Nero55 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Παιδιά μου βγήκε ένα update στο ps3 super slim 12gb να το κάνω ή είναι αυτό που θα μου brickάρει τη συσκευή? *Έχει βγει jb για το super slim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εμενα απο τοτε που εκανα το τελευταιο update που κ που μου πεταει ενα μηνυμα οτι εχω λιγοτερα απο 500mb στον δισκο... ενω δεν εχω τιποτα μεσα περα απο τα saves των παιχνιδιων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Το 4.46 λύνει όλα τα προβλήματα ... Σε κανα δίμηνο περιμένουμε hardmod που να σπάει και SuperSlim .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Καλησπέρα. Έχω ένα ps3 80gb fat,και θέλω να του βάλω έναν ssd γιατί αργεί αφάνταστα να φορτώσει το gt5 και κολάει που και που,μου έχουν πει κάτι ασχετοι από το online game του gt5,ότι αν βάλω ssd θα λυθεί το πρόβλημα.Εσείς τι λέτε αξίζει να βάλω ssd ?Και αν ναι πιο ssd μου προτείνετε από 64gb μέχρι 120gb και μέχρι 100 ευρώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Το 4.46 λύνει όλα τα προβλήματα ... Σε κανα δίμηνο περιμένουμε hardmod που να σπάει και SuperSlim .. Αυτό με το hardmod μου το έιχες εξηγήσει παλιότερα αλλά δεν μου το ξαναλές γιατί το ξέχασα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Αυτό με το hardmod μου το έιχες εξηγήσει παλιότερα αλλά δεν μου το ξαναλές γιατί το ξέχασα? :p Φυσικά! Hardmod σημαίνει να το ανοίξεις και να του περάσεις τσιπάκι, όπως κάναμε στα PS1 & PS2 ... Αναμένουμε δύο, το Cobra ODE και το 3k3y, και τα δύο θα κουμπώσουν πάνω στην μητρική, ανάμεσα της και του Optical Drive ... Χωρίς συγκολλήσεις, απλό κούμπωμα, γύρω στα 100 ευρώ και τα δύο, που για μένα είναι αρκετά ακριβά, αλλά είναι αναβαθμίσιμα και κάνουν ότι ζητάμε, οπότε εγώ προσωπικά θα αγοράσω ένα το συντομότερο ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Φυσικά! Hardmod σημαίνει να το ανοίξεις και να του περάσεις τσιπάκι, όπως κάναμε στα PS1 & PS2 ... Αναμένουμε δύο, το Cobra ODE και το 3k3y, και τα δύο θα κουμπώσουν πάνω στην μητρική, ανάμεσα της και του Optical Drive ... Χωρίς συγκολλήσεις, απλό κούμπωμα, γύρω στα 100 ευρώ και τα δύο, που για μένα είναι αρκετά ακριβά, αλλά είναι αναβαθμίσιμα και κάνουν ότι ζητάμε, οπότε εγώ προσωπικά θα αγοράσω ένα το συντομότερο ... Τώρα μου δημιούργησες και άλλες ερωτήσεις...:p Θα πρέπει να βάλω και τα 2 τσιπ ή μόνο το 1?Κάνουν και τα 2 την ίδια ακριβώς δουλειά ή το ένα κατι λιγότερο και το άλλο κάτι περισσότερο?Θα μπορώ να τα τοποθετήσω μόνος μου με τη βοήθεια κάποιου tutorial? Και έχω και άλλη μία άσχετη ερώτηση.Έχω ακόμα τα χειριστήρια του ps2 μου(και την κονσόλα έχω btw) είχα πάρει έναν adaptorα για να συνδέσω το χειριστήριο του ps2 στο 3.Συνδεόνταν κανονικά και άναβε και το κόκκινο φωτάκι(στο χειριστήριο του 2) αλλά δεν μπορούσα να παίξω.Μπορώ να κάνω κάτι για να δουλέψει,γιατί έχω πάρει ένα ασύρματο χειριστήριο speedlink με 25 ευρώ το οποίο χάνει πολύ εύκολα το σήμα και μου σπάει τα νεύρα όταν παίζω pro...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Τώρα μου δημιούργησες και άλλες ερωτήσεις...:p Θα πρέπει να βάλω και τα 2 τσιπ ή μόνο το 1?Κάνουν και τα 2 την ίδια ακριβώς δουλειά ή το ένα κατι λιγότερο και το άλλο κάτι περισσότερο?Θα μπορώ να τα τοποθετήσω μόνος μου με τη βοήθεια κάποιου tutorial? Ένα από τα δύο μπορείς να βάλεις προφανώς, και τα δύο κάνουν τα ίδια, πάνω κάτω και ναι, θες τουτόριαλ αλλά όλα κομπλέ .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ένα από τα δύο μπορείς να βάλεις προφανώς, και τα δύο κάνουν τα ίδια, πάνω κάτω και ναι, θες τουτόριαλ αλλά όλα κομπλέ .. 6 χρονια περιμενω να του βαλω τσιπακι τωρα πια δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο κ τα χρηματα τονοεμβριο πρωτα ο θεος θα χουμε ps4 :) οσο για το παιδι π ρωταει για το χειρηστηριο του ps2 εχω παρει κ γω ανταπτορα για να κανουν στο 3! Το συνδεεις αναβοσβηνουν καπου τα λαμπακια.. πατας το κεντρικο κουμπι το κρατας πατημενο εκει π ειναι ενα λεντακι πανω στο χειρηστηριο κ στο εμφανιζει κανονικα να παιξεις :happy: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 παιδια μπορει καποιος να μου πει αν αυτη ειναι η σωστη σειρά του assassins greed? assassins greed assassins greed 2 assassins greed 3 assassins greed reveletion assassins greed brotherhood assassins greed black flag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 παιδια μπορει καποιος να μου πει αν αυτη ειναι η σωστη σειρά του assassins greed? assassins greed assassins greed 2 assassins greed 3 assassins greed reveletion assassins greed brotherhood assassins greed black flag Απο wikipedia 4.1 Assassin's Creed 4.2 Assassin's Creed II 4.3 Assassin's Creed: Brotherhood 4.4 Assassin's Creed: Revelations 4.5 Assassin's Creed III 4.6 Assassin's Creed IV: Black Flag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beastie Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 εχω βάλει στο ps3 80GB fat που είχα έναν 250GB δίσκο... αλλά και αυτός γέμισε (psn plus συνδρομη). ηθελα να ρωτήσω αν έχει περιορισμό στον δίσκο που μπορώ να βάλω... https://www.skroutz.gr/s/269662/Western-Digital-Scorpio-Blue-750GB-WD7500BPVT.html σκεφτόμουν για τον WD Scorpio 750GB θα έχει θέμα (max χωρητικότητα ) ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 6 χρονια περιμενω να του βαλω τσιπακι τωρα πια δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο κ τα χρηματα τονοεμβριο πρωτα ο θεος θα χουμε ps4 :) Αν έχεις ευχαριστηθεί το PS3 σου τότε δεν αξίζει, από την άλλη όμως αν κάτι δεν είναι χακαρισμένο δεν το ευχαριστιέσαι ποτέ ... Προσωπικά θεωρώ πως η τιμή, η βιβλιοθήκη και οι δυνατότητες ενός hackαρισμένου PS3 απλά αφήνουν πίσω το PS4 προς το παρόν, χριστούγεννα του 14 με χαρά θα το αγοράσω το καινούργιο ... θα έχει θέμα (max χωρητικότητα ) ? Εγώ του έχω βάλει έναν 750Gb, στο internet έχω δει εικόνα και 1Tb (930 Gb) ... Θεωρητικά δεν έχει όριο, πρακτικά κοίτα ο HDD που θες να του βάλεις να είναι πάχους 1μιση εκατοστού, (λιγότερα platters με κάθε πλεονέκτημα που έχει αυτό) αλλιώς δεν θα χωράει στο bracket ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 assassins greed assassins greed 2 assassins greed reveletion assassins greed brotherhood assassins greed 3 assassins greed black flag νομίζω κάπως έτσι είναι .. Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Έχω ένα PS3 με OFW 4.46. Σε κάποια site βρίσκω τα DLC από παιχνίδια (πχ GT5). (Φαντάζομαι είναι crackarismena) Μπορώ να τα περάσω ή θα έχω πρόβλημα λόγω OFW. Στο site δεν αναφέρει κάτι. Παίζει να φάμε κανένα ban? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 παιδια μπορει καποιος να μου πει αν αυτη ειναι η σωστη σειρά του assassins greed? assassins greed assassins greed 2 assassins greed 3 assassins greed reveletion assassins greed brotherhood assassins greed black flag σειρά έχει ώς εξής.... Assassins Greed Assassins Greed 2 Assassins Greed: Brotherhood Assassins Greed: Revelations Assassins Greed 3 Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλημέρα παιδιά, το The Last of Us είναι καλό? το έχει παίξει κανείς? τι στυλ είναι? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλημέρα παιδιά, το The Last of Us είναι καλό? το έχει παίξει κανείς? τι στυλ είναι? Μπορείς να ψαξεις και στο youtube για το gameplay του για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Μπορείς να ψαξεις και στο youtube για το gameplay του για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα..:) Το youtube είναι κομμένο από τον proxy :( thanks any way :) Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 παιδια μπορει καποιος να μου πει αν αυτη ειναι η σωστη σειρά του assassins greed? assassins greed assassins greed 2 assassins greed 3 assassins greed reveletion assassins greed brotherhood assassins greed black flag Assassin's Creed Assassin's Creed II Assassin's Creed: Brotherhood Assassin's Creed: Revelations Assassin's Creed III Assassin's Creed IV: Black Flag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλημέρα παιδιά, το The Last of Us είναι καλό? το έχει παίξει κανείς? τι στυλ είναι? Κατα την προσωπική μου άποψη είναι παιχνιδάρα.Ίσως και το καλύτερο game που έχω παίξει αλλά περιμένω να το τερματίσω για να έχω ολοκληρωμένη άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 εμενα μου χαλασε το blue ray ματακι και μου ζητανε 150 ευρω κυπρο να το αλλαξω ή θα το πουλησω η θα παει για e3 downgrade για σπασιμο Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 17 Σεπτεμβρίου...Λίγο αργά το ξέρω αλλά αξίζει την υπομονή...Θα ανεβάσω κάτι φωτογραφίες απο gameplay(δε ξέρω αν είναι αληθινές αλλά μοιάζουν) EDIT:Ανέβασα screenshot από πιθανό gameplay και του χάρτη! http://ps3ego.de/wp-content/uploads/2011/11/GTA_V_Map.jpg http://www.florographics.com/wp-content/plugins/rss-poster/cache/a6a22_rsg_gtav_screenshot_212-4_3_r536_c534.jpg http://ap.ign.com/pictures/articles/3720/40416.jpg Το 2ο screenshot με το gameplay βγήκε αληθινό σειρά έχει ο χάρτης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Το 2ο screenshot με το gameplay βγήκε αληθινό σειρά έχει ο χάρτης :) Για ποιο game μιλαμε φιλε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Για ποιο game μιλαμε φιλε?? για το grand theft auto v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts