aektzhs 1 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 15 minutes ago, georgebad said: καρακεντρο Θεσσαλονίκη με ελάχιστο κόσμο Πλατεία ελευθερίας Οδος Βενιζέλου στο ύψος της βασιλέως Ηρακλείου Οδος Σιγκρου στο SHAKA Notes Gallery αλλά από την πίσω μεριά ΔΛΔ Μητροπόλεως Μητροπόλεως στο Νοοn Πέταλο άριστοτελους Πεζοδρομος Αγίας Σοφίας Ικτινου Η vf τι κανει εκεί;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 16 minutes ago, aektzhs 1 said: Η vf τι κανει εκεί;;;; Δεν έχω κάρτα της δυστυχώς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 41 minutes ago, georgebad said: Δεν έχω κάρτα της δυστυχώς Θυμάμαι στις συγκεκριμένες δεν έχει πρόβλημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Χανιά πάντως δεν παρατήρησα το παραμικρό πρόβλημα στις κλήσεις & ίντερνετ. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Τα έλεγε ο cmvr.. Χώνει Ν78 η Vodafone. Και φάνηκε στα αποτελέσματα των speedtest. 2η πλέον στην κατάταξη από τρίτη.Να δούμε αν φέτος ανακοινώσουν μερίδια αγοράς στην κινητή, γιατί τα στοιχεία που έχουν δώσει είναι πολύ παλιά. Βέβαια με διπλά-τρίπλα ανενεργά καρτοκινητα η κάθε εταιρεία μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει και να πλάθει σενάρια.Σημασία έχει ότι πλέον, σε οποία εταιρεία κι αν είσαι έχεις σχετικά καλές υπηρεσίες και σε καλές τιμές. Το αναφέρω συγκριτικά με άλλες χώρες. Ειδικά αν σκεφτείς ότι πας στο σούπερ μάρκετ και σου φεύγει το 50αρικο για το τίποτα....Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, rebel1 said: Τα έλεγε ο cmvr.. Χώνει Ν78 η Vodafone. Και φάνηκε στα αποτελέσματα των speedtest. 2η πλέον στην κατάταξη από τρίτη. Να δούμε αν φέτος ανακοινώσουν μερίδια αγοράς στην κινητή, γιατί τα στοιχεία που έχουν δώσει είναι πολύ παλιά. Βέβαια με διπλά-τρίπλα ανενεργά καρτοκινητα η κάθε εταιρεία μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει και να πλάθει σενάρια. Σημασία έχει ότι πλέον, σε οποία εταιρεία κι αν είσαι έχεις σχετικά καλές υπηρεσίες και σε καλές τιμές. Το αναφέρω συγκριτικά με άλλες χώρες. Ειδικά αν σκεφτείς ότι πας στο σούπερ μάρκετ και σου φεύγει το 50αρικο για το τίποτα.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παιδια η Vodafone όχι χώνει Ν78 αλλά στην επαρχία κερδίζει σε πολλά σημεία τη Nova. Η τελευταία μου επίσκεψη προς Αριδαια, εδειξε ότι εκτός ότι έχει καλές θέσεις σταθμών η Vodafone, έχει και καλύτερες ταχύτητες σε σχέση με τη Nova. Τα ίδια και σε άλλους νόμους τα ίδια. Edited 15 Ιανουαρίου by Nikolas14 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Nikolas14 said: Παιδια η Vodafone όχι χώνει Ν78 αλλά στην επαρχία κερδίζει σε πολλά σημεία τη Nova. Η τελευταία μου επίσκεψη προς Αριδαια, εδειξε ότι εκτός ότι έχει καλές θέσεις σταθμών η Vodafone, έχει και καλύτερες ταχύτητες σε σχέση με τη Nova. Τα ίδια και σε άλλους νόμους τα ίδια. Βοιωτία πλέον το ίδιο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Παιδια η Vodafone όχι χώνει Ν78 αλλά στην επαρχία κερδίζει σε πολλά σημεία τη Nova. Η τελευταία μου επίσκεψη προς Αριδαια, εδειξε ότι εκτός ότι έχει καλές θέσεις σταθμών η Vodafone, έχει και καλύτερες ταχύτητες σε σχέση με τη Nova. Τα ίδια και σε άλλους νόμους τα ίδια. Ακριβώς Νικόλα τα έχω γράψει 1000 φορές αλλά κάποιοι επειδή πιάνει καλά στην πλατεία που κάνουν speedtest με τη νόβα νομίζουν ότι παντού είναι έτσι. Όχι ότι και η voda δεν έχει σε σημεία b20 και αλλά πολλά προβληματικά μέσα σε πόλεις και η cosmote σε αλλά αλλά το χάλι της νόβα με b20 παντού δεν το έχουνε εκτός πόλης και εύχομαι να μη βγω αληθινός για άλλη μια φορά, φοβάμαι ότι η γεωγραφική της κάλυψη της nοva παντού σε 5g που διατυμπανίζουν οι "συνεργάτες" της εδώ μέσα θα είναι με b28 για να βαφτούν απλά οι χάρτες 5g και θα γίνεται το σούρσιμο της αρκούδας όπως γίνεται τώρα με τις 800αρες στο 4g. Η Cosmote στις εθνικές οδούς είναι σε άλλη κλάση αλλά μέσα στις πόλεις άρχισε να μπουκώνει τα είχαμε γράψει σε προηγούμενα post και περιμένουμε τη μεταβατική περίοδο με το SA και εκεί υπάρχει ο πονοκέφαλος με τις συσκευές που δεν θα παίξουν σε αυτό. Όπως και να έχει στις πόλεις κάνεις με όλες τη δουλειά σου αλλά στην επαρχία στα μικρά μέρη εκεί φαίνεται η γύμνια όλων των εταιριών ανά περιοχές. Τουλάχιστον οι άνθρωποι που κατοικούν σε αυτές τις περιοχές θα έπρεπε δια νομού να πληρώνουν τα μισά χρήματα στα συμβόλαια όταν έχουν μια b20 ή πιάνουν με αστάθεια από πολύ μακριά με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε σχέση με αυτόν που μένει μέσα στην πόλη και πιάνει 500αρια χαλαρά. Στην παροχή μέσα δεν είναι μόνο τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και τα δεδομένα αλλά και η εμπειρία χρήσης. 8 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, cmvr said: Η Cosmote στις εθνικές οδούς είναι σε άλλη κλάση αλλά μέσα στις πόλεις άρχισε να μπουκώνει τα είχαμε γράψει σε προηγούμενα post και περιμένουμε τη μεταβατική περίοδο με το SA και εκεί υπάρχει ο πονοκέφαλος με τις συσκευές που δεν θα παίξουν σε αυτό. Είναι άλλη φάση η Cosmote στις οδούς αλλά μέσα σε ορισμενες πόλεις ζορίζεται. Στην Αθήνα είναι Επισης εξαιρετική. Στα Γιάννενα σε εσωτερικους χωρους και σε στενά αγκομαχάει. Είναι ντροπή να βλέπεις NovaVoda να παίζουν σταθερα έστω και με 5-20mbps και η Cosmote κολλημένη σε edge η 4G/5G που δεν κάνει τίποτα. Δεν είναι δυστυχώς συγκεκριμένες περιοχές, συμβαίνει σε πολλά σημεία μέσα στην πόλη ακόμα και πολυ κοντά στο κέντρο. Για τη Nova που λες νομίζω πως δεν ειναι τόσο κακα τα πραγματα, έχει βελτιωθεί. Εγώ δηλαδή όσο καιρό είχα Nova και τη χρησιμοποίησα εκτός Ηπείρου (γιατί εντός Ηπείρου έχει ελαχιστα εως ανεπαίσθητα προβλήματα) δεν ειχα Κάποιο θέμα στην καθημερινή απλή χρήση που κάνουν οι περισσότεροι. Οτιδήποτε θέλει να κάνει το 95+% των χρηστών το έκανε. Κλήσεις και sms βγάζει παντου απροβλημάτιστα (μεγάλο πλεονέκτημα) Απλα εχω απαιτήσεις για υψηλές ταχύτητες λόγω της δουλειας μου και είμαι Cosmote. Αν δεν ειχα τις απαιτήσεις αυτές θα ήμουν σε οποια εταιρεία μου έκανε καλύτερη προσφορά. Edited 15 Ιανουαρίου by panos.k2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 7 ώρες πριν, zerokill said: Χανιά πάντως δεν παρατήρησα το παραμικρό πρόβλημα στις κλήσεις & ίντερνετ. Μ' αρέσουν τα gif που βάζεις. Και με την ευκαιρία ο ΚΙΤ (Knight Rider) κάποτε, μεταγλωτισμένο στα Τούρκικα: Tamam KITT gel bourda... Τα έχω όλα τα επεισόδια με υπότιτλους (Ελληνικούς). Sorry for the off topic... 1 hour ago, cmvr said: Ακριβώς Νικόλα τα έχω γράψει 1000 φορές αλλά κάποιοι επειδή πιάνει καλά στην πλατεία που κάνουν speedtest με τη νόβα νομίζουν ότι παντού είναι έτσι. Όχι ότι και η voda δεν έχει σε σημεία b20 και αλλά πολλά προβληματικά μέσα σε πόλεις και η cosmote σε αλλά αλλά το χάλι της νόβα με b20 παντού δεν το έχουνε εκτός πόλης και εύχομαι να μη βγω αληθινός για άλλη μια φορά, φοβάμαι ότι η γεωγραφική της κάλυψη της nοva παντού σε 5g που διατυμπανίζουν οι "συνεργάτες" της εδώ μέσα θα είναι με b28 για να βαφτούν απλά οι χάρτες 5g και θα γίνεται το σούρσιμο της αρκούδας όπως γίνεται τώρα με τις 800αρες στο 4g. Η Cosmote στις εθνικές οδούς είναι σε άλλη κλάση αλλά μέσα στις πόλεις άρχισε να μπουκώνει τα είχαμε γράψει σε προηγούμενα post και περιμένουμε τη μεταβατική περίοδο με το SA και εκεί υπάρχει ο πονοκέφαλος με τις συσκευές που δεν θα παίξουν σε αυτό. Όπως και να έχει στις πόλεις κάνεις με όλες τη δουλειά σου αλλά στην επαρχία στα μικρά μέρη εκεί φαίνεται η γύμνια όλων των εταιριών ανά περιοχές. Τουλάχιστον οι άνθρωποι που κατοικούν σε αυτές τις περιοχές θα έπρεπε δια νομού να πληρώνουν τα μισά χρήματα στα συμβόλαια όταν έχουν μια b20 ή πιάνουν με αστάθεια από πολύ μακριά με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε σχέση με αυτόν που μένει μέσα στην πόλη και πιάνει 500αρια χαλαρά. Στην παροχή μέσα δεν είναι μόνο τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και τα δεδομένα αλλά και η εμπειρία χρήσης. Σιγά ρε φίλε. Τα είπες 2-3 φορές (τα είπα και εγώ) και πρέπει να σε πιστέψουμε; Εδώ υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες από έγκυρες πηγές ότι 31/12/2027 Μην Τον Είδατε Τον Παναή! Edited 15 Ιανουαρίου by memoriesradio 3 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 31 minutes ago, panos.k2 said: Είναι άλλη φάση η Cosmote στις οδούς αλλά μέσα σε ορισμενες πόλεις ζορίζεται. Στην Αθήνα είναι Επισης εξαιρετική. Στα Γιάννενα σε εσωτερικους χωρους και σε στενά αγκομαχάει. Είναι ντροπή να βλέπεις NovaVoda να παίζουν σταθερα έστω και με 5-20mbps και η Cosmote κολλημένη σε edge η 4G/5G που δεν κάνει τίποτα. Δεν είναι δυστυχώς συγκεκριμένες περιοχές, συμβαίνει σε πολλά σημεία μέσα στην πόλη ακόμα και πολυ κοντά στο κέντρο. Για τη Nova που λες νομίζω πως δεν ειναι τόσο κακα τα πραγματα, έχει βελτιωθεί. Εγώ δηλαδή όσο καιρό είχα Nova και τη χρησιμοποίησα εκτός Ηπείρου (γιατί εντός Ηπείρου έχει ελαχιστα εως ανεπαίσθητα προβλήματα) δεν ειχα Κάποιο θέμα στην καθημερινή απλή χρήση που κάνουν οι περισσότεροι. Οτιδήποτε θέλει να κάνει το 95+% των χρηστών το έκανε. Κλήσεις και sms βγάζει παντου απροβλημάτιστα (μεγάλο πλεονέκτημα) Απλα εχω απαιτήσεις για υψηλές ταχύτητες λόγω της δουλειας μου και είμαι Cosmote. Αν δεν ειχα τις απαιτήσεις αυτές θα ήμουν σε οποια εταιρεία μου έκανε καλύτερη προσφορά. Πάντως Αθήνα και αττική, στερεά Ελλάδα και ανατολική Μακεδονία και Θράκη που είναι τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος μου η Nova είναι μακράν η χειρότερη μέσα και έξω από την πόλη. Είναι μόνο για τις πλατείες και για εξωτερικό χώρο και αυτά στις πόλεις. 6 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, cmvr said: Ακριβώς Νικόλα τα έχω γράψει 1000 φορές αλλά κάποιοι επειδή πιάνει καλά στην πλατεία που κάνουν speedtest με τη νόβα νομίζουν ότι παντού είναι έτσι. Όχι ότι και η voda δεν έχει σε σημεία b20 και αλλά πολλά προβληματικά μέσα σε πόλεις και η cosmote σε αλλά αλλά το χάλι της νόβα με b20 παντού δεν το έχουνε εκτός πόλης και εύχομαι να μη βγω αληθινός για άλλη μια φορά, φοβάμαι ότι η γεωγραφική της κάλυψη της nοva παντού σε 5g που διατυμπανίζουν οι "συνεργάτες" της εδώ μέσα θα είναι με b28 για να βαφτούν απλά οι χάρτες 5g και θα γίνεται το σούρσιμο της αρκούδας όπως γίνεται τώρα με τις 800αρες στο 4g. Η Cosmote στις εθνικές οδούς είναι σε άλλη κλάση αλλά μέσα στις πόλεις άρχισε να μπουκώνει τα είχαμε γράψει σε προηγούμενα post και περιμένουμε τη μεταβατική περίοδο με το SA και εκεί υπάρχει ο πονοκέφαλος με τις συσκευές που δεν θα παίξουν σε αυτό. Όπως και να έχει στις πόλεις κάνεις με όλες τη δουλειά σου αλλά στην επαρχία στα μικρά μέρη εκεί φαίνεται η γύμνια όλων των εταιριών ανά περιοχές. Τουλάχιστον οι άνθρωποι που κατοικούν σε αυτές τις περιοχές θα έπρεπε δια νομού να πληρώνουν τα μισά χρήματα στα συμβόλαια όταν έχουν μια b20 ή πιάνουν με αστάθεια από πολύ μακριά με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε σχέση με αυτόν που μένει μέσα στην πόλη και πιάνει 500αρια χαλαρά. Στην παροχή μέσα δεν είναι μόνο τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και τα δεδομένα αλλά και η εμπειρία χρήσης. Πολύ ωραία τα λες, εκτός πόλης η Nova έχει σημεία που έμειναν στο 2017 σε κάλυψη και ταχύτητες. Επειδη το έγραψα πριν λίγο βιαστικά να προσθέσω τα εξής, στην Αριδαια και στη Σκύδρα ειδα τα εξής. 5G Cosmote N1 με παλιό εξοπλισμό η οποία είχε ικανοποιητικές ταχύτητες και δεν ειχα κανένα θέμα, ενώ η Vodafone αξιοπρεπές LTE παντου δεν ξέρω για 5G αν έχει διότι δεν είχα εγω κάρτα μαζί μου και μια Nova σε πολλά σημεία με 5-30Mbps Download οι ταχύτητες. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια… 5G έπιασα στην διασταύρωση για Έδεσσα στο δρόμο Μαυροβούνι-Αριδαια και αυτό οριακά. Στα Λουτρά Πόζαρ σήμα καμπάνα με 4G 50Mbps και είχε κόσμο σχετικά. Αριδαια πίσω από την πλατεία,στον πεζόδρομο με το ζόρι 10Mbps Download. Σε αλλά σημεία μονοψήφια επάνω στην εθνική. Στα ίδια σημεια η Vodafone κερδίζει γιατί πολύ απλά την δεκαετία 2006-2016 δεν άφησε το δίκτυο της και αναβαθμίζει και το βλέπουμε τελευταία με μετρήσεις. Για αυτό και ο κόσμος την προτιμάει σε σχέση με τη Nova. Η Nova αν δεν αποφασίσει να ρίξει χρήματα για αναβαθμίσεις και ειδικα να μπει στο παιχνίδι της σταθερής όπου σε πολλές περιοχές ο ΟΤΕ είναι μονοπώλιο θα μείνει στην 3η θεση. Αντίθετα σε τουριστικά μέρη μπορώ να πω πως πάει πολύ καλύτερα και δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα θέματα. Edited 15 Ιανουαρίου by Nikolas14 Τροποποίηση κειμένου 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 11 minutes ago, Nikolas14 said: Πολύ ωραία τα λες, εκτός πόλης η Nova έχει σημεία που έμειναν στο 2017 σε κάλυψη και ταχύτητες. Εκεί η Vodafone κερδίζει με διαφορά 45 minutes ago, cmvr said: Πάντως Αθήνα και αττική, στερεά Ελλάδα και ανατολική Μακεδονία και Θράκη που είναι τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος μου η Nova είναι μακράν η χειρότερη μέσα και έξω από την πόλη. Είναι μόνο για τις πλατείες και για εξωτερικό χώρο και αυτά στις πόλεις. Ως κάτοικος Αττικής και Στερεάς Ελλάδας επιβεβαιώνω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Δεν ξερω αν φταιει το κινητο μου αλλα απο χθες αναγκαζομαι να κλεινω την καρτα της Cosmote γιατι τρωω προσωρινο force στα δεδομενα της πρασινης ενω εχω τον διακοπτη των δεδομενων στην 2η της Vodafone. Ξερεις κανεις ποια θα μπορουσαν να ειναι τα αιτια? Απλη γρηγορη παρατηρηση στο Netmonster ειναι οτι συμβαινει σε μια απο τις πρωτες δοκιμαστικες κεραιες του Πειραια για την μεταβαση στο SA στην πλατεια Τερψιθεας του Πειραια(eNb 100357-200357). Επισης μολις κλεινω εντελως την καρτα της Πρασινης τοτε η 2η παιζει κανονικα.🤷 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 3 minutes ago, CamuCamu said: Δεν ξερω αν φταιει το κινητο μου αλλα απο χθες αναγκαζομαι να κλεινω την καρτα της Cosmote γιατι τρωω προσωρινο force στα δεδομενα της πρασινης ενω εχω τον διακοπτη των δεδομενων στην 2η της Vodafone. Ξερεις κανεις ποια θα μπορουσαν να ειναι τα αιτια? Απλη γρηγορη παρατηρηση στο Netmonster ειναι οτι συμβαινει σε μια απο τις πρωτες δοκιμαστικες κεραιες του Πειραια για την μεταβαση στο SA στην πλατεια Τερψιθεας του Πειραια(eNb 100357-200357). Επισης μολις κλεινω εντελως την καρτα της Πρασινης τοτε η 2η παιζει κανονικα.🤷 Σε dual sim προκαλεί θέματα η Cosmote στα δεδομένα. Και εγώ με Nova το εχω πάθει και με Vodafone. Κόβει ταχύτητα έως 10-15% σε iPhone. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, cmvr said: Πάντως Αθήνα και αττική, στερεά Ελλάδα και ανατολική Μακεδονία και Θράκη που είναι τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος μου η Nova είναι μακράν η χειρότερη μέσα και έξω από την πόλη. Είναι μόνο για τις πλατείες και για εξωτερικό χώρο και αυτά στις πόλεις. Νομίζω υπερβάλλεις. Δεν ειμαι φαν καμίας εταιρείας αλλά αυτο που λες το θεωρω υπερβολικό. Edited 15 Ιανουαρίου by panos.k2 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 2 minutes ago, panos.k2 said: Νομίζω υπερβάλλεις. Δεν ειμαι φαν καμίας εταιρείας αλλά αυτο που λες το θεωρω υπερβολικό. Δεν υπερβάλει, Κομοτηνή που πήγα τελευταία φορά όντως ήταν πολύ μέτρια η κάλυψη και εντός πόλης αλλά και στην Εγνατία οδό. Πρώτη εταιρία δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά έχει θέματα στη κάλυψη. Edited 15 Ιανουαρίου by Nikolas14 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Δεν υπερβάλει, Κομοτηνή που πήγα τελευταία φορά όντως ήταν πολύ μέτρια η κάλυψη και εντός πόλης αλλά και στην Εγνατία οδό. Κι από κήπους μέχρι κοντά στην Αλεξανδρούπολη για τα μπάζα είναι. Πλέον εκεί αφήνω ανοικτή esim τουρκική. Κι η Cosmote έχει κενά ακόμα και για Spotify η turkcell καμπάνα Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 5 minutes ago, Nikolas14 said: Δεν υπερβάλει, Κομοτηνή που πήγα τελευταία φορά όντως ήταν πολύ μέτρια η κάλυψη και εντός πόλης αλλά και στην Εγνατία οδό. Εγώ απλά δεν εχω δει πουθενα να πιάνει μόνο σε πλατείες. Σε καμία πόλη. Στην Αθήνα έχει κάμποσα θέματα (και γω εγυγα από τη νοβα δυσαρεστημένος με την κατάσταση σε σημεία ενδιαφέροντος μου στην πρωτεύουσα) αλλά έχει περιοχές που είναι κορυφή και δεν είναι πλατείες. Προφανεστατα δεν ειναι πρώτη εταιρεία, Τρίτη είναι αλλά δεν είναι και τόσο πολυ χάλια. Edited 15 Ιανουαρίου by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 hour ago, panos.k2 said: Νομίζω υπερβάλλεις. Δεν ειμαι φαν καμίας εταιρείας αλλά αυτο που λες το θεωρω υπερβολικό. Δεν υπερβάλει. Βοιωτία έκανε μεγάλο άλμα η vf και ακόμα δεν έχει αναβαθμίσει πλήρως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 11 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Δεν υπερβάλει. Βοιωτία έκανε μεγάλο άλμα η vf και ακόμα δεν έχει αναβαθμίσει πλήρως Το ίδιο και η NOVA, δεν έχει αναβαθμίσει πλήρως. Τέλος του έτους θα έχουμε ένα 90% πανελλαδικά. Από εκεί και πέρα θα αρχίσω να την κρίνω. Θα ρίξει κοντά στα 500εκατ το 2024 για οπτικές ίνες και 5G. Περιμένατε κιόλας κάποιοι από το πρώτο έτος να γίνει Cosmote από τις αναβαθμίσεις είναι αλλού παπά ευαγγέλιο... Edited 16 Ιανουαρίου by Chrischal1908 1 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Chrischal1908 said: Το ίδιο και η NOVA, δεν έχει αναβαθμιστεί πλήρως. Τέλος του έτους θα έχουμε ένα 90% πανελλαδικά. Από εκεί και πέρα θα αρχίσω να την κρίνω. Θα ρίξει κοντά στα 500εκατ το 2024. Εννοώ την περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Το ίδιο και η NOVA, δεν έχει αναβαθμίσει πλήρως. Τέλος του έτους θα έχουμε ένα 90% πανελλαδικά. Από εκεί και πέρα θα αρχίσω να την κρίνω. Θα ρίξει κοντά στα 500εκατ το 2024 για οπτικές ίνες και 5G. Περιμένατε κιόλας κάποιοι από το πρώτο έτος να γίνει Cosmote από τις αναβαθμίσεις είναι αλλού παπά ευαγγέλιο... Οχι, δεν περίμενε κανεις να γινει Cosmote. Να μην δει μειωση όμως, ενω ηδη ξεκίνησε να αναβαθμίζει ('έστω, οτι ποσοστό πρόλαβε μεσα στο '23..) , αυτο ναι... Δηλαδή αν αναβάθμισε ενα (τυχαιο ποσοστο) 30% του δικτύου της και παράλληλα μειώθηκαν οι ταχύτητες κατα ~5% ? Τι έγινε? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 41 minutes ago, H2SO4 said: Οχι, δεν περίμενε κανεις να γινει Cosmote. Να μην δει μειωση όμως, ενω ηδη ξεκίνησε να αναβαθμίζει ('έστω, οτι ποσοστό πρόλαβε μεσα στο '23..) , αυτο ναι... Δηλαδή αν αναβάθμισε ενα (τυχαιο ποσοστο) 30% του δικτύου της και παράλληλα μειώθηκαν οι ταχύτητες κατα ~5% ? Τι έγινε? Αυξήθηκαν οι συνδρομητές της και κάτοχοι με συσκευή 5G. Δεν τελείωσαν. Να περιμένουμε λίγο καιρό... 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) 23 ώρες πριν, panos.k2 said: Εγώ απλά δεν εχω δει πουθενα να πιάνει μόνο σε πλατείες. Σε καμία πόλη. Στην Αθήνα έχει κάμποσα θέματα (και γω εγυγα από τη νοβα δυσαρεστημένος με την κατάσταση σε σημεία ενδιαφέροντος μου στην πρωτεύουσα) αλλά έχει περιοχές που είναι κορυφή και δεν είναι πλατείες. Προφανεστατα δεν ειναι πρώτη εταιρεία, Τρίτη είναι αλλά δεν είναι και τόσο πολυ χάλια. Ακριβώς, δεν είπαμε αυτό. Σημερα έπεσε το μάτι μου στο ράδιο Θεσσαλονίκη, όσοι είστε από Θεσσαλονίκη ξέρετε και είχε ενα ωραίο άρθρο για το σήμα στη κινητή όπου στην περιφερειακή όδο από Τριανδρία μέχρι Νεάπολη έχει θέματα και κυριως στα δεδομένα. Και όσοι βγήκαν στον αέρα στα ηχητικά έχουν τυχαίως Nova & Vodafone. Όσο για τη Nova ειδικα έχει θέματα και σε γειτονιές όπως ο Εύοσμος που παλιότερα ήταν κορυφή. Εγώ Θεσσαλονίκη που κινουμαι από δυτικά μέχρι ανατολικά της πόλης βλέπω θέματα. Στο κέντρο είναι άνετα δεύτερη, σε σημεία που έχει θέματα η Vodafone κερδίζει η Nova. Αλλά αν πάμε προς δυτικά προς τα ΚΤΕΛ, Μενεμένη, Εύοσμο στα όρια με Κορδελιο επι Μοναστηριού έχει θέματα. Προς Περιφερειακό είναι ανεκτή σε πολλά σημεία. Να γράψω για Πεύκα και προς Ασβεστοχώρι όπου η Cosmote έχει ομιλία και δεδομένα αξιοπρεπώς. Vodafone και nova δεν έχουν βρει μια θέση να βάλουν ενα σταθμό ή έστω εκεί που είναι η Cosmote να λύσουν το θέμα κάλυψης. Ανατολικα θα γράψω για περιοχές που έχουν κενά 4G, ένας σταθμός στην ανάληψη που λείπει διότι παίζει γεμάτη με Micro καθώς και θα προσθέσω την περιοχή της Θερμής και τη περιοχη ΙΚΕΑ & Αεροδρόμιο όπου θέλει μια κεραια ακόμα καθώς και ενα σταθμό ανάμεσα Θερμή με Νέα Ραιδεστο. Όσο για Άνω Τούμπα, Κάτω Τουμπα,Χαριλάου και Τριανδρια λείπει το 5G. Αλλά με το 4G σε γενικές γραμμές δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Edited 16 Ιανουαρίου by Nikolas14 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts