταιρείες που φάγανε τα λεφτά νύχτα με φεγγάρι...

Edited by memoriesradio

Just now, memoriesradio said:

Μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, είναι τα 3 μεγάλα δίκτυα (Cosmote, Vodafone & Nova). Όλα τα άλλα είναι μικρά μαγαζάκια. Μην γελιόμαστε.

Κάτι παρόμοιο με την ηλεκτρική ενέργεια (ΔΕΗ vs Κουτσή Μαρία) που ακόμη ο έλληνας δεν έχει βάλει μυαλό και πηγαίνει σε ιδιώτες μεταπωλητές. Τις ξέχασαν εκείνες τις 2 εταιρείες που φάγανε τα λεφτά νύχτα με φεγγάρι...

Πεσταααα

Παύλος Παυλίδης 

Just now, memoriesradio said:

Μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, είναι τα 3 μεγάλα δίκτυα (Cosmote, Vodafone & Nova). Όλα τα άλλα είναι μικρά μαγαζάκια. Μην γελιόμαστε.

Εγώ είμαι Ήρων και είμαι πολύ ευχαριστημένος

3 minutes ago, p_k said:

Πεσταααα

Τα λέω τι κάνω.
Πέστα Βρωμόστομε - Στάθης Ψάλτης

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Εγώ είμαι Ήρων και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Όπως την βρίσκει κανείς. Αν έχεις βάλει κάτω τα τιμολόγια, τα έχεις συγκρίνει και είναι πραγματικά πιο φτηνή στον τελικό μηνιαίο λογαριασμό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν σου έχει φάει γ@μησι@τικ@ χρήματα, δεν σου έχει έρθει κανένας λογαριασμός για εγκεφαλικό, έχει καλή εξυπηρέτηση, ε τότε καλή είναι.

Edited by memoriesradio

5 minutes ago, memoriesradio said:

Καλά αυτό που το πας. Ακόμα να ανακοινώσουν τιμολόγιο αυτές ή περιμένουν να τελειώσει πρώτα ο πόλεμος στην Ουκρανία για να δουν τι θα κάνουν; 🤣🤣🤣 Καλοί απατεωνισκοι και αυτοί. Πήγαιναν 6και άνοιγαν καταστήματα δίπλα, απέναντι και κοντά τέλοσπάντων στα καταστήματα της ΔΕΗ και σε ένα εξάμηνο είχαν κλείσει... 🤣

17 minutes ago, memoriesradio said:

Καλά ρε παιδιά. Γιατί κάθεστε και περιμένετε στην αναμονή;; Αφού σου δίνει τη δυαντοτητα να σε πάρουν τηλέφωνο πίσω ΑΥΤΟΙ, είτε στο κινητό που καλείς είτε σε κάποιο άλλο που δηλώνεις. Δεν σου τρώνε τη σειρά έτσι και αλλιώς. 10 ώρες αναμονή; Σε 10 ώρες θα σε πάρουν. Αργότερα δεν παίζει, νωρίτερα ίσως. 

5 minutes ago, johnny_htc said:

Καλά αυτό που το πας. Ακόμα να ανακοινώσουν τιμολόγιο αυτές ή περιμένουν να τελειώσει πρώτα ο πόλεμος στην Ουκρανία για να δουν τι θα κάνουν; 🤣🤣🤣 Καλοί απατεωνισκοι και αυτοί. Πήγαιναν 6και άνοιγαν καταστήματα δίπλα, απέναντι και κοντά τέλοσπάντων στα καταστήματα της ΔΕΗ και σε ένα εξάμηνο είχαν κλείσει... 🤣

Αγαπητέ τον έλληνα τον τρώει η μ@λ@κί@, και θα πάει σε αυτά τα "μαγαζιά" για αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, επειδή θα του δώσουν δωροεπιταγή 50€ ή 100€ από τα Jumbo ή τα Goodies ή και εγώ δε ξέρω από που, κι ας του τραβήξουν μετά κανένα "μανίκι" (μανίκι: μέρος του άνω ενδύματος με συνήθη μήκος τα 50cm)  με το καλησπέρα στον πρώτο λογαριασμό και θα αρχίσει να τσούζει και να ωρύεται!

Edited by memoriesradio

8 minutes ago, memoriesradio said:

Αγαπητέ τον έλληνα τον τρώει η μ@λ@κί@, και θα πάει σε αυτά τα "μαγαζιά" για αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, επειδή θα του δώσουν δωροεπιταγή 50€ ή 100€ από τα Jumbo ή τα Goodies ή και εγώ δε ξέρω από που, κι ας του τραβήξουν μετά κανένα "μανίκι" (μανίκι: μέρος του άνω ενδύματος με συνήθη μήκος τα 50cm)  με το καλησπέρα στον πρώτο λογαριασμό και θα αρχίσει να τσούζει και να ωρύεται!

Μη μου πεις ότι και εσύ δεν θα πήγαινες για ένα τσάμπα bucket φτερούγες KFC κάθε βδομάδα 🤣🤣🤣

6 minutes ago, johnny_htc said:

Μη μου πεις ότι και εσύ δεν θα πήγαινες για ένα τσάμπα bucket φτερούγες KFC κάθε βδομάδα 🤣🤣🤣

Μόνο αν στα KFC είχε "φτερούγες" με προβατίνα...

Edited by memoriesradio

1 ώρα πριν, kalitexnis_g said:

Εγώ προτιμώ να μην χρειάζεται να τους καλέσω..

Ε ναι…

Λοιπον ανταπόκριση από Μαγνήσια.

Λαυκος βενζινάδικο.

Cosmote 620mbps (DSS)

Nova 2mbps

Vodafone 20mbps

Καλά Νερά μέσα στο φούρνο 

Cosmote 460mbps

Nova No service 

Vodafone 2mbps

Αφησσος παραλια

Cosmote 280mbps

Nova 12mbps

Vodafone 140mbps

Σε εσωτερικό χώρο μόνο Cosmote έχει σήμα.

Μηλιες

Cosmote 470mbps

Nova 70mbps

Vodafone 180mbps

Βυζίτσα 

Cosmote 280mbps

Nova no service indoors

Vodafone 20mbps

Αυτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έξω από τον φούρνο τι γίνεται;

Ξέρεις τι είναι να πας για κουλουράκια και να μην έχεις σήμα;

Καμιά μέτρηση από Κατηγιώργη έχουμε;

Παύλος Παυλίδης 

20 minutes ago, mixtri said:

Ε ναι…

Λοιπον ανταπόκριση από Μαγνήσια.

Λαυκος βενζινάδικο.

Cosmote 620mbps (DSS)

Nova 2mbps

Vodafone 20mbps

Καλά Νερά μέσα στο φούρνο 

Cosmote 460mbps

Nova No service 

Vodafone 2mbps

Αφησσος παραλια

Cosmote 280mbps

Nova 12mbps

Vodafone 140mbps

Σε εσωτερικό χώρο μόνο Cosmote έχει σήμα.

Μηλιες

Cosmote 470mbps

Nova 70mbps

Vodafone 180mbps

Βυζίτσα 

Cosmote 280mbps

Nova no service indoors

Vodafone 20mbps

Αυτά.

Έλα τώρα..

Έχεις μαζί σου portable dot με powerbank και προμοτάρεις την πράσινη...

Edited by memoriesradio

6 minutes ago, p_k said:

Έξω από τον φούρνο τι γίνεται;

Ξέρεις τι είναι να πας για κουλουράκια και να μην έχεις σήμα;

Καμιά μέτρηση από Κατηγιώργη έχουμε;

Κατηγιωργη όλες @@@ είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]