memoriesradio Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Science raises its hands! It is too late for such emotions... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, memoriesradio said: Science raises its hands! It is too late for such emotions... العربي قادم لا تقلقوا 😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 13 minutes ago, elkons said: العربي قادم لا تقلقوا 😅 Ya Habibi 2 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν αναφέρεσαι σε αυτά. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, p_k said: Στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν αναφέρεσαι σε αυτά. Ναι σε αυτά, το ξέρω το είδα κ στο CellMapper ικανοποιητικό είναι το σήμα της Nova και μάλιστα πιο κάτω έχει κεραία κάτι τέτοιο είδα στη Nova,και η πράσινη έχει μια εντός της περιοχής . Στο CellMapper λεει πιάνει η Nova στο Npref όχι, δεν ξέρω τι γίνεται ίσως την ημερομηνία καταγραφής στο Npref είναι πιο παλιά τι να πω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) 1 hour ago, elkons said: Ναι σε αυτά, το ξέρω το είδα κ στο CellMapper ικανοποιητικό είναι το σήμα της Nova και μάλιστα πιο κάτω έχει κεραία κάτι τέτοιο είδα στη Nova,και η πράσινη έχει μια εντός της περιοχής . Στο CellMapper λεει πιάνει η Nova στο Npref όχι, δεν ξέρω τι γίνεται ίσως την ημερομηνία καταγραφής στο Npref είναι πιο παλιά τι να πω. Είσαι πολύ κωλοφαρδος, πέτυχες τον καλύτερο καιρό τώρα που ήρθες Γιάννενα να το ξέρεις. κανονικα βρέχει κάθε μεσημέρι, τώρα έχει από το Σάββατο να βρέξει. Edited 25 Σεπτεμβρίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Για τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης ανέφερα στο σχόλιο μου 🥲 Έχω πάει και Ιωάννινα πριν 15 ημέρες ωραίο μέρος 🫠 κ μετέωρα πήγα. Zoozy Toys Βασιλικό Μια μέτρηση εντός του καταστήματος με το Α34 Vodafone στο Α15 ενα απλο CU είχε Edge πιο μεσα στο μαγαζί στην είσοδο έχει 4G,5G εικονικό . η nova πέφτει edge μεσα μέσα αλλά είναι λίγο καλύτερη από vf σε ταχύτητες βέβαια εικονικό 5G. Το απόγευμα η vf θα χτυπήσει ένα 30αρι σίγουρα . 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) 19 minutes ago, elkons said: Για τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης ανέφερα στο σχόλιο μου 🥲 Το ξέρω απλά έκανα λάθος, πάτησα quote στο τελευταίο σου σχόλιο και δεν μπορούσα να το βγάλω Edited 25 Σεπτεμβρίου by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, panos.k2 said: Το ξέρω απλά έκανα λάθος, πάτησα quote στο τελευταίο σου σχόλιο και δεν μπορούσα να το βγάλω Δε πειράζει 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου https://www.lamiareport.gr/topika/kataggelies/item/keraia-kinitis-tilefonias-dipla-se-sxolikes-monades-sto-pagkrati/ Φέτος δεν έχουν αφήσει κεραία για κεραία.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Μέτσοβο βφ Κοσμοτε 8 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, Nickchris36 said: Μέτσοβο βφ Κοσμοτε Πάντως μυαλό δε βάζεις φίλε μου να πάρεις νοβα να έχεις παντού διαστημικές ταχύτητες 🤣🤣🤣 1 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Just now, cmvr said: Πάντως μυαλό δε βάζεις φίλε μου να πάρεις νοβα να έχεις παντού διαστημικές ταχύτητες 🤣🤣🤣 Είδες; Θέλω να ταλαιπωρούμαι..🤣🤣🤣🤣 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Είδες; Θέλω να ταλαιπωρούμαι..🤣🤣🤣🤣 Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα (Cosmote, Voda) των τρώνε οι κότες. Νόβα B20 ονλι για να σωθείς 🤣🤣🤣 12 ώρες πριν, elkons said: https://www.lamiareport.gr/topika/kataggelies/item/keraia-kinitis-tilefonias-dipla-se-sxolikes-monades-sto-pagkrati/ Φέτος δεν έχουν αφήσει κεραία για κεραία.. Νομίζω της Cosmote, ή η 1402322 ή η καινούργια, 1441321, μάλλον η δεύτερη. Δεν βλέπω άλλες στην περιοχή. Κρίμα, τέτοια "περιποίηση" από την εταιρεία και γίνεται αυτό. Φέτος έχουν ξεφύγει όντως, αλλά είναι χρονιά που μπαίνουν ιστοί, οπότε "λογικό". 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, cmvr said: Πάντως μυαλό δε βάζεις φίλε μου να πάρεις νοβα να έχεις παντού διαστημικές ταχύτητες 🤣🤣🤣 Είδες; Θέλω να ταλαιπωρούμαι..🤣🤣🤣🤣 Μέτσοβο Καφέ μετσοβόραμα Κόσμοτε ,Βφ 9 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, Nickchris36 said: Είδες; Θέλω να ταλαιπωρούμαι..🤣🤣🤣🤣 Μέτσοβο Καφέ μετσοβόραμα Κόσμοτε ,Βφ Πωπω φίλε. Απίστευτο μέρος και δυνατή δροσούλα φαντάζομαι εκεί, ειδικά τέτοια ώρα. Γαμώ τις βόλτες 👌🏻 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Nickchris36 said: Είδες; Θέλω να ταλαιπωρούμαι..🤣🤣🤣🤣 Μέτσοβο Καφέ μετσοβόραμα Κόσμοτε ,Βφ Υπέροχη θέα και μαγευτικό κλίμα φαίνεται Τη δουλειά σ τη κάνεις τουλάχιστον κ με τις 2 πιστεύω. Από βουνίσια πιάνεις κ λέει 100χλμ? Φαίνεται ίδια η κεραία βέβαια στην ονομασία κ η Cosmote λέει 3χλμ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 34 minutes ago, johnny_htc said: Πωπω φίλε. Απίστευτο μέρος και δυνατή δροσούλα φαντάζομαι εκεί, ειδικά τέτοια ώρα. Γαμώ τις βόλτες 👌🏻 Είναι μαγευτικά,αύριο έχει Τρίκαλα το μενού Μετρήσεις από εκεί. Ναι καλές οι ταχύτητες αλλά για τουριστικό μέρος περίμενα κάτι καλύτερο.. Edited 26 Σεπτεμβρίου by Nickchris36 9 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Ντροπή μην έχεις μαζί το υπερδικτυο NOVA Edge SA+ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Just now, elkons said: Ντροπή μην έχεις μαζί το υπερδικτυο NOVA Edge SA+ Σταματήστε πια!!! Τι μπόουλινγκ είναι αυτό; Θ πάω αύριο ρε Κ....λες να κάνω ετζ σα σύνδεση με φάγατε!!!😜🤣🤣🤣🤣 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 1 minute ago, Nickchris36 said: Σταματήστε πια!!! Τι μπόουλινγκ είναι αυτό; Θ πάω αύριο ρε Κ....λες να κάνω ετζ σα σύνδεση με φάγατε!!!😜🤣🤣🤣🤣 Αχαχα Στράικ! Ψψψ δυνατή απόφαση, πάρε το nova 5g phone το καινούργιο λογικά θα είναι τρικαρτο🤣 Edited 26 Σεπτεμβρίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 30 minutes ago, elkons said: Υπέροχη θέα και μαγευτικό κλίμα φαίνεται Τη δουλειά σ τη κάνεις τουλάχιστον κ με τις 2 πιστεύω. Από βουνίσια πιάνεις κ λέει 100χλμ? Φαίνεται ίδια η κεραία βέβαια στην ονομασία κ η Cosmote λέει 3χλμ Είναι πρόβλημα του νετμονστερ αυτό με τα 100 χλμ. Το χα δει θυμάμαι εδώ μέσα και σε άλλο δικαρτο αλλού φίλου που αναλόγως ποια sim τράβαγε δεδομένα, η άλλη έδειχνε τα 100χλμ και εναλλάξ μετά μόλις το άλλαζε. Κάπως έτσι. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 1 minute ago, elkons said: Αχαχα Στράικ! Ψψψ δυνατή απόφαση, πάρε το nova 5g phone το καινούργιο λογικά θα είναι τρικαρτο🤣 Τρικαρτο και θ πιάνει μόνο έτζ σα πλας με 5 κα Edited 26 Σεπτεμβρίου by Nickchris36 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Εμένα σε κινητό με μια σιμ στο νετ δεν λέει το ΤΑ ,γιατί;;; Τσέκαρε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, elkons said: Ντροπή μην έχεις μαζί το υπερδικτυο NOVA Edge SA+ Σωστός, το Edge είναι standalone, δεν έχει ανάγκη άλλο RAT 🤐 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts