p_k Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Ωραία είναι η διαφήμιση 2 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 1 hour ago, p_k said: Ωραία είναι η διαφήμιση Φίλε μου δεν είναι ωραία, δεν έχει σενάριο. Καμία πρωτοτυπία. Απλά πετάει την πληροφορία. Καμια απολύτως σχέση με τις παλιές διαφημίσεις της Wind που ήταν πιασαρικες. Πολυ ανώτερες οι διαφημίσεις Cosmote-Vodafone 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Άλλη λογική έχει αυτή 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα. Στην συσκευή έχω μόνο μία κάρτα της Vodafone. Το CellMapper καταγράφει συνεχώς. Πώς γίνεται να έχω καταγράψει κάποιες 2G κεραίες της Cosmote και μόνο αυτής; Κάποιες, όχι όλες. Όπως: 3332, 5624, 5232, 6302, 3096, 3610, κτλ. Σημεία που έχω περάσει αλλά χωρίς sim Cosmote. Edited 17 Φεβρουαρίου by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Εγώ, σε συσκευή χωρίς σιμ, έτυχε να δω κεραίες της Vodafone στο netmonster. Κι αυτό είναι ανεξήγητο, αλλά το έχω παρατηρήσει. Edited 17 Φεβρουαρίου by p_k 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, p_k said: Εγώ, σε συσκευή χωρίς σιμ, έτυχε να δω κεραίες της Vodafone στο netmonster. Κι αυτό είναι ανεξήγητο, αλλά το έχω παρατηρήσει. Βρε άλλο να δεις από το scan/search που κάνει η κάθε εφαρμογή και άλλο να την καταγράψει κανονικά σαν registered user. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, memoriesradio said: Βρε άλλο να δεις από το scan/search που κάνει η κάθε εφαρμογή και άλλο να την καταγράψει κανονικά σαν registered user. Α, οκ τότε. Τι να πω, ιδέα δεν έχω. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, p_k said: Δεν υπάρχει περίπτωση. Και καλύτερα. Γιατί Παντελή;; 7 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Αααα λες που είχε ακουστεί για εξαγορά ενός μεριδίου του Vodafone Group από την Etisalat Είναι ήδη μέτοχος με 15% περίπου. Edited 17 Φεβρουαρίου by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Γεφυρι Κονιτσας COSMOTE 5G NOVA 5G 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, panos.k2 said: Γεφυρι Κονιτσας COSMOTE 5G NOVA 5G Πολύ καλό ping η μαύρη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) 35 minutes ago, aektzhs 1 said: Πολύ καλό ping η μαύρη Και οι 2 φοβερές. Η μαυρη με τόσο καλό πινγκ είναι προφανές ότι δεν παίζει με μικροκυματικά. Επισης μου έβαλε τα γυαλιά γιατί άγγιξε σε άλλο σημείο της Κονιτσας τα 550Mbps. Έχει όπως φαινεται Ν78 Η Cosmote έχει παντου 5G στα βουνα του νόμου Ιωαννίνων, η Nova όχι παντου αλλα στο μεγαλύτερο μερος έχει πολυ καλό 5G. Edited 18 Φεβρουαρίου by panos.k2 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Just now, panos.k2 said: Η Μαυρη και η Πράσινη είναι φοβερές. Η μαυρη με τόσο καλό πινγκ είναι προφανές ότι δεν παίζει με μικροκυματικά. Η Nova μου έβαλε τα γυαλιά γιατί άγγιξε σε άλλο σημείο της Κονιτσας τα 550Mbps. Έχει όπως φαινεται Ν78 Η Cosmote έχει παντου 5G στα βουνα του νόμου Ιωαννίνων, η Nova όχι παντου αλλα στο μεγαλύτερο μερος έχει πολυ καλό 5G. Ενδιαφέρον θα είχε αν μπορείς να κάνεις συγκριτικά και με τις τρεις. Παρόλα αυτά χαίρομαι που επιτέλους και οι τρεις έχουν πάρει μπρος 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Έπεσε το καλύτερο δίκτυο της Ελλάδας!! 😛 No service κινητή Καθόλου σταθερό Κόπηκε καμία οπτική; 3 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Ενδιαφέρον θα είχε αν μπορείς να κάνεις συγκριτικά και με τις τρεις. Παρόλα αυτά χαίρομαι που επιτέλους και οι τρεις έχουν πάρει μπρος Δεν είναι εφικτό αυτό. Η μέτρηση της Nova έγινε από κινητό φίλου που λήγουν τα δεδομένα του αύριο και είχε αρκετα ακόμα. Εγώ Cosmote εχω κύριο νούμερο και εταιρικό Nova που σπανίως το ανοιγω και δεν το χρησιμοποιώ. Έχει λίγα δεδομένα 2Gb όποτε δεν μπορώ να κάνω σωστές συγκρίσεις με μετρησεις κλπ κλπ παρά μόνο να βλέπω το σημα. Vodafone δεν εχω εικόνα για εκεί που πηγα. Δεν έτυχε να έχει καποιος απ την παρέα. Για Ιωαννινα και Αθήνα εχω εικόνα της vf από φιλους. Γενικά όμως μετρησεις από Vodafone δεν μπορώ να σας ανεβάζω. 1 minute ago, doganos said: Έπεσε το καλύτερο δίκτυο της Ελλάδας!! 😛 No service κινητή Καθόλου σταθερό Κόπηκε καμία οπτική; Ιωαννινα προς το παρόν είναι εντάξει. Edited 18 Φεβρουαρίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 1 minute ago, doganos said: Έπεσε το καλύτερο δίκτυο της Ελλάδας!! 😛 No service κινητή Καθόλου σταθερό Κόπηκε καμία οπτική; Θήβα όλα κομπλέ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, doganos said: Έπεσε το καλύτερο δίκτυο της Ελλάδας!! 😛 No service κινητή Καθόλου σταθερό Κόπηκε καμία οπτική; Περιοχή που έπεσε; 38 minutes ago, panos.k2 said: Και οι 2 φοβερές. Η μαυρη με τόσο καλό πινγκ είναι προφανές ότι δεν παίζει με μικροκυματικά. Επισης μου έβαλε τα γυαλιά γιατί άγγιξε σε άλλο σημείο της Κονιτσας τα 550Mbps. Έχει όπως φαινεται Ν78 Η Cosmote έχει παντου 5G στα βουνα του νόμου Ιωαννίνων, η Nova όχι παντου αλλα στο μεγαλύτερο μερος έχει πολυ καλό 5G. Κι όμως αγαπητέ, υπάρχουν μικροκυματικές ζεύξεις (2Gbit) με latency <1ms... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, memoriesradio said: Περιοχή που έπεσε; Κι όμως αγαπητέ, υπάρχουν μικροκυματικές ζεύξεις (2Gbit) με latency <1ms... Δράμα Σέρρες 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) Προφήτης Ηλίας, Ηράκλειο Κρήτης Σε εσωτερικό χώρο Vodafone Cosmote Φωτό ημέρας *Αναμονή για πολλές νέες SA καταγραφές! Edited 18 Φεβρουαρίου by waeo 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, waeo said: Προφήτης Ηλίας, Ηράκλειο Κρήτης Σε εσωτερικό χώρο Vodafone Cosmote Φωτό ημέρας *Αναμονή για πολλές νέες SA καταγραφές! Είσαι άτυχος γιατί ακριβώς εκεί που φαίνεται στην φωτογραφία που τράβηξες βρίσκονται τα χωριά Βενερατο και Αυγενικη.Στα χωριά αυτά η Vodafone παίζει 100-200 η κεραία βρίσκεται στο ύψος της Αυγενικης.(Στο ύψωμα παράλληλα στην ΕΟ Ηρακλειο-Μοίρες) Πηγαίνω συχνά γιατί από τα μέρη εκεί κατάγεται η σύζυγος Η φωτό προς Προφ. Ηλία τραβηγμένη από Δαφνές Edited 18 Φεβρουαρίου by zerokill 8 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Καθοδόν για Θεσσαλονίκη από Αίγιο. Τώρα μέσα στο φέρυ (Ρίο Αντίρριο). Να δούμε αν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο στο κομμάτι του Μετσόβου. Και καλό μου δρόμο.... 6 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Καλό δρόμο... Γιατί όμως φέρι; 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Με VF δεν έχω ίντερνετ lmds . Ξέρει κανείς τίποτα; 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, p_k said: Καλό δρόμο... Γιατί όμως φέρι; Γιατί συμφέρει 4 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Πόση είναι η διαφορά; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, p_k said: Καλό δρόμο... Γιατί όμως φέρι; Είναι πιο φθηνό και τέτοια εποχή δεν έχει και κόσμο να γίνεται χαμός 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts