Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο γιος μου είναι στο ΠΑΜΑΚ πηγαινοέρχεται με το ΚΤΕΛ Βόλος Θεσσαλονίκη.

Τέλος πάντων δήλωσα για Cosmote. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Καληνύχτα

• Απαντήσεις 17,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• p_k

1028

• cmvr

1789

• Chrischal1908

791

• elkons

1828

Δημοφιλείς μέρες

Just now, EvangelosKont said:

Καλο βράδυ και με το καλό να αρχίσεις να απολαμβάνεις τις υπηρεσίες που τόσο καιρό στερείσαι! 

Just now, EvangelosKont said:

Μα καλά και τον γιό σου Μάριο τον λένε τότε;

Just now, elkons said:

Γιάννη 

Και αυτός με nova θα του το αλλάξω ευκαιρία βρήκα καλύτερες τιμές και υπηρεσίες με Cosmote.

Θεσσαλονίκη έχει ήδη δυνατή φήμη η Cosmote όλοι έχουν

4 minutes ago, George6633 said:

Καλο βράδυ και με το καλό να αρχίσεις να απολαμβάνεις τις υπηρεσίες που τόσο καιρό στερείσαι! 

Να σαι καλά!

Να σε ρωτήσω εσύ έχεις Cosmote; Είσαι ευχαριστημένος ; Τι περιοχή είσαι αν επιτρέπεται

14 minutes ago, EvangelosKont said:

Γιάννη 

Και αυτός με nova θα του το αλλάξω ευκαιρία βρήκα καλύτερες τιμές και υπηρεσίες με Cosmote.

Θεσσαλονίκη έχει ήδη δυνατή φήμη η Cosmote όλοι έχουν

Να σαι καλά!

Να σε ρωτήσω εσύ έχεις Cosmote; Είσαι ευχαριστημένος ; Τι περιοχή είσαι αν επιτρέπεται

Εγώ έχω Vodafone Unlimited στο βασικό αριθμό,από Τρίκαλα ειμαι είναι πολύ δυνατό το δίκτυο αλλά τώρα είμαι σεζόν στη Ζάκυνθο...

Πάνω κάτω όλες τα ίδια είναι εδώ,είμαι ευχαριστημένος ειδικά με την τιμή που το έχω,στην πλατεία Σολωμού η Cosmote είναι καλύτερη,κατά τα άλλα κάπου πιάνει η μία κάπου η άλλη με τόσους τουρίστες,στη δουλειά μου θα ήθελα κάτι παραπάνω αλλά ξέρω ότι πριν δύο χρόνια είχε Ε με λίγο 4G εκεί οπότε είμαστε μια χαρά προς το παρόν αν και οριακά γιατί προτιμάει να πιάνει από απέναντι Πελοπόννησο,σε ένα μηνα θα φανεί. 

Edited by George6633

19 minutes ago, EvangelosKont said:

Και εγώ 8 Ιουνίου ήμουν εκεί

Τότε μάλλον εμένα είδες! 

Τρελοί τυφλοί με netmonster είναι σπάνιο είδος 😂😂

18 minutes ago, dasnowy said:

@marios239 παίζει να σε έχω δει και γω στο ΠΑΜΑΚ, ίδιο τμήμα είμαστε. Καθόμουν πίσω και είχε πάρει το μάτι μου κάτι netmonster που τα είδα μετά εδώ μέσα χαχα

Τι έγινε ρε παιδιά, έχετε συνεργαστεί να με τρολάρετε; 😂

Αν όλα πάνε καλά, απ' το Σεπτέμβριο μετρήσεις από ΑΠΘ! 

18 minutes ago, elkons said:

Εοχι 🤣

Φέιμους ο Μάριος 😃

Που θα πάει, θα με δεις κι εσύ κάποια στιγμή 😂😂😂

13 minutes ago, George6633 said:

@marios239 όταν κόσμος έχει την τύχη να σε παρακολουθεί live..Η δουλειά σου ανταμείβεται 😁

Χαχαχαχα! Βλέπω να ξεκινάω livestream με μετρήσεις δικτύων κινητής 😂😂

13 minutes ago, EvangelosKont said:

Κι εγώ με τα ΚΤΕΛ πηγαινοέρχομαι, παίζει να μ'εχει δει κι αυτός!😂

15 minutes ago, EvangelosKont said:

Ελπίζω να μείνεις ικανοποιημένος απ' τη cosmote! Κι εγώ το σκέφτομαι να γυρίσω από vf γιατί 2 μήνες θα είμαι καλά νερά και αναγκαστικά θα πληρώνω κάρτα στην cosmote. 

15 minutes ago, elkons said:

😂😂😂

Θα τρελαθώ σήμερα!

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

5 minutes ago, George6633 said:

Εγώ έχω Vodafone Unlimited στο βασικό αριθμό,από Τρίκαλα ειμαι είναι πολύ δυνατό το δίκτυο αλλά τώρα είμαι σεζόν στη Ζάκυνθο...

Πάνω κάτω όλες τα ίδια είναι εδώ,είμαι ευχαριστημένος ειδικά με την τιμή που το έχω,στην πλατεία Σολωμού η Cosmote είναι καλύτερη,κατά τα άλλα κάπου πιάνει η μία κάπου η άλλη με τόσους τουρίστες,στη δουλειά μου θα ήθελα κάτι παραπάνω αλλά ξέρω ότι πριν δύο χρόνια είχε Ε με λίγο 4G εκεί οπότε είμαστε μια χαρά προς το παρόν αν και οριακά,σε ένα μηνα θα φανεί. 

Καλή σεζόν φίλε μου!

Η Cosmote είναι καλή στη Ζάκυνθο όλοι σχεδόν έχουν. εγγυημένα από εκεί είναι και η σύζυγός. Αν και καλοκαίρι κατά διαστήματα όλες γονατίζουν έχει κόσμο το νησί συν υφιστάμενους θα γεμίζει αλλά αντέχει βράχος λένε. Για τις άλλες εταιρείες δεν ξέρω πολλά έχω χρόνια να παω

26 minutes ago, elkons said:

Απ' τα γέλια θα με περάσουν για τρελό οι γείτονες!

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλων. Με τη Cosmote εγγύηση επιτέλους ίντερνετ στη περιοχή. Μου φτιάξατε και την διάθεση! Να είστε όλοι καλά! Καληνύχτα!

1 minute ago, EvangelosKont said:

Καλή σεζόν φίλε μου!

Η Cosmote είναι καλή στη Ζάκυνθο όλοι σχεδόν έχουν. εγγυημένα από εκεί είναι και η σύζυγός. Αν και καλοκαίρι κατά διαστήματα όλες γονατίζουν έχει κόσμο το νησί συν υφιστάμενους θα γεμίζει αλλά αντέχει βράχος λένε. Για τις άλλες εταιρείες δεν ξέρω πολλά έχω χρόνια να παω

Σ ευχαριστώ πολύ.. Ναι είναι καλή η Cosmote ειδικά από την άλλη πλευρά του νησιού προς Ναυάγιο που δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα,οι άλλες δύο έχουν και σημεία που δεν βγαίνει ούτε κλήση (και η Cosmote σε 1-2 σημεία αλλά καμία σχέση).Έχει κάνει δουλειά η Victus εδώ και πάνε καλά και οι άλλες δύο,λίγο σε εσωτερικούς χώρους έχουν θέματα αλλά μου είπε ο υπεύθυνος της Vodafone εδώ ότι αν δεν είναι δίπλα  η κεραία,λόγω αντισεισμικης κατασκευής είναι πιο δύσκολα τα πράγματα μέσα. 

7 minutes ago, marios239 said:

Που θα πάει, θα με δεις κι εσύ κάποια στιγμή 😂😂😂

Εάν έρθω τα Χριστούγεννα γενικά Πήλιο γύρω γύρω ίσως κάπου σε πετύχω 😛 Από την άλλη δε σε συμφέρει γιατί θα κάνεις όλη μέρα Speedtest κόντρες σε όλη τη περιοχή 🤣🤣

2 minutes ago, elkons said:

Εάν έρθω τα Χριστούγεννα γενικά Πήλιο γύρω γύρω ίσως κάπου σε πετύχω 😛 Από την άλλη δε σε συμφέρει γιατί θα κάνεις όλη μέρα Speedtest κόντρες σε όλη τη περιοχή 🤣🤣

Ειδικά τώρα που έβαλε n78 η cosmote στα Καλά Νερά, έλα να συγκρίνουμε τα 600mbps της cote με τα 6 της vf και τα 2 της nova😂😂

5 minutes ago, marios239 said:

Ειδικά τώρα που έβαλε n78 η cosmote στα Καλά Νερά, έλα να συγκρίνουμε τα 600mbps της cote με τα 6 της vf και τα 2 της nova😂😂

Έχω παραγγείλει το S24 FE έχει καθυστερήσει πολύ ελπίζω να προλάβω να το παραλάβω μάλλον θα φύγω για Σκύρο για κάτι που έτυχε 

Αχ αυτή η speedex.. 

Μόνο boxnow τελικά. 

Edited by elkons

20 minutes ago, marios239 said:

Τι έγινε ρε παιδιά, έχετε συνεργαστεί να με τρολάρετε; 😂

Αν όλα πάνε καλά, απ' το Σεπτέμβριο μετρήσεις από ΑΠΘ! 

Για αυτό τις τελευταίες βδομάδες δεν έχεις πατήσει; χαχα

Καλή επιτυχία!

2 minutes ago, dasnowy said:

Για αυτό τις τελευταίες βδομάδες δεν έχεις πατήσει; χαχα

Ακριβώς!

2 minutes ago, dasnowy said:

Καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ!

4 ώρες πριν, elkons said:

Και εσένα αυτό γίνεται μπορεί να πάρει σημα απο τη τοπική με καλύτερο σημα και ταχύτητες αλλά σε πετάει απέναντι . Δεν ξέρω τον λόγο, τι και πως.

Καλημέρα από Τόκιο 

παίζει ρόλο και το rspq φτάνει μέχρι το 20 άμα θυμάμαι καλά  

έκανες αναβαθμίσεις στο iOS 26 beta 1 v2 ??

Μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα σου 

το os 26 πολύ bug 

Just now, Harry636 said:

Καλημέρα από Τόκιο 

παίζει ρόλο και το rspq φτάνει μέχρι το 20 άμα θυμάμαι καλά  

έκανες αναβαθμίσεις στο iOS 26 beta 1 v2 ??

Μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα σου 

το os 26 πολύ bug 

Καληνύχτα απο Εύβοια με ανοιχτά τα κλιματιστικά 😃

Γενικά κάτι πειράζει ακόμα συνεχίζει τις εναλλαγές με τη Πάρνηθα Β8 μέχρι εδώ ειδα και το πρωί. 

Android user. Δεν γίνεται μόνο σε εμένα αυτή η συμπεριφορά, κάτι γίνεται παλιότερα δεν έκανε έτσι.

Επειδή ανέφερες για iOS 26. Η πιο προβληματική έκδοση σε Beta που εχω δει. Με τη Stable θα στρώσει ελπίζω μη κολλήσει η Apple, Xiaomίτιδα .

5 ώρες πριν, elkons said:

Καληνύχτα απο Εύβοια με ανοιχτά τα κλιματιστικά 😃

Γενικά κάτι πειράζει ακόμα συνεχίζει τις εναλλαγές με τη Πάρνηθα Β8 μέχρι εδώ ειδα και το πρωί. 

Android user. Δεν γίνεται μόνο σε εμένα αυτή η συμπεριφορά, κάτι γίνεται παλιότερα δεν έκανε έτσι.

Επειδή ανέφερες για iOS 26. Η πιο προβληματική έκδοση σε Beta που εχω δει. Με τη Stable θα στρώσει ελπίζω μη κολλήσει η Apple, Xiaomίτιδα .

Εμένα δεν μου κολλάει. Το μόνο κακό είναι ότι έχασα το SA και ήταν ευκαιρία με τη sim την καινούργια που έστειλαν να κάνω δοκιμές 

Καλησπέρα 

και εδώ βράζει ο τόπος έχουμε 35 βαθμούς φουλ και κλιματισμός στο φουλ βράζει το Τόκιο   

Άλλο θέλω να πω εδώ πάλι έχουν ξεκινήσει πάλι φουλ προσφορές 

Πχ η ένας μου είπε εχθές το unlimited 5g 3500γιεν το μήνα 20 ευρώ περίπου και οπτική ίνα δώρο 1g μόνον εγγυήσεις να δώσεις.

Η νέα σε εμάς η au δίνει όλο το πακέτο της apple με 3 μήνες δώρο και μετά 7 ευρώ 

Και το άλλο 10 g οπτική 990 γιεν άμα έχεις κινητή έχω πάθει σοκ και 6 μήνες δώρο 

11 ώρες πριν, EvangelosKont said:

Τσιμπήστε με θα βλέπω όνειρο

Από το μηδενικό σήμα θα έχω σήμα καμπάνα και ταχύτητες !

Αλήθεια λέτε; Να δηλώσω μεταφορά.δε δίνω τίποτα στη nova αφού δεν έχω υπηρεσία ούτε στη δουλειά (Κάτω Γατζέα)

Και εγώ παραθερίζω στο Πήλιο - Αργαλαστή - και συμφωνώ ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι μονόδρομος για το συγκεκριμενο κομμάτι, αν και θέλει δουλίτσα γιατί η ένταση των κεραιών είναι πολύ χαμηλή. Στα Καλά Νερά είναι πολύ καλή, το ίδιο και Κορώπη. Κάτω Γατζέα είναι ΟΚ. Τώρα είχε κεραία και στην Άφησσο και Αφέτες και τα ξήλωσαν όλα οι κάτοικοι. Αργαλαστή θα είσαι πολύ καλά και επιπλέον προς Λαύκο, Χόρτο, Μηλίνα είναι φοβερή!

Το μόνο προβληματικό σημείο είναι προς Ποτιστικά και Ξυνόβρυση αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα λυθεί.

12 ώρες πριν, EvangelosKont said:

Καλησπέρα και καλή βραδιά.

Είμαι μόνιμος κάτοικος της περιοχής Κορόπη στον νομό Μαγνησίας (όσοι ξέρετε γενικά Νότιο Πήλιο ξέρετε). Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με το δίκτυο κινητής της nova. Δεν έχει σήμα πουθενά! Μπαίνω σπίτι μου δείχνει Ε και μετά από λίγο Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης (φουλ). Βρίσκομαι σε μεζονέτα σε 2ο όροφο.Βγαίνω έξω στην αυλή έχω Ε φουλ και σπάνια 5G αλλά δεν ανοίγει τίποτα. Μέσα στο σπίτι εάν κάνω κλήση θαύμα είναι κολλάει και δεν καταλαβαίνω τον συνομιλητή μου. Για να κάνουμε δουλειά κλέβουμε WIFI από τον δίπλα ενώ πληρώνουμε Unlimited κινητά. Το κινητό είναι Samsung galaxy s23fe αλλά ίδιο πρόβλημα έχει και η γυναίκα μου σε iPhone, πουθενά δεν πιάνει πήγαμε Καλά Νερά σε ψαροταβέρνα και μέσα είχε Ε και 5G 0 γραμμές δεν άνοιξε σελίδα και οι κλήσεις αισχρές.Μίλησα με το 13700 λένε να αλλάξω κάρτες και να δοκιμάσω σε άλλο κινητό καθώς δεν φαίνεται στο σύστημα προβλημα στη περιοχή ενώ ισχυρίζονται πως έπρεπε να έχω τουλάχιστον 200 ταχύτητα 5G και αψεγάδιαστο σήμα με βάση τον χάρτη Στο σύστημα τους. Άλλαξα κάρτες τα ίδια. Wifi calling δεν ανοίγει ενώ λένε πως είναι ανοικτό μάλλον δεν είναι συμβατά τα μοντέλα μας.

έχει κανείς εμπειρία στο μέρος; Τι να κάνω να φύγω Vodafone ή Cosmote; Ποια είναι καλή εδώ δεν ξέρω να ρωτήσω κάποιονε. Ευχαριστώ.

H Nova ενώ στην περιοχή είχε κάλυψη GSM από το 1996 έμεινε εκεί. Πραγματικά είναι κρίμα. Καλύπτει από Αργαλαστή, Τρίκερι και Σωρό. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το σήμα είναι "καλό" η παρεμβολή είναι πάλι υψηλή δημιουργώντας τρύπες κάλυψης. Για να καλυφθεί από τέτοιες αποστάσεις θέλει δουλειά και υπομονή στις μετρήσεις τους. Δεν λέω ότι είναι αδύνατον αλλά θέλει καλό precision στο sector καλό polarization balance.

13 ώρες πριν, George6633 said:

Ακριβώς αυτό,ενώ έχει καλές ταχύτητες στις τοπικές κεραίες,πετάει απέναντι με τη μία..

@mixtriΜιχάλη έχεις καμιά ιδέα για αυτό; 

Ολα εξαρτώνται από το report του κινητού σε συνδυασμό με τις προτεραιότητες. Μπορεί να γινεται κάποιου είδους load balancing.

11 ώρες πριν, EvangelosKont said:

Τέλεια

Κυρίως με νοιάζει Κάτω Γατζέα, Καλά Νερά, Κορόπη, Άλλη Μεριά και Άνω Βόλος.

Πιάνει η Cosmote εκεί να ξέρω; Η nova σε όλα δεν πιάνει τίποτα άνω Βόλο μέσα έχει Ε έξω παλεύεται αλλά τα χειρότερα σε δίκτυο Καλά Νερά και Κοροπη

Άλλη Μεριά πρέπει να έβαλε σταθμό. Άνω Βόλο δε γνωρίζω, λογικά είσαι οκ λόγω ύψους.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 ώρες πριν, Gv2008 said:

Εμένα δεν μου κολλάει. Το μόνο κακό είναι ότι έχασα το SA και ήταν ευκαιρία με τη sim την καινούργια που έστειλαν να κάνω δοκιμές 

Δεν είπα οτι κολλάει. Είχε σφάλματα. Μια με τις ενημερώσεις λογισμικού μια με τις επανεκινήσεις ξανά γύρισα στο 18 έστρωσε.

Καλημέρα κιόλας.

10 minutes ago, elkons said:

Δεν είπα οτι κολλάει. Είχε σφάλματα. Μια με τις ενημερώσεις λογισμικού μια με τις επανεκινήσεις ξανά γύρισα στο 18 έστρωσε.

Καλημέρα κιόλας.

Είχε τεράστια θέματα και ξανά έβγαλαν την beta iOS beta 1 v2 

δεν έχει ξανά γίνει κάτι τέτοιο😂

Εγώ δεν έχω προλάβει να το γυρίσω τρέχω με την δουλειά πάλι τρέχουμε στους δρόμους. Πάλι θα τρέχω στην πυροσβεστικη να πάρουμε το ασθενοφόρο με έχουν εξαφάνιση τα κουνούπια 🦟

13 minutes ago, elkons said:

Καλημέρα κιόλας.

Εγώ δεν έχω προλάβει να το γυρίσω τρέχω με την δουλειά πάλι τρέχουμε στους δρόμους. Πάλι θα τρέχω στην πυροσβεστικη να πάρουμε το ασθενοφόρο με έχουν εξαφάνιση τα κουνούπια 🦟

13 minutes ago, elkons said:

Καλημέρα κιόλας.

1 ώρα πριν, mixtri said:

Το μόνο προβληματικό σημείο είναι προς Ποτιστικά και Ξυνόβρυση αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα λυθεί.

Δήλωσαν συνεγκατάσταση στην 11982 της nova οπότε όπου να'ναι θα λυθεί κι αυτό! 

1 ώρα πριν, mixtri said:

Άλλη Μεριά πρέπει να έβαλε σταθμό. Άνω Βόλο δε γνωρίζω, λογικά είσαι οκ λόγω ύψους.

Άλλη Μεριά δεν έχει κάποια κεραία αλλά νομίζω θα καλύπτει από Πορταριά ή κάποια άλλη περιφερειακή κεραία. Η vf μόνο έχει σταθμό κοντά εκεί. 

2 ώρες πριν, mixtri said:

Ολα εξαρτώνται από το report του κινητού σε συνδυασμό με τις προτεραιότητες. Μπορεί να γινεται κάποιου είδους load balancing.

Η vf παρατηρώ ότι έχει την τάση να επιλεγεί b7 ακόμα και με απαίσιο σήμα, παρά πιο κοντινή κεραία χωρίς b7. Χαλάει αρκετά τις ταχύτητες και την απόδοση. Μάλλον κάτι πρέπει να ξαναδούν. 

1 minute ago, marios239 said:

Δήλωσαν συνεγκατάσταση στην 11982 της nova οπότε όπου να'ναι θα λυθεί κι αυτό! . 

Οι τύποι έχουν σκοπό να καλύψουν τέρμα όλο το Πήλιο 😂

2 minutes ago, marios239 said:

Άλλη Μεριά δεν έχει κάποια κεραία αλλά νομίζω θα καλύπτει από Πορταριά ή κάποια άλλη περιφερειακή κεραία. Η vf μόνο έχει σταθμό κοντά εκεί. 

Φαίνεται εντάξει στο CellMapper μήπως εχει κεραία στον Άνω Βόλο και δεν έχει περάσει στο CellMapper ; επειδή εχει πάνω ένα καταπράσινο σημείο λες και έχει κεραία.

Screenshot_20250617_125835_CellMapper.thumb.jpg.758fe100a7467695c184370772f2ab02.jpg

Η  Vodafone έχει μερικά κόκκινα δεν φαίνεται ο σταθμός μήπως είναι καινούργιος; εκτός και αμα τον εβγαλαν. Η Nova φαίνεται αίσχος κατακόκκινη αμα τσεκάρεις. 

6 minutes ago, marios239 said:

Η vf παρατηρώ ότι έχει την τάση να επιλεγεί b7 ακόμα και με απαίσιο σήμα, παρά πιο κοντινή κεραία χωρίς b7. Χαλάει αρκετά τις ταχύτητες και την απόδοση. Μάλλον κάτι πρέπει να ξαναδούν. 

Γενικά επιλέγει πιο μακρινές δεν μου μένει σε μια μπάντα ενώ έχει κοντινότερη με ισως καλύτερο σήμα. Ίσως κάτι γίενται..

@marios239 Η κεραία της Vodafone στον Άνω Βόλο έχει φύγει. Μάλλον από Πορταριά η Cosmote απο τον ΟΤΕ εκτός και αμα είναι ακόμα Onni. (2 λέει εχει τη παλιά κ τη νέα άδεια ΟΤΕ/COSMOTE)

Screenshot_20250617_133020_Chrome.thumb.jpg.edbb0cda8092e2f26f078abed69b81de.jpg

Screenshot_20250617_133030_e-.thumb.jpg.f892f2b26e041b65a7d8a69c4d298a4c.jpg