marios239 Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 16 minutes ago, Arinos said: Εμένα δουλεύει, αν θέλει κανείς να δει κάτι συγκεκριμένο μπορεί να μου στείλει πμ να δω Και σ' εμένα δουλεύει κανονικά. Τι στο καλό στους μισούς έχει χαλάσει; 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 Στην κοπέλα μου δεν δουλεύει,σε εμένα δουλεύει. Ούτε με δεδομένα δουλεύει στην κοπέλα μου ούτε με την σταθερή σύνδεση δικτύου που έχουμε την ίδια 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 Και εμένα ούτε wifi ούτε δεδομένα Μα καλά τι κάνουν σε αυτό το πράγμα αφού ήδη χάλια είναι σαν site του 2012 είναι σχεδιασμένο.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 On 23/11/2024 at 12:55 ΜΜ, aektzhs 1 said: Στην κοπέλα μου δεν δουλεύει,σε εμένα δουλεύει. Ούτε με δεδομένα δουλεύει στην κοπέλα μου ούτε με την σταθερή σύνδεση δικτύου που έχουμε την ίδια Τώρα σου λειτουργεί ή όχι ακόμα; Έκανα εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης μπήκε η αρχική σελίδα πατάω αναζήτηση μέσω χάρτη πάλι 403 Τι να φταίει όμως.. 403 Forbidden Microsoft-Azure-Application-Gateway/v2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 26 minutes ago, elkons said: Τώρα σου λειτουργεί ή όχι ακόμα; Έκανα εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης μπήκε η αρχική σελίδα πατάω αναζήτηση μέσω χάρτη πάλι 403 Τι να φταίει όμως.. 403 Forbidden Microsoft-Azure-Application-Gateway/v2 Εμένα ναι,στην κοπέλα μου με IPhone 12 όχι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Άνω Πολύδροσος, ταβέρνα Θάνος Ο πατέρας μου πήγε εγώ προωθώ φωτογραφικό υλικό με το σήμα εκεί πάνω, είχε screenshots να μου δείξει γιατί δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο και αντί για τον πάροχο έλεγε δίκτυο μη διαθέσιμο. Πιο κάτω η Cosmote είχε λίγο Ε για τις άλλες ούτε δείγμα GPRS,νεκρές. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 5 ώρες πριν, elkons said: Άνω Πολύδροσος, ταβέρνα Θάνος Ο πατέρας μου πήγε εγώ προωθώ φωτογραφικό υλικό με το σήμα εκεί πάνω, είχε screenshots να μου δείξει γιατί δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο και αντί για τον πάροχο έλεγε δίκτυο μη διαθέσιμο. Πιο κάτω η Cosmote είχε λίγο Ε για τις άλλες ούτε δείγμα GPRS,νεκρές. Ωραία η Cosmote… καλά που είχε και Edge δηλαδή. 3 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 1 hour ago, Nikolas14 said: Ωραία η Cosmote… καλά που είχε και Edge δηλαδή. Μόνο για κλήση ήταν βέβαια, έγινε βέβαια ομαλά η κλήση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 Προτείνω να αλλάζει ο τίτλος του τοπικ από "Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)" σε "Το καλύτερο δίκτυο είναι η νοντ με διαφορά" 🤣🤣🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 7 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Ονλυ 😂 🤣 🤣 😂 😂 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 On 25/11/2024 at 1:02 ΠΜ, elkons said: Άνω Πολύδροσος, ταβέρνα Θάνος Ο πατέρας μου πήγε εγώ προωθώ φωτογραφικό υλικό με το σήμα εκεί πάνω, είχε screenshots να μου δείξει γιατί δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο και αντί για τον πάροχο έλεγε δίκτυο μη διαθέσιμο. Πιο κάτω η Cosmote είχε λίγο Ε για τις άλλες ούτε δείγμα GPRS,νεκρές. Γτπ όλες🎉🥳 10 ώρες πριν, VIPdriver said: Ετσιιιι🥳🤪✌️ Ετζ σα ονλυυ Εγγύηση 6 ώρες πριν, cmvr said: Ονλυ 😂 🤣 🤣 😂 😂 Ονλυυυ Εντ φορεβερ 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 Πριν λίγο είδα στην ΕΤ3 την εκπομπη για το Μετρό Θεσσαλονίκης και μου δημιουργήθηκε η απορία εάν εκεί θα πιανουν τα κινητά, ξέρει κανείς; ΥΓ: βρήκα την απάντηση https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/metro_thessalonikis_epanalambanetai_to_lathos_pou_egine_kai_stin_athina_nekra_ta_kinita_ton_epibaton-7836865/ Εντάξει, θα γίνει καμία βλακεία και δεν θα μπορουμε να επικοινωνήσουμε με τον έξω κόσμο! 5 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 10 minutes ago, VIPdriver said: Πριν λίγο είδα στην ΕΤ3 την εκπομπη για το Μετρό Θεσσαλονίκης και μου δημιουργήθηκε η απορία εάν εκεί θα πιανουν τα κινητά, ξέρει κανείς; ΥΓ: βρήκα την απάντηση https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/metro_thessalonikis_epanalambanetai_to_lathos_pou_egine_kai_stin_athina_nekra_ta_kinita_ton_epibaton-7836865/ Εντάξει, θα γίνει καμία βλακεία και δεν θα μπορουμε να επικοινωνήσουμε με τον έξω κόσμο! Τι να γίνει φίλε μου; Μιλάμε για ένα μετρό 10 στάσεων, που για να τις περπατήσει κάποιος το κάνει μέσα σε μισή ώρα και όλα αυτά σε μία απόλυτα ευθεία γραμμή... και αυτό το πράγμα το έφτιαχναν 40 χρόνια... μιλάμε για τόσο μεγάλη επιτυχία! 2 2 3 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2024 Να σημειώσω ότι εδώ μιλάμε για το καλύτερο δίκτυο κινητής και όχι για το καλύτερο δίκτυο μέτρο. Συνεχιζουμε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 Αραγε το 112 θα είναι διαθέσιμο υπογείως; 3 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 #νόνταόνλυ🥳 18 minutes ago, Nickchris36 said: #νόνταόνλυ🥳 @VIPdriver όνλυυυυ🤣 5 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Αραγε το 112 θα είναι διαθέσιμο υπογείως; Με 2G θεωρώ, τόσες κεραίες είναι από πάνω δε θα πιάνει; Η nova τουλάχιστον δηλαδή που είναι και τσίτα πιάνει συνήθως.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 13 minutes ago, elkons said: Με 2G θεωρώ, τόσες κεραίες είναι από πάνω δε θα πιάνει; Η nova τουλάχιστον δηλαδή που είναι και τσίτα πιάνει συνήθως.. Θα μπω (σε κάνα μήνα) με Νοβα και θα ενημερώσω. Πάντως σήμερα που μπήκα σε ασανσέρ και μιλουσα με το F2G μου, δεν κόπηκε καθόλου η κλήση. Με Κοσμοτε κ βονταφον κόβεται. 6 1 1 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 Εδώ στη Χαλκίδα σε πολυκατοικία στη Αγγελάτου 17 μέσα στο ασανσέρ έχει λειτουργικά δεδομένα 5G Disconnected βέβαια 4G 800αρα αλλά λειτουργεί πιάνοντας από την COSMOTE Χαλκίδας το σήμα είναι στα -120 με -123 αλλά δε πάει Ε με τίποτα. Η Κυρά βονταφον βγαίνει εκτός δικτύου Η Κυρά νόβα κάνει κλήσεις 2G και δεδομένα 2G έχει μια μικρή κεραία πίσω από την COSMOTE αλλά δεν είναι σαν τπ άλλο θηρίο, βέβαια ξέρουμε πως η NOVA έχει καλές κλήσεις 2g Αλλά για το μετρό θεωρώ Nova θα πιάνει έχει πιο δυνατό 2G συνήθως από τις άλλες 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 1 minute ago, elkons said: βέβαια ξέρουμε πως η NOVA έχει καλές κλήσεις 2g Εννοείται αφού είναι η μόνη που επενδύει σταθερά σε ετζ σα πλας 😂😂😂😂😂 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 Τσίτα την ισχύ οι Τούρκοι; Turkcell με 2G Turkcell 4G Απλά τα δείχνω. Οι ελληνικοί πάροχοι όμως σα 2G και 4G/5G ούτε στο ελάχιστο δε φτάνουν μεσα στη Τουρκία. Ειδικά μετά από τόσο μεγάλη απόσταση. Εντομεταξυ στο CellMapper υπάρχουν σε μερικά ελληνικά νησιά κεραίες Turkcell πχ στη Χίο..... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 2 ώρες πριν, elkons said: Τσίτα την ισχύ οι Τούρκοι; Turkcell με 2G Turkcell 4G Απλά τα δείχνω. Οι ελληνικοί πάροχοι όμως σα 2G και 4G/5G ούτε στο ελάχιστο δε φτάνουν μεσα στη Τουρκία. Ειδικά μετά από τόσο μεγάλη απόσταση. Εντομεταξυ στο CellMapper υπάρχουν σε μερικά ελληνικά νησιά κεραίες Turkcell πχ στη Χίο..... Κάποιος τιε έχει τοποθετήσει προφανώς από λάθος ή μόνο του το πρόγραμμα λολ, εκπέμπουν σαν φούρνοι μικροκυμάτων οι τύποι 😂😂😂 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Θα μπω (σε κάνα μήνα) με Νοβα και θα ενημερώσω. Πάντως σήμερα που μπήκα σε ασανσέρ και μιλουσα με το F2G μου, δεν κόπηκε καθόλου η κλήση. Με Κοσμοτε κ βονταφον κόβεται. Μάλλον είχες κοντά κεραία. Στο μετρό σε σας πάνω εννοείς, έτσι; Και Αθήνα χωρίς αναμεταδότες κάτω στις αποβάθρες, δεν θα έπαιζε τίποτα προφανώς παιδιά. Αλλά άμα δεν βάλουν cells ούτε ταχύτητες θα έχεις, ούτε χωρητικότητα σε όλη τη διαδρομή προφανώς 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 (edited) Νόντ φορεβερ Edited November 28, 2024 by Nickchris36 5 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 31 minutes ago, Nickchris36 said: Νόντ φορεβερ Εντάξει οι άνθρωποι για 8μβπσ το φτιάχνουν το δίκτυο τάπα πάει για τα δεδομένα του 😂😂😂 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts