cmvr Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Δε νομίζω ότι το ανέχεται. Δεν είναι εύκολο να βρουν θέσεις. Δεν ενεργοποιήθηκε Ν78 στην Ξάνθη;Για n78 δεν παίζει γιατί βουλιάζει όπου έχει 5G στο κέντρο ώρες αιχμής σε χαμηλές ταχύτητες κάτω από 70Mbps. Το θέμα είναι εδώ και αρκετά χρόνια από ότι λένε οι ντόπιοι που ξέρω στην πόλη. Το ξέρει και η εταιρία και το παραδέχτηκε τηλεφωνικώς αλλά με προβληματίζει που τόσα χρόνια δεν βρήκαν λύση σε μια τόσο φορτωμένη πόλη που έχουν τόσο μεγάλη βάση συνδρομητών. Άλλοι λένε ότι την έβαλαν στο πλάνο αναβάθμισης σε 5G από τις πρώτες λόγο της κατάστασης. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Για n78 δεν παίζει γιατί βουλιάζει όπου έχει 5G στο κέντρο ώρες αιχμής σε χαμηλές ταχύτητες κάτω από 70Mbps. Το θέμα είναι εδώ και αρκετά χρόνια από ότι λένε οι ντόπιοι που ξέρω στην πόλη. Το ξέρει και η εταιρία και το παραδέχτηκε τηλεφωνικώς αλλά με προβληματίζει που τόσα χρόνια δεν βρήκαν λύση σε μια τόσο φορτωμένη πόλη που έχουν τόσο μεγάλη βάση συνδρομητών. Άλλοι λένε ότι την έβαλαν στο πλάνο αναβάθμισης σε 5G από τις πρώτες λόγο της κατάστασης. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν κανείς δε θέλει κεραίες από που θα εκπέμψει η κοσμοτε; Από το διάστημα; Αν οι ντόπιοι που αναφέρεσαι θέλουν κεραία στην ταράτσα τους στείλε μου τα τηλέφωνα τους και θα το φιξάρω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Αν κανείς δε θέλει κεραίες από που θα εκπέμψει η κοσμοτε; Από το διάστημα; Αν οι ντόπιοι που αναφέρεσαι θέλουν κεραία στην ταράτσα τους στείλε μου τα τηλέφωνα τους και θα το φιξάρω.Είναι μια μικρή πόλη. Δύο σταθμούς να βαζανε περιφερειακά (δυτικά και νότια) θα κάλυπταν το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό. Άσε που όλη η Θράκη είναι ΟΤΕοκρατούμενη που έχει πολλά κτήρια τους ως ιδιοκτησία. Οι ντόπιοι λένε ότι κατέβηκε ένας σταθμός πριν από χρόνια αλλά είχαν κατέβει και από τους άλλους. Όπως και να έχει η Cosmote πρέπει να βρει λύση. Αν ανοίξει N78 και του χρόνου N28 θα σωθεί η κατάσταση. Για μένα είναι μονόδρομος και θα παραμείνει η εταιρία μου αλλά αν έμενα εκεί θα είχα σοβαρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Είναι μια μικρή πόλη. Δύο σταθμούς να βαζανε περιφερειακά (δυτικά και νότια) θα κάλυπταν το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό. Άσε που όλη η Θράκη είναι ΟΤΕοκρατούμενη που έχει πολλά κτήρια τους ως ιδιοκτησία. Οι ντόπιοι λένε ότι κατέβηκε ένας σταθμός πριν από χρόνια αλλά είχαν κατέβει και από τους άλλους. Όπως και να έχει η Cosmote πρέπει να βρει λύση. Αν ανοίξει N78 και του χρόνου N28 θα σωθεί η κατάσταση. Για μένα είναι μονόδρομος και θα παραμείνει η εταιρία μου αλλά αν έμενα εκεί θα είχα σοβαρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν οι ντόπιοι θέλουν καλό σήμα, ας βοηθήσουν. Η ΚΟΣΜΟΤΕ δε βρίσκει θέσεις για κεραίες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Αν οι ντόπιοι θέλουν καλό σήμα, ας βοηθήσουν. Η ΚΟΣΜΟΤΕ δε βρίσκει θέσεις για κεραίες. Μην τα ρίχνουμε πάλι στον κόσμο και βγάζουμε τις εταιρίες λάδι. Υπάρχει μέρος να βάλουν περιφερειακά στην πόλη που δε θα ενοχλούν κανένα όπως έχουν και οι άλλες εταιρίες θεόρατες κεραίες σε άλλα σημεία. Οι άλλοι δηλαδή Είναι ποιο μάγκες από τη Cosmote. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Μην τα ρίχνουμε πάλι στον κόσμο και βγάζουμε τις εταιρίες λάδι. Υπάρχει μέρος να βάλουν περιφερειακά στην πόλη που δε θα ενοχλούν κανένα όπως έχουν και οι άλλες εταιρίες θεόρατες κεραίες σε άλλα σημεία. Οι άλλοι δηλαδή Είναι ποιο μάγκες από τη Cosmote. Οι άλλες εταιρείες μπορεί να κάνουν ραδιόφωνο. Η ΚΟΣΜΟΤΕ δεν κάνει. Πότε υπήρχε λογική στην Ελλάδα για να υπάρξει και τώρα. Συμπάσχω. Αν τους ενοχλούν οι κεραίες, να το βουλώσουν και να κάτσουν με 1mbps ή να κάνουν φορητότητα. Case closed. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Μην τα ρίχνουμε πάλι στον κόσμο και βγάζουμε τις εταιρίες λάδι. Υπάρχει μέρος να βάλουν περιφερειακά στην πόλη που δε θα ενοχλούν κανένα όπως έχουν και οι άλλες εταιρίες θεόρατες κεραίες σε άλλα σημεία. Οι άλλοι δηλαδή Είναι ποιο μάγκες από τη Cosmote. Εάν είχες πρόβλημα στον Παπάγο, δεν το λύνεις βάζοντας μια κεραία στον Υμηττό. Το 2021 ανάπτυξη δικτύου για τον αστικό ιστό γίνεται στον αστικό ιστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Το χάλι Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/a/7242023275 Για όλα φταίμε εμείς οι συνδρομητές. :lol: Πλάκα κάνω απλά οι πόλεις που έχουν χοντρό πρόβλημα πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα. Με 5g Στο κέντρο σε 2 δρόμους https://www.speedtest.net/my-result/a/7242056283 Στο ξενοδοχείο Νέστος στη είσοδο της πόλης https://www.speedtest.net/my-result/a/7242127706 Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 14, 2021 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Το χάλι Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/a/7242023275 Για όλα φταίμε εμείς οι συνδρομητές. :lol: Πλάκα κάνω απλά οι πόλεις που έχουν χοντρό πρόβλημα πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα. Με 5g Στο κέντρο σε 2 δρόμους https://www.speedtest.net/my-result/a/7242056283 Στο ξενοδοχείο Νέστος στη είσοδο της πόλης https://www.speedtest.net/my-result/a/7242127706 Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τραγική η κατάσταση ακόμα στην Ξάνθη..Μα τι κάνουν τέλως πάντων δε τα βλεπουν τα χάλια τους... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Τραγική η κατάσταση ακόμα στην Ξάνθη..Μα τι κάνουν τέλως πάντων δε τα βλεπουν τα χάλια τους... Θα δείξει.... Όταν σου λέει τηλεφωνικά εκπρόσωπος της εταιρίας που σε έχει καλέσει ότι να κάνουν μαζικές καταγγελίες στην εταιρία συνδρομητές μήπως γίνει κάτι.... αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει ..... :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Θα δείξει.... Όταν σου λέει τηλεφωνικά εκπρόσωπος της εταιρίας που σε έχει καλέσει ότι να κάνουν μαζικές καταγγελίες στην εταιρία συνδρομητές μήπως γίνει κάτι.... αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει ..... :lol: Ε δε πάμε καλά..Τι ειν αυτά;Πρεπει ν κανει ο κοσμος μαζικες καταγγελλίες για να γίνει κάτι...πφφφ!Κούρασαν! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Θα δείξει.... Όταν σου λέει τηλεφωνικά εκπρόσωπος της εταιρίας που σε έχει καλέσει ότι να κάνουν μαζικές καταγγελίες στην εταιρία συνδρομητές μήπως γίνει κάτι.... αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει ..... :lol: Καλά στα λέει ο εκπρόσωπος. Για να αρουν δικαστικές αποφάσεις λόγω μηνύσεων από ντόπιους βλακες πρέπει να υπάρχουν μαζικές καταγγελίες ώστε να πάει η κοσμοτε δικαστικά.... Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο. 3 σταθμούς έχουν ξηλώσει από την κοσμοτε στην Ξάνθη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Καλά στα λέει ο εκπρόσωπος. Για να αρουν δικαστικές αποφάσεις λόγω μηνύσεων από ντόπιους βλακες πρέπει να υπάρχουν μαζικές καταγγελίες ώστε να πάει η κοσμοτε δικαστικά.... Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο. 3 σταθμούς έχουν ξηλώσει από την κοσμοτε στην Ξάνθη. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά πρέπει να μάθει ο κόσμος που θα κάνει τις καταγγελίες. Πάντως, όχι στην εταιρία όπως είπε ο εκπρόσωπος που κάλεσε. Ούτε είπε κάτι τέτοιο που αναφέρεσαι ούτε καν αναφέρθηκε στις κατεβασμένες κεραίες. Τα πράγματα είναι απλά είναι μπουκωμένο το δίκτυο από κίνηση και συνδρομητές. Στα ίδια σημεία που βλέπεις μονοψήφια βλέπεις 150αρια στις 3 το ξημέρωμα. Όπως και να έχει κάτι πρέπει να γίνει είναι τραγική η κατάσταση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 cmvr, με βάση τις εμπειρίες σου στη Θράκη πώς θα κατετασσες τα δίκτυα στην περιοχή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Δεν ξέρω τι παίζει αλλά πρέπει να μάθει ο κόσμος που θα κάνει τις καταγγελίες. Πάντως, όχι στην εταιρία όπως είπε ο εκπρόσωπος που κάλεσε. Ούτε είπε κάτι τέτοιο που αναφέρεσαι ούτε καν αναφέρθηκε στις κατεβασμένες κεραίες. Τα πράγματα είναι απλά είναι μπουκωμένο το δίκτυο από κίνηση και συνδρομητές. Στα ίδια σημεία που βλέπεις μονοψήφια βλέπεις 150αρια στις 3 το ξημέρωμα. Όπως και να έχει κάτι πρέπει να γίνει είναι τραγική η κατάσταση. Επειδή έχω μιλήσει με /// Engineer και μου είπε που είχαν πρόβλημα, μια από τις πόλεις που αναφέρθηκε ήταν η Ξάνθη, όπου δε μπορεί να στεριώσει σταθμός. Λυπάμαι, αλλά ένα δίκτυο με τόσους πολλούς συνδρομητές δε μπορεί να κάνει θαύματα με μια κεραία στο κέντρο. Δεν είμαστε στο 2000 να προσπαθεί να καλύψει περιφερειακά τις πόλεις. Αυτά τα κάνουν άλλες εταιρείες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Επειδή έχω μιλήσει με /// Engineer και μου είπε που είχαν πρόβλημα, μια από τις πόλεις που αναφέρθηκε ήταν η Ξάνθη, όπου δε μπορεί να στεριώσει σταθμός. Λυπάμαι, αλλά ένα δίκτυο με τόσους πολλούς συνδρομητές δε μπορεί να κάνει θαύματα με μια κεραία στο κέντρο. Δεν είμαστε στο 2000 να προσπαθεί να καλύψει περιφερειακά τις πόλεις. Αυτά τα κάνουν άλλες εταιρείες. Πιες άλλες είναι οι προβληματικές πόλεις ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Και η Κεφαλονιά Αργοστόλι το κτίριο του ΟΤΕ είχε κεραία αλλά επειδή ήταν κοντά σε σχολικά κτήρια την κατέβασαν το 2017 https://www.inkefalonia.gr/koinonia/57916-argostoli-apomakrynthike-i-keraia-tis-cosmote-pou-prokalese-antidraseis-eikones Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Και η Κεφαλονιά Αργοστόλι το κτίριο του ΟΤΕ είχε κεραία αλλά επειδή ήταν κοντά σε σχολικά κτήρια την κατέβασαν το 2017 https://www.inkefalonia.gr/koinonia/57916-argostoli-apomakrynthike-i-keraia-tis-cosmote-pou-prokalese-antidraseis-eikones Sent from my MI 9 using Tapatalk Και μετά άραγε γιατί άραγε τις καμουφλάρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Πιες άλλες είναι οι προβληματικές πόλεις ; Με πρόλαβε ο Μαρίνος. Αργοστόλι, Βόλος, Χανιά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Με πρόλαβε ο Μαρίνος. Αργοστόλι, Βόλος, Χανιά... Οπότε ή λίστα είναι μέχρι στιγμής για Cosmote 1. Αργοστόλι 2. Βόλος 3. Ξάνθη 4. Χανιά Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Οπότε ή λίστα είναι μέχρι στιγμής για Cosmote 1. Αργοστόλι 2. Βόλος 3. Ξάνθη 4. Χανιά Βασικά αν εξαιρέσεις το 4, όλες προβληματικες είναι στις παραπάνω περιοχές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Από Βόλο συμφοιτητής μου λέει ότι όλες έχουν προβλήματα , απλά η cosmote έχει τα λιγότερα ..Το διαπιστώνω και εγώ όποτε πάω . Ειδικά η Vodafone που είχα σαν βασική κάρτα τις περισσότερες φορές μου έδινε 10 mbps το πολύ στο κέντρο . Την τελευταία φορά που πήγα με βασική την cosmote ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα . Για wind δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Από Βόλο συμφοιτητής μου λέει ότι όλες έχουν προβλήματα , απλά η cosmote έχει τα λιγότερα ..Το διαπιστώνω και εγώ όποτε πάω . Ειδικά η Vodafone που είχα σαν βασική κάρτα τις περισσότερες φορές μου έδινε 10 mbps το πολύ στο κέντρο . Την τελευταία φορά που πήγα με βασική την cosmote ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα . Για wind δεν ξέρω Έτσι είναι η κατάσταση. Βέβαια προς το νοσοκομείο η ΚΟΣΜΟΤΕ δεν έχει καν λειτουργικό GSM. Δεν λειτουργεί. Απλά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Αν δώσουν τη 2100 στο 4G δε θα βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση σε ένα μεγάλο ποσοστό ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Το θέμα είναι οτι υπάρχουν περιοχές με πρόβλημα μεγάλο και αυτές παίζει να μείνουν εκτος αναβάθμισης.Ενω λογικά θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα στην βελτίωση της κάλυψης φοβάμαι οτι τελικά δεν θα γίνει και τίποτα... Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts