VIPdriver Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, Teiresias_ said: Δεν νομίζω παιδιά πως ο υπάλληλος μίλησε έτσι επειδή απλώς έβγαλε το άχτι του.. Αυτό είναι γραμμή από τους από πάνω.. Ποιος υπάλληλος έχει τέτοιο θράσος; Δασκαλεμένοι είναι.. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα. Εάν δεν του αρέσει η δουλειά του, να φυγει, οχι να εκθέτει την εταιρία. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, VIPdriver said: Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα. Εάν δεν του αρέσει η δουλειά του, να φυγει, οχι να εκθέτει την εταιρία. Το τι από τα δύο ισχύει, θα φανεί από τις μαρτυρίες των πελατών στο μέλλον. Και μην μου πεις ότι όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, επιλέγουν να δουλέψουν ως εξυπηρέτηση στη Nova.. 😉😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Teiresias_ said: Δεν νομίζω παιδιά πως ο υπάλληλος μίλησε έτσι επειδή απλώς έβγαλε το άχτι του.. Αυτό είναι γραμμή από τους από πάνω.. Ποιος υπάλληλος έχει τέτοιο θράσος; Δασκαλεμένοι είναι.. Ίσως είχε την επιθυμία να φύγει απλά το εκανε με τέτοιο τρόπο, ποίος ξέρει τι σκοπό είχε αυτή. 28 minutes ago, Teiresias_ said: Και μην μου πεις ότι όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, επιλέγουν να δουλέψουν ως εξυπηρέτηση στη Nova.. 😉😂😂 Μπα θα πάνε στην εξυπηρέτηση του Temu. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 51 minutes ago, elkons said: Ίσως είχε την επιθυμία να φύγει απλά το εκανε με τέτοιο τρόπο, ποίος ξέρει τι σκοπό είχε αυτή. Ή μπορεί να είχε παλιά συμβόλαιο με τη Nova και να εκδικείται τώρα.. 😉😂😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Teiresias_ said: Το τι από τα δύο ισχύει, θα φανεί από τις μαρτυρίες των πελατών στο μέλλον. Και μην μου πεις ότι όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, επιλέγουν να δουλέψουν ως εξυπηρέτηση στη Nova.. 😉😂😂 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα. Εάν δεν του αρέσει η δουλειά του, να φυγει, οχι να εκθέτει την εταιρία. Λίγο απ' όλα θα έλεγα. Δεν θεωρώ ότι οι από πάνω είναι στα καλά τους, επαγγελματίες και αυτοί. Στήνουν ενα πανηγυρακι μεταξύ τους και απασφαλιζουν σε ώρες που δεν τους νοιάζει ή στο κλείσιμο της βάρδιας πιθανότατα που λέει άσε με καημένε, εγώ σχολάω τώρα, μη μου τρως την ώρα πιθανότατα. Αλλά έχουν μάθει και κλείνουν τα τηλέφωνα, ονόματα δνε λένε και κοινώς χεστηκ..ν. Μια χαρά παίζει να το γνωρίζουν και οι από πάνω, σιγά μην έγινε πρώτη φορά αυτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 14 minutes ago, johnny_htc said: Λίγο απ' όλα θα έλεγα. Δεν θεωρώ ότι οι από πάνω είναι στα καλά τους, επαγγελματίες και αυτοί. Στήνουν ενα πανηγυρακι μεταξύ τους και απασφαλιζουν σε ώρες που δεν τους νοιάζει ή στο κλείσιμο της βάρδιας πιθανότατα που λέει άσε με καημένε, εγώ σχολάω τώρα, μη μου τρως την ώρα πιθανότατα. Αλλά έχουν μάθει και κλείνουν τα τηλέφωνα, ονόματα δνε λένε και κοινώς χεστηκ..ν. Μια χαρά παίζει να το γνωρίζουν και οι από πάνω, σιγά μην έγινε πρώτη φορά αυτό Και οι απο πανω αδιαφορούν στανταρ. Μεγάλο λάθος που δημοσιοποιηθηκε τόσο νωρίς η πώληση. Οσο περναει ο καιρος τόσο περισσότερη διάλυση... 6 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, elkons said: Εδώ και 12 χρόνια πάω εκεί είχα ειδοποιήσει πενήντα φορές την υποστήριξη τους και τίποτα, δεν θα τους παρακαλώ ακόμα δεν έχουν βγάλει άδειες για τοποθέτηση κεραίας οπότε δεν έχουμε πιθανότητα Μέχρι το 29 έχουμε ακόμα 😂😅 Πλέον όσοι έχουν εξοχικό ή οι κάτοικοι COSMOTE όλοι, αφού οι άλλες είναι εκτός δικτύου είναι άχρηστες. Φίλε μου, εξαρτάται από την περιοχή. Ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν πολλά σημεία όπου συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό λέω εδώ και πολλά post. Οι τρεις εταιρείες μας δουλεύουν ψιλό γαζί και αν χρειάζεται να κινηθείς στην επαρχία, χρειάζεσαι δύο εταιρίες. ΓΤΠ η κατάσταση. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, cmvr said: Φίλε μου, εξαρτάται από την περιοχή. Ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν πολλά σημεία όπου συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό λέω εδώ και πολλά post. Οι τρεις εταιρείες μας δουλεύουν ψιλό γαζί και αν χρειάζεται να κινηθείς στην επαρχία, χρειάζεσαι δύο εταιρίες. ΓΤΠ η κατάσταση. Α μπράβο γιαυτό έχω μια COSMOTE και είχα Nova αλλα πάει αυτή ίσως πάρω ένα CU να το διατηρώ με κασμπακ για Καβάτζα σε σημεία που δεν θα πιάνει η Cosmote. Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει σημείο που να μη πιάνει Cosmote κ να πιάνουν οι άλλες, συνήθως αν δεν πιάνει αυτή δεν θα λειτουργεί καμία άλλη . Βέβαια αυτό ισχύει μόνο για τις περιοχές που κινούμαι άλλο βόρεια Ελλάδα άλλο Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Εύβοια. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 13 minutes ago, elkons said: Α μπράβο γιαυτό έχω μια COSMOTE και είχα Nova αλλα πάει αυτή ίσως πάρω ένα CU να το διατηρώ με κασμπακ για Καβάτζα σε σημεία που δεν θα πιάνει η Cosmote. Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει σημείο που να μη πιάνει Cosmote κ να πιάνουν οι άλλες, συνήθως αν δεν πιάνει αυτή δεν θα λειτουργεί καμία άλλη . Βέβαια αυτό ισχύει μόνο για τις περιοχές που κινούμαι άλλο βόρεια Ελλάδα άλλο Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Εύβοια. Αν θέλεις με σιγουριά να έχεις παντού starlink mini 😀 2 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, cmvr said: Αν θέλεις με σιγουριά να έχεις παντού starlink mini 😀 Το είχα σκεφτεί είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές αξίζει όμως; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, cmvr said: Φίλε μου, εξαρτάται από την περιοχή. Ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν πολλά σημεία όπου συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό λέω εδώ και πολλά post. Οι τρεις εταιρείες μας δουλεύουν ψιλό γαζί και αν χρειάζεται να κινηθείς στην επαρχία, χρειάζεσαι δύο εταιρίες. ΓΤΠ η κατάσταση. Ώρες ώρες η Cosmote μου δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει να φισκαρει σταθμούς, ενώ έχει budget να φισκαρει τη χώρα όλη αν θέλει. Καλά όχι ανεξελεγκτα, είπαμε. Αλλά προσπαθούν να το ισοφαρισουν κάπως με την σταθερή μου φαίνεται και γενικά να πουλάνε στον πελάτη απ όλες τις υπηρεσίες όσο γίνεται και να μην αρκείται μόνο στην κινητή. Το αγκάθι είναι στην επαρχία αλλά και σε κέντρα πολλές φορές που δεν έχει διαθεσιμότητα οπτικής... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Εχω σε 2καρτο κοσμοτε κ βονταφον και δεν μου εχει τύχει ποτέ να μην έχω κάλυψη και στις 2 συγχρόνως. 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, elkons said: Το είχα σκεφτεί είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές αξίζει όμως; Είναι ανοιχτό συμβόλαιο, όταν θες το ξεκινάς, όταν δεν το θες το κόβεις. Αν σε βολεύει το μοντέλο είναι τέλειο. Αν το θες για μόνιμο internet τότε είναι τσιμπημένο σε σχέση με ένα unlimited πρόγραμμα κινητής. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εχω σε 2καρτο κοσμοτε κ βονταφον και δεν μου εχει τύχει ποτέ να μην έχω κάλυψη και στις 2 συγχρόνως. Αν πηγαίνεις μέσα σε πόλεις και μεγάλα χωριά, κάποια εταιρεία θα δουλεύει με χαμηλές ταχύτητες. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το σημαντικό είναι οι ταχύτητες να είναι λειτουργικές. Για παράδειγμα, στη Θάσο, η Vodafone ήταν για πέταμα στον Λιμένα, ενώ στην Πρίνο, στο κάμπινγκ, η Cosmote ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Αν πιάσουμε τους ορεινούς όγκους, από την Καβάλα έως τον Έβρο, στα μη κεντρικά χωριά, παρ' όλα αυτά, οι σταθμοί της Victus πιάνουν τουλάχιστον 800αρα. Η κο(σμο)τουλα μας, όμως, δεν... 😂😂😂 Νοβα ονλυ 😂 2 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, cmvr said: Αν πιάσουμε τους ορεινούς όγκους, από την Καβάλα έως τον Έβρο, στα μη κεντρικά χωριά, παρ' όλα αυτά, οι σταθμοί της Victus πιάνουν τουλάχιστον 800αρα. Η κο(σμο)τουλα μας, όμως, δεν... 😂😂😂 Νοβα ονλυ 😂 Μας λες γενικά τι γίνεται στις περιοχές αυτές ξεκινάς Vodafone, λες για Cosmote και μας πετάς στο τέλος ένα ξερό νοβα ονλυ 😂 θεούλης. Η nova πιάνει στη Θάσο; 😅 και Έβρο 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου (edited) 4 ώρες πριν, elkons said: Μας λες γενικά τι γίνεται στις περιοχές αυτές ξεκινάς Vodafone, λες για Cosmote και μας πετάς στο τέλος ένα ξερό νοβα ονλυ 😂 θεούλης. Η nova πιάνει στη Θάσο; 😅 και Έβρο Η Nova πιάνει και στο διάστημα! Έχει ήδη εγκαταστήσει 5G στη Σελήνη, με γεωγραφική κάλυψη 90%, και μέχρι το 2029 το πλάνο αναβαθμίσεων θα έχει καλύψει με γεωγραφική κάλυψη 95% τον πλανήτη Άρη. Η NASA κάθεται "σούζα" μπροστά στη Nova λόγω της διαστημικής κάλυψης. Μέχρι το 2035, ίσως έχει καλύψει και το κομμάτι του Alpha Centauri! Edited 16 Σεπτεμβρίου by cmvr 1 2 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Just now, cmvr said: Η Nova πιάνει και στο διάστημα! Έχει ήδη εγκαταστήσει 5G στη Σελήνη, με γεωγραφική κάλυψη 90%, και μέχρι το 2029 το πλάνο αναβαθμίσεων θα έχει καλύψει με γεωγραφική κάλυψη 95% τον πλανήτη Άρη. Η NASA κάθεται "σούζα" μπροστά στη Nova λόγω της διαστημικής κάλυψης. Μέχρι το 2035, ίσως έχει καλύψει και το κομμάτι του Alpha Centauri! Κλαίω 🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Just now, cmvr said: Η nova πιάνει και στο διάστημα. Έχει ήδη εγκατάστησει 5g στη σελήνη με γεωγραφικη καλυψη 90% και μεχρι το 2029 το πλανο αναβαιθμισεων θα εχει καλυψει με γεωγραφικη καλυψη 95% τον πλανητη Αρη. Η νασα καθετε σουζα στην νοβαρα με την διαστημικη καλυψη. Μεχρι το 2035 παιζει να εχει καλυψει και το κοματι του Alpha Centauri 😂😂😂😂😂 Θα είναι πρώτη σε πωλήσεις στους εξωγήινους όπως πάει, άσε που ο Elon θα παρατήσει το project starlink και θα βάλει και αυτός νόβα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου (edited) 18 minutes ago, elkons said: Κλαίω 🤣 😂😂😂😂😂 17 minutes ago, johnny_htc said: Θα είναι πρώτη σε πωλήσεις στους εξωγήινους όπως πάει, άσε που ο Elon θα παρατήσει το project starlink και θα βάλει και αυτός νόβα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Τι να κλ@σει το σταρλινκ που δεν έχει ούτε εσωτερική κάλυψη στη γη 😂😂😂😂😂😂 Νοβα ονλυ 😂😂😂 Και ξέχασα να σας πω, η Nova έχει διαπλανητική κάλυψη roaming! Με 27€, καλύπτει τα πάντα με απεριόριστα data, χωρίς τσιγκουνιές. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η μετάδοση είναι σε πραγματικό χρόνο — δεν χρειάζονται 3 με 22 λεπτά για να έρθει η εκπομπή των data από τον Αρη στη γη με την ταχύτητα του φωτός. Το Edge Star Edition SA+ στηρίζει την τεχνολογία υπερταχύτητας (warp) Edited 16 Σεπτεμβρίου by cmvr 2 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, cmvr said: 😂😂😂😂😂 Τι να κλ@σει το σταρλινκ που δεν έχει ούτε εσωτερική κάλυψη στη γη 😂😂😂😂😂😂 Νοβα ονλυ 😂😂😂 Και ξέχασα να σας πω, η Nova έχει διαπλανητική κάλυψη roaming! Με 27€, καλύπτει τα πάντα με απεριόριστα data, χωρίς τσιγκουνιές. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η μετάδοση είναι σε πραγματικό χρόνο — δεν χρειάζονται 3 με 22 λεπτά για να έρθει η εκπομπή των data από τον Αρη στη γη με την ταχύτητα του φωτός. Το Edge Star Edition SA+ στηρίζεται στην τεχνολογία υπερταχύτητας (warp) Έχω κλάψει με το Edge Star Edition SA+. Γουρούνι στο σακί αγοράζεις ρε παιδάκι μου, μωρέ μπρααααβο 🤣🤣🤣 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, johnny_htc said: Έχω κλάψει με το Edge Star Edition SA+. Γουρούνι στο σακί αγοράζεις ρε παιδάκι μου, μωρέ μπρααααβο 🤣🤣🤣 Edge Star Edition SA+ η novaρα όχι σαν τα σαπακια τις άλλες που απορώ ακόμα πόσο μαζοχιζουν οι συνδρομητές τους τον εαυτό τους να τις προτιμούνε και δεν πηγαίνουν με τη μια novara να ησυχάσουν από θέματα δικτύου 😂😂😂😂😂 12 ώρες πριν, johnny_htc said: Θα είναι πρώτη σε πωλήσεις στους εξωγήινους όπως πάει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Επειδή η νοβαρα είναι παραδοσιακή εταιρία και στηρίζει τις παραδόσεις σε καμιά δυο με τρία χρόνια που παραδοσιακά θα ξαναπουληθει να είσαι σίγουρος μονό εξωγήινοι θα κάνουν κίνηση να την αγοράσουν για την διαπλανητική κάλυψη του Edge Star Edition SA+ 😂😂😂😂 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου On 14/9/2024 at 3:53 ΜΜ, johnny_htc said: Νομίζω ή Θήβα ή Λειβαδιά, ήταν η τελευταία περιοχή που η νόβα, καλύτερα wind τότε ας πούμε, που αναβάθμισε από 3G σε 4G. Και σχετικά πρόσφατα, πριν 4 χρόνια πρέπει να ήταν η τελευταία τρύπα του ζουρνα σκέψου πανελλαδικώς🤪 Ισχύει η τελευταία τρύπα του ζουρνα όπως τ είπες ακόμα και σήμερα β20 ονλι σε πολλές περιοχές του νομού. 4 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, Nickchris36 said: Ισχύει η τελευταία τρύπα του ζουρνα όπως τ είπες ακόμα και σήμερα β20 ονλι σε πολλές περιοχές του νομού. Προς τα τέλη του έτους κάτι θα αναβαθμίσουν... Το 2025 σχεδόν όλο το νομό! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Αν τη πάρει Fund όμως να περιμένει το 2029 σε όλο το νομό. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου (edited) 7 ώρες πριν, elkons said: Αν τη πάρει Fund όμως να περιμένει το 2029 σε όλο το νομό. Το 2026 μπορεί!🇸🇦 Έρχονται... Edited 18 Σεπτεμβρίου by Chrischal1908 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts