CamuCamu Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 6 ώρες πριν, georgeavl3 said: Δεν έχουμε SA εδώ. Αν επιλέξεις κάποιο δίκτυο της Γερμανίας που εκεί έχουν SA, θα βλέπεις πύργους με gNb (αντίστοιχα του eNb στο 4G) και τις μπάντες 1,78 συνήθως. Όταν θα έχουμε και εδώ SA, θα φαίνονται και εδώ έτσι. Τώρα σε αυτή τη φάση που είμαστε, αν επιλέξεις στον χάρτη να φαίνεται Cosmote 5G, μόνο τα tiles (πρασινα-κοκκινα) που δείχνουν την ένταση σήματος θα βλέπεις. Poco X3 Pro via Tapatalk Σε ευχαριστω ιδιαιτερα απλα ισως οι περιορισμενες γνωσεις μου να μην εγιναν κατανοητες μαλλον απο αρκετους να σαι καλα! 7 ώρες πριν, Arinos said: Δεν εμφανίζονται οι μπάντες στο 5g γιατί και οι 3 πάροχοι για την ώρα είναι με NSA δηλαδή χρειάζεται το δίκτυο 4g οπότε ότι καταγράφεται με το 5g ενεργό σε μια συσκευή, οι μπάντες εμφανίζονται στο 4g εκτός από N78, N1, N28. Όταν μελλοντικά ξεκινήσει το SA θα εμφανιστούν οι κεραίες και οι N78, N28 κλπ στο 5g. Θενξ θενξ φιλε μου! Και σορρυ για το πανω μυνημα απλα εκνευριζομαι λιγο επειδη δεν το κατεχω ιδιαιτερα 👍 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 47 minutes ago, Nikolas14 said: Ήδη δίνω 25€ τώρα,παραπάνω δεν είμαστε. Έχω και οπτική στο σπίτι. Εκεί κινούνται όμως οι τιμές, αυτό είναι το θέμα. Για παράδειγμα, η κόρη μου που είναι κάτω των 29, πληρώνει 27,27 €, έχει το mobile unlimited της Nova. Της ήρθε προσφορά ανανέωσης στην ίδια τιμή που είχε και πριν, δηλαδή στα 30 ευρώ, οπότε αν αφαιρέσουμε τα τέλη κινητής βγαίνει τόσο. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Πάντως από αυτό που βιώνω αυτές τις ημέρες με την εταιρία εύχομαι η Nova στα εκτός πόλης να πάρει μπροστά και να πετάξει τις band 20 μη φτάσουμε στο 2027 και η μόνη αναβάθμιση που έχει κάνει είναι να βάλει και καμία band 3 στα 10mhz εδώ και εκεί και ο ανταγωνισμός να έχει φτάσει στο 6g στην Κολοπετινίτσα 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 8 minutes ago, cmvr said: Πάντως από αυτό που βιώνω αυτές τις ημέρες με την εταιρία εύχομαι η Nova στα εκτός πόλης να πάρει μπροστά και να πετάξει τις band 20 μη φτάσουμε στο 2027 και η μόνη αναβάθμιση που έχει κάνει είναι να βάλει και καμία band 3 στα 10mhz εδώ και εκεί και ο ανταγωνισμός να έχει φτάσει στο 6g στην Κολοπετινίτσα 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Κλαιωωωωωωω🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 (edited) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Εκεί στη nova πάρτε μπρος θέλουμε αναβάθμιση στις band 20 Edited March 6, 2023 by cmvr 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Just now, cmvr said: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Δε παίζεσαι!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 6 minutes ago, Nickchris36 said: Δε παίζεσαι!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Να κάνουμε και λίγο χαβαλέ γιατί πολύ μαυρίλα έπεσε αυτές τις ημέρες 😀 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Just now, cmvr said: Να κάνουμε και λίγο χαβαλέ γιατί πολύ μαυρίλα έπεσε αυτές τις ημέρες 😀 Καλά κάνεις χρειάζεται και ο χαβαλές και το χιούμορ δε το συζητάμε!!!🙂🙂🙂🙂 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 (edited) Πάντως, αν έκαναν τον κόπο και μας απαντούσαν σοβαρά εδώ μέσα οι εταιρίες που στην ουσία τους προσφέρουμε τόσο δωρεάν toubleshooting και πληροφορία θα ήταν πολύ χρήσιμο και για αυτούς εκτός από εμάς. Στο κάτω κάτω της γραφής που λέει και το τραγούδι και αυτοί θέλουν να βγάλουν κέρδος και να ταΐσουν τα στόματα των υπάλληλων αλλά και εμείς θέλουμε να κάνουνε ανθρωπινά τη δουλειά μας. Θέλω να προκαλέσω στην nova να μπουν τους κάνουμε και λίγο τζερζελε με τις band 20, αλλά επιτέλους να μας πουν αν δώσουν ποτέ extrasim και esim Θέλω να προκαλέσω την Vodafone να βελτιώσεις άμεσα σημεία στις μεγάλες πόλεις και να δώσει πάνω από μια extrasim Θέλω να προκαλέσω την Cosmote επιτέλους να δώσει τις ίδιες παροχές στα unlimited συμβόλαια της με τη Vodafone και να μας πει επιτέλους γιατί ο σταθμός 3155 στο ράδιο πάρκο στην παναγία στην Ξάνθη έγινε κοτέτσι για περιστέρια και είναι ότι πιο κραυγαλέο έχω δει από την εταιρία πανελλαδικά και φυσικά πολλά ακόμα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό να μιλάνε κάποιοι εκπρόσωποι όπως αν δείτε σε φόρουμ του εξωτερικού απαντάνε και εταιρίες κανονικά σε διαφορά ερωτήματα χωρίς να κάνουν τις κοινότητες τους helpdesk όχι όπως εδώ που μας έχουν στην απέξω λες και θα τους φάμε 🤣. Είναι χειρότερο να υπάρχουν διάφοροι χρήστες που έχουν εμφανώς σχέση με τις εταιρίες και το πηγαίνουν από την πλαγιά οδό αντί στην άμεση. Νομίζω ότι είμαστε αρκετά πολιτισμένοι οι περισσότεροι από εμάς. Για τους αγροίκους και haters είπαμε θα τους βάζω πάντα πιπέρι 🤣 Edited March 6, 2023 by cmvr 5 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 12 minutes ago, cmvr said: Πάντως, αν έκαναν τον κόπο και μας απαντούσαν σοβαρά εδώ μέσα οι εταιρίες που στην ουσία τους προσφέρουμε τόσο δωρεάν toubleshooting και πληροφορία θα ήταν πολύ χρήσιμο και για αυτούς εκτός από εμάς. Στο κάτω κάτω της γραφής που λέει και το τραγούδι και αυτοί θέλουν να βγάλουν κέρδος και να ταΐσουν τα στόματα των υπάλληλων αλλά και εμείς θέλουμε να κάνουνε ανθρωπινά τη δουλειά μας. Θέλω να προκαλέσω στην nova να μπουν τους κάνουμε και λίγο τζερζελε με τις band 20, αλλά επιτέλους να μας πουν αν δώσουν ποτέ extrasim και esim Θέλω να προκαλέσω την Vodafone να βελτιώσεις άμεσα σημεία στις μεγάλες πόλεις και να δώσει πάνω από μια extrasim Θέλω να προκαλέσω την Cosmote επιτέλους να δώσει τις ίδιες παροχές στα unlimited συμβόλαια της με τη Vodafone και να μας πει επιτέλους γιατί ο σταθμός 3155 στο ράδιο πάρκο στην παναγία στην Ξάνθη έγινε κοτέτσι για περιστέρια και είναι ότι πιο κραυγαλέο έχω δει από την εταιρία πανελλαδικά και φυσικά πολλά ακόμα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό να μιλάνε κάποιοι εκπρόσωποι όπως αν δείτε σε φόρουμ του εξωτερικού απαντάνε και εταιρίες κανονικά σε διαφορά ερωτήματα χωρίς να κάνουν τις κοινότητες τους helpdesk όχι όπως εδώ που μας έχουν στην απέξω λες και θα τους φάμε 🤣. Είναι χειρότερο να υπάρχουν διάφοροι χρήστες που έχουν εμφανώς σχέση με τις εταιρίες και το πηγαίνουν από την πλαγιά οδό αντί στην άμεση. Νομίζω ότι είμαστε αρκετά πολιτισμένοι οι περισσότεροι από εμάς. Για τους αγροίκους και haters είπαμε θα τους βάζω πάντα πιπέρι 🤣 Εντάξει με πέθανες με το κότετσι... Χάχα α 🤣🤣🤣 Ανοιχτή πρόσκληση σε αντιπροσώπους των δικτύων λοιπόν, μακάρι να γινόταν θα έλυνε πολλά και ούτε εμείς θα ξεροσταλιαζαμε στα τσατ τους. 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Συμφωνώ μαζί σας αλλά... Το να βγαίνει να μου απαντήσει για ένα τέτοιο θέμα ένας υπάλληλος που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, προσωπικά δε μου κάνει.... Θα ήθελα να είναι εδώ και να απαντάνε τα μεγαλοστελέχη των εταιριών/τεχνικοί που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με το αντικείμενο. Οπως για παράδειγμα έκαναν κάποτε ο πρόεδρος και τα στελέχη της εταιρείας N(GI) που εμπορευόταν το γνωστό στους παλιότερους απο εμάς destinator. Που ακόμη και στο βρίσιμο απο αγανακτισμένα μέλη,ήταν εκεί και απαντούσαν με λογική και ψυχραιμία. Αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στις ελληνικές εταιρείες κινητής ας έρθουν εδώ να μας απαντάνε και να βοηθάνε 3 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Just now, bbbb said: Συμφωνώ μαζί σας αλλά... Το να βγαίνει να μου απαντήσει για ένα τέτοιο θέμα ένας υπάλληλος που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, προσωπικά δε μου κάνει.... Θα ήθελα να είναι εδώ και να απαντάνε τα μεγαλοστελέχη των εταιριών/τεχνικοί που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με το αντικείμενο. Οπως για παράδειγμα έκαναν κάποτε ο πρόεδρος και τα στελέχη της εταιρείας N(GI) που εμπορευόταν το γνωστό στους παλιότερους απο εμάς destinator. Που ακόμη και στο βρίσιμο απο αγανακτισμένα μέλη,ήταν εκεί και απαντούσαν με λογική και ψυχραιμία. Αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στις ελληνικές εταιρείες κινητής ας έρθουν εδώ να μας απαντάνε και να βοηθάνε Μπορεί να υπάρχει κάποιο σοβαρό στέλεχος όπως κάνουν και στο εξωτερικό. Γίνεται να έχει και τη γνώση και να μπορεί να κάνει διάλογο. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 2 minutes ago, bbbb said: Συμφωνώ μαζί σας αλλά... Το να βγαίνει να μου απαντήσει για ένα τέτοιο θέμα ένας υπάλληλος που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, προσωπικά δε μου κάνει.... Θα ήθελα να είναι εδώ και να απαντάνε τα μεγαλοστελέχη των εταιριών/τεχνικοί που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με το αντικείμενο. Οπως για παράδειγμα έκαναν κάποτε ο πρόεδρος και τα στελέχη της εταιρείας N(GI) που εμπορευόταν το γνωστό στους παλιότερους απο εμάς destinator. Που ακόμη και στο βρίσιμο απο αγανακτισμένα μέλη,ήταν εκεί και απαντούσαν με λογική και ψυχραιμία. Αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στις ελληνικές εταιρείες κινητής ας έρθουν εδώ να μας απαντάνε και να βοηθάνε Μακάρι να γινόταν θα ήταν πολύ σημαντικό. 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 16 minutes ago, Nickchris36 said: Εντάξει με πέθανες με το κότετσι... Χάχα α 🤣🤣🤣 Ανοιχτή πρόσκληση σε αντιπροσώπους των δικτύων λοιπόν, μακάρι να γινόταν θα έλυνε πολλά και ούτε εμείς θα ξεροσταλιαζαμε στα τσατ τους. Εμ κοτέτσι το έκαναν απορίας άξιον είναι αν υπάρχουν και πάνελ πάνω στον ιστό 🤣 🤣 🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Just now, cmvr said: Εμ κοτέτσι το έκαναν απορίας άξιον είναι αν υπάρχουν και πάνελ πάνω στον ιστό 🤣 🤣 🤣 Τόσο καλά?😜🤣 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 1 minute ago, Nickchris36 said: Μακάρι να γινόταν θα ήταν πολύ σημαντικό. Είναι δυνατό να είναι το ποιο δυνατό φόρουμ του χώρου και να μην έχουν καμία επικοινωνία με την κοινότητα μας ή να κάνουν κάποια event για τους φαν του χώρου. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 6 ώρες πριν, p_k said: Εκεί κινούνται όμως οι τιμές, αυτό είναι το θέμα. Για παράδειγμα, η κόρη μου που είναι κάτω των 29, πληρώνει 27,27 €, έχει το mobile unlimited της Nova. Της ήρθε προσφορά ανανέωσης στην ίδια τιμή που είχε και πριν, δηλαδή στα 30 ευρώ, οπότε αν αφαιρέσουμε τα τέλη κινητής βγαίνει τόσο. Συνδυαστικό το 27,27€;; Μια σύνδεση δηλαδή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 7 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Συνδυαστικό το 27,27€;; Μια σύνδεση δηλαδή;; Καλημέρα, μόνο του είναι. 30€ μείον τα τέλη κινητής. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Πρέπει να μας πει η nova αν έχει σκοπό να δώσει extra sim. Αν δεν έχουν σκοπό να δώσουν, να ξέρουμε να πάμε αλλού. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2024. Αν δεν έχουν δώσει μέχρι τότε μάλλον θα καταλήξω vodafone. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 1 minute ago, dasnowy said: Πρέπει να μας πει η nova αν έχει σκοπό να δώσει extra sim. Αν δεν έχουν σκοπό να δώσουν, να ξέρουμε να πάμε αλλού. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2024. Αν δεν έχουν δώσει μέχρι τότε μάλλον θα καταλήξω vodafone. Είχε αναφερθεί από συμφορουμίτη,δεν θυμάμαι από ποιον ακριβώς, ότι έως το καλοκαίρι θα έχει δοθεί... είναι μία σοβαρότατη παράλειψη. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 (edited) 18 minutes ago, p_k said: Είχε αναφερθεί από συμφορουμίτη,δεν θυμάμαι από ποιον ακριβώς, ότι έως το καλοκαίρι θα έχει δοθεί... είναι μία σοβαρότατη παράλειψη. Αναμένουμε τότε. Μη μας τρολάρουν μόνο και δώσουν την extra sim ως νέο πρόγραμμα ή ακόμα χειρότερα με πολιτική ορθής χρήσης. Edited March 7, 2023 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Ακριβώς έτσι. Η extra sim θα πρέπει να δοθεί ως επέκταση υπάρχοντος προγράμματος κινητής τηλεφωνίας και χωρίς καμία πολιτική ορθής χρήσης. Επίσης θα πρέπει να δοθεί twin sim και στην καρτοκινητή και esim. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Πρέπει αλλά μην τα λέμε και τα λέμε το γκανεμεψουμε και απογοητευτούμε πάλι 🙄 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Οφείλουμε να τα επισημαίνουμε. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 (edited) 1 hour ago, cmvr said: Πρέπει αλλά μην τα λέμε και τα λέμε το γκανεμεψουμε και απογοητευτούμε πάλι 🙄 Καλά δεν πιστεύω να έχει απογοητεύσει καποιον η nova με τα πακέτα ενοποίησης, που αρκετοί ελεγαν ότι θα απογοητευτούμε με τις τελικές τιμές. Αν δείτε στα σάιτ η nova έχει τις χαμηλότερες τιμές(υπολογιζοντας πως δίνει δωρεάν πάγια). Τηλεφωνικά δεν γνωρίζω τι δίνουν οι άλλες δυο, η επίσημη πηγή είναι το σάιτ. οφείλω επισης να πω πως σε φίλο μου με cu που είχε ηδη σταθερο και τηλεόραση στη nova, του έδωσαν προσφορά το unlimited all στα 13€. Φυσικά και αποδέχτηκε, αφού ρώτησε 20 φορές αν πρόκειται για το unlimited all και αν έχει όριο χρήσης. Edited March 7, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts