konstantinoslp Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Όντως ?? Έχεις πληρώσει δηλαδή 1 μήνα και έχεις τα παιχνίδια για μια ζωή και να τα παίζεις όσο θες ??? Δεν είχα ποτέ PS+ αλλά από μαρτυρίες ατόμων που είχα μιλήσει μαζί τους μου είχαν πει πως δεν μπορείς ... Ναι βρε, αυτο κανει. Μπορει να χεις γεναρη του 14 συνδρομη ενος μηνα και να κατεβασεις 3 απο τα δωρεαν παιχνιδια που δινει η sony. Αν φλεβαρη σου ληξει η συνδρομη δεν μπορεις να τα παιξεις. Αν θες σεπτεμβρη να ξανακανεις συνδρομη τα παιζεις κανονικα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παίδες αν κάνω εγκατάσταση custom firmware στο ps3 υπάρχει η δυνατότητα να έχω το YouTube application που έχω και στο original firmware (με έχει βολέψει πολύ γιατι βάζω απευθείας από το κινητό τα video στο ps3 και από εκεί στην τηλεόραση που παρεπιπτοντως είναι παλιά. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει αν σε cfw υπάρχει Spotify application O:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πρόσβαση στο YouTube μέσω μιας εφαρμογής που λέγεται showtime μπορείς να έχεις. Για το Spotify δεν γνωρίζω κάτι άλλα κοίταξε μήπως το xbmc για PS3 το υποστηρίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Πρόσβαση στο YouTube μέσω μιας εφαρμογής που λέγεται showtime μπορείς να έχεις. Για το Spotify δεν γνωρίζω κάτι άλλα κοίταξε μήπως το xbmc για PS3 το υποστηρίζει... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλημέρα σε όλους. Εδώ και λίγες μέρες το ps3 slim που έχω, έχει κάποιο πρόβλημα, γιατί κάποια παιχνίδια μου τα διαβάζει ενώ κάποια άλλα δεν τα βλέπει καν. Αυτά που δεν βλέπει, τα δοκίμασα σε άλλο ps3 και λειτουργούν κανονικά... Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει και που μπορεί να επισκευαστεί? Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλημέρα σε όλους. Εδώ και λίγες μέρες το ps3 slim που έχω, έχει κάποιο πρόβλημα, γιατί κάποια παιχνίδια μου τα διαβάζει ενώ κάποια άλλα δεν τα βλέπει καν. Αυτά που δεν βλέπει, τα δοκίμασα σε άλλο ps3 και λειτουργούν κανονικά... Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει και που μπορεί να επισκευαστεί? Σας ευχαριστώ. βαλε το δισκο μεσα και κρατα τη κονσολα καθετα με την υποδοχη του δισκου να κοιτα προς τα πανω θα διαβασει τον δισκο τοτε:) συμβαινει σε πολλες κονσολες οπως και στη δικη μου:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλημέρα, τελικά είχες δίκιο, σε όρθια θέση το ps3 μου διαβάζει όλα τα δισκάκια! Σε ευχαριστώ γιατί με γλύτωσες από αλλαγή laser που ήμουν έτοιμος να το πάω (κάνα 60άρι ευρώ μου ζήτησαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλημέρα, τελικά είχες δίκιο, σε όρθια θέση το ps3 μου διαβάζει όλα τα δισκάκια! Σε ευχαριστώ γιατί με γλύτωσες από αλλαγή laser που ήμουν έτοιμος να το πάω (κάνα 60άρι ευρώ μου ζήτησαν) απο το youtube το ειδα:cool: φιλος μου μου ειπε οτι αυτος το εκανε οταν ειχε το ps1 ακομα εγω δεν θυμαμαι αν ειχε τετοιο θεμα το ps1 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλά ρε παιδιά, σιγά μη παίρνατε και καινούριο PS3....:p Αφού η ίδια η Sony στο "προτείνει" με το stand που βγάζει για το PS3. To τσίμπησα και βρήκα την υγειά μου :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 μαλλον κατι ξερει η sony:p Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παιδια αν δωσω το username μου και το password μου στο psn σε εναν φιλο μου για να παιξει το dlc ενος παιχνιδιου υπαρχει περιπτωση να παιχτει τιποτα και να κλειδωσει η κονσολα επειδη θα συνδεθει με αλλο λογαριασμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Σε καμια περιπτωση δε κλειδωνεται Δωστο αφοβα Οχι μονο μπορεις να το δωσεις αλλα υπαρχει και η δυνατοτητα για digital sharing δηλαδη να διαμοιραζεστε μεταξυ σας τις digital αγορες σας Αυτο μπορει να γινει με το game sharing το οποιο υποστηριζει 2 activated PS3 systems http://blog.us.playstation.com/2011/11/04/upcoming-change-to-playstation-3-and-psp-game-content-on-playstation-network/ Βεβαια αν γινει καποια χοντραδα απο τον αλλο ενω παιζει online (χρησιμοποιησει cheats η inapropriate behavior - βρισιες κλπ) και πεσει ban θα το φαει ο λογαριασμος σου οποτε τοτε θα χαθουν ολα μιας και το ban ειναι μονιμο και δεν αναιρειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Σε καμια περιπτωση δε κλειδωνεται Δωστο αφοβα Οχι μονο μπορεις να το δωσεις αλλα υπαρχει και η δυνατοτητα για digital sharing δηλαδη να διαμοιραζεστε μεταξυ σας τις digital αγορες σας Αυτο μπορει να γινει με το game sharing το οποιο υποστηριζει 2 activated PS3 systems http://blog.us.playstation.com/2011/11/04/upcoming-change-to-playstation-3-and-psp-game-content-on-playstation-network/ Βεβαια αν γινει καποια χοντραδα απο τον αλλο ενω παιζει online (χρησιμοποιησει cheats η inapropriate behavior - βρισιες κλπ) και πεσει ban θα το φαει ο λογαριασμος σου οποτε τοτε θα χαθουν ολα μιας και το ban ειναι μονιμο και δεν αναιρειται. Σε ευχαριστω matzos! Να σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ ένα ps3 controller για emulators στο κινητό και το φορτίζω μόνο από το PC. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για Windows που να λέει το ποσοστό της μπαταρίας για να ξέρω πότε να το βγάζω; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 εχουμε καμια εξελιξη οσο αφορα το χακαρισμα του ps3 super slim;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Με software (cfw) οχι. Παιρνει ομως το λεγομενο Cobra ODE το οποιο ειναι ακριβο (80 ευρω αγορα περιπου εχει νομιζω), απαιτει ανοιγμα και κολλησεις απο ατομο που ξερει. Πιο καλα δηλαδη να το πουλησεις 100-120 και να παρεις ενα Slim με ετοιμο cfw στα 160-180-200 (αναλογα με χωρητικοτητα δισκων που εχουν μεσα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 δεν εχω σκοπο να δωσω 80 ευρω για να το αγορασω...αναμενω λοιπον με ανυπομονεσια το χακαρισμα οσον αφορα το software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Τα ODE (Cobra, E3, 3k3y) έχουν 90 - 130 και θέλουν έμπειρο χέρι για να τα εγκαταστήσει, άρα συν άλλα 50 - 70 για τον τεχνικό .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 ακομα χειροτερα....χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 καλησπερα παιδια,υπαρχει καποιο καταστημα που αναλαμβανει downgrade σε ps3 phat 80gb ?εχω 4.55 ofw και ειμαι θεσ/νικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ποια ειναι κατα τη γνωμη σας τα καλυτερα παιχνιδια για ps3....θελω να αγορασω 1-2 και δεν ξερω ποια να παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ποια ειναι κατα τη γνωμη σας τα καλυτερα παιχνιδια για ps3....θελω να αγορασω 1-2 και δεν ξερω ποια να παρω Δεν το έχω παίξει αλλα απο οτι εχω διαβάσει για σενάριο και γραφικά το the last of us Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δεν το έχω παίξει αλλα απο οτι εχω διαβάσει για σενάριο και γραφικά το the last of us θα το κοιταξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 metal gear solid:cool: mortal komabt 9:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts