panos.k2 Δημ. Χθες στς 02:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:59 μμ Δυστυχώς το σύστημα υγείας στην Ελλάδα έχει θέματα. Είναι αδιανόητο να ακούς περιστατικά υπερβολικής ταλαιπωρίας σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας ή της Θεσσαλονίκης. Τα Ιωάννινα ίσως είναι από τις ελάχιστες πολεις της Ελλάδας που έχουν πολυ καλά νοσοκομεία. Οσες φορές έχει χρειαστεί να πάω είτε στο Χατζηκώστα είτε στο Πανεπιστημιακό δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και ήταν όλοι ευγενέστατοι. 18 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Off topic:Μιας και πιάσαμε τα νοσοκομεία σας έχω προσωπική ιστορία από ΓΝ Θήβας. Ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο ελάχιστα έξω από την πόλη με συγκοινωνία και εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο. Φυσικά υπερσύγχρονος εξοπλισμός να φανταστείτε μερικά μηχανήματα είναι ακόμα με τις ζελατίνες εδώ και μία δεκαετία. Γενικά ενώ τα έχει όλα είναι υποστελεχωμένο αλλά άλλη κουβέντα αυτή. Μία μέρα πάω στο νοσοκομείο σε έναν ορθοπεδικό προγραμματισμένα για να δει κάτι εξετάσεις που είχα κάνει πριν λίγο. Αφού πήγα στις 08:00 το πρωί και περίμενα άνω των δύο ωρών και ενώ έχουν περάσει ένα κάρο Ρομά(προς θεού δεν έχω κάτι με των συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα,αλλά θα δείτε γιατί το λέω)πάω και εγώ και ρωτάω τι θα γίνει περιμένω πάνω από δύο ώρες μου λένε από την γραμματεία λείπει ο γιατρός τελικά. Λέω τι και μου το λέτε μετά από τόση ώρα. Ρωτάω επίσης τι ώρα θα έρθει ο γιατρός και μου λένε ότι δεν ξέρουν και ότι δεν έχουν κάποια νεώτερη ενημέρωση. Όπως φεύγω πριν βγω από το τμήμα βλέπω τον γιατρό με μία μπαγκέτα στο χέρι αραχτό χωρίς να "πιέζεται" ιδιαίτερα. Τελικά έφυγα γιατί δεν ήθελα να κάνω ιστορίες. Από την άλλη λόγω της υποστελέχωσης δεν μου κάνει εντύπωση με τέτοια ουρά που υπήρχε ο γιατρός να θέλει τον χρόνο του,αλλά εκεί ήταν εις βάρος των ασθενών. Γενικά ακούγεται πολύ έντονα ότι η όλη προσπάθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης όλα αυτά τα χρόνια να εξοπλίσει το νοσοκομείο όπως και έγινε έχει πάει στράφι,καθώς το Υπουργείο Υγείας δεν το παλεύει και τόσο και θέλει να το κάνει κέντρο υγείας. Τουλάχιστον είναι λίγο καλύτερο από ότι πριν καθώς τότε την περίοδο 2015-2019 δεν έβρισκες γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό ούτε για δείγμα. Παρόλα αυτά θέλει πολύ δουλειά Τι να τα κάνεις τα μηχανήματα με τη ζελατίνα όταν δεν έχεις οσους γιατρούς πρέπει…. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, panos.k2 said: Δυστυχώς το σύστημα υγείας στην Ελλάδα έχει θέματα. Είναι αδιανόητο να ακούς περιστατικά υπερβολικής ταλαιπωρίας σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας ή της Θεσσαλονίκης. Τα Ιωάννινα ίσως είναι από τις ελάχιστες πολεις της Ελλάδας που έχουν πολυ καλά νοσοκομεία. Οσες φορές έχει χρειαστεί να πάω είτε στο Χατζηκώστα είτε στο Πανεπιστημιακό δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και ήταν όλοι ευγενέστατοι. Τι να τα κάνεις τα μηχανήματα με τη ζελατίνα όταν δεν έχεις οσους γιατρούς πρέπει…. Δεν έχει προσωπικό και έχει ελλείψεις σε γιατρούς ή υποδομές. Εύχομαι ποτέ να μην είστε σε νησί και χρειαστείτε νοσοκομείο. Εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα, ειδικά τώρα στη Κεφαλονιά που έκλεισαν την βάση για αεροδιακομιδές ΕΚΑΒ στο Ακτιο και πήραν το ένα ελικόπτερο που είχαν για αυτό το σκοπό. Για να μην βγω όμως άλλο εκτός θέματος, επειδή αναφερθήκαμε στα Ιωάννινα και στα δίκτυα κινητής, ο κολλητός μου πήρε επιτέλους What’s Up και μου μετέφερε ότι σε 4G+ παίζει καλύτερα από τη Vodafone σε Download αλλά όχι σε Upload. Έβαλε DIY με Cosmote TV και πήρε κανονικά τα απεριόριστα της προσφοράς που τρέχει μέχρι 15/1. Edited 23 ώρες πριν by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, Nikolas14 said: Δεν έχει προσωπικό και έχει ελλείψεις σε γιατρούς ή υποδομές. Εύχομαι ποτέ να μην είστε σε νησί και χρειαστείτε νοσοκομείο. Εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα, ειδικά τώρα στη Κεφαλονιά που έκλεισαν την βάση για αεροδιακομιδές ΕΚΑΒ στο Ακτιο και πήραν το ένα ελικόπτερο που είχαν για αυτό το σκοπό. Όλα πάνε τέλεια απλά. Και Καβάλα που ήμουν πρόσφατα, είδα ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο, πραγματικά κουφέτο απέξω, φαινόταν ολοκαίνουριο, δεν ξέρω αν έχει φτιαχτεί πρόσφατα. Αλλά πιστεύω θα είναι υποστελεχωμενο φουλ.. Καλορίζικο το What's up στον φίλο. Αν θες μας λες περίπου που είναι ο φίλος στα Γιάννενα, κεντρικά ή πιο προάστια; @Nikolas14 Edited 23 ώρες πριν by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Όλα πάνε τέλεια απλά. Και Καβάλα που ήμουν πρόσφατα, είδα ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο, πραγματικά κουφέτο απέξω, φαινόταν ολοκαίνουριο, δεν ξέρω αν έχει φτιαχτεί πρόσφατα. Αλλά πιστεύω θα είναι υποστελεχωμενο φουλ.. Καλορίζικο το What's up στον φίλο. Αν θες μας λες περίπου που είναι ο φίλος στα Γιάννενα, κεντρικά ή πιο προάστια; @Nikolas14 Ο φίλος μου συσκευή 5G δεν έχει αλλά επειδή είναι χρόνια στη κόκκινη δεν ήθελε να αλλάξει. Λόγω της προσφοράς πήγε και επειδή στην παρέα έχουμε κοσμοτε. Αν μου στείλει κάποια μέτρηση και netmonster που να θέλει να ανεβάσω θα σας τη δώσω. Edited 20 ώρες πριν by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν On 6/1/2025 at 7:21 ΜΜ, marios239 said: Λίγο πριν τα διόδια Μαλγάρων. Cosmote Περίμενα χαμηλές ταχύτητες, αλλά αυτό τι είναι;;; 3G δυστυχώς δεν εκπέμπει @elkons . Νομίζω καλύτερα θα πήγαινε απ' αυτό το χάλι. Vf Ενώ είχα ανοιχτή την κοσμοτε στη διαδρομή, εδώ άλλαξα σε vf. Ούτε το yt music δε φόρτωνε. Ελπίζω να αναβαθμιστεί γρήγορα η 1001 γιατί ουσιαστικά δεν έχει internet. H 1001 δε θα αναβαθμιστεί. Θα ξηλωθεί. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Just now, mixtri said: H 1001 δε θα αναβαθμιστεί. Θα ξηλωθεί. Από που το ξέρουμε; Και μετά πως θα καλύπτονται τ Κίμινα και Ν Μαλγαρα ; ετζ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Από που το ξέρουμε; Και μετά πως θα καλύπτονται τ Κίμινα και Ν Μαλγαρα ; ετζ; Δε τους ενδιαφέρει. Εφόσον δε θέλουν οι κάτοικοι. 2 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 2 minutes ago, mixtri said: Δε τους ενδιαφέρει. Εφόσον δε θέλουν οι κάτοικοι. Δε θέλουν τη κεραία δηλαδή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Δε θέλουν τη κεραία δηλαδή; Ναι είναι πολύ εκλεπτισμένοι στην περιοχή και δε τους αρέσει η θέα της κεραίας. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 minute ago, mixtri said: Ναι είναι πολύ εκλεπτισμένοι στην περιοχή και δε τους αρέσει η θέα της κεραίας. Ας μείνουν χωρίς κάλυψη τότε ήδη είναι μη αναβαθμισμένη τώρα θα ψάχνουν 4G Β20 😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) 15 minutes ago, elkons said: Ας μείνουν χωρίς κάλυψη τότε ήδη είναι μη αναβαθμισμένη τώρα θα ψάχνουν 4G Β20 😂 Εκει δεν χρειάζονται τη Cosmote, αφού έχουν Vodafone & Nova. ΥΓ: Τα σταθερά των περισσότερων σε ΟΤΕ άντε και Vodafone ή Nova να είναι. Το χωριό μου(Τρίκαλα Ημαθίας) ήταν μονοπώλιο του ΟΤΕ μέχρι το 2009-2010 που μπήκε η Cyta και πλέον το δίκτυο το έχει η Vodafone. Επίσης FTTC δίνουν σε Πλατύ, Αλεξάνδρεια, Κορυφή. Τα γύρω χωριά τα έχουν αφήσει στο έως 24Mbps και αν θέλετε γρήγορο ίντερνετ πάρτε Speedbooster, 4G/5G λύσεις και Starlink. Edited 18 ώρες πριν by Nikolas14 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Ωραία πράγματα 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 10 minutes ago, Nikolas14 said: Εκει δεν χρειάζονται τη Cosmote, αφού έχουν Vodafone & Nova. ΥΓ: Τα σταθερά των περισσότερων σε ΟΤΕ άντε και Vodafone ή Nova να είναι. Το χωριό μου(Τρίκαλα Ημαθίας) ήταν μονοπώλιο του ΟΤΕ μέχρι το 2009-2010 που μπήκε η Cyta και πλέον το δίκτυο το έχει η Vodafone. Επίσης FTTC δίνουν σε Πλατύ, Αλεξάνδρεια, Κορυφή. Τα γύρω χωριά τα έχουν αφήσει στο έως 24Mbps και αν θέλετε γρήγορο ίντερνετ πάρτε Speedbooster, 4G/5G λύσεις και Starlink. Ε κ οι υφιστάμενοι με συμβόλαιο πέναλτι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 10 minutes ago, Nikolas14 said: Εκει δεν χρειάζονται τη Cosmote, αφού έχουν Vodafone & Nova. ΥΓ: Τα σταθερά των περισσότερων σε ΟΤΕ άντε και Vodafone ή Nova να είναι. Το χωριό μου(Τρίκαλα Ημαθίας) ήταν μονοπώλιο του ΟΤΕ μέχρι το 2009-2010 που μπήκε η Cyta και πλέον το δίκτυο το έχει η Vodafone. Επίσης FTTC δίνουν σε Πλατύ, Αλεξάνδρεια, Κορυφή. Τα γύρω χωριά τα έχουν αφήσει στο έως 24Mbps και αν θέλετε γρήγορο ίντερνετ πάρτε Speedbooster, 4G/5G λύσεις και Starlink. Θα αποκάλυπτα κάτι τώρα αλλά δε γίνεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα σταθερά δίκτυα δεν είναι και πολύ της μόδας πλέον. Στην Ευρώπη τα δίκτυα οπτικών ινών έχουν χτιστεί εδώ και παααααρα πολλά χρόνια. Η Ελλάδα πάει και αργά και δεν έχει νόημα πλέον. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Just now, elkons said: Ε κ οι υφιστάμενοι με συμβόλαιο πέναλτι; Οι υφιστάμενοι θα παραπονεθούν γιατί δεν έχουν σήμα. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 26 minutes ago, elkons said: Ας μείνουν χωρίς κάλυψη τότε ήδη είναι μη αναβαθμισμένη τώρα θα ψάχνουν 4G Β20 😂 Μπορεί να μπει κάτι στην Εθνική. Αυτό. 3 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Just now, mixtri said: Μπορεί να μπει κάτι στην Εθνική. Αυτό. ΜΑΚΆΡΙ, ΙΔΊΩΣ Ν78 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Just now, mixtri said: Θα αποκάλυπτα κάτι τώρα αλλά δε γίνεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα σταθερά δίκτυα δεν είναι και πολύ της μόδας πλέον. Στην Ευρώπη τα δίκτυα οπτικών ινών έχουν χτιστεί εδώ και παααααρα πολλά χρόνια. Η Ελλάδα πάει και αργά και δεν έχει νόημα πλέον. Το ξέρω αυτό… στην Αμβέρσα που πήγα παντού έχουν οπτικές ίνες και 5G σήμα μέχρι και στο υπόγειο που λέει ο λόγος. Πραγματικά στην Ελλάδα είμαστε πίσω τόσο σε σταθερή όσο και κινητή. Απλά με τις προσφορές που βλέπουμε και εκμεταλλευόμαστε κατά καιρούς έχουμε καλές τιμές. 1 minute ago, mixtri said: Μπορεί να μπει κάτι στην Εθνική. Αυτό. Εγώ πιστεύω θα μπει κάτι απέναντι από το χωριό κοντά στα διόδια όπως έχουν και οι άλλες δύο. Και Ν78 φυσικά, απλά θα αναγκαστούν να τραβήξουν οπτική μέχρι το σταθμό ή στη χειρότερη να βάλουν μικροκυματικα. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 10 ώρες πριν, Nikolas14 said: Το ξέρω αυτό… στην Αμβέρσα που πήγα παντού έχουν οπτικές ίνες και 5G σήμα μέχρι και στο υπόγειο που λέει ο λόγος. Πραγματικά στην Ελλάδα είμαστε πίσω τόσο σε σταθερή όσο και κινητή. Απλά με τις προσφορές που βλέπουμε και εκμεταλλευόμαστε κατά καιρούς έχουμε καλές τιμές. Εγώ πιστεύω θα μπει κάτι απέναντι από το χωριό κοντά στα διόδια όπως έχουν και οι άλλες δύο. Και Ν78 φυσικά, απλά θα αναγκαστούν να τραβήξουν οπτική μέχρι το σταθμό ή στη χειρότερη να βάλουν μικροκυματικα. 10 ώρες πριν, mixtri said: Μπορεί να μπει κάτι στην Εθνική. Αυτό. Καλά ρε παιδιά. Για να έχει κολλήσει η αναβάθμιση της 1001 και τελικά να μαθαίνουμε ότι θα ξηλωθεί, πείτε μου πραγματικά αυτός που προκάλεσε όλη αυτή τη καθυστέρηση, τι δύναμη έχει.. Πώς μπορεί να σταμάτησε όλο αυτό για τόσο καιρό και να μην βρίσκεται λύση;; Ειλικρινά.. Και η Cosmote θα περίμενε μπας και σταματήσουν οι "κάτοικοι" τον όλο ντόρο αλλά αυτό είναι που σε κάνει να απορείς,πώς γίνεται να ανανεώνετε ο ντόρος συνέχεια επί τόσα χρόνια.. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ξανά συναντήσει τέτοιο μένος για κεραία , λολ. Ας πάνε να βάλουν εξοπλισμό στης Vodafone στα Μάλγαρα απλά να τελειώνει ή και δίπλα ιστό ακόμα καλύτερα, όλο χωράφια είναι εκεί. Edit: Λέτε γι αυτό στη Χαλάστρα να έβγαλε άδεια και για άλλη κεραία η Cosmote? Μήπως σηκώσουν ψηλό ιστό να βλέπει την εθνική και άλλα μέρη. Θα δείξει όταν τη βάλουν θα μου πείτε. Edited 8 ώρες πριν by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Καλά ρε παιδιά. Για να έχει κολλήσει η αναβάθμιση της 1001 και τελικά να μαθαίνουμε ότι θα ξηλωθεί, πείτε μου πραγματικά αυτός που προκάλεσε όλη αυτή τη καθυστέρηση, τι δύναμη έχει.. Πώς μπορεί να σταμάτησε όλο αυτό για τόσο καιρό και να μην βρίσκεται λύση;; Ειλικρινά.. Και η Cosmote θα περίμενε μπας και σταματήσουν οι "κάτοικοι" τον όλο ντόρο αλλά αυτό είναι που σε κάνει να απορείς,πώς γίνεται να ανανεώνετε ο ντόρος συνέχεια επί τόσα χρόνια.. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ξανά συναντήσει τέτοιο μένος για κεραία , λολ. Ας πάνε να βάλουν εξοπλισμό στης Vodafone στα Μάλγαρα απλά να τελειώνει ή και δίπλα ιστό ακόμα καλύτερα, όλο χωράφια είναι εκεί. Edit: Λέτε γι αυτό στη Χαλάστρα να έβγαλε άδεια και για άλλη κεραία η Cosmote? Μήπως σηκώσουν ψηλό ιστό να βλέπει την εθνική και άλλα μέρη. Θα δείξει όταν τη βάλουν θα μου πείτε. Όταν θέλει κάποιος να μπλοκάρει μπορεί. Δεν είναι θεμα δύναμης. Δηλαδή αν μια υπόθεση παίρνει 10 χρόνια να εκδικαστεί και να αποφανθεί, η κοσμοτε μπορεί να περιμένει; Σε αυτήν την περίπτωση την αφήνεις εκεί για gsm με τέρμα ισχύ για να την σπάει στους γείτονες και βάζεις αλλού για 4g. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 5 minutes ago, mixtri said: Όταν θέλει κάποιος να μπλοκάρει μπορεί. Δεν είναι θεμα δύναμης. Δηλαδή αν μια υπόθεση παίρνει 10 χρόνια να εκδικαστεί και να αποφανθεί, η κοσμοτε μπορεί να περιμένει; Σε αυτήν την περίπτωση την αφήνεις εκεί για gsm με τέρμα ισχύ για να την σπάει στους γείτονες και βάζεις αλλού για 4g. Οκ, συνήθως αυτά ξεμπλοκαρουν γρήγορα, γι αυτό το λέω. Εννοείται ψάχνει να βάλει για 4G και δεν περιμένει και τους αφήνει χωρίς σήμα και τελειώνει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Καλημέρα Έχουμε διάφορα Qualcomm x51 vs x65 cosmote what’s up x51 n78 -94 x65 b7 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Εγω εχω ακούσει για περιπτωσεις που επειδη μια εταιρία εδινε χαμηλοτερα ενοικια οι οικοπεδουχοι δεν το δεχτηκαν και τους επιασε ο πόνος για την δημοσια υγεία. Οπως επίσης σε διπλανούς οικοπεδούχους που δεν εκανε συμφωνία η εταιρια, τους έπιασε ο πόνος για τη δημοσια υγεια (ολογράφως να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα). 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 minute ago, Harry636 said: Καλημέρα Έχουμε διάφορα Qualcomm x51 vs x65 cosmote what’s up x51 n78 -94 x65 b7 Καλημέρα. Καλαμάτα; 2 minutes ago, VIPdriver said: Εγω εχω ακούσει για περιπτωσεις που επειδη μια εταιρία εδινε χαμηλοτερα ενοικια οι οικοπεδουχοι δεν το δεχτηκαν και τους επιασε ο πόνος για την δημοσια υγεία. Οπως επίσης σε διπλανούς οικοπεδούχους που δεν εκανε συμφωνία η εταιρια, τους έπιασε ο πόνος για τη δημοσια υγεια (ολογράφως να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα). Χωράφια καλλιεργησιμα; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, johnny_htc said: Χωράφια καλλιεργησιμα; Δεν γνωρίζω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts