Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, memoriesradio said:

Θεσσαλονίκη - nPerf - Χάρτης ταχυτήτων

Nova

Screenshot_2024-12-12-21-45-59-873_com.nperf.tester.thumb.jpg.a769de22d264d52f6fb4e2fffd17767b.jpg

Vodafone 

Screenshot_2024-12-12-21-46-10-990_com.nperf.tester.thumb.jpg.48d2ba76e42e4bc8c27b9784567b1594.jpg

Κάτι έχω κάνει. Όπως επίσης και το σκούρο ερυθρό πλέον και στο Cosmos...

Ψιλό πράματα μωρέ... Αφού τελειώσεις με τους δρόμους, πρέπει να πάρεις τα Όρη και τα βουνά αφού ξεκίνησες 😛😛😛

26 minutes ago, memoriesradio said:

Εκεί στο Αθήνα πως την έχετε δει στο αεροδρόμιο; Κάθε πύλη και διαφορετική εταιρεία/εμπειρία;

Ενώ εμείς εδώ στα Θεσσαλονίκη, έχουμε πάντα λίγα κέρματα στην τσέπη για το υπερσύγχρονο μετρό μας, και στο αεροδρόμιο σε όποια πύλη και να πας, προσφέρουμε πάντα την ίδια εμπειρία χρήσης σε όλους με Β20!

Dots από COSMOTE το SKG , gigabit παντού

34 minutes ago, georgebad said:

Dots από COSMOTE το SKG , gigabit παντού

Αυτά είναι! Παιδιά είμαστε;

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 hour ago, memoriesradio said:

Εκεί στο Αθήνα πως την έχετε δει στο αεροδρόμιο; Κάθε πύλη και διαφορετική εταιρεία/εμπειρία;

Ενώ εμείς εδώ στα Θεσσαλονίκη, έχουμε πάντα λίγα κέρματα στην τσέπη για το υπερσύγχρονο μετρό μας, και στο αεροδρόμιο σε όποια πύλη και να πας, προσφέρουμε πάντα την ίδια εμπειρία χρήσης σε όλους με Β20!

Το αεροδρόμιο Μακεδονία στις αναχωρήσεις ειδικά στις πύλες 1-12 είναι αριστο… Cosmote παίζει μπάλα μόνη της, αξιοπρεπής η Vodafone, σηκώνει άνετα τη κίνηση του αεροδρομίου όλο το χρόνο αν και καλοκαίρι δεν έχει τύχει να περάσω σε ώρες αιχμής. Για Nova εγώ θα πω ένα πράγμα στο regency απ έξω 30Mbps 5G. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

7 minutes ago, Nikolas14 said:

Το αεροδρόμιο Μακεδονία στις αναχωρήσεις ειδικά στις πύλες 1-12 είναι αριστο… Cosmote παίζει μπάλα μόνη της, αξιοπρεπής η Vodafone, σηκώνει άνετα τη κίνηση του αεροδρομίου όλο το χρόνο αν και καλοκαίρι δεν έχει τύχει να περάσω σε ώρες αιχμής. Για Nova εγώ θα πω ένα πράγμα στο regency απ έξω 30Mbps 5G. 

1. Πύλες 1-12; Γιατί έχουμε και παραπάνω;

2. Αν τύχει και βρεθούμε κάποια στιγμή, θα ήθελα να βάλουμε την Cosmote στη συσκευή μου, να δούμε τι μπορεί να δώσει σε καλά σημεία.

3. Idea! Αν το μετρό της καρδιάς μας φτάσει κάποτε έως την Μίκρα (Καλαμαριά), μπορούν να βάλουν ανταπόκριση με βάρκα μέχρι το αεροδρόμιο SKG! Με το ίδιο κοινό εισιτήριο πάντα, αλλά και με δυνατότητα έκδοσης απευθείας στον βαρκάρη με κέρματα...

Edited by memoriesradio

32 minutes ago, memoriesradio said:

1. Πύλες 1-12; Γιατί έχουμε και παραπάνω;

2. Αν τύχει και βρεθούμε κάποια στιγμή, θα ήθελα να βάλουμε την Cosmote στη συσκευή μου, να δούμε τι μπορεί να δώσει σε καλά σημεία.

3. Idea! Αν το μετρό της καρδιάς μας φτάσει κάποτε έως την Μίκρα (Καλαμαριά), μπορούν να βάλουν ανταπόκριση με βάρκα μέχρι το αεροδρόμιο SKG! Με το ίδιο κοινό εισιτήριο πάντα, αλλά και με δυνατότητα έκδοσης απευθείας στον βαρκάρη με κέρματα...

Την έχω σε e-sim δυστυχώς αλλιώς πολύ ευχαρίστως.

Έχεις πμ

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

7 ώρες πριν, Gv2008 said:

Cosmote 4G+
IMG_6533.thumb.png.ff24eafef8253c1260adb234da86799f.png

Μακράν το καλύτερο 4G+ που έχω δει στο αεροδρόμιο 

Καλά το 5G δε μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση έχουν Ericsson dots.

Κοντά σε αυτά είχε και κάτι τετράγωνα πάλι σαν ρουτερ δίπλα όμως αυτά ήταν Nova κ Vodafone ή καμιά σχέση;

On 8/12/2024 at 2:08 ΜΜ, Harry636 said:

Vodafone Spain 500εκ

nova gr 850 εκ

Vodafone gr 2,6 δις 

ο ΟΤΕ η 6 μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα 

κυνηγάει πετρελαϊκές από πίσω 

2,6 δις€ κέρδος η Vodafone με 900εκ€ έσοδα, δεν γίνεται.

Μη διαδίδουμε μπούρδες.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

10 ώρες πριν, MIKU said:

Μη διαδίδουμε μπούρδες.

εγω το εθεσα καπως πιο διπλωματικα, αλλα ναι... 

Τα νουμερα που έδωσε ειναι μυθοπλασίες 

Ίσως δούμε από βδομάδα το θαύμα της κάλυψης στους 5 σταθμούς του μετρό και στις σήραγγες που είχαν ανακοινωθεί, https://www.stasy.gr/κλειστοί-οι-σταθμοί-του-μετρό-ελληνικ/

18 minutes ago, Arinos said:

Ίσως δούμε από βδομάδα το θαύμα της κάλυψης στους 5 σταθμούς του μετρό και στις σήραγγες που είχαν ανακοινωθεί, https://www.stasy.gr/κλειστοί-οι-σταθμοί-του-μετρό-ελληνικ/

Βλέπω λέει εξυπηρέτηση με λεωφορειακη γραμμή... Ένα ακόμα θαύμα που θα δούμε, είναι να γεννιούνται νέες λέξεις για το σιχτίρισμα τις δύο μέρες.. 😂😂😂

Αν είναι να αποκτήσουν 5 σταθμοί και οι σήραγγες αυτών την κάλυψη που λέγανε μέσα σε 2 νύχτες ας το κάνουν μήπως και τελειώσει επιτέλους ώστε να προχωρήσουν στους επόμενους σταθμούς σιγά σιγά.

Δεν νομίζω πως εκεί θα υπάρχει τεράστιο θέμα με την λεωφορειακή γραμμή, με την προϋπόθεση πως δεν θα μπουν 1-2 λεωφορεία και ότι γίνει.

41 minutes ago, Arinos said:

Αν είναι να αποκτήσουν 5 σταθμοί και οι σήραγγες αυτών την κάλυψη που λέγανε μέσα σε 2 νύχτες ας το κάνουν μήπως και τελειώσει επιτέλους ώστε να προχωρήσουν στους επόμενους σταθμούς σιγά σιγά.

Δεν νομίζω πως εκεί θα υπάρχει τεράστιο θέμα με την λεωφορειακή γραμμή, με την προϋπόθεση πως δεν θα μπουν 1-2 λεωφορεία και ότι γίνει.

Γι αυτό το λέω. Δεν θα είναι πολλά λεωφορεία, σίγουρα.. Και αυτά θα φεύγουν και φίσκα. Γενικά καλό είναι να το ξέρει ο κόσμος, να δει πώς θα μετακινηθεί και μακάρι δύο μέρες και να τελειώσει όλο αυτό. 

4 ώρες πριν, Arinos said:

Αν το κάνουν 5-5 σταθμούς κάθε Κυριακή και Δευτέρα θα γεμίσει κάλυψη το μετρό.

Γατάκια Αθηναίοι...

Εμείς στη Θεσσαλονίκη, στο μετρό μας, άμα λάχει το κόβουμε και με τα πόδια (μέσα στις σήραγγες) έτσι, για να μην μιζεριάζουμε...

7 ώρες πριν, memoriesradio said:

Γατάκια Αθηναίοι...

Εμείς στη Θεσσαλονίκη, στο μετρό μας, άμα λάχει το κόβουμε και με τα πόδια (μέσα στις σήραγγες) έτσι, για να μην μιζεριάζουμε...

Καλημέρα γατάκια έλληνες τρένα χωρίς φανάρια 🚦 και gsm r

On 13/12/2024 at 3:50 ΠΜ, MIKU said:

Μη διαδίδουμε μπούρδες.

Επίσημα στοιχεία της εταιρίας τα είχα δώσει σε άλλο πόστ 

11 ώρες πριν, memoriesradio said:

Γατάκια Αθηναίοι...

Γιατί δεν το εκμεταλλεύονται να περάσουν καμιά οπτική ίνα και κανένα leaky feeder αν υπάρχει εύκαιρο

milame-gia-profit-profit.png

Όλα τα ' χε η Μαριορή, το 5g της έλειπε.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

14 minutes ago, aektzhs 1 said:

Πολύ καλά κάνουν και βάζουν στο μετρό 5G

Συμφωνώ φίλε μου, αλλά είδες τι έγινε χθες με το περπάτημα στο τούνελ... Παγκόσμια πρωτοτυπία...

Γι' αυτό το έγραψα.

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, p_k said:

Συμφωνώ φίλε μου, αλλά είδες τι έγινε χθες με το περπάτημα στο τούνελ... Παγκόσμια πρωτοτυπία...

Γι' αυτό το έγραψα.

Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη, ο κόσμος της και φυσικά η νοοτροπία της, θα παραμείνουν για πάντα "Μαριορή". Ένα χωριό...

Edited by memoriesradio

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και φαίνεται από τις επιλογές τους όταν ψηφίζουν.

Παύλος Παυλίδης